Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben maakt langverwachte rentree bij FC Groningen

Laatste update:

Arjen Robben keert terug in de wedstrijdselectie van FC Groningen, zo maakt de subtopper zondagmiddag wereldkundig. De vleugelaanvaller is fit genoeg bevonden door trainer Danny Buijs voor de noordelijke derby met sc Heerenveen. De inmiddels 37-jarige Robben maakte op 18 oktober 2020 zijn laatste speelminuten in het shirt van de Trots van het Noorden. Robben begint tegen Heerenveen overigens wel op de bank.

Robben werd in de afgelopen weken al steeds intensiever betrokken bij de groepstrainingen van Groningen, al hield Buijs vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de kraker tegen Heerenveen nog wel een slag om de arm. "We trainen morgen (zaterdag, red.) nog en het is mogelijk dat Arjen daarna zegt: ik ben beschikbaar, maar de kans is het grootste dat hij er tegen Heerenveen niet bij is", liet de Groningen-coach twee dagen geleden nog in duidelijke bewoordingen weten. Robben behoort evenwel tot de wedstrijdselectie, al is een basisplaats nog geen optie voor hem.

De doorgewinterde buitenspeler, die vorig jaar zomer na een jaar niet te hebben gevoetbald terugkeerde bij Groningen, beleeft voorlopig een uiterst moeizaam seizoen. Door aanhoudend blessureleed staat de teller voorlopig slechts op 44 speelminuten: 30 tegen zijn oude club PSV (1-3) en 14 in het uitduel met FC Utrecht (0-0) in oktober vorig jaar. In de ontmoeting met PSV moest Robben al na een halfuur spelen noodgedwongen naar de kant, tot grote teleurstelling van de aanvaller zelf. De voormalig flankspeler van onder meer Bayern München, Real Madrid en Chelsea verliet hevig teleurgesteld het veld en even later zelfs het stadion van Groningen.

ESPN wist vrijdag nog te melden dat Robben mikte op een terugkeer in de uitwedstrijd tegen PSV op zaterdag 24 april, een week na de bekerfinale. Groningen is ondanks alle blessureperikelen niet van plan om het aflopende contract van de vleugelaanvaller op te zeggen, waardoor de kans zeker aanwezig is dat Robben ook volgend seizoen te bewonderen is in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Voormalig algemeen directeur Hans Nijland zei op Tweede Paasdag in de online talkshow van Voetbal International nog dat Groningen de samenwerking met de ex-international van Oranje absoluut met een jaar moet verlengen.

Opstelling FC Groningen: Padt; Te Wierik, Dammers, Itakura, Gudmundsson; Van Kaam, El Messaoudi; El Hankouri, Suslov, Da Cruz; Strand Larsen

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Dresevic, Kaib; Schöne, Halilovic, Joey Veerman; De Jong, Henk Veerman en Van Bergen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat wordt weer 10 minuten en dan weer geblesseerd
Staat hij wel 50 speelminuten dit seizoen
Maar wel mooi hopen op een typische robben goal

Geweldig! Als zijn lichaam van glas is, dan is zijn geest van gepantserd glas. Dat onderscheidt de absolute sportman van degenen die bij voorbaat al vonden dat hij er niet aan moest beginnen.

Mooi rustig aan doen, 10-12 minuten zijn zat.

In september soort gelijke artikel en nu kleine 8 maanden verder en heb precies de zelfde enthousiasme tijdens het lezen van de titel. Robben gun ik alles en snap niet dat mensen zomaar roepen dat hij moet stoppen. Als hij t maar leuk vindt

11 april 2021 om 13:19

Precies, verbeter me als ik het fout heb, maar is het ook niet zo dat hij niet betaald hoeft te worden als die niet eens speelt? In dat geval is hij toch sowieso voor iedereen een meerwaarde. Ik zou als 18 of 30 jarige nog steeds vol bewondering luisteren naar zijn tips etc.

25 minuten, trainingsfit is wat anders dan wedstrijdfit

Waarom zou je dat nog willen doen met zo'n fragiel lichaam?.. Dit doet alleen maar afbreuk op zijn legendarische status. Je moet weten wanneer het klaar is.

11 april 2021 om 13:13

Status boeit toch helemaal niet. Als hij nog graag op het veld wil staan, dan moet ie dat lekker doen. Het is zijn eigen geluk en plezier.

11 april 2021 om 13:13

Wat boeit hem zijn status? Hij wil zijn cluppie helpen. Daarnaast, in mijn ogen is dit alleen maar vergroten van zijn status

11 april 2021 om 13:33

Precies, ik vind het juist 'legendarisch' dat hij na een jaar voetbalpensioen nog de kracht en wil had om terug te keren. En dan niet om geld te harken in China of het Midden-Oosten, maar bij zijn jeugdliefde. Prachtig. Ik gun Robben en Groningen een geslaagde rentree.

11 april 2021 om 13:36

En ach, als we het over Van Der Vaart of Sneijder hebben, hebben we het ook niet over de avonturen in Denemarken of de bank in Nice. Hierdoor krijg je alleen maar meer respect voor Robben, zowel voor de voetballer als voor de persoon. Als de talenten van tegenwoordig ook maar de helft van z'n werkethiek zouden hebben, zouden ze veel beter met tegenslagen om kunnen gaan.

11 april 2021 om 13:14

Als hij wil voetballen, wie ben jij dan om te zeggen dat hij dit niet moet doen. Laat hem het lekker proberen.

11 april 2021 om 13:14

En wat als hij straks in de kuip de winnende maakt in de play-off finale tegen Feyenoord, is het dan ook afbreuk of heeft hij dan zijn clubbie gegeven waar de stad van droomt #europeesvoetbal

11 april 2021 om 13:15

Alleen maar mooi dat Robben zich niet druk maakt om iets onbelangrijks als status. Is bij de jongere generatie voetballers vaak wel anders.

11 april 2021 om 13:17

Op welke manier wordt hij dan minder legendarisch? Tis toch niet zo dat al zijn prestaties minder waard worden wanneer hij nu weer geblesseerd raakt?

11 april 2021 om 13:28

Afbreuk op zijn status? Als je een glory Hunter bent wel ja

11 april 2021 om 13:34

Dit doet helemaal niets af aan z'n status, want die status heeft hij al. Van Der Vaart word ook niet herinnerd om z'n avontuur in Denemarken. Het is gewoon bewonderenswaardig dat hij nog steeds zo toegewijd en gemotiveerd is. Bijna alle talenten komen niet eens in de buurt van die werkethiek en verzuipen bij de eerste tegenslag die ze te verwerken krijgen.

11 april 2021 om 14:11

Zo is het Sirius goed verwoord. Hopen dat hij het seizoen al spelend volmaakt. En dan Groningen in de play-offs Europa intrapt.

Dat zijn mooie berichten, nu hopen dat hij langere tijd fit blijft, en nog wat moois kan laten zien.

Dit zal de eerste en laatste keer ooit zijn. Maar het zou toch geweldig zijn als robben de winnende maakt in blessuretijd? Noem mij maar een nep supporter

Prachtig dat deze man (hopelijk) eindelijk weer op het veld zal staan vandaag!

Jeetje...is het al zolang geleden?!! Hij is bijna het hele seizoen geblesseerd geweest.
Ik zeg #robbennogeenjaar !!!

Zet 'm op Arjen.

Wat hoop ik dat hij langer fit blijft en nog wat van z'n kunsten kan laten zien. Het is bewonderenswaardig hoe ontzettend veel doorzettingsvermogen hij nog steeds heeft. Als je zo toegewijd bent, verdien je 't om ervoor beloond te worden!

Zelfs als niet-groningenaar of Nederlander maar als voetbalfan hoop ik Robben nog een keer naar binnen te zien komen en die bal in de verre hoek te krullen.

En na de eerste sliding of actie geblesseerd raken?

Kun je al inzetten op het aantal minuten dat hij heel en blessure vrij blijft.

Ik heb niet een uitzonderlijk respect voor sporthelden of iets dergelijks, maar Arjen Robben is toch wel iemand die mij in de jaren heeft geraakt met zijn passie en acties. Een voorbeeld voor de hedendaagse profs. Zo iemand verliest geen respect, tenminste wat mij betreft niet. Ik snap dat hij gewoon lekker wilt ballen op 37-jarige leeftijd. Zie het als het spelen in de zondag-5 voor hem.

Hij moet nu wel kappen met dat overdreven kijk mij eens fanatiek warmlopen gedoe... Daarmee maakt hij al meer kapot dan hij wil. Gewoon normaal doen en dan lekker je minuutjes maken.

Dat ie het steeds maar weer kan opbrengen om weer fit te worden. Ik gun hem het zo om nog iig 1 keer een bal in de ver hoek te krullen.

Is toch geweldig dat hij er weer bij is. Zoveel respect voor hem op en top een sportman die er alles aan blijft doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren