Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arjen houdt ons scherp en praat veel, meer dan Van Persie'

Laatste update:

Robin van Persie draagt de aanvoerdersband, maar Arjen Robben is de man die het meest het woord neemt binnen de spelersgroep van Oranje. Georginio Wijnaldum, die bezig is aan zijn eerste grote eindtoernooi, zegt veel te leren van de door de wol geverfde aanvaller van Bayern München. "Hij is een echte leider, het type aanvoerder dat je verwacht", zegt hij in een interview met de NOS.

/

Buiten zijn enorme staat van dienst, laat Robben ook in Brazilië wedstrijd na wedstrijd zien waarom hij tot de besten ter wereld behoort. Dat maakt het voor de rest van de spelersgroep makkelijker om de rol van de aanvaller te accepteren. "Arjen houdt ons scherp, praat veel, meer dan Robin van Persie", aldus Wijnaldum, die keer op keer moet aanhoren dat zelfgenoegzaamheid misschien wel de grootste opponent is van Oranje op het WK.

"Hij heeft het steeds over het EK in 2008. Toen ging het in de poule ook fantastisch en werden alle wedstrijden gewonnen", haalt de PSV'er aan als voorbeeld. "En zodra het er echt om ging, was men niet bij de les en werd uitgeschakeld, stonden de spelers met lege handen. Dat wil Arjen absoluut voorkomen." Tot op heden met succes: Oranje won de eerste vier duels en wacht nu op de kwartfinale tegen Costa Rica.

Wie vind jij geschikter als aanvoerder van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 juli 2014 om 16:36

Robben praat meer dan Van Persie. Precies de indruk die 98 procent van Nederland al had.

2 juli 2014 om 16:40

De titel citeert toch letterlijk wat Wijnaldum zegt? Dus hoezo onruststokkende en misleidende titel?

Robben lijk mij in de huidige vorm en op manier waarop hij zich opstelt een betere aanvoerder dan Van Persie. Maar Van Persie is een vriendje van Van Gaal en misschien daardoor ook een beter verlengstuk.
Mooi om te zien ook hoe Robben een leidende rol op zich neemt en een mentor is voor de jongere jongens. Hij blijft een het teamverband benadrukken. Als je de sfeer hoog kan houden en iedereen voor elkaar kan laten werken, kom je verder.

2 juli 2014 om 16:49

Onruststokend in de zin van dat de titel de nadruk legt op dat Van Persie minder praat dan Robben terwijl dat helemaal niet de kern is van dit artikel.

Voor de rest Robben of Van Persie aanvoerder, tsja. Dat is nu eenmaal bepaalt. Twee jaar geleden toen Van Persie week in week uit wedstrijden van United in hun voordeel beslisde hoorde ik niemand erover. Nu Robben 1 sec na de wedstrijd al voor de camera staat en goed speelt is hij ineens de beste aanvoerder.

2 juli 2014 om 17:07

In dit geval heb je wellicht gelijk, maar 9 van de 10 keer zijn citaten niet eens citaten. Er worden hier vaak zat citaten omgedraaid en veranderd. Een citaat, tussen aanhalingstekentjes, je weet wel, moet wel exact dezelfde bewoording zijn als de speler gebruikt. Hier gebeurt dat erg vaak niet.

2 juli 2014 om 18:00

Nee ze citeren iets wat Wijnaldum helemaal niet gezegd heeft!! Je kunt deze media zoals voetbalzone niet vertrouwen! http://nos.nl/wk2014/video/669581-wijnaldum-robben...

2 juli 2014 om 19:13

Inderdaad eigenlijk moet iedereen dat filmpje zien. Hij zegt ten eerste nergens dat Robben meer praat, al helemaal nergens, veel meer en de vraag wordt hem gesteld. Verschrikkelijk hoe de media te werk gaat, maar wel heerlijk om nu keiharde bewijs te hebben dat de media eigenlijk een verschrikkelijk bron van informatie is. Het is altijd subjectieve, gemanipuleerde informatie die voor wordt gedaan als objectieve, pure informatie. Zeer gevaarlijk (heb ik het over non-voetbal gerelateerd), want meer dan de helft nemen die informatie tot zich en vormen daardoor 'hun' mening. Terwijl een mening voor jouw gevormd wordt zonder dat je het door hebt. Propaganda en bedrog pur sang.

3 juli 2014 om 00:39

Helemaal niet. Robben is toch ook de reserveaanvoerder? In het veld in van Persie aanvoerder, buiten het veld ook, maar Robben wat meer. Dat is in elk geval de indruk die ik heb, is mooi toch? Een goed aanvoerdersteam dus.

Op dit moment stoor ik me meer aan jouw reactie dan aan dit artikel.

Die titel had wel wat genuanceerde gekund. Nu lijkt het net alsof Wijnaldum Van Persie een ondermaatse aanvoerder vind.

2 juli 2014 om 16:49

Precies. Ik begin echt ziek te worden van die mediageile titels, alleen maar om kliks te genereren. Met ook maar enig ontzag voor respekt naar organisaties en individuën. Ik begrijp het uit financieel opzicht wel een beetje, maar toch krijg ik er geregeld een teleurgesteld gevoel door.

Hij vraagt naar Arjen robben, wat zijn rol is. ''arjen is natuurlijk ook een aanvoerder'' Er wordt vervolgens gevraagd of Arjen meer praat dan Robin waarop hij antwoord: Ze praten allebei wel, alle oudere jongens praten wel. Arjen zegt dat we niet dezelfde fout als in 2008 moeten maken. Hij wil daar voor waken. Verder niet iets speciaals dat robben meer praat dan anderen.

Is de titel nu zelfs veranderd of ligt het aan mij? Er staat nu wel dat Arjen meer praat, dit klopt dus niet.

Schaam je voetbalzone, ze moeten ook per se dat ene misleidende zinnetje als titel gebruiken. Waarom niet dit stukje gebruiken "hij is een echte leider, het type aanvoerder dat je verwacht" die in de inleiding staat.

Moet eerlijk zeggen dat Robben in interviews ook overkomt als een betere prater. Zeer spontaan en intelligent. Niet dat Van Persie per sé dom overkomt, maar het komt er bij hem wat minder vloeiend uit.

Niet zo interessant of er veel gepraat wordt... Als ze maar presteren op 't veld.

Zag net het interview met Wijnaldum op de nos. Daar zegt Wijnaldum helemaal niet dat Arjen veel meer praat dan Van Persie. Ze praten allebei wel..
Misleidende titel weer zoals je kunt verwachten op voetbalzone.

Ik snap niet waarom iedereen zegt dat de titel niet overeen komt de tekst. Dit staat letterlijk in de tekst: "arjen houdt ons scherp, praat veel, meer dan Robin van Persie". Maar wat in de tekst staat klopt niet met wat er werkelijk gezegd is. Kijk het interview maar op nos. Daar word gevraagd of robben meer praat als van persie waarop wijnaldum antwoord: "ze praten allebei veel'.
Daar zou voetbalzone zich wel voor moeten schamen, de woorden worden gewoon verdraaid.

Slechte journalistiek want je kan het interview zien op de wk site van de NOS en Wijnaldum zegt helemaal niet dat Robben meer praat dan van Persie dit is gewoon weer een lokkende titel om meer hits te krijgen

wat een ongelooflijk zielige site is dit inmiddels geworden zeg...een soort telegraaf x-tra light maar dan nog meer riool..slecht geschreven stukjes, stemmingmakerij etc. echt lachwekkend hoe men nu het eindelijk een keer goed zit in een groep probeert een sfeertje te creeeren en om v persie onderuit te halen door verkeerde quotes etc...zielig misselijkmakende 10 jarigen journalistiek..

succes verder voetbalsite. ben klaar met dit niveau

2 juli 2014 om 17:48

Voetbalzone is idd triest geworden

Slecht van Voetbalzone een wig willen drijven in t Nederlands elftal..de enige media die t Nederlands elftal kapot wil maken om t op deze manier neer te zetten

Wordt tijd om verse schrijvers te strikken VZ. Oja, graag een zonder verleden bij de telegraaf want wat er hier staat komt NIET overeen met wat wijnaldum in het interview zij. Het duidt ook op opzet, omdat precies het stukje wat fout geciteerd is, als titel gebruikt is.

Dat is aan alles te zien, onze topspeler!

Wat mij betreft ook een meer geschikte aanvoerder.

Van Persie vind ik wat meer een kalme en volwassen leider en Robben is meer een oppeppende leider die zijn emoties laat spreken. Daarom vind ik Van Persie net iets geschikter. Na de wedstrijd tegen mexico zag je bijvoorbeeld bij Robben dat ie overwhelmed was door alle emoties en zich bijna geen houding kon nemen in het interview met Jack van Gelder. Van Persie komt wat meer over als een karakter die alles onder controle heeft

Van Persie is het verlengstuk van Van Gaal, net zoals Gabi bij Simeone. Arjen, Robin, Wesley, Nigel en misschien ook wel Klaas Jan dragen de groep.

Ik ben klaar met deze site. Gelijk de app verwijderen en ik haal mn voetbalnieuws ergens anders vandaan.. Je kan niet eens meer vertrouwen op wat hier allemaal geschreven wordt. Wat een drama is het geworden zeg!

WAT EEN Onzin Titel EN Artikel.

Het interview in kwestie is hier terug te zien: http://nos.nl/wk2014/video/669581-wijnaldum-robben...
Van Gelder: "...praat hij meer dan Van Persie bijvoorbeeld, met jullie?"
Wijnaldum: "ze praten allebei wel. Alle oudere jongens praten. We zijn een hechte groep en praten allemaal wel met elkaar. Arjen zegt dan dat we niet dezelfde fouten moeten maken als in 2008."

Meer niet. Maar bij VZ zijn ze weer wanhopig op zoek naar een paar hits.

Ongelooflijk.

Van persie is alleen maar aanvoerder omdat hij dikke vrienden is met Van Gaal. Ik vind Robben meer een leider dan Van Persie. Het zijn allebei wel geweldige spelers. Op naar de eerste wereld titel met zijn allen.

hahaha grappig dit, hier heb je de originele interview: http://nos.nl/wk2014/artikel/669624-wijnaldum-arje...

ik ben net lid, volgens mij wordt het meteen een andere site zoeken.

Titel klopt van geen kant, prutsers

Er worden Wijnaldum woorden in de mond gelegd door voetbalzone, dit heeft hij niet zo gezegd. Zie hier het interview: http://nos.nl/wk2014/video/669581-wijnaldum-robben...

Titel klopt simpelweg niet eens, Wijnaldum heeft nooit gezegd "meer dan van Persie"

Hij heeft gezegd dat ze allebei praten net als de rest van de groep en dat ze moesten waken voor het 2008 scenario toen de dochter van Khalid Boulahrouz overleed.

Welkom in de wereld van de media, waar zo'n trieste site als voetbalzone niet eens eerlijk kan zijn...

Snap de nederlandse media ech niet. Wat willen ze bereiken? Sensatie creeren en hopen dat oranje wordt uitgeschakeld om weer lekker onzin te schrijven?

Dat praatprogramma op NOS is een uurtje geilen op Robben. Praat Nederland nog over iets anders?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren