Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Argentijn verliest zelfbeheersing en duwt terreinknecht omver

Laatste update:

Luciano Civelli mag zich waarschijnlijk opmaken voor een fikse schorsing. De Argentijnse middenvelder van Universidad de Chile verloor in de slotfase van de wedstrijd tegen Defensor in de Copa Libertadores zijn zelfbeheersing. Hij duwde een terreinknecht omver nadat de bal over de achterlijn ging en kon met rood vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor maar dit is toch echt geen assistent-scheidsrechter.

10 april 2014 om 16:47

Was het überhaupt een officiel wedstrijd? Als je ziet hoe die assistent erbij gekleed is en een beetje aan het dollen was buiten het veld.

Snap heel goed dat ie 'm een flinke zet gaf. Wat een trieste actie. Was inderdaad geen scheidsrechter Vz...

Heeft voetbalzone zelf wel naar het filmpje gekeken??

Dit is een supporter op afgetrapte klompen, die de bal zelf weg trapt.
Totaal onwaardig voor een nieuwssite trouwens.

Denk eerder een terreinmeester.. Aan de bal achter het standbeen langshalen moet nog wel even gewerkt worden..

Is dat een assistent scheidsrechter?die man haalt de bal onnodig weg van die speler en dat doe je toch niet.lachwekkend als die een straf krijgt,maar ik vind het wel hilarisch als je het op het vertraagde beeld ziet

Is gewoon terecht vervelend mannetje...

Wat doet het er toe wat zijn functie is? Hij dolt hem en de speler kan zich niet beheersen waarna hij hem zeer overdreven omver duwt. Terechte straf! Die man raakt de speler toch niet ofwel? Overdreven reactie van de speler, laat je dan niet dollen.

10 april 2014 om 20:22

@bambino004, dus als jij op het nippertje je trein mist omdat iemand je kaartje heeft gepakt en er mee staat te zwaaien denk jij... ach dan moet ik me maar niet laten dollen. Hij raakt me immers niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren