Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arbitrage is het totaal kwijt: benutte penalty Sabitzer plotseling teruggedraaid

Laatste update:

Arbiter Florian Badstübner en de dienstdoende videoscheidsrechter hebben zaterdag enorm geblunderd tijdens het duel tussen Borussia Mönchengladbach en Borussia Dortmund. Marcel Sabitzer benutte in de tweede helft een strafschop bij een 1-2 voorsprong, maar na het binnenschieten van de penalty floot Badstübner plots voor een vrije trap.

Op Borussia-Park dacht Sabitzer de 1-3 voor Borussia Dortmund aan te tekenen, maar die treffer ging niet door. In eerste instantie dacht de middenvelder dat hij de penalty opnieuw moest nemen. Na overleg met de videoscheidsrechter werd duidelijk dat er geen herkansing zou komen, maar dat er een vrije trap werd toegekend aan Gladbach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt steeds gekker bij de VAR 1 mm buitenspel of net met je oor je wordt er gek van , maar zware overtreding waar de VAR voor eigenlijk voor dient dan mogen ze niet ingrijpen , Bergwijn mag gewoon iemand een knal geven maar er wordt niet ingegrepen , ze worden bijna belangrijker als de scheidsrechter die mag helemaal niet meer zelf beslissen hij is volgens mij degene die dit bepaalt en niet die gasten die lekker achter het schermpje zitten .

Volgens mij had de scheids nog niet gefloten dat de penaly genomen kon worden. Tenminste dat zei de commentator.

13 april 2024 om 18:22

Dat leek ik ook op de beelden te zien, hij had nog niet gefloten en Sabitzer begon al met z’n aanloop, tijdens de aanloop floot hij dat Sabitzer moest wachten (hand aan het oor (VAR) en wacht gebaar met andere hand)

13 april 2024 om 20:29

Klopt helemaal. De beelden gezien en keurig netjes opgelost. Prima scheids overigens die bij al zijn belangrijke beslissingen juist zat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren