Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antoine Griezmann krijgt van Barcelona geen ’Frenkie de Jong-onthaal’

Laatste update:

Antoine Griezmann heeft zijn eerste formaliteit in dienst van Barcelona achter de rug. De aanvaller liet zich zaterdagavond fotograferen in de winkel van het Camp Nou. Griezmann zal zondag zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis zetten en daarna aan de media worden voorgesteld. De Catalanen zullen dan waarschijnlijk reageren op de aantijgingen van Atlético Madrid.

“Ik ben heel erg gelukkig. Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn loopbaan en heb zin om met mijn nieuwe ploeggenoten aan de slag te gaan”, vertelde Griezmann zaterdagavond in gesprek met Barça TV. “Hier heb ik nieuwe uitdagingen, nieuwe doelstellingen en hopelijk gaat alles lukken wat ik voor ogen heb. Ik wil alles winnen: de landstitel, de Champions League en de beker.”

“Ik heb met Samuel Umtiti en Ousmane Dembélé gesproken. Ik ben bevriend met ze”, vervolgde de aanvaller. “Ik heb zin om plezier met ze te hebben. Ik kijk uit naar deze nieuwe periode, mijn gezin ook. Soms moet je beslissingen nemen. Lionel Messi? Ik kijk ernaar uit om samen te spelen. Ik wil graag erachter komen hoe hij dag in dag uit is en hoe hij op de trainingen is. Barcelona is een geweldige club. Ik wil snel aan de slag en iedereen leren kennen. Hopelijk gaan we genieten.”

Barcelona voldeed afgelopen week aan de transferclausule door 120 miljoen euro over te maken aan Atlético. De Madrilenen stellen echter dat er 200 miljoen euro betaald moet worden. Dat bedrag stond tot 1 juli in het contract van de Fransman, die medio mei aangaf de intentie te hebben om te vertrekken en daarvoor al tot een akkoord met Barcelona was gekomen.

Presentatie
Frenkie de Jong kreeg ruim een week geleden een groots onthaal in het Camp Nou bij zijn presentatie, maar dat is niet weggelegd voor Griezmann. De nieuwste aanwinst wordt zondag niet op grootse wijze aan het publiek gepresenteerd omdat de grasmat in het stadion wordt vervangen en het evenement dus niet toegankelijk is voor de fans. Na zijn contractondertekening krijgt hij een tenue om de schouders voor een nieuwe fotosessie en daarna wordt hij voorgesteld aan de media.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Door de komst van Griezmann zie ik Umtiti en Dembele ook wel langer blijven bij Barca. Zijn goede vrienden van elkaar dat is ook bij het Franse elftal te zien.

13 juli 2019 om 23:51

Voetbalzone, stop aub met alles te linken aan Frenkie, heel irritant.

Door de komst van Griezmann zie ik Umtiti en Dembele ook wel langer blijven bij Barca. Zijn goede vrienden van elkaar dat is ook bij het Franse elftal te zien.

goede aankoop van Barca maar dat betekend dan zeker ook dat Neymar niet meer komt?

13 juli 2019 om 23:09

Nee Japie. Neymar zal ook komen. Dan is je nachtmerrie compleet geloof ik. Meest kwalitatieve team gepaard met de meest irritante spelers op aarde. Dat is allesbehalve wat je had gewenst, niet?

Ik weet verdomd goed dat met Griezmann, Neymar én Messi Barcelona haast onverslaanbaar is. Dat die toneelspelen erbij komen is me haast een zorg, het is toch allemaal vernield door het onwaarschijnlijk slechte bestuur.

13 juli 2019 om 23:23

@veroordeeld

ik moet eerlijk zeggen dat ik bij een voorhoede met Neymar, Messi en Griezmann wel kan genieten van het voetballende aspect. daar kijk ik wel naar uit. mits ze weer niet zo behoudend gaan spelen als afgelopen seizoen natuurlijk

ik snap idd alleen dat acteerwerk niet. als je zo goed kan voetballen als de spelers bij Barca dan heb je het toch helemaal niet nodig om dingen te proberen te forceren door steeds schwalbes te maken?

Geweldige speler, prachtig aankoop hopelijk laat hij snel zijn voeten spreken om alle kritiek omtrent zijn komst de mond te snoeren.

Suarez en en Coutinho worden dus te koop gezet? Om natuurlijk Neymar binnen te halen.!?

14 juli 2019 om 01:13

Suarez al zeker niet en ook Dembele zou zelf niet willen vertrekken. De focus ligt vooral op de verkoop van Coutinho maar de markt sluit in Engeland al op 8 augustus... het is zelfs niet zeker dat die verkocht geraakt. Messi - Suarez - Dembele - Griezmann - Coutinho behoort dus tot de mogelijkheden. En ook Neymar komt daar graag nog bij. In ieder geval is Neymar niet haalbaar zonder dat Coutinho verkocht raakt.

'Frenkie de Jong-onthaal'

Het is werkelijk te gênant voor woorden hoe sterk de persoonlijke voorkeuren van de redactie naar voren komen in de content die door vz geplaatst wordt. Kom op, dit slaat toch werkelijk helemaal nergens op.

13 juli 2019 om 23:23

Gaat ie wel? Het is toch niks vergeleken met Frenkie zijn presentatie? Balletje hooghouden in de shop of voor 25.000 man. Trouwens wel benieuwd wat volgens Griezmann nu de beste speler is, eerst was het Frenkie. Nu die samen speelt met Messi zal het Messi wel zijn gok ik.

13 juli 2019 om 23:23

Welkom in de wereld van social engineering waarin F. de Jong benchmark is.

13 juli 2019 om 23:27

@hijniet!

heel het verkeer in Spanje lag 24 uur stil door de presentatie van Frenkie. zelfs de koning van Spanje heeft nog even een balletje hoog gehouden met Frenkie op de middenstip

14 juli 2019 om 07:31

Deze titel is 1 op 1 overgenomen vanuit de telegraaf. Zoals dat wel vaker gebeurd op verzamelwebsites. Dit heeft dus niks met persoonlijke voorkeur te maken.

14 juli 2019 om 11:10

@sportweek86 juist wel ... VZ wilt onafhankelijkheid uitsralen maar slingert wel met suggestieve titels. Iedere presentatie is anders dus hoezo is Frenkie nu ineens de norm? Het treft indirect een Ajacied en meteen schiet men in de verdediging. Dan kunnen we als leden toch net zo goed de bronnen zelf lezen ipv hier als ze toch slechts doorgeefluiken zijn? Vat je?

14 juli 2019 om 11:47

Koekoek! Voetbalzone is slechts een doorgeefluik. Net als die andere vergelijkbare sites, waar de titel exact hetzelfde is overgenomen. Vat je? Ik snap best dat de overvloed aan ajax nieuws bij tijd en wijle vervelend is, maar dat is nou eenmaal het gevolg van de meeste fans hebben, en geld willen genereren.

Vind Griezmann maar een rare gast. Ik heb sowieso niets met speler die bij hun oude club een transfer forceren op vaak een sluwe manier. Heb het hier op VZ al vaker gelezen maar Barca is haar identiteit volkomen aan het verliezen. Ik heb er niets tegen als je grote aankopen doet, maar je staat wel enorm voor paal als je direct concurrent jaren hebt uitgemaakt voor ‘koopclub’ en nu zelf niets anders doet dan inkopen. Perez mag dan als mens enorm koud en naar mijn mening soms zelfs zielloos, maar dat hij een genie is op het gebiedt van het koop- en verkoopbeleid staat geheel buiten kijf. Ik verwacht dat wij wellicht nog Pogba of Eriksen gaan kopen en voor nu klaar zijn. Ik hoop en verwacht dat Perez volgend seizoen al zijn pijlen gaat richten op Mbappe. Al met al verwacht ik dat La Liga weer spannend gaat worden en Eupopees gezien gaan we weer meedoen, mits de aankopen naar verwachting gaan presteren en Zidane de juiste gehalte van mojo in de groep brengt.

14 juli 2019 om 01:28

Dat bijv modric, bale en courtois hetzelfde hebben gedaan omdat ze naar madrid wilden is jou natuurlijk ontgaan?

14 juli 2019 om 05:18

En wie zegt dat ik daarmee vrede heb? Er zijn inderdaad ook real-speler die dergelijke praktijken doen, dat valt niet te ontkennen. Daar ben ik niet blij mee, laat dat duidelijk zijn. De kern van mijn bericht is dat Barca en met name de barcafans toentertijd vol walging spraken over Real en nu hun eigen clubje het doet is het opeens ‘ja, dat doet iedere club’. Besef je wel hoe enorm hypocriet je dan bent? Bovendien mis je ook nog het feit dat Bacra dit soort transfers samen met de gewilde spelers beraamd. Een Modric of Bale die zelf geen oor hadden naar geen enkel aanbod dan behalve die van Real is een ander verhaal. Nogmaals ik sta niet achter het wangedrag van Modric en Bale destijds. Ik ben van mening dat wanneer je een contract hebt, je net als iedereen aan je arbeidsverplichtingen moet voldoen. Wil je een nieuwe werkgever, dan zul je dat op een volwassen manier moeten uitonderhandelen.

Waarom ziet Griezmann eruit als een huisvrouw uit de jaren 80?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren