Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andries Jonker doet open sollicitatie: ‘Ik kan ook deze club redden’

Laatste update:

1. FC Nürnberg pakte dit seizoen pas twee keer de volle buit in de Bundesliga en zette trainer Michael Köllner onlangs op straat. Boris Schommers neemt voorlopig zijn taken over tot de club een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden. Als het aan Andries Jonker ligt, gaat hij aan de slag in het Max-Morlock-Stadion. De 56-jarige Amsterdammer is een bekende naam in Duitsland, waar hij al werkte bij Bayern München en VfL Wolsfsburg.

Hekkensluiter Nürnberg wist tot op heden twaalf punten bij elkaar te sprokkelen en moet aan de bak om degradatie te voorkomen. Toch ziet Jonker een samenwerking met Der Club wel zitten. "Nürnberg geeft me gewoon een goed gevoel. Het is een geweldige club met geweldige fans en een geweldig stadion. Dat is waarom ik hier graag zou werken. Ik kan ook deze club redden", vertelt Jonker in gesprek met BILD. "Ik zag het team laatst spelen. Er is een geweldige vechtlust, maar er ontbreekt een bepaalde kracht. Alleen overwinningen kunnen je echt helpen, maar ik zie kansen."

Jonker haalt zijn prestaties uit het verleden aan om zijn open sollicitatie kracht bij te zetten. "Ik heb in Nederland bij Willem II en in Duitsland bij VfL Wolfsburg bewezen dat ik clubs uit een moeilijke situatie kan helpen. Zo heb ik Wolfsburg gered van degradatie. Ik weet wat ik moet in een dergelijke fase en ben ervan overtuigd dat ik het ook met deze club kan doen", aldus de voormalig assistent-trainer van Louis van Gaal. Jonker werd overigens wel ontslagen tijdens zijn laatste periode bij Wolfsburg.

In Nürnberg kan Jonker een oude bekende tegenkomen. Aanvaller Virgil Misidjan staat namelijk onder contract bij de degradatiekandidaat. Hij speelde dit seizoen al twintig wedstrijden en wist één doelpunt te maken. Misidjan staat voorlopig met Nürnberg op de laatste plek. De veilige vijftiende plaats is wel in beeld voor de club uit Beieren: het verschil met FC Augsburg bedraagt zes punten. Nürnberg speelt zaterdag thuis tegen RB Leipzig.

Andries Jonker zou een prima trainer zijn voor FC Nürnberg

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“Zo heb ik Wolfsburg gered van degradatie”

Koekoek, plaat voor je hoofd. Klein beetje hoogmoed maar.

15 februari 2019 om 20:08

Echt een Hollandse reactie weer hoor haha. Als hij trots is op zijn prestatie, laat hem lekker. Of moet hij zich door iemand die nauwelijks iets bereikt heeft op zijn plek laten zetten? Dat zou pas arrogantie zijn, van jou dan.

15 februari 2019 om 20:40

Tuurlijk mag hij trots zijn. Maar is het wel Jonker's prestatie? Ze zijn er eerder ondanks dan dankzij Jonker in gebleven.
Het gaat om het toontje die Jonker aanslaat. Alsof hij het wiel heeft uitgevonden...

15 februari 2019 om 20:59

@Bridgewater

Welk toontje is dat dan? Hij verwijst alleen naar zijn prestaties in het verleden en geeft aan zelfvertrouwen genoeg te hebben om ook met Nürnberg zo’n zelfde traject te gaan volgen. Dat jij vind dat hij doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden is puur jou interpertatie, en dat zegt iets over jou en niet perse over Jonker.

15 februari 2019 om 21:23

Iedereen kan over hete kolen lopen. Bange huisvrouwen overtuigen is iets anders dan topsporters de juiste kant op sturen. Maar goed, Andries mag uiteraard gewoon prediken voor zijn eigen hachie. Toont wel enigzins ballen door zich zo op te stellen. Moet je het uiteindelijk wel waar weten te maken, anders heb je je eigen geloofwaardigheid te grabbek gegooid.

15 februari 2019 om 22:19

Jonker nooit zien optreden? Praat alsof hij ik weet niet hoe succesvol is geweest met een ontzettend arrogante houding. Maar als je nou goed kijkt wat hij heeft bereikt met de clubs is dat weinig bijzonders hoor. Teerde vooral op de naam 'assistent van Van Gaal'. Misschien is het een goede assistent, maar als hoofdtrainer heeft hij nergens echt een club omhoog gebracht. Alsof Nürnberg op Jonker zit te wachten, laat me niet lachen zeg

15 februari 2019 om 22:24

panfluitspeler, een ander geval is Bayern.na het ontslag van Louis, was hij daar ook interim trainer en stelde daarmee ook CL voetbal veilig. Ik deel je mening dat het wellicht een gave is om clubs die in problemen zijn voor een korte periode uit de problemen kan halen. In dit geval valt er niets te verliezen, en als ze hem een contract aanbieden tot het eind van het seizoen hebben ze voldoende de tijd om een trainer voor een langere periode te vinden.

Haha hij heeft in elk geval geen gebrek aan zelfvertrouwen.

16 februari 2019 om 01:56

Deze vent is echt een beetje doorgeslagen haha. Een jaar geleden was hier ook een artikel waarin hij dit zei: “Het was Wenger één, Jonker twee en dan kwam er een hele tijd niets.”. Lijkt me wel mooi als je zo in je eigen droom kan leven.

Dappere woorden, gooi ‘m voor de leeuwen en laat het dan ook maar zien

Wat kan deze man zich op de borst kloppen zeg, niet normaal. Deze muppet die zichzelf als wonderdokter neerzet mag best meer bescheiden zijn. Overal waar hij komt word zijn naam niet meer genoemd en in 19 van de 20 gevallen doet zijn opvolger het beter. Een tijdje terug zou hij zich volop op een Nederlandse club (Willem II?) richten omdat hij zijn expertise in zijn jeugdliefde wil stoppen en het niet persé om knaken gaat. En nu wil hij zo snel mogelijk Superman zijn bij Nurnberg. Ik hoop dat ze niet de fout maken om voor wonderdokter Jonker te gaan. Alleen al om die borstklopperij zou ik hem niet nemen.

15 februari 2019 om 20:22

Maar hij wil heel graag weer aan de slag en prijst zichzelf gewoon aan. Normaal doet een zaakwaarnemer dat, maar nu doet hij het zelf. Nee heb je, ja kan je krijgen. Ze zullen hem maar ineens bellen. Is hij toch de lachende derde of niet? Als jij op zoek bent naar een baan zet je toch ook niet online dat je een luie hond bent die meer te laat komt dan de gemiddelde intercity?

16 februari 2019 om 02:23

Het gaat om de manier waarop. Jezelf ergens in proberen te werken is prima. Maar doen alsof je dé optie bent die ze nodig hebben is een ander verhaal. Deze niet gepresteerde zelfverklaarde wonderdokter doet alsof hij het medicijn is tegen alle problemen bij clubs. Dan lijdt je of aan grootheidswaanzin of je weet niet wat bescheidenheid is.

Heeft lang met LVG gewerkt en begint nu ook zwemelen. Groot verschil is dat LVG echt een prijzenkast vol heeft en Andries eigenlijk overal is uitgekotst.
Als ik Nuremberg was, Jonker links laten liggen. Huur Stevens maar in

Zelfoverschatting krijgt een nieuwe definitie? Is hij überhaupt wel ergens geslaagd?

Heb normaal gesproken een hekel aan mensen beoordelen op deze manier, maar ik vind die Jonker wel zo'n verschrikkelijk over het paard getilde gladjakker. Die zit af en toe bij Peptalk zijn evangelie te verkondigen alsof hij Johan Cruijff zelf is. Met dat ontzettend aangedikt en geforceerde Amsterdamse accent. Brrr. Het zal best een goede trainer zijn, geen idee daar kan ik niet over oordelen. Maar van wat ik van zijn optredens bij Peptalk kan beoordelen, vindt deze man vooral zichzelf heel competent.

De Dries Roelvink onder de trainers probeert weer een schnabbel te pakken, die ouwe schnabbelaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren