Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: 'Voetbal is een sport voor mannen, niet voor meisjes'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is klaar voor de kraker tegen Atlético Madrid. De sterspeler van Real Madrid was de laatste tijd niet helemaal fit en miste de wedstrijd tegen Real Sociedad en de interlandweek met Portugal, maar is volgens Carlo Ancelotti nu weer klaar voor de strijd. "Cristiano is in de perfecte fysieke staat, er zijn geen problemen", zei de coach van Real vrijdag op een persconferentie.

/

Ancelotti weet dat Ronaldo zaterdag wel eens hard aangepakt zou kunnen worden: Atlético speelt immers behoorlijk hard. "Maar Atlético is geen gewelddadig team", benadrukte Ancelotti. "Ze zijn fel en agressief, dat is wat anders. Maar ik heb daar geen problemen mee. Voetbal is een sport voor mannen, niet voor meisjes. Felle duels in een wedstrijd zijn alleen maar goed."

"Cristiano heeft deze week goed getraind", vervolgde Ancelotti. "Er is geen sprake van een blijvende blessure: in het afgelopen seizoen had hij heel andere problemen, dus we maken ons geen zorgen." Zonder Ronaldo verloor Real twee weken geleden met 4-2 van Sociedad. Javier Hernández zit voor het eerst bij de Real-selectie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk! een uitspraak naar mijn hart. het is nu ook eenmaal een echte stadsderby die flink beladen is. Vechten voor elke meter en de wil om te winnen moet je zelfs als toeschouwer kunnen voelen! Ik zit klaar hoor Morgenavond!!!!

12 september 2014 om 14:28

Ik hoop ook oo een mooie westrijd maar helaas hier spreekt Ancelotti zich erg tegen want alsbue beetje realistisch is dan weer ie dat er in zijn elftal de grootste vrouw rondloopt en hij hieft niet altijd hard aangepakt te worden voordat dat hij als een slang over de grond begint te rollen. Een tip: let goed op als Atletico op voorsprong komt wie de messte irritante speler word van de tegenstander (de grootste jankerd) de ware aarde komt dan gelijk naar boven. Maar dat is mijn mening misschien vinden de fans dat ik een beetje overdrijf? Voor de zekerheid ik noem geen namen anders word mijn reactie weggehaald door VZ. Wil je het graag weten lees het artikel goed door dan weet je over wie ik het de hele tijd heb. Jou eerste gevoel klopt altijd

12 september 2014 om 16:27

De grootste vrouw is nog altijd Neymar

12 september 2014 om 17:19

Ronaldo kan er ook wat van.

12 september 2014 om 20:30

Waarom speelt Ronaldo dan als het een sport voor mannen is

12 september 2014 om 14:30

Ik snap wat hij bedoelt, maar ik vind het toch wat vreemd uitgedrukt. De keren dat ik damesvoetbal heb gekeken, gingen ze, in tegenstelling tot wat ik vaak bij de mannen zie, niet bij ieder zuchtje wind theatraal naar de grond.

12 september 2014 om 14:56

Theatraal naar de grond gaan heeft helemaal niets met mannelijkheid te maken. Het is slechts manipulatie. Je reactie heeft dan ook geen enkele waarde voor het onderwerp.

Off: serieus, damesvoetbal?

12 september 2014 om 14:59

Inderdaad NoWay. Voetbal is meer en meer op een meisjessport gaan lijken dan dat het op mannenvoetbal lijkt. Dat is exact de reden waarom ik veel minder voetbal ben gaan kijken. Het gros jankt om ieder zogenaamd pijntje en liegen en bedriegen draaien ze hun hand niet voor om.

12 september 2014 om 18:26

Ja leuke en onnuttige melding.
Het enige wat ontbreekt is een geweldige VZ poll: is voetbal niet voor meisjes😄

12 september 2014 om 20:19

+1 RT

Volgens mij heeft Ancelotti het niet zo op vrouwenvoetbal dus . Al vind ik dat er tegenwoordig net zo goed meisjes in het veld kunnen staan, volgens mij vallen die nog minder theatraal, als ze überhaupt al vallen.

12 september 2014 om 14:12

Wij hebben Anouk

Word echt een wereld partij ouwe reus! Denk dat Cristiano Ronaldo er een paar in het mandje gaat leggen op z'n Melvin Platje manier. Isco zal denk ik starten ivp James, die moet nog een beetje in zijn ritme komen bij ons (komt goed). Zal een 2-1 zege dus worden voor Halal Madridista!! We moeten Atl. Madrid niet onderschatten, zeker met Mandzukić en Griezmann in wording.

Ik kijk er naar uit met vele die Real warm hart toe dragen

12 september 2014 om 14:17

Lekkerste voetballer die ik nog heb gezien, die Anouk, jammie.

Edit: Isco doet het anders ook niet zo best. Heb het idee dat hij een beetje verdwaald op het veld staat, het tegenovergestelde voordat hij naar RM toekwam. Misschien nog steeds onder de indruk? En James wordt een klasbak, heeft even nodig, was ook bij Monaco zo, eerste paar wedstrijden oogde hij ook niet sterk.

12 september 2014 om 14:18

Hoi René, ouwe reus! Hoe is het met Jan, ligt hij nog in het mandje?

Verzin je eigen teksten.

12 september 2014 om 14:55

Dude hou alsjeblieft je mond dicht.. Als het grappig bedoelt is is het totaal niet grappig, en als het niet grappig bedoelt is ben je gewoon een schaap, met alle respect. De Nederlandse taal is van iedereen volgens mij. Niet alleen van de heren die bij VI aan tafel zitten. Blijkbaar is dat dus de enige show op tv die je kijkt, anders zou je je misschien beseffen dat er meer mensen zijn die 'ouwe reus' gebruiken.

12 september 2014 om 15:15

Isco was anders tegen socidad de enige speler die niet verdwaald leek op het veld, enige speler die gevaar probeerde te creëren.

12 september 2014 om 15:28

Het is juist een van de redenen dat ik niét naar VI kijk. Bij talkshows van enig niveau praat men namelijk normaal, zonder straattaal. Het zegt denk ik meer over jou dan over mij dat ik geen andere talkshows ken waar men de ander 'ouwe reus' noemt.

12 september 2014 om 16:41

VI is werkelijk een aanfluiting voor de voetbalwereld. Mannen die echt totaal geen verstand van voetbal hebben en alleen de mening van de kijkers zelf als oordeel nemen. Derksen die alleen maar veelal onterecht iedereen uit loop te kafferen als een verbitterde zwakke oude man. Rene die na een jaar zeer grappig te zijn om vervolgens door te hebben hoe grappig hij is en nu heel de tijd heel grappig wilt zijn. Mijn respect verloor hij bij het constant opzoeken van Manolev. Het zijn 2 mannen met zeer veel issues qua zelfvertrouwen en daarom in plaats van te proberen wat te maken van hun non-sense kijk op voetbal maar andere mensen belachelijk te maken.

En dat alles voor de mensen van Nederland. Want niemand kijkt naar TV voor inhoud, daar is de TV niet voor gekomen. Het is voor entertainment.

En wat entertaint kijkers nou meer dan mensen uitlachen of afbranden.

Mensen offeren, dat is leuk.

12 september 2014 om 17:02

Touché , daar had nog de wijde, mooie (kuch) wereld bij gemoeten haha. Ik wilde je er verder niet op aanvallen hoor (ik gebruik het woord schaap gewoon graag, komt net even wat minder agressief over), maar ik ben wel van mening dat het niet hoeft om op die manier te reageren. Vandaar ook dat ik een beetje verhit reageerde.

Anyway, fijne dag nog, en geen rtl 7 vanavond he

12 september 2014 om 18:35

Hoezo denk je dat Isco gaat starten? Waar is dat op gebaseerd? MARCA zegt van niet en die hebben vaak gelijk.

12 september 2014 om 18:45

Isco zou ik wel opstellen de wedstrijden die hij tegen altletico heeft gespeeld waren sterk, in de copa del rey speelde hij tegen Atleti en dat deed hij zeer verdienstelijk. Isco is gewoon in betere vorm als James op dit moment dan moet je hem laten spelen

Het is nu wachten op de Ronaldo jankt toch altijd discussie (*dikkevettesuperknipoog) Nee maar hiermee wakkert hij wel weer een discussie aan wat vrij kansloos is. Vrouwen en voetbal, meisjesvoetbal moet kunnen etc. Lekker Carlo komen de feministen weer haha

12 september 2014 om 14:06

Waarom gedraagt ronaldo zich altijd als een vrouw dan? Huilen/krabben en nog meer huilen

12 september 2014 om 14:09

Je hoeft niet meer te wachten want je begint er zelf al over. Chapeau.

12 september 2014 om 14:12

haha ach alsof dat zoveel verschil maakt.. je weet zelf ook wel hoe het hier gaat.

12 september 2014 om 14:28

Het grappige is dat jij tot nu toe de enige bent die er over is begonnen...

12 september 2014 om 14:41

Het topic is net een half uur oud..

Voila! Heerlijk coach. Als het fout is dan moet het bestraft worden. Hard is hard maar er moeten grenzen zijn.

12 september 2014 om 16:19

Daarom zal hij sommige laten banken..

Helemaal gelijk ancelotti!

Bedankt he Ancelotti. Moet ik weer een nieuwe sport zoeken

Hij heeft die chick uit volgens mij denemarken nog niet gezien.. dan zegt hij sit niet 😁😁

ik wil je horen als zij hem blessuren.
dan ga je wel anders piepen.


ik ben benieuwd of real fans ook blij zijn met jouw uitspraak. want die zeggen altijd dat atl madrid gewaldadigers zijn. maar als het ramos, pepe of alonso zijn geweest dan is het opeens voetbal voor mannen niet voor meisjes.

Ancelotti zegt dat het geen sport voor meisjes. Hij heeft niks gezegd over vrouwen.

Exact !!!
Dat was ook voor mij een grote rede dat ik de potjes tussen Real en Atletico Madrid van afgelopen seizoen de mooiste vond van alle potjes!
En dat stuk voor stuk.

Ik ben wel zeer benieuwd hoe aankomende derby zal aflopen. Zin in.

12 september 2014 om 15:30

Real gaat zeker winnen. Zoete wraak op de loer bro... Het zal een mooie vowtbal gevecht worden.....

Carlo kan sowieso niet meer stuk na de C.L winst. Beste coach ooit voor Real..

12 september 2014 om 17:14

Dit is waarom men zo een hekel heeft aan Real Madrid fans. Wint nipt de finale en vervolgens is die coach de beste ooit. Respectloos tegenover alle andere coaches die de vele edities van de CL hebben gewonnen.

Ik kan me nog herinneren dat Heynckes de CL won voor Real Madrid met een veel minder en goedkopen elftal, en dat na meer dan 3 decennia zonder eindezege. Of Del Bosque die hem twee keer won. Maar daar weet jij vast allemaal niets van.

12 september 2014 om 18:29

SilentStrke.

je moet niets van aantrekken. het zijn slechts fans van een week of fans die zijn meegelopen.
laat gaan.

Lol en achteraf weer roepen dat ze hard worden aangepakt door Atletico terwijl ze zelf alles wat los en vast zit proberen te schoppen.

Hopen op een mooie maar harde wedstrijd met een terechte winnaar.

12 september 2014 om 17:42

Neymar duikt de laatste tijd echt heel wat minder iemand met me eens

12 september 2014 om 19:01

Klopt maar dat willen de mensen niet zien.

Manipulatie, is dat niet eerder een kenmerk van vrouwen? Waren mannen (zeker vroeger) niet eerder recht door zee. Dat laten vallen is degoutant en verwijfd. Stop daar mee en scheidsrechters zullen ook veel minder foute beslissingen nemen. Maar nee eerst voor de match leuk op de foto met een poster

War ready. H A L A M A D R I D

@larsoboy Wat jij zegt slaat nergens op. Als je zegt dat ze geen verstand van voetbal hebben heb jij het al helemaal niet. Dat zijn mensen die toch gewoon profvoetballers zijn geweest en er zo hun hele leven alleen maar mee bezig zijn ook na hun carrière er veel mee bezig geweest en kijken veel wedstrijden. Ik weet niet hoe hoog jij heb gevoetbald? Maar lager dan hun denk ik. En ik denk ook dat jij er minder mee bezig ben dan zei. Iedereen heeft een mening en hun dus ook dus dan hebben ze wel degelijk verstand van voetbal alleen dan via hun visie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren