Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti tevreden coach: 'Men heeft nu de echte Bale gezien'

Laatste update:

Real Madrid wist de supporters woensdagavond wel te vermaken. De Koninklijke won in een spectaculaire wedstrijd met liefst 7-3 van Sevilla en Gareth Bale vertolkte een van de hoofdrollen: de Welshman maakte de eerste twee doelpunten van de wedstrijd en schreef ook nog eens twee assists op zijn naam. Carlo Ancelotti had genoten van het optreden van Bale.

/

De topaankoop van Real in de afgelopen transferperiode kreeg in zijn eerste weken in Spanje te maken met veel kritiek, maar blonk woensdagavond uit. "Men heeft nu de echte Gareth Bale gezien", stelde Ancelotti na afloop van de wedstrijd. "Hij speelde fantastisch en liet geweldige acties zien. We moesten hem rustig brengen, maar nu heeft hij fysiek geen problemen meer. Zijn vertrouwen groeit en hij zal erg belangrijk voor ons worden in de toekomst."

Bale zelf had ook een goed gevoel over zijn prestatie: "Natuurlijk moet ik geduldig zijn en steeds fitter worden, nu ik de hele voorbereiding heb gemist, maar ik voelde me goed in deze wedstrijd en heb kunnen laten zien wat ik kan", zei de man van 91 miljoen euro. "Ik ben nog steeds niet waar ik moet zijn, maar ik werk hard op de trainingen en in de wedstrijden. Hopelijk keert de oude vorm dan snel weer terug." Real speelt zaterdag uit tegen Rayo Vallecano.

Gareth Bale wordt nog belangrijk voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat is 91 miljoen waard? Sorry, maar ik ken tientallen voetballers die er wel eens 2 gescoord hebben in één wedstrijd.

Ik heb de wedstrijd verder niet gezien hoor, maar 2 goals en 2 assists in een wedstrijd die op 7-3 is geëindigd is nou ook weer niet zo bijzonder.

31 oktober 2013 om 08:29

Ach, wat kan hij daar nou aan doen? Ik vind Bale ook een overschatte renpaard, maar gisteren heeft hij gewoon prima gepresteerd. Een wedstrijd waarin 10 doelpunten vallen kan van alle topcompetities dan ook alleen in Spanje gebeuren. Wat een idiote beslissingen van de arbitrage aan beide kanten.

31 oktober 2013 om 08:31

Zijn prijs is overschat maar dat neemt toch niet weg dat hij een goede voetballer is!

31 oktober 2013 om 09:16

ManUnit vs Arsenal: 8-2
8 2=....vul maar in.
Dus niet alleen in spanje.

31 oktober 2013 om 09:20

Alleen in spanje? Ik zie het bayern ook wel ooit doen, is de prestatie van robben met bijvoorbeeld 3 goals dan ook niet super goed?

31 oktober 2013 om 10:49

Arsenal 7-5 Reading dit jaar. Volgens mij zijn dat er meer dan 10

31 oktober 2013 om 10:53

Fcu ajax vergeten? Werd 6 4...

31 oktober 2013 om 10:58

Psv fey 10-0 natuurlijk niet vergeten

31 oktober 2013 om 12:35

Barca 6 - 2 real

31 oktober 2013 om 13:48

Bayern Munchen - HSV 9-2

31 oktober 2013 om 13:55

Aan neymar-messi:

Dit is dus een schoolvoorbeeld van onnodig provoceren.

Totaal niet relevant want het gaat hier om wedstrijden waarin 10 of meer doelpunten zijn gevallen. Naar mijn weten is dit enkel gebeurd in een Clásico waar Real Madrid de winnaar is geworden. Namelijk 11-1 en 8-2. Is dit relevant? Nee. Successen uit het verleden tellen niet mee. Kijk naar Liverpool en AC Milan (no offence, ik geniet van beide).

Ontopic:
Bale heeft nu een goede wedstrijd gespeeld. Nu hopen dat hij dit blijft doen. Zijn komst was onnodig maar laten we hopen dat hij ons ongelijk bewijst door La Décima binnen te halen.

31 oktober 2013 om 14:12

RMCastilla
Ik vind dat je het nog netjes brengt maar wat jij nu messineymar probeert aan te leren heeft kleiner kans van slagen dan dat je een hond zou proberen aan te leren om blokfluit te spelen. Zulke mensen moet je gewoon negeren...

31 oktober 2013 om 14:51

Fenerbahce 6 Galatasaray 0. Zo heeft elke competitie weleens enorme uitslagen.

Bale is gewoon lekker aan de goede weg aan het timmeren. Maar toch, Bale op rechts. Ik vind het maar vreemd en zonde.

31 oktober 2013 om 15:48

Naar Ibraaa:

Ik ben nog niet lang genoeg op deze website om te weten bij wie het wel of niet zin heeft. Maar dank, ik zal het onthouden nu.

31 oktober 2013 om 16:53

Dankje!

31 oktober 2013 om 16:55

Of galatasaray-fenerbahce 7-0.

31 oktober 2013 om 08:31

Maar je moet die jongen gewoon zijn tijd geven, dit is pas zijn 2de wedstrijd waarin hij de volle 90 minuten pakt, nu begint hij eindelijk zijn draai een beetje te vinden, als hij dat dan vasthoudt, heb je toch 1 van de 10 beste spelers op de wereld in je team!

31 oktober 2013 om 13:32

Laat me niet lachen, deze jongen zit niet eens bij de top 50 van de wereld, en dat gaat hij ook nooit toe behoren.

31 oktober 2013 om 08:34

None
Serieus ben je zo lomp? Ten eerste ookal koste hij tien cent moest hij dan presteren tot die geld die betaald is? Schei toch uit man.. Bale speelde fantastisch en geraakt in vorm. Dat jullie hem overschat vinden is niet de probleem van de Madrdistas maar dat hij beter zal presteren dan Neymar zit jullie zwaar dwars he

31 oktober 2013 om 08:38

@mkhitaryan

Serieus bro? Dan ga je met veel zoveel haat reageren en dan breng je het zo knullig over.

31 oktober 2013 om 08:55

Mkhitaryan

Huh?
None geeft gewoon zijn mening en wat hij zegt zijn nog eens feiten ook. Alves scoorde er ook 7 in 1 wedstrijd. Kan een keer gebeuren.

Vervolgens praat jij over Neymar? Wat heeft die jongen met dit artikel en bovenal, None zijn reactie te maken?
Volgens mij zit jou iets dwars ipv None.

On:
Ik heb gister best een leuke wedstrijd zitten kijken en ik heb ook kunnen genieten van Marcelo. Hij is net als Alves alleen dan aan de linkerkant.
Echt een jongen die soms rare uitspraken doet en een speler die het bloed onder je nagels vandaan haalt.
Maar hij kan soms zo geniaal uit de hoek komen en ik kan wel genieten van dit soort spelers. Doet als linksback, dingen die je vroeger alleen op het schoolplein en de plaatselijke voetbalkooi deed.

31 oktober 2013 om 09:09

Pardon? " hij is net als Dani Alves "
Marcelo? Haha sorry hoor maar Dani Alves is 10 keer zo minder als marcelo hoor marcelo heeft misschien de meeste techniek op deze aardbol.

31 oktober 2013 om 09:21

Ik heb het toch niet over wie er beter is? Ik heb het over type voetballer..? Als jij dat niet uit mijn tekst kan halen, waarom reageer je dan op mijn reactie?

Als je dat doet omdat ik jou op je plek zette en je er niks op aan te merken had, vind ik het een schattige poging om mij op mijn plek te zetten maar net zoals je insinuaties doet als bij None, doe je dit ook bij mijn reactie. Volkomen onterecht.

31 oktober 2013 om 11:14

Zet je real bril af en je zou zien dat madrid geen topploeg is onder ancelotti, thuis 3 goals tegen krijgen is toch triets?

31 oktober 2013 om 12:08

@mkhitaryan: sorry maat ik kan je echt niet serieus nemen... Waar komt ineens de opmerking vandaan dat iedereen wel zal hopen dat neymar het beter gaat doen dan bale? Ik heb de indruk dat jij nog een beetje baalt van de uitslag in de classico... Waarin neymar het inderdaad beter deed dan bale... En als jij denkt dat in de reactie hierboven dani alves wordt bedoelt.... Tja... En dan ook nog beweren dat marcelo de beste techniek ter wereld heeft.... haha

31 oktober 2013 om 14:21

Nee Vendial,mkhitaryan heeft het over Marcelo die de meeste techniek heeft. En is 10 keer beter als Dani Alves.

31 oktober 2013 om 16:57

Alves mag niet eens Marcelo's veters strikken.

31 oktober 2013 om 17:14

Op bijna alle aspecten is Neymar een betere aankoop dan Bale. Dribbels, Overzicht, Passes, tweebenig en natuurlijk het algemene veldspel. Hij past perfect in het systeem van Barca. Bale speelt het hele seizoen al belabberd en doet nu iets goed (hij is een goede speler, dus dan kan je wel wat verwachten tegen een team dat als blinde paarden aaanvallen).

Neymar heeft al 7-8 assists geleverd en 4 goals gescoord en draagt mee bij het veldspel.

Nu jij weer

31 oktober 2013 om 09:14

Als dat was de ECHT bale dan weet ik niet of hij wat aan real kan toevoegen.
Tweede goal was puur geluk: bal heel erg van richting veranderd vanuit een vrije trap...
Verder weinig tot nix laten zien.

31 oktober 2013 om 09:27

Weinig? Krulde de bal meteen de kruising in, had voor minuut 20 al op een hattrick kunnen staan, stond geweldig te combineren met Benzema en Ronaldo en het liep voorin allemaal als een trein. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen dat het niet allemaal van Ronaldo of Isco moest komen.
Bale kan veel aan Real toevoegen, maar hij moet eerst wedstrijdritme opbouwen. In zijn eerte 90 minuten in 4 weken zo presteren, is op zijn zachtst gezegd niet slecht. Wat wordt het wel niet als hij fit is en elke week speelt

31 oktober 2013 om 09:35

Geweldig te combineren :O ???
Woow, als je dat al geweldig vindt vraag me af wat jij dan niet over Barça-combinaties vindt.

31 oktober 2013 om 12:08

Sevilla had als één van de weinige clubs geen bus voor het doel geparkeerd. Dan krijgt Bale ruimte en dan is hij levensgevaarlijk.Trouwens, Het had gisteren ook zomaar 6-6 kunnen worden want wat een kansen kreeg Sevilla! Verder wordt de inbreng van Bale steeds afgezet tegen die 100miljoen. Hij kan er niks aan doen dat er een lijpeling rondloopt die dat biedt. Het was een spel dat Spurs buitengewoon goed heeft gespeeld

31 oktober 2013 om 17:00

Twee goals twee assist is niks laten zien? Dat verklaart een hoop: je schijt in je broek dat hij fit gaat worden en wel wat gaat laten zien; want dan wordt t een afslachting. Begrijpelijk dat je daar bang voor bent met een niet presterende Messi en een insignificante Neymar.

31 oktober 2013 om 09:17

Goed dat je aangeeft dat je de wedstrijd niet gezien hebt, en blijkbaar , volgens mij gewoon direct ezo snel mogelijk een reactie plaatste. Zoals al velen hebben aangegen, hier op voetbalzone, volgens mij zowel pro Madrid als anti Madrid, dat Bale onschuldig is aan die transfersom, hij kan er niks aandoen dat hij het slachtoffer is van een onzuiver Madrid beleid, verder zegt Ancelotti , hier zien we de echte Bale, met andere woorden dat is de reden waarom wij hem gehaald hebben en zeker nog zal groeien tot een top speler in Spanje zoals hij dit bewezen heeft in de beste en zwaarste competitie ter de wereld, of hij 91 miljoen waard is, is nergens te bespeuren in Ancelotti's reactie, noch van real's supporters Maar we zijn wel blij dat hij er is. thanks

31 oktober 2013 om 13:58

kansloze reactie, en al helemaal omdat je de wedstrijd niet heb gezien. Bale was gister gewoon een genot om naar te kijken, Hij had heerlijke rushes langs de complete verdediging. En die prijs die is betaald voor die jongen kan hij helemaal niets aan doen. het enige wat die kan doen is zijn voeten laten spreken! En dat deed die gister! Genoten

31 oktober 2013 om 16:13

maar als hij zijn vorm krijgt wordt hij beter dan dit

31 oktober 2013 om 21:46

Ik had liever Ozil vandaag nog paar video's bekeken wat mis ik die top speler toch.

Maar nog steeds is ie niet al dat geld waard

31 oktober 2013 om 21:46

Dat zullen we zien met de jaren die er aan komen.

Speelde een goede pot, oogde fitter, en natuurlijk die 1e goal was wel een wonderschone droge knal hoog in de hoek. Daarna had hij nog een geweldige uithaal die net over ging. Verder had ie een paar goede combinaties met Benzema, die ook zeker niet onverdienstelijk speelde. Wie nu nog zegt dat Bale alleen aan de linkerkant kan spelen heeft het mis. Bij Tottenham speelde ie al in een vrije rol om Defoe/adebayor heen, en kwam dus ook regelmatig aan die rechterkant. Het is een blijft een geweldige speler. Alleen zal hij altijd bedrukt worden met dat bedrag wat er voor hem betaald is..

31 oktober 2013 om 08:42

Ben vooral blij dat benz heeft gescoord, had hij echt nodig.

91 miljoen? zijn de woorden van Perez'. Als ik iemand niet vertrouw..anyway Bale heeft gister prima gespeeld, maar om nu al te zeggen dat dit de echte Bale is die zijn geld waard is..nog niet.

31 oktober 2013 om 09:15

Niet alleen van Perez', maar ook van de Britse minister van Financiën. Die kan je toch wel serieus nemen. Met name de Engelse media hebben de 100 miljoen euro de wereld ingeroepen.

Bale is bij lange na zijn prijskaart nog niet waard. Mocht hij hetzelfde gaan presteren als Ronaldo over een paar jaar gezien, dan kan je dat pas echt beoordelen.

31 oktober 2013 om 09:40

Dat van die Britse minister van financiën heb ik dan gemist. Hoe moet hij dat weten dan ? Weet wel dat de voorzitter van Tottenham 100m+ zei & en idd tal van media.

31 oktober 2013 om 10:07

Nee, alleen de Britse media noemde dit bedrag, wat iedereen vervolgens overnam. Real Madrid en Tottenham Hotspur hebben via officiële kanalen aangegeven dat het om 91 miljoen euro gaat.

Bale geweldig! Di maria in vorm Bale in vorm.. Ja wat doe je als coach zijnde..

31 oktober 2013 om 08:44

Hoe kun je nou zeggen dat iemand na 1 goede wedstrijd in vorm is, terwijl hij de 2 wedstrijden daarvoor niets heeft laten zien?
Dan moet je ook zeggen dat Benzema in vorm is, als je zo redeneert..

Wel leuk dat hij zijn stempel kon drukken op de wedstrijd. Hopelijk zet hij het zo voort en wordt de competitie nog wat spannender!

31 oktober 2013 om 09:19

Dat zijn realfans...
Als Bale volgend wedstrijd scoort dn is hij ook fenomeen.
Wen er maar aan.

31 oktober 2013 om 09:52

Zo zijn er ook Arsenal fans die beweerden dat Bendtner weer in een goede vorm was...
Dat soort supporters heb je er in alle soorten en maten bij elke club.

31 oktober 2013 om 10:37

@ asolo
is toch zo met elke voetballer die een goede prestatie levert, en al zeker bij topclubs. Kijk naar Januzaj of Bakkali. Zijn ook goede spelers maar na twee goeie matchen zijn dit al zogezegde Gouden Bal winnaars.. (niet dat het niet mogelijk is, maar je kan dat gewoon nog niet zeggen..)

Als er één sport is waar de meningen vliegensvlug draaien met de wind dan is het voetbal wel. Neymar zijn eerste matchen waren ook niet schitterend vond ik, maar als hij scoorde las ik overal "brazilaans godenkind" dit, "wondertreffer" dat.. terwijl dat best nog meeviel.
Zoals High Voltage zegt; dit heb je bij elke club.

31 oktober 2013 om 11:11

Ik heb echt niemand zien zeggen dat Bendtner in goede vorm is/was. En ik lees erg veel reacties op VZ. Maar ik kan ergens overheen hebben gelezen, voor zover ik weet werd hij juist vervloekt, zoals de laatste 2 jaar.

31 oktober 2013 om 09:44

Vooral Bale zn duik in de 16 meter was geweldig alleen trapte de scheidsrechter er niet in voor de rest speelde hij redelijk.

Bale is een goede voetballer maar moet zich nog gewoon bewijzen. Real kan wel een verdediger kopen voor 70 miljoen ofzo?

Dat Bale beter zal presteren dan Neymar zit ons dwars? Schei toch uit man. Ten eerste is Neymar beter bij Barcelona begonnen dan Bale bij Neymar. Ten tweede heeft Neymar vorige week mede de clasico beslist en ten derde staat Barcelona gewoon bovenaan, dus reden om ons zorgen te maken zie ik niet.

Excuses, had mijn reactie geplaatst op mijn telefoon. Blijkbaar is een deel weggevallen

31 oktober 2013 om 08:54

Maak je zin af?

31 oktober 2013 om 09:10

Ten terde heeft neymar meer wedstrijden maar zit nog maar aan 3 en bale speelde vandaag pas de volle 90 minute en zit al aan 3.

31 oktober 2013 om 10:12

Neymar beter begonnen? Jaa hij heeft een voorbereiding gehad, Bale heeft alleen voor zichzelf getrained en heeft het grootste deel van de voorbereiding gemist. Toch staat Neymar na 9 wedstrijden op 3. Hoeveel heeft Bale er na zijn 5 wedstrijden? En dan was dit zijn eerste wedstrijd waar hij 90 minuten speelde.

31 oktober 2013 om 12:25

En tel daar nu de assists eens bij.

Niemand is die hoge bedragen waard. Maar hij is wel gewoon een goede speler die Bale

31 oktober 2013 om 08:54

Daar kan hij zelf weinig aan doen.
Iedereen rekent hem ook af op de prijs, onzin natuurlijk, aangezien de jongen zelf niet heeft bepaald hoeveel Real voor'm moest betalen.

Geef hem de tijd. Modric speelde zijn eerste jaar ook niet best.
Het spel in Spanje gaat vele malen sneller.
Volgend jaar zal hij er staan en mag je een oordeel vellen.

Mkhitaryan@ Nou sorry als je hier al tevreden mee bent. Weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt van Bale?
Ik heb de wedstrijd zelf ook gezien. De 1e goal was knap, 2e zwaar geluk ging via een speler erin en die twee voorzetten waren allebei niet op maat, die gaf hij blind achter de verdedigers waar eigenlijk nog geen real speler stond, tis dat Benzema en Ronaldo goed reageren. Deze man heeft het meeste balverlies geleden van real en zo vaak mislukte acties niet normaal. Hij kan heus wel voetballen, maar deze man is nog niet de helft van ze tranferwaarde waard, waar hij overigens niks aan kan doen

Als Bale niet gescoord had was ie betiteld als miskoop en nu na 2 goals en 2 assists is de man zijn geld niet waard. Hoe hij ook gespeeld had, de meesten zullen (voorlopig) toch niet positief over hem zijn.

Overigens kan hij er niks aan doen dat er 91 miljoen voor betaal is, neemt niet weg dat het een goede voetballer is.

Gisteren vond ik hem sterk spelen aan de rechterkant. Het loopt nog niet bij Real (gisteren redelijk) maar op rechts hebben ze nu met Bale en Di Maria twee voetballers die een wedstrijd open kunnen breken. Hopelijk tilt deze concurrentie hun beide naar een hoger niveau.

Ik hoop dat ze deze lijn doortrekken, ik wil namelijk wel goals zien als ik er bij ben tegen Galatasaray
:-)

31 oktober 2013 om 17:55

Ben bang dat er in de return niet veel goals gaan vallen, Mancini gaat ultraverdedigend spelen en voor een puntje. En met Bruma en Drogba gaan couteren. Bij Gala loopt het nu ook weer beter dus een grote score zie ik niet gebeuren. De verdediging was ook erg ijzersterk tegen Juve.

Grappig hoe deze poll normaal 75% nee is en nu 75% ja. Ruggengraatloze meelopers

31 oktober 2013 om 09:17

Je bespaard me een hoop typwerk, naar die hypocrietjes toe, bedankt..

Bale speelt eindelijk eens een prima wedstrijd en meteen zijn alle Real Madrid fans op VZ helemaal lovend. Ik durf te wedden dat dit eenmalig geluk was en een goede wedstrijd is niet voldoende. Sulejmani speelde ook wel eens een goede wedstrijd maar is alsnog de grootste miskoop.

31 oktober 2013 om 09:49

Het grappige is dat jij het tegenovergestelde doet. Real fans zijn nu lovend en jij blijft negatief en doet alles negatief af. Als hij er 20 scoort dit seizoen, zeg je dan ook, ja nee volgend seizoen zien we de echte Bale die niets kan..

Geef Bale een seizoen en oordeel dan of hij net als Sulejmani is.. 1 voordeel heeft hij al, na een blessure is hij niet 5 kg te zwaar terug gekomen.

31 oktober 2013 om 11:46

Dat zal ik niet doen. Als Bale er twintig inschiet en belangrijk is dan zal je mij niet meer horen klagen

31 oktober 2013 om 10:45

Lovend over zijn prestatie op het veld ja. Niemand zegt dat hij zijn bedrag nu waard is of dergelijke.

Bale zal nog wel goede wedstrijden spelen maar om zijn prijzenkaartje waar te maken (en dan nog), zal hij beslissend moeten zijn in een finale Cl en/of een classico waarbij die classico over het kampioenschap beslist en dan liefst meerdere keren.

91 mio (is het geen100 mio meer ?) is gewoon belachelijk veel geld voor een voetballer en al helemaal voor een speler van het kaliber Bale, daar verandert een leuke wedstrijd tegen Sevilla helemaal niks aan.

31 oktober 2013 om 11:24

het was nooit 100m geweest zoals al tijdje hier loop te verkondigen.. 100m klinkt mooier in de ogen van sommigen en zeker de mensen die Real niet mogen.

Laten we hem nou niet gelijk gaan ophemelen, hij is volgens mij nog niet eens 100 procebt fit.

Een wedstrijd die eindigde in 7-3... Beide partijen stonden werkelijk te schutterenin de verdediging. Om dit nou als maatstaf te gaan gebruiken?

Het was een mooie open wedstrijd maar de verdedigende kwaliteiten waren om te huilen! Aan beide kanten.

Bale zal nog enkele keren zich moeten laten zien, in mijn ogen nog lang niet van het niveau 100 miljoen.

Mensen stemmen echt op manier hoe een artikel is geschreven he...heb een eigen mening zeg -,-

En zichzelf proberen te dekken, nee echt een geweldige aankoop.
Ik zou nog een linksbuiten halen...begrijpen zal ik dit nooit.

Mensen moeten is ophouden met dat gezeur over zn prijskaartje. Die jongen loopt niet naast zn schoenen dat hij "zoveel" waard is. Hij had nog een aantal jaren een contract bij spurs, die voorzitter wou hem niet kwijt en vroeg de hoofdprijs. Dat real die prijs betaald heeft niks met bale als voetballer te maken. Via verkoop van shirts en dergelijk krijgen ze het er makkelijk weer uit. Deze jongen gaat het wel halen, hij is echt wel realistisch genoeg zich niet te vergelijken ket ronaldo of messi. Maar dat hij zoveel heeft gekost maakt het voor hem niet makkelijk. Het leeuwendeel van de mensen vond hem schitteren bij spurs, nu die zoveel gekost heeft is het allemaal weer niet goed.

Stop nou eens met die prijskaartje.we weten het nu wel.. Mocht bale de vorm krijgen, dan denk ik egt dat alle verdedigers gaan vrezen voor koppel Ronaldo-Bale..

Gevaar van links en rechts, ik kijk er naar uit

Bale kreeg deze wedstrijd ook wel heeeeeeeel veeeeeeeel ruimte van sevilla hoor. En ja als die dit krijgt kan die goed voetballen.

als ik zie nou hun beide verdediging zo makkelijk goals toelaten, en mensen zeggen dat de eredivisie verdediging zo slecht is ,en bale is zit nog niet op zijn 100 procent , en je ziet dat ronaldo gewoon hard werkt voor de team en zo verdedigen en zo ,maar die 2de penalty van sevilla was er geen,en toen ook goed verdidigdt enzoo

Jaja dames en heren welkom in de wereld van de real madrid supporters.het is een wereld waar bijna iedereen in de waan van de dag leeft.bale speelt één goede wedstrijd en gelijk is hij al in topvorm en wordt hij geprezen en op handen gedragen alsof hij een generaal is die zijn troepen naar de overwinning zal leiden.als het zo is kunnen we ook zeggen dat benzema in topvorm verkeerd,terwijl iedereen weet dat hij de wedstrijden ervoor geen knikker had geraakt.ach schei toch uit man.het zijn allemaal schapen die elkaar na-blaten.bale is misschien geen 100 miljoen waard,maar iedereen kan zien dat die jongen best wel kan voetballen.hij heeft gewoon wat meer tijd nodig.het beste wat we kunnen doen is,om te kijken hoe hij de komende weken/maanden presteert en dan kunnen we op basis daarvan ons conclusie aan verbinden.

31 oktober 2013 om 10:54

Benzema speelde wel goed de wedstrijd hiervoor. Dat was namelijk el clásico.

31 oktober 2013 om 12:15

Nou ik vond dat benzema tegen barca best wel redelijk speelde.niet goed,maar gewoon voldoende.ronaldo werkte gister zoals altijd heel hard voor de ploeg door ook te verdedigen,maar ik vond benzema de beste man aan de zijde van real.

31 oktober 2013 om 13:25

Bekijk zijn invalbeurt maar terug dan. Hij speelde beter dan redelijk.

Zijn schot op de lat, steekpass waarmee hij Khedira 1 op 1 zette met Valdes, combinaties, werklust.

OPm hem nu al op te hemelen is net zo'n onzin als hem nu al afschrijven. Iemand heeft gewoon een langere periode de tijd nodig. Hij moet fit worden, wennen aan het team en de competitie.
Helaas voor hem wordt bij elk bericht het prijskaartje erbij gehaald, maar hij zal het waarschijnlijk zelf niet lezen

Ozil fans moeten gaan uitkijken! In deze vorm is Bale beter. Hij deed alles gisteren goals, assists, verdedigen, kopduels winnen etc. Ik hoop dat Arsenal Real loot in de CL dat zou de ultieme test zijn.

Hetgene waar ik me over verbaas is dat half voetbalzone voor Real of Barcelona is.

Waarschijnlijk word er door het merendeel geen enkele wedstrijd bezocht en dat is niet erg maar waar komt die liefde dan vandaan? Je moet toch een gevoel hebben bij een club? Je vader moet je toch mee hebben genomen op een houten bankje in een oud stadion naar zijn club . En als je een beetje geluk had mocht je wat lekkers uitzoeken in de rust. Of zijn die tijden helemaal achter ons.

Pff ging ik gisteren vroeg op bed omdat het spel van Real me de laatste tijd niet aanstond en dan zie ik 7-3! Even de goals terug kijken, ben benieuwd of ze het echt weer op de rit hebben. In ieder geval mooi voor Bale dat hij het goed deed, maar ik vraag me af of hij zich op rechts echt thuisvoelt.

Ronaldo moet op rechts , Bale op links en Benzema in de spits , weet alleen niet of CR7 dat zou accepteren , gewoon een zeer domme aankoop die Bale

Ik weet niet wie er op die cijfertjes heeft lopen klikken maar hoe kunnen Ramos, Marcelo en Varane nou minstens een 9 hebben gescoord terwijl ze er toch 3 tegen hebben gekregen? Stelletje minkukels

Als Bale zo blijft spelen dan ben ik tevreden. Maar eerst zien hoe hij het tegen grote clubs zal doen. Juventus zou zijn eerste test kunnen zijn.

2 goals 2 assists dan doe je het goed...mensen verwachten vanwege ze transfersom dat hij elke wedstrijd 5 maakt ofso

Bale is opzich ook zeker geen slechte speler. Sterker nog het is gewoon een goede tot uitstekende speler. Alleen de beslissing om Ozïl te verkopen voor 50 miljoen en dan Bale te kopen voor 100 is echt de belachelijkste transfermove sinds tijden(de aankopen van Torres en Carroll in 2011 komen in de buurt). Eventueel had de combinatie Ozil en Bale nog goed kunnen uitpakken, maar Real heeft ook nog Di Maria....

Blijf het opmerkelijk vinden dat je zo'n deal met je gezonde verstand kan afsluiten en er dan nog achter blijft staan

31 oktober 2013 om 14:21

En dan ook nog eens bij een club van het formaat Real Madrid. Het is typerend voor het Real van de laatste tien jaar.

Voor bale is geen 100miljoen betaald. 91 miljoen als je Real mag geloven. Trek daar 20 vanaf en je komt op 70 miljoen. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat bedrag waar gaat maken. Zo'n grote miskoop is het zeker niet, mensen kunnen gewoon goed overdrijven.

Bale speelde geweldig, maakte in de 2e helft veel lekkere acties alleen jammer van die schwalbe.
Ik lees dat mensen zeggen dat Bale niet eens in de top 50 hoort?
Hij hoort zelfs in de top 20 als hij zo doorgaat, Bale is zowiezo geen 100 miljoen waard, maar mensen zien hem een of 2 wedstrijd slechten spelen & dan is het gelijk een matige speler.
Onthoud dit: Toen Ozil naar Real Madrid kwam was hij zijn eerste wedstrijd ook heel matig, hij was pas een goede speler na speelronde 10, dat was ook zo bij Benzema.

Het is heel erg makkelijk om Bale gelijk af te schrijven. Het bedrag wat voor hem is uitgegeven is veel te veel geweest maar we kunnen net zo goed van hem genieten in plaats van onszelf er elke dag aan te herinneren dat hij het bedrag niet waard is. Real Madrid speelde gister eindelijk weer eens het voetbal wat in het Santiago Bernabeu thuis hoort. Vol gaan voor de winst met mooi en snel voetbal. Alles zat in deze wedstrijd. Ben benieuwd wat ze zaterdag zullen laten zien tegen Rayo Vallecano.

Je zag gisteren dat hij het toch wel in zich heeft, nu maar hopen dat hij t kan vasthouden.
Trouwens arbiter strooide met onterechte penalty's wat toch wel weer typerend is voor de scheidsrechters van Spanje.

De echte Gareth bale was toen hij rugnummer 2 droeg daarna 11 dat was de Gareth bale ik weet niet ik ben grote fan van hem maar ik vind hem nog steeds niks tot nu toe jah leuk en aardig gister maar dat was Sevilla hè eerlijk is eerlijk wie hem gister top vond overdrijft echt

Bale was eindelijk belangrijk. Ik hoop dat hij zich staande kan houden in een team vol met sterren, Het is immers wel een overgang. Van de belangrijkste speler bij je club tot een van de velen bij Real.

Ik denk nog steeds dat hij bij een club die op de counter speelt beter tot z'n recht komt door zijn snelheid. Meevoetballend gaat het wel voor problemen zorgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren