Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: 'Of ik terug zou kunnen keren bij Real? Waarom niet?'

Laatste update:

Carlo Ancelotti won in zijn eerste seizoen bij Real Madrid de Copa del Rey en la Décima, maar in zijn tweede seizoen gingen alle hoofdprijzen naar Barcelona, waarna de Italiaan werd ontslagen. Florentino Pérez koos voor Rafael Benítez als opvolger, maar de nieuwe coach van Real staat nu al hevig onder druk. Er wordt gesuggereerd dat Pérez al spijt heeft van zijn keuze.

/

Ancelotti zit momenteel zonder werk en zou dus eventueel teruggehaald kunnen worden. “Of ik terug zou kunnen keren bij Real? Waarom niet?”, vraagt de Italiaan zich af. “Maar dat geldt ook voor AC Milan, Chelsea of Paris Saint-Germain. Natuurlijk kan ik terugkeren bij deze clubs, ik heb bij al deze verenigingen een erg mooie tijd gehad.”

Benítez hoeft echter niet te vrezen, want Ancelotti ziet het niet zitten om per direct het stokje over te nemen. “Ik heb al een paar keer gezegd dat ik tot volgend seizoen wil wachten en ik verander mijn mening daarover niet”, klinkt het. “Ik heb al een paar clubs afgewezen. Ik weet hoe lastig het is om bij Real te werken, maar men moet niet alles geloven wat er in de kranten staat.”

“Ik heb vorige week nog met Cristiano Ronaldo gesproken en hij zei niets slechts over Benítez”, vervolgt Ancelotti. “En ik werd er ook van beschuldigd dat ik de spelers die Florentino zou willen zien zou opstellen, maar iedere manager kiest zijn eigen opstelling. Of Real in een crisis zit? Dat wordt wel erg snel gezegd, tegenwoordig. Ze hebben een wedstrijd verloren van een erg sterk team, maar of er dan direct crisis is... Maar het is sowieso moeilijk voor mij om er van buitenaf op te reageren.”

Carlo Ancelotti had nooit ontslagen mogen worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou perfect zijn als Carlo terug komt, hoop dat Perez snel weg gaat die man is helemaal niet goed voor Real.

23 november 2015 om 10:53

Ik denk ook dat Perez hiervoor moet weggaan want hij is niet iemand die zijn fout zal toegeven en Ancelotti terug zal halen ..

23 november 2015 om 10:54

Pff wat een schade richten de catalanen aan in madrid zeg. Real heeft pas 2 wedstrijden verloren maar omdat ze een grote pakslaag hebben gekregen van barcs mag de coach alweer vertrekken en mag een ontslagen coach weer terug komen. Komt anchelotti terug krijgen ze weer pakslaag van barca en mag anchelotti weer vertrekken. Het is werkelijk waar een drama in madrid mede mogelijk gemaakt door catalonie.

23 november 2015 om 11:01

@solo

Het gaat niet om 2 verloren wedstrijden maar om de manier hoe Benitez speelt. Past totaal niet bij Real, ik bedoel wie gaat Bale op CAM spelen en Ronaldo in de spits? En dat is niet alles Real scoort met moeite goals onder hem door zijn speel stijl.

23 november 2015 om 11:18

Bale moet gewoon links spelen maar daar speelt hij ook niet.speelde hij trouwens bij tottenham niet vaker Cam? Ik denk dat Bale op links echt weer een fenomeen wordt! Hij speelt constant op zijn verkeerd positie en ondanks dat heeft hij elk jaar gemid. 15 goals 15 assists wat hardstikke goed is.

23 november 2015 om 11:23

Solo1

Ik ben volledig neutraal bij deze 2 clubs en heb enorm genoten van Barcelona. Maar ben je nou echt zo kortzichtig dat je denkt dat het alleen door deze veegpartij komt? Benitez en Real is gewoon geen gelukkig huwelijk. En het grappige is dat iedereen dat al zag aankomen, hij heeft niet eens een beetje verrast.

Ramos

Was het wellicht geen beter idee om in de 4-4-2 van vorig jaar oktober te spelen? Alleen dan met Casemiro ipv Isco als extra middenvelder en voorin Benz en Cristiano? Met deze formatie liep het vorig jaar geweldig en Bale heeft behalve die goal in de Copa finale nog nooit iets laten zien tegen Barcelona. Verschrikkelijk beperkte voetballer als je hem vergelijkt met Neymar aan de andere kant...

23 november 2015 om 11:29

Catalanen schade aanrichten?
Wel zo te zien kijk je niet naar wedstrijden van Real Madrid, maar laat me je het even duidelijk maken, want ik kijk naar alle wedstrijden van Real Madrid en ik mag je zeggen dat het spel van Real Madrid eentje is om van te huilen sinds Benitez de coach is. Er wordt maar wat gedaan en soms lukt het aardig maar soms ook niet en dat hebben we afgelopen weekeinde ook gezien. Niet dat de Catalanen zo geweldig waren, maar Real Madrid was gewoon slecht. En dat gewoon verder tegen alle clubs waartegen ze nog moeten uitkomen.
Elke wedstrijd onder deze coach, vind ik, is eentje teveel. Dit seizoen voor Real Madrid is gewoon zoeken en aftasten en dan pas bepalen wat te doen. Geen strategie.
Ja daarvoor stel ik wel de coach verantwoordelijk want die moet erop toezien dat er een doel voor ogen is. Afgelopen zaterdag was er geen sprake daarvan.

Droom maar lekker door dat de Catalanen voor dat zooitje bij Madrid hebben gezorgd, Dat zooitje was er lang!

23 november 2015 om 11:43

@diegoforlan

Het maakt niet veel uit met welke opstelling je speelt. Als je tacktiek slecht is heeft het geen nut.

23 november 2015 om 11:46

Hehe eindelijk iemand die het snapt. Gewoon 442 inderdaad met Casemiro extra als verdedigende speler erbij, voor de balans.

Modric kroos en James tegen een barca in vorm. Wat een grap was dat!!

23 november 2015 om 12:10

Als Barca aanhanger zal ik objectief reageren op jouw 2 punten. Benitez is niet de meest geliefde trainer en beschikt over bar weinig uitstraling. Daarentegen beschikt de club Real Madrid dat wel en ze hechten er erg veel waarde aan. Soms iets teveel naar mijn mening. Wat voor Benitez spreekt is dat hij bij kleine clubs a la Valencia en Liverpool en met minder materiaal wel goede resultaten heeft behaald en hij een echte Madrileen is. Echter verbaasd het de gemiddelde volger niet dat hij nu al een slechte relatie met een stel spelers heeft. Al moet ik zeggen dat Ronaldo al in een veel eerder stadium door de directie op zijn vingers getikt diende de worden met zijn gebaartjes op het veld richting zijn eigen spelers en in het bijzonder Bale.

Wat betreft de opstelling klopt je constatering niet want Isco verscheen niet aan de aftrap maar kwam later het veld op. Isco is namelijk de eerste die geslachtofferd wordt door Carlo en Rafa als de dure Bale en James fit zijn. Het valt mij op dat de coaches van Madrid kampen met een probleem en dat is gek genoeg dat Perez sommige spelers te duur haalt. Dit zorgt voor een scheve verhoudingen en een enorme prestatiedruk en verwachtingspatroon bij het publiek. Elke coach kiest voor de dure jongens, ook al vormen zij samen niet het beste team. Bij Barca is dit veel meer uitgebalanceerd.

23 november 2015 om 12:44

Bale heeft bij tottenham erg goede wedstrijden gespeeld op de CAM positie en Ronaldo bij Manu als aanvaller dus heel gek is het niet. Ronaldo scoort daarbij gwn makkelijk

23 november 2015 om 14:03

Mister Objecti

Benitez en Real was vanaf het begin gedoemd om te falen, wat Benitez ook niet meezit is dat hij de geliefde Ancelotti moest opvolgen, bijna niemand begreep waarom hij weg moest dus als je dan ook nog eens je ploeg verschrikkelijk laat voetballen in tegenstelling tot Ancelotti dan is het dus al een rampenplan.

Met Isco doelde ik op de succesvolle formatie van begin vorig seizoen. Een 4-4-2 met Isco ipv Bale. Met deze opstelling werden alle wedstrijden gewonnen tot Modric en James geblesseerd raakte en Bale terugkeerde. Ik doelde op een soortgelijke formatie alleen dan Casemiro ipv Isco voor iets meer defensieve zekerheid.

23 november 2015 om 12:48

Perez zal eerst zijn trots opzij moeten zetten.

Anders zie ik dit niet gebeuren.

Ancelotti is echt een klasbak, hij moest in zijn 2e seizoen opboksen tegen een ontketend Barca dat wellicht de allerbeste aanvalshoede ooit heeft momenteel en mannen als Benzema en Bale hoe goed die ook kunnen zijn kunnen op dit moment even niet tippen aan Suarez en Neymar als het gaat om goals maken.

Als dat gebeurt dan dan dan dan kom ik gewoon spontaan klaar. Zonder grappen dat zou zo'n goed nieuws zijn wauw!!!

23 november 2015 om 11:21

om weer een seizoen lang geen prijzen te winnen ?

23 november 2015 om 11:26

Nee, om weer de CL te winnen! Bedankt voor je zure reactie.

23 november 2015 om 11:27

Ik snap dat je blij bent na wat er zaterdag gebeurde in Madrid, maar wat je nu zegt slaat nergens op. Als Ancelotti terug keert, zal hij Real weer veranderen in een machine. Vorig seizoen kwam vooral door de blessure van Modric ( en James) zand tussen Ancelotti's voetbalmachine. Ik zal nooit meer vergeten hoe hij Real liet voetballen. Na jaren had onze middenveld de wedtrijd gedomineerd in een Clasico.

Dat zou je toch niet willen? Ik snap de liefde voor rm, maar je wordt beetje als een jojo behandeld.

Jammer dat een club die de bijnaam "De Koninklijke" heeft in mijn ogen zo'n slecht imago heeft gekregen dat ik Ancelotti veel te veel klasse vind hebben om bij Real te trainen. Snel een nieuw bestuur de club weer een koninklijke uitstraling geeft. Ancelotti heeft dat bij uitstek.

Kan iemand mij uitleggen waarom Perez al zolang aan het roer staat? Zijn er geen verkiezingen o.i.d? Net als bij Barcelona zitten ze dus niet zo super lang met dezelfde president...

23 november 2015 om 11:43

Die zijn er wel alleen is er niemand die het durft/kan opnemen tegen Perez.

23 november 2015 om 11:47

Durven wel, maar Perez maakt het tegenstanders moeilijk door allemaal regeltjes/voorwaarden te verbinden aan het voorzitterschap waardoor er veel afvallen.

Man, wat hoop ik dat Ancelotti terugkeert.

Waardeloze boel zolang die gast Perez er zit.
Echt een verschrikkelijke td.
Hoop zelf dat Carlo terugkomt, zou RM ineens een stuk beter van worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren