Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: ‘Na al die jaren Ferguson wekt dit toch wat verbazing’

Laatste update:

Carlo Ancelotti staat te kijken van het ontslag van David Moyes bij Manchester United. De oefenmeester van Real Madrid had niet verwacht dat de Schot al in zijn eerste seizoen ontslagen zou worden bij de Engelse voetbalgrootmacht. “Manchester United is namelijk niet een club die snel trainers ontslaat”, aldus Ancelotti.

/

“Bij iedere andere club zou het volstrekt normaal zijn, maar na al die jaren Sir Alex Ferguson wekt het toch wat verbazing”, laat Ancelotti optekenen via de officiële kanalen van de wereldvoetbalbond FIFA. Ancelotti leeft mee met Moyes, maar hij weet ook dat het niet ongewoon is voor een trainer om ontslagen te worden.

“Ik heb te doen met Moyes, maar dit is het leven van een coach. Soms gaat het niet zo goed en dan moet je weg. Ik weet zeker dat Moyes een nieuwe baan gaat zoeken en zal krijgen”, aldus Ancelotti, die zijn uitspraken deed op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Bayern München.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja als je met hetzelfde team als vorig jaar wat aankopen de ploeg zo slecht laat spelen dan is het wachten op het einde natuurlijk. Heeft volgens mij ook nooit echt aanzien gehad vanaf het begin en als je een Kagawa nooit gebruikt, spelers als Valencia en Young blijft opstellen en de sterkhouders van het jaar ervoor totaal niet kan laten renderen dan houdt het op

22 april 2014 om 15:09

Is Ferguson dan zo goed, of Moyes zo slecht? Tis maar goed dat van Gaal komt, die heeft ervaring met dat soort vragen Als je naar de selectie van Manu kijkt kun je je toch nauwelijks voorstellen dat ze vorig jaar kampioen zijn geworden. Alleen de aanval is PL waardig..

22 april 2014 om 15:30

Moyes is een prima trainer maar heeft van het begin niet het respect gehad van het elftal en heeft het nooit aan het draaien gekregen. Het is toch lastig als je van icoon naar subtopcoah gaat en die gooit even alles om in het team.
Carrick was vorig jaar een van de beste spelers van de competitie, Kagawa was top en speelt nu niet eens. Iedereen heeft het over een te oude verdediging maar dat is onzin in mijn ogen want er kan nooit zo een groot verval zijn en dat dat alleen maar door leeftijd komt. Zeiden ze ook over Terry en nu is iedereen hem opeens weer aan het ophemelen. Als een speler wat ouder is en een matig seizoen heeft wordt hij direct afgeschreven, gaat toch nergens over.
En dan gaat nu van Gaal komen die mag een heel nieuw team samenstellen en dan hangen we met zijn alle de vlag uit

22 april 2014 om 15:39

Was het dan niet Moyes zijn fout dat hij alles heeft omgegooid? Als ik Ferguson zou opvolgen, zou ik maar één ding doen. Helemaal niks haha. Never change a winning formula.

22 april 2014 om 16:53

Hoe weet je dat van Gaal komt? Dat zijn alleen geruchten. Als Giggs het de laatste 4(?) wedstrijden goed doet zie ik in hem wel de nieuwe trainer.

Carlo is een held. Echt een geweldige vent, altijd rustig en vriendelijk.

22 april 2014 om 15:38

Inderdaad het mag ook even gezegd worden, als je het even vergelijkt met vorig jaar met Mourinho is dit echt een geweldige gozert, hij voetbalt ook nog eens leuker en de resultaten zijn nog beter ook.

Sowieso een Engelse journalist die weer chauvinistisch een vraag over United moet stellen, wat heeft Ancelotti daar nou mee te maken in de aanloop naar Bayern vs Real, alleen zodat er weer voer is voor een of ander rioolblad gericht op Engelsen.
Alsof het wereldnieuws is dat football genius de grote David Moyes de zak heeft gehad en we reacties van iedereen willen.

De voetbalwereld is sowieso heel erg geregeerd door de waan van de dag, paar slechte resultaten en je vliegt eruit, Ferguson zou nooit de kans hebben gehad zoals vroeger.

het is wel een ideale positie om in te stappen nu bij united, kan alleen maar beter gaan.

22 april 2014 om 15:04

Paar slechte resultaten? Ben je serieus? Voornamelijk slechte resultaten, geen lijn in het spel, geen uitstraling. Maak dat er maar van.

22 april 2014 om 15:10

Ik bedoel meer in z'n algemeen, bij Moyes was het inderdaad wel een stuk erger.
Maar net als bij Seedorf bv vind ik het overdreven.

22 april 2014 om 15:16

Seedorf zou inderdaad niet ontslagen mogen worden, 1 of 2 topspelers in zijn selectie, en zijn voorganger deed het nog slechter. Bij Moyes is het wel een andere zaak.

22 april 2014 om 15:08

Ach Manchester United is toch een grote club en dit is wel het nieuws van de dag. Dat een andere coach van een grote club gevraagd wordt naar zijn mening over dit nieuws, is imo vrij normaal.

22 april 2014 om 15:18

Ik vind het moment alleen niet gepast, 1 van de grootste wedstrijden van het jaar staat op het programma en er is zoveel interessants te vragen en dan komt er iemand met Moyes aanzetten.

Zelfde als Obama in de clinch ligt met Poetin en iemand vraagt hem dan iets over Kim Kardashian, dat vind ik dan ook tenenkrommend.

22 april 2014 om 15:24

Domme vergelijking. Kardashian heeft niks met politiek te maken, Man U is de grootste voetbalclub van de wereld, en die heeft na 20+ jaar een nieuwe trainer nadat ze een dramatisch seizoen hebben gespeeld. Je kan ook niet eeuwig door blijven praten over Madrid - Bayern

22 april 2014 om 15:24

Obama, Poetin en Kim Kardashian in 1 zin...wauw. Nee, die vergelijking gaat niet echt op catalonia. Het gaat hier over voetballerij. De wedstrijd wordt sowieso besproken tijdens een persconferentie/interview. Maar dan is het als journalist toch een mooie kans om meteen even te vragen hoe hij over het ontslag van zijn collega denkt?

Ik vind het wel kunnen hoor.

Moyes heeft een bepaalde voetbal visie maar die is niet over te brengen op man united. bij everton paste deze manier van spelen prima maar bij united heb je daar het materiaal niet voor. Moyes is nog steeds een prima traier die net zoals Verbeek bij Feyenoord niet past bij de club. United heeft een trainer nodig die een balans vindt tussen fysiek en technisch voetbal, ook zal er door geselecteerd moeten worden want er zijn binnen de huidige spelers te veel spelers die het niveau niet meer kunnen bijbenen, laat staan 60 wedstrijden per jaar. de verdediging moet op de schop en het middenveld kan wel wat jonge impulsen gebruiken

Ja en nee tegelijk. Na al die jaren Ferguson had je inderdaad verwacht dat ze Moyes langer de kans hadden gegeven om op te bouwen, maar aan de andere kant zat het er al lang aan te komen. Hij heeft natuurlijk dramatisch gepresteerd met United, of het allemaal aan hem licht weet ik niet, maar als de verhalen kloppen dat de spelers geen vertrouwen hadden dan is dit toch een meest voor de hand liggende keuze. Voor de komende jaren zullen ze gewoon gaan voor Scholes en Giggs denk ik. Dat zijn jongens van de club en die horen bij United. Het zijn geboren leiders en die zouden zomaar United weer op kunnen bouwen. Ik denk dat ze die keuze maken!

Helaas voldeed Moyes gewoon niet aan de verwachtingen. Het leek een goede keus, waar Ferguson achter stond. Maar de boel denderde al in mekaar nadat Meulensteen vertrok. Vroeger had je met Ferguson dat 'veilige' gevoel als je naar een wedstrijd van United keek. Van het niveau werd je bijna nooit droevig. Dat gevoel is met de komst van Moyes in mijn ogen ook vertrokken.

Vroeg of laat zou Moyes al ontslagen worden met het zelfde team plus versterkingen als Mata en Fellaini kan je niet van van kampioensploeg naar 7de gaan en die smoesjes van s de spelers worden ouder is onzin wat verandert er in een jaar tijd. Matige trainer.

Ferguson begon trouwens ook niet erg goed bij Utd maar die kreeg wel zijn tijd. Vraag me af wie ze nou als coach gaan halen voor volgende seizoen.

Je bent het niet gewoon omdat Ferguson meer dan 20 jaar trainer is geweest van Man u,maar Man u is als elke club bij tegenvallende prestaties andere trainer.ferguson is iets speciaals geweest voor Man u en het is maar de vraag of ze ooit weer zo een gigant gaan krijgen.hopelijk halen ze een toptrainer binnen die al heel wat bewezen heeft in Europa zodat ze volgend jaar terug een CL ticket pakken,want Man u niet zien in de CL volgend jaar is wel raar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren