Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti legt uit: ‘Hij wilde meer vastigheid, daarom vertrok hij bij Real’

Laatste update:

Diego López beleefde een geweldig debuut bij AC Milan. De doelman stopte een strafschop van Antonio Candreva en droeg daarmee bij aan de 3-1 overwinning op Lazio. De Spanjaard verdreef eerder de icoon Iker Casillas uit het doel bij Real Madrid, maar vertrok in de zomer toch bij de regerend Champions League-winnaar.

/

“In Madrid concurreerde hij met Casillas en hij heeft uiteindelijk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij gaat nu een ander type voetbal spelen in een andere competitie”, zegt Real-trainer Carlo Ancelotti in gesprek met Il Giornale. “Hij is een topkeeper, werkt hard en is toegewijd. Maar hij wilde meer vastigheid en daarom vertrok hij bij Madrid.”

Real haalde Keylor Navas als opvolger van López binnen en versterkte zich eveneens met Toni Kroos en James Rodríguez. De club zag echter ook spelers als Ángel Di María en Xabi Alonso vertrekken. “Maar het klopt dat de voorzitter iedere deal met mij heeft besproken. Ik ben vooral benieuwd hoe Álvaro Morata het in Italië (Juventus, red.) gaat doen. Ik ken hem goed en hij moet regelmatig aan spelen toekomen, want hij is nog erg jong.”

'Real Madrid had Diego López niet moeten laten gaan'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was ons beste keeper.....

10 september 2014 om 19:15

Nou dat vind ik niet waar casilias niet goed in is is hij goed en andersom ook

10 september 2014 om 19:29

Echt he. Dikke zonde dat hij weg moest.. Nu hopen dat Casillas goed blijft keepen zoals tegen Macedonia

10 september 2014 om 19:50

Heeft zo veel prijzen voor ons gepakt...

10 september 2014 om 21:02

Ik heb liever een "slechte" Casillas die twee prijzen pakt dan "onze beste keeper" die in de laatste 4/5 wedstrijden in de competitie de kampioenschap letterlijk en figuurlijk uit handen geeft.

10 september 2014 om 23:36

Eliano, ALS een keeper een doelpunt niet kan tegenhouden is het niet per definitie zijn schuld. Als het houdbare ballen waren, oke.. Maar vaak was het de schuld van blunders door verdedigers. Onder andere zoals die van illaramendi, Pepe, Ramos etc. Casillas heeft in 2012 ons het titel verspeeld door zijn inactieve houding en beef maken met Mourinho. Denkt dat ie alles kan maken omdat ie een clubicoon is. Raul is meer een icoon dan Casillas.

11 september 2014 om 03:01

Maar als Casillias een tegengoal krijgt dan is het natuurlijk wel zijn schuld!

Nog steeds jammer dat hij weg is... Casillas is niet zo heel erg goed meer, Lopez zou de strijd wel winnen.

10 september 2014 om 19:51

Het is zo jammer wanneer Casillias een x een goede wedstrijd speelt dat mensen zoals jij zoo stil worden opeens

10 september 2014 om 20:08

Oke, dus Casillas is nog steeds zo goed als in zijn toptijd wil je zeggen?

10 september 2014 om 20:20

De reden dag Casillas minder is komt door zijn ritme hij speelde 1x in de maand een beker wedstrijd.

11 september 2014 om 10:31

Precies, er was niks mis met Casillas. Hij raakte geblesseerd, Mourinho haalde een vervanger (lopez) en besloot Casillas daarna alleen maar te naaien. Lopez blijven opstellen (hij deed het ook niet slecht) en alleen maar het zelfvertrouwen van Iker omlaag praten. Zonder wedstrijdritme ben je gewoon minder. Natuurlijk had hij die blunder in de CL finale, maar die wedstrijd tegen Nederland heeft hem echt een wereldwijde status van kluns gegeven. Terwijl hij volgens mij nog even goed kan zijn als een paar jaar geleden.

Hij is gewoon gedumpt, ze kozen iker voor zn naam en oude resultaten en konden moeilijk de beste van de 2 (diego) op dit moment op de bank zetten

10 september 2014 om 19:52

Oude resultaten? Laatste CL winst is wel erg lang geleden indd

10 september 2014 om 20:45

Want daar speelde hij ook erg goed natuurlijk.. Casillas is niet meer de keeper van zo'n twee a vier jaar geleden. Toen was hij de onbetwiste nummer een ter wereld.

10 september 2014 om 22:10

Want de CL was natuurlijk maar over 1 wedstrijd beslist.

11 september 2014 om 00:23

Blonk hij uit? En dat wk afgelopen zomer dan, en als hij echt zo goed was had hij ook gewoon in de competitie gekeept, hij blijft wel goed alleen die wereldtop van een paar jaar geleden is die niet meer

10 september 2014 om 21:03

LoL . een ieder die Real een beetje volgt weet dat Lopez is aangetrokken omdat de nr 1 niet zo in zijn sas was, t was dan ook meer een tijdelijke oplossing..
En dat wist Lopez zelf ook toen hij terugkeerde bij Real
(en voor als je het niet wist.. Lopez speelde al sinds de jeugd bij Real en raad door wie hij niet aan de bak kwam in het eerste van Real???)

Als Iker in goede doen was , had Lopez nieteens gespeeld afgelopen seizoen.

Daarnaast het is gewoon heel mooi vind ik dat hij teruggehaald werd door Real..hij zelfs ook terug even wilde om ze te helpen..en dat hij het top gedaan heeft.. en nu zit hij bij een andere club die zowat de 1 van de grootste club is ter wereld..ac milan..
Is niks gedumpt..is win win situatie

Hij is niet gedumpt , hij heeft net als alle andere spelers die zijn verkocht op tijd aangegeven dat hij een transfer wilde maken en Perez heeft hun opvolgers gehaald en de transfers tot stand laten komen . De enige die de voorzitter heeft gedumpt is mezut ozil vorig jaar wegens een gebrek aan inzet.

Heb ontzettend genoten van deze man sinds hij was teruggekeerd bij Real.
Toen Mou al besloot dat hij Casillas (tijdelijk) zou passeren vond ik meer dan terecht en mocht in mijn ogen veel eerder.., en maar toen kwam Diego!!
En hij was een meer dan waardige vervanger. Bedankt Lopez !!
Verder helemaal niet vreemd dat hij weggaat, en heel verstandig ook met het oog op zijn eigen carriere (hoelang die nog zou mogen duren).

Want eerlijk is eerlijk.. Real heeft Navas natuurlijk aangetrokken (keeper aantrekken : wat ik noodzakelijk acht met het oog op de toekomst.... Navas is een nog redelijk jonge keeper met een boel ervaring en lekker in de reflexes), en Casillas gaat pas weg als Casillas geen zin meer heeft, Real zal Casillas nooit just like that de laan uitsturen of hij moet wel voor enorm veel onrust zorgen maar zo een type is Casillas niet.
Meer dan logisch dat Lopez dan weggaat om wat meer vastigheid te hebben en dat Iker en Navas er nog zijn.
Milan en haar fans hebben een goede aankoop gedaan lijkt me.. succes!

wat Real Madrid doet is kapot maken van voetbal..ze kopen bijna alle beste spelers, maar de helft ziet op de bank of buiten de selectie ...op deze manier spelen de goeie voetballer niet constant waardoor we heel weinig van kunnen zien..heel jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren