Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: ‘Het is bij Gareth allemaal weer in orde tussen zijn benen’

Laatste update:

Real Madrid kan Gareth Bale dinsdagavond niet gebruiken in de bekerwedstrijd tegen Espanyol. Na de 0-1 overwinning van vorige week in Barcelona moet de Koninklijke nu thuis de klus klaren in deel twee van het kwartfinaleduel. Bale deed zaterdag een helft mee in de competitiewedstrijd tegen Granada, maar is niet fit genoeg om ook dinsdag weer een rol van betekenis te spelen.

/

In de eerste helft kreeg the Welsh Wizard een trap in zijn lies, maar hij speelde door tot het rustsignaal alvorens Carlo Ancelotti hem buiten het team liet. Volgens de trainer kon Bale maandag niet meedoen aan de oefensessie. “Tussen zijn benen is het allemaal weer in orde, hij is goed hersteld”, zegt de Italiaan maandag een knipoog. “Maar zijn linkerbeen is nog niet helemaal goed, het is een beetje uit balans.”

“Hij wilde meedoen aan de training, maar het ging niet van harte. Ik wil de wedstrijd van zondag niet op het spel zetten en geef hem daarom rust tegen Espanyol”, legt Ancelotti uit. Zondag wacht een uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao, de nummer vier van Spanje. Bale miste al flink wat wedstrijden door verschillende blessures.

Gareth Bale is blessuregevoeliger dan ik dacht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje rare titel ...

on: leuk dat hij weer speelt, afgezien van zijn belachelijke transfersom blijft het toch een topspeler

27 januari 2014 om 14:16

The sandman.

Waarom moet elke keer weer die transfersom benoemd worden? Gaan we ons ook al bezighouden met randzaken voordat we iemand kunnen beoordelen?

"ondanks zijn onderbeet en duidelijke contouren, die afstammen van de aap, blijft het toch een topspeler"..

Lekker belangrijk hoe die eruit ziet, wat voor auto die rijdt, of wat die gekost heeft.. Real heeft het ervoor betaald, meer kunnen we er niet over zeggen.

On: Ik hoop dat we Bale snel weer op de velden zullen zien. Ik ben nog niet volledig overtuigd en wil hem graag weer zien spelen.

27 januari 2014 om 14:23

Isco24,

Of je het nu wilt of niet is de transfersom belangrijk in deze transfer want hij is de duurste speler ooit momenteel. Uiteraard is het een randactiviteit maar toch zal hij vooral daarom herinnert worden in het collectie geheugen.

Ikzelf vind dit een heerlijke speler en hoop dat hij nog veel zal spelen in de toekomst.

27 januari 2014 om 14:29

Ronaldo is nog steeds de duurste.

27 januari 2014 om 14:40

Ronaldo is inderdaad nog steeds de duurste, maar daar horen we ook niemand over?
Ik ben het zeker met je eens dat het belangrijk is vanwege de hoogte maar ik vraag me de meerwaarde af in iemands post (in dit geval de jouwe, het is overigens geen aanval naar jou toe mocht dat zo overkomen).

Ik kan ook alleen maar hopen dat hij zijn Tottenham niveau gaat halen, want zeg nou zelf. Iedereen vindt het toch mooi om goede voetballers te zien? Al spelen ze voor de rivaal.

Jij geeft bijvoorbeeld ook aan dat je het een heerlijke speler vindt, en hij speelde niet bij Liverpool, maar bij Spurs wat de afgelopen jaren toch wel een concurrent is gebleken voor Liverpool.
Zo zie ik graag voetballers beoordeeld worden. Helaas in de praktijk (lees; reacties van sommige vz-leden), wordt er toch nog anders beoordeeld.

27 januari 2014 om 14:47

Isco24

Is toch volkomen logisch dat ie over zn trasfersom begint.wat heeft bale nou gepresteerd de afgelopen maanden ondanks een paar leuke westrijden?? Helemaal geen reet!!

27 januari 2014 om 15:06

Crouch09.

Nee vind ik niet. Ik vind niet dat je op dit moment een objectieve beoordeling kunt plaatsen op de prestaties van Bale tot nu toe.
Om daarbij nog eens zijn transfersom te benoemen (waar iedereen wel weet wat hij gekost heeft, dus hoeft niet telkens herhaald te worden) vind ik een beetje nutteloos.

Je zegt dat hij geen reet heeft gepresteerd, behalve een paar leuke wedstrijden.. Hij heeft ook pas een klein aantal wedstrijden gespeeld. Mede daardoor kan je nog geen conclusie trekken mijns inziens.

27 januari 2014 om 15:19

Hij zal altijd onder druk komen te staan door de transfersom, maar hij weet er prima mee om te gaan.

De laaste tijd speelt hij weer zoals we hem kenden bij "the Spurs", actie's maken en beslissend zijn. Ook weet hij prima zijn plek, achter die van CR7 en weet daar ook mee te leven.

27 januari 2014 om 14:18

Naja, feitelijk gezien zitten je liezen 'tussen je benen'. Maar dat alles in orde is, is dus niet het geval. Je verwacht dat hij dus weer fit is, maar hij is dus nog lichtelijk uit balans. Dat is toch zonde.

Ik vind dat Bale eigenlijk zijn echte kwaliteiten nog niet heeft kunnen laten zien, want er lopen een paar ploegen in de Primera Division die met één opdracht het veld in gaan en dat is Bale of Ronaldo zo hard mogelijk trappen zodat ze uit de wedstrijd liggen. Het is niet te geloven hoe vaak die gasten een doodschop krijgen en de scheidsrechters hier niet tegen optreden. Om gek van te worden.

27 januari 2014 om 14:27

Inderdaad de liezen zijn een enorm pijnpunt bij sommige voetballers, ook als je het 1 keer hebt gehad komt het frequent terug.

Ik vond hem bij Tottenham top, hoeveel punten hij op zijn eentje heeft opgeleverd is fantastisch daarbij speelt hij ook in diens van Ronaldo (dat valt niet te ontkennen).

Over die ploegen: zo zijn er in elke divisie in elk land, er zouden eigenlijk videobeelden live tijdens de match gebruikt moeten worden om fouten beter te kunnen beoordelen, de scheids blijft een mens en de menselijke factor maakt fouten.

27 januari 2014 om 14:37

@the sandman, dat in dienst van Ronaldo spelen valt nog best mee, Bale komt zelf ook wel aan zijn doelpuntjes dit seizoen. Als Ronaldo er beter voor staat dan legt Bale gewoon netjes af. Op goede plekken opduiken is iets waar Ronaldo de beste in is.

Zie ook dat Bale vaak vrije trappen mag nemen als de positie gunstiger is voor een linkspoot. Hoop dat Bale snel alle vrije trappen mag nemen, hij is toch echt beter dan Ronaldo met vrije trappen.

27 januari 2014 om 14:39

Ja inderdaad, dat is al gebeterd, over die vrije trappen: split ze gewoon als die goed ligt voor een rechter = Ronaldo en als die goed ligt voor een linker = Bale. Ze zijn beiden even goed in vrije trappen vind ik

27 januari 2014 om 15:18

Hij speelt zeker in dienst van Ronaldo. Ook in de zin dat hij en iedereen weet dat Ronaldo de absolute ster is van Real. Elke speler is qua status ondergeschikt aan hem. Gelukkig voor Ronaldo heeft Bale ook niet de marketing/populariteit potentieel als een Ronaldo/messi/neymar. Kijk maar naar de shirtverkoop van vorig seizoen. Buiten de top 10 volgens mij van Premier League.
Bij een Barca zie ik het over een paar jaar somberder in als een Neymar gaat vlammen. Dat gaat nog voor moeilijkheden zorgen wie nou de absolute ster gaat worden. Messi of Neymar. 2 kapiteinen op 1 schip gaat niet werken.

Blij dat alles weer goed is 'tussen zijn benen'.

27 januari 2014 om 14:27

Hahah, ik dacht ook al "tussen zijn beentjes?"

Hoop op een basisplek voor Jese! Ik zie Isco ook graag spelen maar hij is te egoistisch.. hoop dat Ancelotti of Zidane een woordje met hem heeft.

27 januari 2014 om 14:20

ik denk dat Di maria gaat spelen. Ook ik hoop op isco en jese. Wanneer Benzema , Modrid, isco, jese en ronaldo spelen is het altijd een genot om naar te kijken je ziet dan gewoon te veel creativiteit in het spel van Real

27 januari 2014 om 14:30

Ik denk dat Ancelotti een paar spelers rust gaat geven voor de wedstrijd tegen Bilbao. Ik denk dat Naco, Morata, Jese en Isco allemaal zullen spelen.

27 januari 2014 om 20:37

Jesé heeft een basisplaats morgen. Heeft Carlo vandaag gedeeld in zijn persconferentie.

27 januari 2014 om 21:12

Thanks dit is geweldig nieuws! Hoop dat hij weer indruk zal maken.

Schandalig hoe hard Bale iedere x wordt aangepakt. Lijkt wel alsof de andere clubs jaloers zijn op de kwaliteiten van Bale. Ronaldo is ook regelmatig de lul, maar kan er gelukkig tegen. Opmerkelijk is dan ook hoe veel kaarten wij krijgen en de tegenstander bijna niet. Gelukkig kost het ons geen punten, maar er is duidelijk een strijdt tegen Real Madrid.

27 januari 2014 om 14:18

Natuurlijk jongen hele complotten zijn er tegen Real

Iedere topspeler word hard aangepakt of het nu Ronaldo, Bale, Messi, Mata is het gebeurd overal nu nu niet gaan zitten klagen van wij krijgen meer kaarten als de tegenstander.

Het is geen kleuterschool of wel.

27 januari 2014 om 14:28

jaloers hahaha. die fcda toch. jij ziet ze vliegen. tuurlijk wordt hij hard aangepakt. iedere aanvaller die probeert te scoren wordt tegengehouden. bale is trouwens zo beperkt. dat het soms niet eens nodig is. laat hem maar rennen. messi wordt het meest omsingeld en het meest hard aangepakt. omdat hij de beste is.

27 januari 2014 om 14:33

Tja en Messi ligt bijna nooit op de grond en die is 1.65 en 65 kg en Bale en Ronaldo zijn 1 bonk spieren en kracht en nog eens boven de 190 ofzo en die liggen steeds te kermen op de grond.

27 januari 2014 om 14:37

ja die liggen nog het meest op de grond. messi wilt altijd doorspelen en zeikt niet om een penal of vrije trap. die ronaldo is nog het ergste. waarvoor train je dan zoveel. hij was toch zo een fysiek beest. merk er niets van. je hebt niets aan zo een lichaam als je elke keer op de grond valt.

27 januari 2014 om 14:24

Het zou me niks verbazen als Bale binnenkort weer een schop krijgt in zijn lies waardoor hij er lang uit gaat. Maar hopen dat hij doorgaat zoals nu, want het is echt een beest.

27 januari 2014 om 14:28

Hahah wat een jankpost is dit zeg. Elke speler wordt hard aangepakt (ook die van jullie doen aan hard aanpakken). Niet zo huilen man.

27 januari 2014 om 14:31

Juist hij vergeet even dat Ramos, Pepe en Xabi niet vies zijn van een grove charge.

27 januari 2014 om 14:35

Pepe niet meer hoor.

375 min geen overtreding tegen gekregen., 700 min geen gele kaart gekregen. 2 jaar geen rode kaart gekregen.

Hoezo grove charges?

27 januari 2014 om 14:42

@7ereniela, Geen idee of je cijfers kloppen maar je hebt vast gelijk. Pepe is echt niet meer een slager, het is gewoon een superverdediger geworden. Mensen vergeten echter nooit hoe hij was, daar hebben alle spelers last van die vroeger wat harder speelden.

27 januari 2014 om 15:05

Daartegenover staan de 77 gele kaarten en 2044 rode kaarten die hij nooit gekregen heeft. Hetzelfde geldt voor Ramos en Xabi. Ze mogen ongelimiteerd schoppen/ellebogen uitdelen.

27 januari 2014 om 15:37

Misschien voor Ramos wel.

Voor Pepe echt niet meer. Die is mooi rustig geworden. Noem eens wat recente situaties dan wanneer Pepe eigenlijk rood had moeten hebben?

die verdediger zwaaide expres zijn been door en kreeg niet eens een kaart!

Ben benieuwd hoe Bale zich voelt in de Spaanse hoofdstad. Heeft iemand enig idee hoe het bijvoorbeeld is met zijn Spaans? En is hij al van dat vriendinnetje af met een pa in de gevangenis?

Of schrijft de Spaanse roddelpers opeens niet meer over dergelijke nonsens?

27 januari 2014 om 14:31

Ik vind dit niet echt relevant. Of is dit rtlboulevard.nl?

27 januari 2014 om 14:47

Nee dit is mijn vraag naar de nonsens rondom Bale. Is dit onleesbaar?

Je zou toch zeggen dat hij juist in zijn tijd in de PL vaker geblesseerd moest zijn dan nu eigenlijk in de Liga. Niveau is overal het algemeen iets lager, behalve bij Atletico en Barca. Het is minder fysiek. Van de wedstrijden die ik zie, ligt het tempo ook lager. Maar hij heeft nu inderdaad om de zoveel weken, wel ergens last van. En dan zo vaak niet mee kunnen doen terwijl je prijskaartje zo hoog ligt, niet dat hij daar zelf iets aan kan doen, maar Perez zal het niet leuk vinden.

Goed dat hij weer meedoet, had net het idee dat hij zijn draai gevonden had. zal nooit zijn geld waard zijn maar doet het heel behoorlijk.

speelt echt drama. wordt vaker gewisseld. steeds meer onzichtbaar. alleen maar rennen en rennen.
scoort tegen kleine ploegen. maar als de ruimtes te klein worden en de tegenstander op eigen helft speelt. is deze bale echt nergens. di maria is echt veel beter dan dit paard.

Ik kijk te weinig la Liga om te oordelen over Bale, Ik zie dat hij wel regelmatig op het scoreformulier staat. Ik hoop voor die jongen dat hij de hoge verwachtingen waar kan maken. Het is gewoon een uitstekende speler die als het een beetje mee zit wordt verpest door die idioot hoge transfersom.
Ook jammer dat hij waarschijnlijk nooit een eindtoernooi voor landen teams zal meemaken.

27 januari 2014 om 14:28

Bale doet het uitstekend, ik vind hem op dit moment niet veel onderdoen voor Ronaldo (ronaldo is laatste wedstrijden wat minder, beetje te gretig om de volgende gouden bal binnen te halen). Alleen de afstandsschoten van bale zitten nog niet op het niveau van vorig seizoen. Ik zou Bale nog niet afschrijven, kan zomaar net zo'n succes worden als Ronaldo.

27 januari 2014 om 14:34

allebei schieten ze teveel en doen ze te weinig mee met het spel. technisch allebei onder de maat. ronaldo is gewoon een spits geworden. geeft geen bal voor en is alleen met zichzelf bezig. en bal. dat blijft een beperkte speler die rent en schiet.

27 januari 2014 om 14:37

Als hij het niveau en de statistieken van Ronaldo ooit kan benaderen dan is hij die transfersom tot op de laatste cent waard. Ik vindt het jammer dat er zo een bedrag is neergeteld voor een uitstekende speler waarvan je weet dat hij toch altijd in de schaduw van CR7 zal staan. Daarom hoop ik zo voor Bale dat hij die klasse van volgend seizoen weer gaat laten zien. die keiharde afstandsschoten en die mooie rushes langs de lijn.

27 januari 2014 om 14:40

Ik adviseer je een paar wedstrijden te kijken van Real. Ronaldo schiet de laatste tijd te veel, bale zeker niet. Ze hebben beide nu eenmaal een fenomenaal schot. Een beperkte speler is het echt niet. Dan heb je echt geen verstand van voetbal, sorry.

27 januari 2014 om 14:46

@roafke, ik denk dat Bale niet heel veel onder gaat doen voor Cr7, de statistieken zullen minder zijn, want Bale geeft vaker voor etc. Bale is opzich wel een speler voor Real, ontzettend snel, goede techniek en een hard schot. Toch heeft hij best een goed overzicht.

27 januari 2014 om 14:49

@fischer_ajax,

Haha, ik weet dat het flauw van mij is, maar je beseft toch wel dat je de naam van Fischer in je username hebt?
Sorry, dat maakt deze reactie in mijn ogen hilarisch!

Maar goed, je hebt natuurlijk absoluut geen gelijk.
Ronaldo is technisch juist ongelooflijk goed, jij weet toch zelf ook wel waar hij toe in staat is? Nu alweer zijn masterclasses in de Arena vergeten?
Hij gaat nog wel te veel voor eigen succes, maar hij kan de ballen ook prima voorgeven. Die pass bij de 2-0 afgelopen zaterdag was echt geweldig!
Hij kan het dus absoluut wel.

Bale kan meer dan enkel rennen en schieten. Hij kan ook geweldige assists leveren. Daarnaast (dat liet hij vooral bij de afwezigheid van Ronaldo zien) weet hij ook op de juiste momenten voor het doel op te duiken.
Hij bewees vorig jaar al dat hij een team kan dragen. Dat kunnen alleen spelers met exceptionele kwaliteiten.

27 januari 2014 om 14:50

bale kan niet heel veel. met ruimte kan hij rennen en schieten. zonder ruimte heeft hij de techniek om er iets van te maken.
hij heeft geen speciale kwaliteiten. tijdens de toppers stond hij er niet.
tegen barca werd hij gewisseld en ook tegen valencia kreeg hij geen bal.
je zult zien dat hij tegen de grote tegenstanders er niets van gaat bakken.

27 januari 2014 om 14:55

Fr4eva

Fischer is jong en is van een andere klasse. dat weet ik ook wel.
ik heb het over bale en ronaldo.

wil je zegge dat ronaldo niet teveel voor eigen succes gaat en hij eigenlijk alleen maar afstandschoten scoort of intikkers. hij is geen flankspeler die zijn medespelers dient. ja wow. die ene pass de laatste keer. dat is voor messi meer dan normaal. ronaldo vind ik niet bijzonder. hij schiet trouwens zoveel op doel. daarom scoort hij zoveel. schiet het meest op doel in de la liga.

bale kan niet veel tegen toppers brengen. let maar op. we komen hier nog wel op terug. tegen barcelona was hij ook nergens. en hij wordt best vaak vroeg gewisseld.

27 januari 2014 om 15:14

Bale was tegen Barca net terug van een blessure, tegen Juve vond ik hem echt niet heel slecht hoor. Maar ik voel een wolk van haat over Madrid heen vliegen elke keer als ik je iets zie typen.

27 januari 2014 om 15:43

nee hoor zo hoef je dat niet interpreteren hoor. ik vind hem gewoon niet bijzonder. hij heeft niks speciaals. heb hem altijd een renpaard gevonden en die mening veranderd niet. als ik ergens niet mee eens ben hoef ik toch niet meteen een hater te zijn.

27 januari 2014 om 15:49

Je mag hem slecht vinden als je dat wilt, daar ben je vrij in. Maar hou het wel een beetje bij de feiten. Met een renpaard doe je hem toch echt tekort. Ik ben van mening dat hij redelijk speciale eigenschappen heeft, en die mening delen de mensen van Real blijkbaar ook, anders zouden ze wel iemand anders gekocht hebben.

27 januari 2014 om 16:08

ze wilde neymar heel graag. perez vooral. maar helaas voor hun is hij naar barca gegaan. bale was tweede keus. ik vind hem niet veel toevoegen. het is moeilijk om positiespel te spelen wanneer je met bale en ronaldo speelt. ronaldo scoort veel en loopt vaak goed richting de spits. maar verpest wel het spelletje vind ik. bale is gehaald voor wat? nog meer countervoetbal?
liever een di maria. veel meer onvoorspelbaar. en heeft een goede actie in huis.

27 januari 2014 om 16:10

@fischer_ajax,

Waarom altijd met Messi vergelijken?
Ronaldo speelt op een andere positie dan Messi.
Waar Ronaldo voornamelijk op de flanken speelt of in de spits, laat Messi zich veel meer terugzakken naar het middenveld.
Dat is nogal een verschil.
Messi heeft over het algemeen dus veel meer medespelers voor zich dan Ronaldo.
David Silva geeft ook meer assists dan Aguëro.

Maar dat Ronaldo aanvallen op kan zetten en beslissende passes kan geven, heeft hij allang bewezen.
Je merkt ook dat hij dit veel vaker laat zien in een wedstrijd op het moment dat hij al een doelpunt gemaakt heeft.
Hij lijkt dan bevrijd en is dan minder zelfzuchtig.

Zoals Michielho al zegt, tegen Barcelona was hij:

1. Net terug van een blessure
2. Op de spitspositie neergezet (dat is zeker niet zijn positie). Daarnaast was er ook heel weinig aansluiting vanuit het middenveld (mede door Ancelotti's fout om Ramos op het middenveld te zetten).

Tegen Juventus (een andere topwedstrijd) deed hij het al een stuk beter.
Hij was toen ook belangrijk met zijn doelpunt.

Ik heb het gevoel dat je Bale niet goed gevolgd hebt.
Vorig seizoen heeft hij uitmuntende statistieken neergezet (21 goals in 33 wedstrijden).
Met zijn 8 goals en 7 assists doet hij het dit seizoen ook gewoon geweldig.

Tja, beter dat hij morgen niet speelt maar dat hij zondag tegen Bilbao wel 100 is want dan zal Real het nodig hebben. Uit tegen Bilbao is toch 1 van de lastigste wedstrijden van het jaar in la liga.

ik hoop dat bale kan slagen bij real , je ziet vaak dat engelse voetballers niet kunnen aarden in spanje.
in ze tottenham tijd besliste bale veel wedstrijden in ze 1tje en met ze snelheid als wapen, ik hoop dat hij snel weer helemaal fit is .

Gelukkig is het weer goed tussen zijn benen ja, is zijn vrouw ook weer blij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren