Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: ‘Die discussie is nu klaar, die ga ik niet meer voeren’

Laatste update:

De eerste keeper van Real Madrid dit seizoen is tot nu toe Iker Casillas. Carlo Ancelotti heeft er na het heen en weer geschuif van vorig seizoen voor gekozen Casillas als eerste keus te beschouwen en Keylor Navas als zijn back-up. Toen hij maandag weer vragen kreeg over de keeperscarrousel van Real Madrid, antwoordde de trainer in duidelijke bewoordingen.

/

“Die discussie is nu klaar, die ga ik niet meer voeren”, gaf Ancelotti aan. “Ik ga het debat daarover in de kranten en op internet niet meer voeden. De discussie zou ook helemaal niet moeten bestaan, voor mij is het een gedane zaak, laat dat duidelijk zijn. Ik zal nooit aangeven wie mijn eerste keeper is en wie mijn tweede. Casillas heeft ervaring, dus hij weet heel goed hoe hij moet omgaan met een situatie als zaterdag, toen er gefluit klonk.”

De 33-jarige Casillas kreeg dit seizoen in zes officiële wedstrijden van Real Madrid acht doelpunten tegen; tweemaal hield hij de nul. Nieuwkomer Navas wacht nog op zijn eerste kans tussen de palen bij de Koninklijke. Vorig seizoen was Diego López eerste keus onder de lat, maar hij moest weg toen Navas erbij was gekomen: hij koos voor AC Milan.

Wie moet volgens jou eerste keeper zijn van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo moet dat Carlo! De kranten moeten niks beslissen of die actie op marca met dat poll gedoe wie er moet keepen tegen Basel 72% van de stemmen ging naar Navas maar het mooie is dat Ancelotti daar niet naar kijkt.

15 september 2014 om 17:18

Ruim 20.000 deden mee aan de poll en 73% vond dat Navas nu een kans moet krijgen. Zouden die het allemaal verkeerd zien dan?

15 september 2014 om 17:23

Ja die weten namelijk niks van de interne zaken die daar spelen en zitten allemaal thuis op de bank en hebben er in vergelijking met ancelotti dus inderdaad totaal geen verstand van

15 september 2014 om 17:28

Zoals Cherea al aangaf. Wat weten zij?

Toen Mourinho en Ancelotti Lopez boven Casillas kozen hadden de twee coaches gelijk en hadden zij verstand van voetbal

Nu Ancelotti toch weer voor Iker kiest heeft Ancelotti geen verstand maar wel de mensen die op hun luie bank voetbal zitten te kijken? Hoe hypocriet is dit dan

15 september 2014 om 17:31

Ja of het zijn voor een groot deel fanatieke supporters die gewoon inzien dat het beste er wel af is van Iker...

15 september 2014 om 18:44

Ja want supporters weten het zo veel beter dan een trainer indd

16 september 2014 om 00:57

@Donmadridista

En diezelfde Lopez werd ten faveure van Casillas verkocht. Sorry ik vind Casillas gewoon niet goed genoeg meer. Dan kan ik hem wel gaan idealiseren om de geschiedenis van Casillas bij de club maar nu is eigenlijk ook alweer het verleden.

Ook iconen moeten gepasseert worden als ze het gewenste niveau niet meer halen.

Ik weet niet eens of Casillas de laatste jaren in de top 10 van keepers staat.

Dat kan niet als CL houder.

16 september 2014 om 02:36

Hij staat al een tijdje op 1, misschien dat Neur nu boven hem staat and that's it...
Je zegt wel dat hij t zo slecht maar argumenten ho maar.

15 september 2014 om 17:21

Onzin. Hij moet gewoon een besluit nemen. Hij durft gewoon niet iemand af te vallen. Zn spelers voelen zich niet serieus genomen. Maar gezien jouw post ben jij ook iemand die net zo zou handelen als Ancelotti.

15 september 2014 om 17:30

Zijn besluit is toch al genome ?? Casillas blijft nummer 1 dat zegt hij toch?

15 september 2014 om 17:40

Het gaat erom dat hij t openlijk uit. Door dat niet te doen komt hij laf over en voelen zn spelers zich noet serieus genomen. Is dat lastig om te begrijpen?

15 september 2014 om 18:58

Hij hoeft helemaal niets openlijk te uiten. Zolang het in de spelersgroep maar duidelijk is.

15 september 2014 om 19:52

Nee, dat zij hij niet hoor. P.S is dat Gordon op je profiel foto ik zie het niet zo goed :P

16 september 2014 om 00:53

Wat krijgen we nou? Zou helemaal mooi worden als Ancelotti de opstelling maakt aan de hand van een poll wie er moet keepen. Logisch kijkt hij daar niet naar! Wat een domme opmerking.

Rare uitspraak. Het is toch vrij normaal dat je duidelijk maakt wie je eerste keeper is? Dat schept ook voor iedereen duidelijkheid en misschien brengt dat de rust onder de supporters ook weer een beetje terug.

15 september 2014 om 17:24

Voor wie duidelijkheid? De media? Waarom moet Carlo de media wat vertellen? Er zit genoeg rust ttussen de supporters en dat gefluit was gewoon een klein groepje Mourinho fans die nog overgebleven zijn in Madrid niet meer dan dat

15 september 2014 om 17:34

Want jij weet dat dat groepje overgebleven mourinho fans zijn? Jij doet alsof je zelf dagelijks overal bij bent. Ik snap dat je alles wat negatief is een positieve wending wil geven, je verdedigt immers je club. Maar dat gaat ten koste van je objectiviteit. En dan iedereen die objectief is aanvallen. Gedraag je man

15 september 2014 om 17:38

Zoals xaviola ook zegt.
Zet je real Madrid bril af.

15 september 2014 om 18:02

@DonMadridsta ze hebben gelijk dude.. zij zijn objectief, wij niet. Maar dat kunnen jullie ons ook niet kwalijk nemen, jullie zouden ook je club verdedigen

15 september 2014 om 19:41

DonMadridista heeft gelijk. Op de NL fan website van Real Madrid zeggen ze dit ook en daar zitten veel insiders. Verder is deze Mourinho groep bekend. Gaan ook vaak naar uitwedstrijden en schreeuwen telkens "Jose Mourinho, Jose Mourinho" en dat Casillas zogenaamd een verrader is. Idioten zijn het.

15 september 2014 om 21:49

Xaviola, zijn hele post gaat er gewoon over dat Ancelotti de media helemaal niets hoeft te vertellen. Het enige wat er echt van belang is, is dat in de groep de spelers onderling van elkaar weten wie 1e keeper enzo is... Hij is de media niks schuldig.

16 september 2014 om 01:08

@Donmadridista

Aangezien ik je pas sinds Real de CL heeft gewonnen hier zie, zou ik niet voor de fans spreken. Ik snap je logica o'ok niet. Overgebleven Mourinho fans? Als het fans waren van Mourinho dan warem ze dat nu van Chelsea.

Zowel Mourinho als Ancelotti passeerden Casillas. Dat heeft met niemand anders te maken dam Casillas die duidelijk al een paar jaar zijn niveau niet meer haalt. Of je blijft hier serieus blind voor of je erkent dat ook iconen achteruit kunnen gaan en gepasseerd moeten worden als dat moet.

Ik vind het ronduit schandalig dat Diego Lopez is weggestuurd. Duidelijk de betere keeper maar Casillas moet tevreden worden gehouden.

En begrijp me niet verkeerd, ik wil ook noet dat Casillas vertrekt maar op dit moment is het geen top 10 keeper.

En voor een CL houder is dat schandalig. Vooral als je Diego Lopez had.

Wat een kansloos gelul. Wees gewoon eerlijk. Hiermee zorg je enkel voor onduidelijkheid. Laffe opmerkingen van Ancelotti. Bah!

Men overdrijft weer eens om niks. Casillas blijft een vd beste keepers ter wereld en hoort eerste keeper te blijven bij Real. Hem uitfluiten vind ik best respectloos.

15 september 2014 om 17:30

Heb je helemaal gelijk in. Casillas zit in overduidelijk in een mindere fase in zijn indrukwekkende carriere. De supporters moetrn hem steunrn ipv uitfluiten. Al moet ik wel zeggen dat het belang van de club altijd voorop staat. Als Navas laat zien in betere vorm te zijn moet hij gewoon keepen. Maar dat uitfluiten is idd tr gek voor woorden.

15 september 2014 om 19:45

Mindere fase? Onzin! De verdediging moet op zijn donder krijgen. Ik heb Iker dit seizoen in La Liga nog geen fout zien maken.

16 september 2014 om 17:42

Maakte geen sterke indruk in de CL finale, oogte onzeker op het wk, en hij is niet noor niets gepasseerd door Mourinho. Tuurlijk die twee achterin bij RM maken fouten, maar Casillas is niet zo indrukwekkend als 3-4 jaar geleden. Hij zit dus in een mindere fase vind ik

Met andere woorden Casillas is dus altijd zijn 1e keus geweest en gebleven alleen was verleden jaar 'la Decima' het hoofddoel en mocht Lopez daarom in de competitie keepen, bang als Ancelotti was dat Casillas daar geblesseerd zou raken.

Geef Navas gewoon een tijdje de kans. Iker keept helemaal niet zeker meer en lijkt veel minder zelfvertrouwen te hebben. Navas is gewoon een prima keeper en tegen Basel mag je ervan uitgaan dat Real wel wint..

15 september 2014 om 17:59

Hoe zou dat nou komen?😂 hij krijgt ook geen vertrouwen! Laat hem nou gewoon een tijd vast onder de lat staan!

15 september 2014 om 18:07

Op het WK was ie anders ook een op zn zachts gezegd ondermaats bezig en leek zijn vertrouwen met de minuut minder te worden..

15 september 2014 om 19:56

Echt hé het heeft er niks mee te maken en het is (kinder Achtig)

Ik moet lekker de competitie en de cl doen en geef de copa del rey aan keylor, ik vind trouwens dat elke club dat zou moeten doen. Anders doet zn jongen misschien het hele jaar niks en dat is ook niks

heb iker alleen tegen atletí gezien bij die 2 goals, het leek wel of het hem niets kon schelen..apart..

Duidelijk dat Casillas gewoon het vertrouwen mist. Verschrikkelijk belangrijk voor elke prof, ervaring of geen ervaring. Als Iker het vertrouwen krijgt van niet alleen ancelotti, maar straks ook weer van de fans, weet ik zeker dat hij weer laat zien dat hij een absolute topkeeper is!

Bij Real denken ze altijd dat ze in Noord Korea zitten. Helaas voor hun gelooft niemand die propaganda van hun.

Vind Ancelotti een nette man maar als Iker matig blijft presteren hoop ik wel dat hij Navas naar voren schuift..

Ik betwijfel of dit wel Ancelotti z'n beslissing is. Anders dump je je 1e keeper niet bij AC Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren