Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analisten wijzen na ongelukkige middag op overlijden vader Ihattaren

Laatste update:

Mohamed Ihattaren heeft zijn teleurstellende seizoensstart zondag niet achter zich kunnen laten. De aanvallende middenvelder van PSV kreeg op bezoek bij Heracles Almelo (1-1) zijn eerste basisplek onder trainer Roger Schmidt in de Eredivisie, maar zijn optreden bleef beperkt tot een helft. Nadat hij in 45 minuten geen indruk maakte, besloot Schmidt om Ihattaren in de rust achter te laten in de kleedkamer.

Presentator Jan Joost van Gangelen stipt aan dat Ihattaren ‘allesbehalve fris, gretig en gelukkig’ oogde in het Erve Asito. "Het is een interessant vraagstuk", reageert analist Kenneth Perez kort na het laatste fluitsignaal. "Ik vind het een van de allergrootste talenten op de Nederlandse velden. Maar dat is nu heel ver weg. Het komt nu aan op zijn mentaliteit en zijn werklust. Het komt aan op de vraag: hoe graag wil hij nu écht de top bereiken, wat hij wel in zich heeft?"

Perez spreekt van een 'moeilijke fase' voor de achttienjarige PSV'er. De Deense analist beseft dat Ihattaren nog steeds kan lijden onder het verlies van zijn vader, iets minder dan een jaar geleden. "Dat kan echt wel doorwerken. Ik heb daar geen ervaring mee, maar ik kan me daar echt iets bij voorstellen. Maar als hij op het veld staat, beoordelen wij hem op hoe hij voetbalt. En dat is gewoon beneden niveau. Hij moet echt bij zichzelf te rade gaan."

"Hij ziet er écht niet fit uit, als je het zo ziet. En hij moet weer een beetje gelukkig worden", concludeert Perez. Tafelgenoot Ronald de Boer denkt dat het overlijden van de vader van Ihattaren nog een 'ongelooflijke impact' heeft. "Maar hij oogt gewoon niet fit. Daar moet hij nu aan gaan werken. Dan is het nog de vraag: op welke plek? Vandaag stond hij opgesteld als een soort halve spits, zoals de trainer aangaf. Het is een beetje halfbakken, wat ze doen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uiteraard kan zo een gebeurtenis voor een langere tijd impact hebben. Ook al zit het nu even tegen ben ik er van overtuigd dat hij daar sterker uitkomt.

27 september 2020 om 19:09

Dat is altijd maar afwachten. Bazoer is ook eens een van de grootste talenten geweest. Als de knop niet om gaat, dan kan hij net zo makkelijk zo'n zelfde pad bewandelen

Zoiets kan natuurlijk zeker meespelen. Maar misschien heeft hij "gewoon" een dipje. Vind het nogal wat om vanalles te verzinnen wat een oorzaak kan zijn. Die jongen is 18,laat hem gewoon met rust. Talent heeft hij zeker, dat komt vast wel weer bovendrijven.

Is natuurlijk iets waar we al snel te makkelijk naar kijken, natuurlijk heeft dat veel impact. Ik kan het me nog niets eens een beetje voorstellen wat dat met mij zou doen en ik ben 5 jaar ouder dan hem. Hoop dat hij het weer goed kan gaan oppakken, talent heeft hij zeker.

Het is heel erg dat zijn vader is overleden, maar ik vind dat te makkelijk om dat als reden van zijn mindere spel te geven. Op een gegeven moment moet je de knop omzetten en verder gaan met je leven. Je bent tenminste profvoetballer. En anders kan hij het beste met een psycholoog gaan praten

27 september 2020 om 19:09

Je bent ten minste profvoetballer?,hij is op de eerste plek een persoon die zijn vader heeft verloren en wat zijn beroep is moet toch helemaal niet uit maken in deze..

27 september 2020 om 19:10

Als een van de belangrijkste personen in je leven op deze manier wegvalt, mag je best iets langer dan een half jaar of jaar in de put zitten voordat je de "knop omzet en doorgaat met je leven". Waarschijnlijk loopt zon jongen ook bij de psycholoog, maar dan ben je niet ineens weer erbovenop. Het is speculeren of er een directe link is tussen dat overlijden en zijn slechte spel van nu, maar mocht dat zo zijn, dan is het echt geen abc'tje om eruit te komen zoals je doet voorkomen

27 september 2020 om 20:24

Wow Bart.... wat een ongevoelige opmerking zeg. Op een gegeven moment Moet je de knop omzetten?? Niemand bepaald voor een ander wanneer je zo’n knop omzet en misschien wordt die knop nooit omgezet. Dat is bij iedereen anders en niks is goed of fout.
En die je bent tenminste voetballer opmerking slaat helemaal kant nog wal. Jammer.....erg jammer...

27 september 2020 om 23:09

@Bart enige empathie kan ook geen kwaad. Ik ben zelf 4 jaar geleden mijn vader verloren en was toen zelf 20 jaar oud en nog steeds merk ik daar dagelijks de impact van. Een psycholoog kan het verwerken versnellen, maar niet weghalen. Bovendien heeft de een daarin meer ruimte (en tijd) nodig dan de ander. Ik vind het een bedroevende reactie die getuigd van weinig empathie.

28 september 2020 om 11:08

Profvoetballers zijn gewoon mensen zoals jij he, zij voelen ook emotie.

Ik vind dat hij onnodig hard wordt aangepakt,ja het is niet professioneel om zwaar te zijn,maar hij is pas 18 en heeft de belangrijkste man in zijn leven verloren,op je 17 beroemd zijn,veel aandacht krijgen en je vader verliezen doet veel met je,hij wordt vaak met ziyech vergeleken,maar toen ziyech 19/20 was voetbalde hij in jong heereveen(werd wel kampioen),ziyech werd pas op zijn 20 basisspeler bij heerenveen en toen ging het wel snel met hem en werd jaarlijks beter...

Krijgen we nu elke dag berichten over Ihatarren? Niet nodig lijkt me Ontopic: van de analisten niet handig om zijn vader erbij te halen. Het lijkt mij niet raar dat Mo met zijn leeftijd wat terugvalt. Hij komt vanzelf wel terug als hij de mentaliteit ervoor heeft.

Met de juiste begeleiding komt die jongen er echt wel, maar hij moet wel iemand bij zich hebben die echt verstand van zaken heeft. Een verlies van een vader/moeder kan een vreselijke impact hebben. En als een coach/werkgever daar niet op de juiste manier mee om weet te gaan dan ben je hem dadelijk helemaal kwijt.nu weet ik niet of zo'n Duitse schreeuwlelijk voor de groep ideaal voor hem is.

Ben er zeker van dat het veel impact heeft. Maar ook het hele rampseizoen van PSV; ontslag van de coach die het helemaal in jou ziet zitten en je op handen draagt, die dan ook nog wordt ingewisseld voor een coach die het niet echt in je ziet zitten. En dan is het ook nog corona tijd, wat vooral voor de jeugd heel moeilijk is. Daarbij ligt hij continu onder een vergrootglas. Dat heeft allemaal effect. Hopelijk kan hij de knop omzetten. Maar, eerlijk is eerlijk, hij speelt al geruime tijd niet goed. Zelfs onder Van Bommel al niet. En daarop mag hij ook beoordeeld worden, dat hoort bij het beroep van profvoetballer.

Ik ben geen PSV fan, nooit geweest ook. Maar in Mo´s geval moeten ze het anders aanpakken. Maar je kan beter MO de vertrouwen geven en hem niet meteen laten vallen. Het zit hem erg tegen, door hem juist in nu te steunen, verwacht ik dat MO vanzelf weer opknapt en de vertrouwen dubbel en dwars terugbetaald. Hij is een jonge trotse voetballer, die duidelijk wat vertrouwen nodig heeft. Tuurlijk dreunt het verlies van je ouder in dit geval zijn vader behoorlijk op. Dat lijkt mij ook vrij normaal. Als je vader op zon zeer jonge leeftijd kwijtraakt dat wens je niemand. Het maakt niet ook uit hoe lang geleden het is. Je staat begin van je carriere en je vader kan er niet bij zijn... Dat is niet fijn!!! Mohamed hou je taai.. Laat je niet gek maken, doe gewoon waar je goed in bent en dat is voetballen.

Elke speler heeft een privéleven, zo ook Ihattaren. Het probleem kan nu wel steeds groter voor hem worden. Wanneer de bal gaat rollen vergeet iedereen wat er buiten het veld met spelers gebeurt. Dan moet je presteren. Conflict met een trainer, niet fit zijn, noem het maar op. Mohammed zit nu niet in een goede flow en zal er zelf moeten uitkomen. Hopelijk voor de speler zelf heeft hij een omgeving die hem eventueel hierbij kan steunen want talent heeft hij zeker, maar een topsport mentaliteit is niet minder belangrijk.

Misschien een idee om affelay bij het team te betrekken? Kan als begeleiding voor veel jongeren echt iets betekenen. Heeft zelf veel tegenslagen gehad dus voegt wel wat toe. Mo zal er zeker wat aan hebben en dat is toch het grootste talent.

27 september 2020 om 21:54

Die rol had hij vorig jaar al min of meer - hoe ging dat?Affelay heeft voor mij een beetje afgedaan als begeleider/voorbeeld toen ik hem vorig seizoen bij de openingswedstrijd tegenkwam op een BBQ terwijl PSV zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Als ‘grote man’ vind ik dat je daar bij hoort te zijn of je nu geblesseerd bent of niet.

Een onuitstaanbaar mannetje vind ik het. Loopt volledig naast z'n schoenen. Door al die complimenten denkt ie dat ie er al is ofzo. Verder ziet ie er ook gewoon fastig uit. Deze jongen gaat nooit een topper worden. Waardeloze mentaliteit.

Dit is gewoon zonde puur alleen omdat hij geforceerd het armzalige psv van vBommel moest redden als 17jarige..

Je vader verliezen op je 17de kan heel zwaar zijn inderdaad al helemaal na een tijd pijn lijden en kost heel wat tijd om het te verwerken maar PSV als club kan ook deze jongen begeleiden en steunen en hulp bieden op psychologisch vlak.

Nou Ajax doe eens is gek en leg een bod van 20 miljoen neer bij PSV voor Ihatarren. Die jongen zit even in een dip en is steeds de pineut bij de trainer en misschien kan je hem daarom wel verleiden. Zou toch een prima 10 zijn bij Ajax. Kudus en Gravenberch erachter en je hebt een wereld middenveld.

27 september 2020 om 23:37

20 mil gaan ze nooit accepteren, kom maar met een echt gek voorstel.
Valt me wel op dat veel Ajax supporters erg graag willen dat hij nu naar Ajax gaat nu hij even een tegenslag krijgt in zijn prille carrière die eigenlijk nog moet beginnen

Een kinderhand is gauw gevuld, toen PSV vorig seizoen zo slecht draaide. Nu is niemand zeker van zijn plaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren