Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ambitieuze Vlaar lijkt Aston Villa te verlaten: ‘Geen ongunstige situatie’

Laatste update:

De kans is groot dat Ron Vlaar aan zijn laatste seizoen bij Aston Villa bezig is. De verdediger beschikt over een aflopend contract met the Villans. De Oranje-international zou volgens voorzitter Randy Lerner een contractvoorstel in beraad hebben. Daar is bij het management van de ex-speler van AZ en Feyenoord in ieder geval niets bekend.

/

“We hebben niet met Aston Villa gesproken”, stelt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer in gesprek met Voetbal International. “De club heeft ook nog geen gesprek bij ons aangevraagd.” Vlaar zal zelf in ieder geval geen aanstalten maken om langer in Birmingham te blijven. “De bal ligt bij Aston Villa. Voor Ron is de situatie zoals hij is niet ongunstig. We hebben geen haast.”

Na zijn sublieme optredens op het WK in Brazilië werd Vlaar met een zomers vertrek bij Aston Villa in verband gebracht. Het kwam niet tot een transfer, maar de geruchten over een overstap naar pakweg Arsenal en Manchester United zijn niet verdwenen. “Daar wil ik niet op reageren, maar voor Ron breekt natuurlijk nu wel het moment aan om een mooie stap te maken. Hij is ambitieus.”

Denk jij dat Ron Vlaar bij een Engelse topclub aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 november 2014 om 12:52

Liever niet eigenlijk. Het is naar mijn mening niet de speler die we nodig hebben. Leuke verdediger hoor, maar ook geen absolute topper. Naar mijn mening niet veel beter dan een Smalling/jones en daarnaast een stuk ouder.

12 november 2014 om 12:57

Leeftijd is op zich niet het probleem. Hij kan bijna voor niets worden overgenomen en kan zeker nog 4 jaar mee. Het is geen grote naam maar misschien is dat juist goed voor het huidige United waar toch aardig wat vedette's rondlopen.

12 november 2014 om 13:00

Pardon ? We hebben het hier wel over de verdediger die Diego Costa in z'n broekzak had en om nog maar te zwijgen over Messi en co.

12 november 2014 om 13:00

Ron die had Smalling wel ff op zijn plek gezet bijv. bij die domme gele kaart.
Daarbij heeft die een geweldig wk gespeeld en doet die het bij Villa ook niet slecht.
daarbij heeft die gepresteerd om in no time aanvoerder van Villa te worden.
Als j bijv een david Luiz en een vlaar naast elkaar zet en puur op verdedigende kwaliteiten moet selecteren en ook de kwestie van " je taak uitvoeren" wie prefereer je dan.

12 november 2014 om 13:40

Kompany Silva David luiz zijn sneller en beter inderdaad maar hummels is net zo langzaam als Vlaar.
Misschien heeft Vlaar wat minder techniek en opbouwende kwaliteiten maar thats it.
Vind hem zeker een goede verdediger die zonder fratsen verdedigd en weet wanneer hij vol duels in moet gaan en winnen. Beetje een Italiaanse verdediger van vroeger alleen dan zonder zware overtredingen.

12 november 2014 om 14:22

Een klasse beter dan Phil Jones ? nee man. Ik vind Phil Jones in potentie de beste centrale verdediger van de PL. beter dan Kompany, Terry en noem ze maar op. Hij heeft alleen een probleem met zijn blessure gevoeligheid. Hij is fysiek in de duels ijzersterk, gigantisch snel, kopsterk en ook opbouwend sterk ( kan ook op het middenveld uit de voeten) Echt een complete moderne centrale verdediger dus waar je er maar weinig van ziet. Ben ook zeer gecharmeerd van Vlaar maar ik vind wel dat de verdediging van United gigantisch onderschat word. Ze hebben nog geen enkele keer in de ideale samenstelling kunnen spelen en toch worden ze aan alle kanten afgemaakt. behoorlijk vreemd.

12 november 2014 om 14:32

Wat heb je aan een potentioneel beste verdediger van de PL als hij steeds maar geblesseerd is? Op Jones kan je gewoon nooit rekenen. En hij maakt ook nog eens grote fouten die 9 op de 10 keer afgestraft worden. Het zegt wel genoeg dat ik liever McNair in de basis zie, dan Jones.

12 november 2014 om 14:41

Tja. Daar heb je wel een punt. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden bekend van spelers die in een bepaalde fase van hun carrière steeds geblesseerd waren en dat later toch hebben kunnen omdraaien. Duidelijk voorbeeld is Arjen Robben natuurlijk. Ik ben nogal optimistisch ingesteld.

12 november 2014 om 14:54

Tja, de verdediger die Diego Costa in de zak had met een 3 mans verdediging. Costa heeft überhaupt slechts 1x gescoord in 7 wedstrijden met Spanje.

De laatste 4 wedstrijden in de PL heeft Villa met Vlaar in de basis 7 tegendoelpunten gekregen tegen de toenmalige nr 17, 20, 11 en 5. Ter vergelijk: gedurende zijn blessure speelde villa achtereenvolgens tegen Liverpool, Arsenal, Chelsea en City en toen kreeg Villa er maar 1 meer tegen.

Vlaar heeft zeker een goed WK gedraaid hoor, maar zoals gezegd wel in een 3 mans verdediging. Afgezien daarvan een gewaardeerde kracht bij Villa maar dat maakt je toch niet direct van het niveau dat United na moet streven.

Ik zie liever dat ze echt een topper halen met ervaring bij een grote club of met ontzettend veel potentie dan een Vlaar die wellicht niet eens veel beter is dan hetgeen er al loopt.

Ik hoop dat hij naar Arsenal komt. Harde verdediger kan er wel bij en hij is ook iemand die hard ingrijpt op de juiste momenten. Zie je jij Mertesacker nooit gebeuren en Koscielny is gewoon geen echte Engelse verdediger. Hij probeert het vaker netjes en voetballend op te lossen.

12 november 2014 om 12:52

Zie je bij Mertesacker*

12 november 2014 om 13:05

Precies, achterin mist een medogeloze beer met een tot de dood instelling. Kos probeert dit ook maar maakt dan vaak domme fouten, waardoor we veel kaarten en penaltys krijgen.

12 november 2014 om 13:12

Ik ook, op het WK al bewezen dat hij ook op een hoog podium kan presteren en bij Arsenal maakt het me eigenlijk niet uit welke CV komt, als er maar een CV komt.

Kan goed terecht bij United en Arsenal. 2 mooie clubs met problemen in de defensie.

Vlaar moet lekker bij Villa blijven, kan hij een boegbeeld en icoon worden voor de club. Lekker afbouwen daar. Ze hebben hem ook nog nodig want ze staan vrij matig op de ranglijst. Okore, Baker en Senderos zijn er naast Ron ook maar zijn toch een stuk zwakker.

zie Ron wel bij een club als west ham of southampton passen. zou me niks verbazen als koeman hem haalt en dan fonte uit de basis zet

12 november 2014 om 13:08

Waarom zou Koeman Fonte eruit halen voor Vlaar?? De beste man heeft nog geen minuut gemist en is aanvoerder.

12 november 2014 om 13:11

Koeman gaat dus zijn aanvoerder en inmiddels Portugees international met PL ervaring uit de basis zetten voor Vlaar?

Daarnaast past Vlaar ook niet in het beleid van Southampton. Mocht Fonte verkocht worden, wat ik wel zie gebeuren, zullen ze voor een jongere speler als Vlaar gaan.

12 november 2014 om 13:15

Fonte is dacht ik de beste verdediger daar. Inmiddels ook Portugees international.

Ik gun Vlaar het beste, maar Arsenal en United is in mijn ogen gewoon te hoog.
Voor het WK was Vlaar "de enige verdediger in de selectie die een beetje het niveau aan zou kunnen" en nu is hij ineens een versterking voor elke topploeg. Hij heeft een heel goed WK gespeeld, waarin hij een vrije verdediger was en er 2 andere spelers de man oppakte. Maar in een 4 mans achterhoede is Vlaar gewoon al stukken minder. Als je bij een topploeg speelt ligt er ook nog eens meer ruimte tussen middenveld en achterhoede en heb je nog te maken met opkomende backs. Wat betekent dat Vlaar met een zee van ruimte om zich heen een vaak snellere en andere een net zo sterkte spits moet afdekken. Ongeacht de gun-factor die hij heeft verdiend afgelopen WK, denk ik niet dat deze stap de meest slimme zou zijn.

12 november 2014 om 13:23

Ik adviseer jou om vaker Villa te kijken.
Hij is daar een rots in de branding.
Daarna bekijk het WK nog maar een keer.
En om dan een wedstrijd er specifiek uit te pakken" Argentinie".
Hiermee doe je Vlaar veelste te kort.
Hij is misschien niet de meest technische, sierlijke verdediger.
Maar vanuit zijn taak voetballen kan die prima.!
Veel beter dan bijv David Luiz.
Op Vlaar kan je vertrouwen, op Luiz niet ( als voorbeeld )
Zet er iemand naast voor de opbouw en laat Vlaar zijn man uitschakelen!

12 november 2014 om 15:04

Ik heb mijn mening niet gevormd op basis van 1 wedstrijd of 1 wk. Heb Villa meer dan eens zien spelen, dus datzelfde geldt voor Vlaar.
Daarnaast geef ik duidelijk aan dat hij een top-WK heeft gespeeld, dus die vlieger gaat niet helemaal op. Zo loopt er nog een jongen bij Arsenal rond wat 1 van de betere spelers was van het WK, maar bij zijn club geen minuten mag maken. Enige wijze om mijn van mijn mening te laten veranderen is dat hij het daadwerkelijk bewijst bij een betere ploeg dan Aston Villa.
Hij speelt heus goede wedstrijden, dat ontken ik niet. Maar de manier van voetballen bij een betere ploeg is dusdanig anders voor een centrale verdediger dan bij een ploeg dat vanuit de verdediging speelt. Verder maak je de vergelijking met Luiz, maar dat vind ik helemaal niets, dus dat hij betrouwbaarder is dan Luiz geloof ik direct

Vlaar is een topverdediger voor een ploeg als Aston Villa, Stoke of Newcastle.. maar bij Arsenal en Man United geloof ik dat niet. (dat is niets negatiefs tegenover Vlaar dat ik dat denk, maar hij komt gewoon beter tot zijn recht bij een verdedigend ingestelde ploeg naar mijn mening).

Aangezien hij komende zomer transfervrij is denk ik dat hij komende zomer naar vele topclubs kan. Ideaal voor veel clubs om hem transfervrij binnen te halen als breedte versterking. Als je ziet wat er bij veel Engelse topclubs rondloopt, dan denk ik dat Vlaar prima enkele van hen uit de basis kan spelen. Hij zal echt niet minder zijn dan Demichelis, Smalling of Mertesacker.

Vlaar is een leuke bankzitter voor de echte top maar veel meer zie ik er ook niet in. Vanuit zijn kracht zijn ding doen kan hij maar laten we niet doen alsof hij een wereldvoetballer is. Laat hem in de absolute top maar eens met ruimte in zijn rug spelen. Kijken wat er dan gebeurt... Subtop Engeland prima, misschien voor Tottenham maar de absolute top? Ik zie dat niet echt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren