FR1908-Che
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 5 augustus 2014
  • FR1908-Che
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 282
  • 31 jaar (24-11-1987)
  • 1
Persoonlijke berichten
19 januari 2015 om 19:31
#1

Hey man,

Vind het jammer dat je niet zovaak reageert op deze website, kan je reacties altijd wel waarderen. Ik heb je nooit op een hatelijke, of door een subjectief gespekte reactie.

En ik wens jou ook succes, maar ik hoop dat de drie punten in Amsterdam blijven..

19 januari 2015 om 23:04
#2

Yo,

Thanks man.
Viel me op dat jij ook zeer reëel en nuchter kan reageren.
In tegenstelling tot veel van jou medesupporters of die van mij.
Je club steunen door dik en dun.
Maar sommige van hen verliezen totaal de realiteit uit het oog.

20 januari 2015 om 06:44
#3

Hey man,

Haha nee inderdaad, daarom is het zo leuk dat er ook uitzonderingen zijn zoals jou en, Bliek, Feye88 en je hebt er nog wel een aantal. En het zijn natuurlijk bovenal trollen van zowel Ajax als Feyenoord, daarom is het een verademing als een leuk gesprek kan hebben zonder sentimenten.

En wat ook erg meespeelt, ik heb veel familieleden en vrienden die voor Feyenoord zijn. En ik peins er niet over om hen anders te belanden, dat zou echt middeleeuws zijn.

En ik zal ook nooit voor Feyenoord zijn, of iets hebben maar ik respecteer Feyenoord heel erg en is de grootste club van NL met Ajax.

Ik wens je succes dit weekend, maar niet teveel ik wil de drie punten natuurlijk in eigen huis houuden..

21 januari 2015 om 06:14
#4

Haha, thanks kerel!

Haha, nee precies we zijn rivalen van elkaar en dan is het leuk om elkaar te plagen. Gezonde rivaliteit is niks mee, maar jammer dat we geen echte klassieker meer hebben door die vele primitievelingen..

Maar ik zie het ook zo, als je subjectief onzin gaat zit blaten zul je ook niet meer serieus genomen worden op deze website. En dat betekent geen leuke discussies, en dat vind ik altijd leuk.

Stiekem ben ik op af en toe op fansites van Psv en Feyenoord, ik zag je verhaal ook op fr12 ik heb me ook zo vreselijk gelachen. Om dat jeauden, neus, ajaks en weet ik veel wat allemaal.

Haha ik zou huilen als dat me zou overkomen, en gelijk overtatoeren..

23 januari 2015 om 00:34
#5

Haha, dat blijf ik het allerleukste vinden elkaar plagen en natuurlijk gezonde rivaliteit! Ik vind het hilarisch al die woorden, jullie Feyenoorders zijn creatief met woorden. Haha, dat adviseer ik je met klem man! Ik heb ook geen spulletjes meer van Ajax, je auto wordt helemaal vernield dat vind ik maar achterlijk. Vroeger kon dat wel gewoon, maarja met al dat tuig tegenwoordig. Steeds meer Rotterdammers komen naar Amsterdam toe om te wonen. Moet moeilijk zijn toch.. ?

Het is inderdaad geweldig dat er toch maar ookal zijn het weinnig, supporters als ons en Psvers die toch prima met elkaar kunnen omgaan.

En dat is nog het meest bizarre, met het wk verdwijnen alle sentimenten! Op het musuemplein bij het wk 2010, dronken en aten Ajacieden, Feyenoorders, Psv-ers en zelfs Adosupporters..

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Bayern München leidt de race om Kai Havertz voor het seizoen 2020/21. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren