Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ambitieuze Messi staat voor mijlpaal: ‘Dat is iets waar ik van droom’

Laatste update:

De prijzenkast van Lionel Messi puilt uit, maar een gewonnen beker met de nationale ploeg van Argentinië ontbreekt. Los Albicelestes waren in de zomer dicht bij het goud op het WK in Brazilië, maar verloren de finale van Duitsland en daarom moet nu maar de Copa América gewonnen worden.

/

De 27-jarige Messi, die overigens wel het WK Onder-20 en de Olympische Zomerspelen won, is erop gebrand om het Zuid-Amerikaanse landentoernooi zegevierend af te sluiten. “Ik zou alles over hebben voor het winnen van de Copa América. Deze groep vecht voor elkaar en zou het daarom verdienen. Bovendien hebben we een mooi WK gedraaid. We verdienen het”, zegt Messi vrijdag tegen La Nacion.

“De Copa América winnen is iets waar ik van droom. Het zou ons met het oog op de WK-kwalificatiewedstrijden ook veel rust geven. Dat zou niet alleen voor mij goed zijn, maar ook voor mijn medespelers, de bondscoach en het hele land. De fans zien ons graag succesvol zijn”, aldus Messi, die zaterdagavond tegen Jamaica zijn honderdste interland speelt. Hij maakte tot dusver 46 doelpunten voor zijn land.

Denk jij dat Argentinië de Copa América wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat t colombia of Argentinië wordt. Aangezien Brazilië neymar en uruguay suarez moet missen. Ben benieuwd

19 juni 2015 om 21:23

Als ik het goed heb is de schorsing van Suarez inmiddels voorbij. Die moest de 1e 2 groepsduels nog missen en mocht daarna mee doen.

19 juni 2015 om 23:37

Nee dat heb je niet goed. Suarez was langer geschorst, is daarom helemaal niet opgenomen in de selectie en is nu gewoon op vakantie.

19 juni 2015 om 21:27

Chili sla je over of zo?

19 juni 2015 om 21:36

Chili heeft sterren als Sanchez en Vidal maar daar winnen ze echt de Copa niet mee! Denk toch echt dat het Argentinië word

19 juni 2015 om 21:52

Ik hoop op een finale Colombia - Argentinie
Brazillie in de finale zie ik niet gebeuren nu ze neymar missen.

Deze groep vecht helemaal niet voor elkaar, er is bij Argentinie juist gebrek aan inzet en vechtlust.

19 juni 2015 om 22:02

Volgens mij baseer jij dit nergens op.. Heb je de wedstrijden wel gekeken? Ze vechten met z'n allen voor elkaar op dit toernooi en spelen toch redelijk goed voetbal! Ik zie ze als grootste kanshebber samen met Chili.

19 juni 2015 om 22:57

Nee hij heeft grotendeels gelijk in mijn ogen. Je zit bij Argentinie met teveel ego's. Dat merk je gewoon aan alles. Bepaalde spelers moeten en zullen de bal hebben om acties te maken, zoals bijv. Di Maria. Heel vaak gaat dit mis omdat ze zich vast lopen en de bal te laat willen spelen. Ondanks dat zijn ze inderdaad kanshebbers, vooral op basis van individuele kwaliteiten. Ze spelen verder wel gewoon leuk voetbal en hebben de pech dat de afgelopen tegenstanders vooral in de verdediging gingen en helaas de neiging hadden om veel te schoppen.

Kijk, dit is dan wel weer een leuke titel

Duitsland deelneemt niet mee aan dit toernooi, dus grijp je kans zou ik zeggen. Op het volgende WK word je toch weer zoals gewoonlijk door zu Germans eruit geknikkerd.

Dat gezeur met verdienen om bepaalde prestaties uit het verleden is zo'n onzin. Je verdient het als je dit toernooi de beste bent

Ja hoop en wens hem de prijs, zal hem dit seizoen onsterfelijk maken, qua persoon is het een sympathiek figuur.

Als ik mijn geld ergens op in zou moeten zetten, zou het Colombia zijn; begonnen stroef en met veel gemakzucht aan het toernooi, maar je kon tegen Brazilie zien dat ze zich tijdens het toernooi kunnen ontwikkelen. Ik denk dat het vanaf Peru gewoon weer het Colombia van vorig jaar wordt en het Colombia van vorig jaar wint dit toernooi met gemak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren