Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aílton vindt nieuwe club in vaderland Brazilië

Laatste update:

Aílton heeft het hoofdstuk ‘Europa’ definitief afgesloten. De Braziliaanse aanvaller, die in het verleden furore maakte bij Werder Bremen, is na een weinig succesvol avontuur in Oostenrijk teruggekeerd naar zijn vaderland. Bij tweedeklasser Campinense wil de inmiddels 35-jarige Aílton zijn vorm terugvinden.

Naar de gewenste vorm is de spits echter alweer een tijdje op zoek. Aílton kende zijn beste periode bij Werder, waarmee hij zelfs landskampioen werd. Een fraaie loopbaan leek in het verschiet te liggen, maar in de realiteit ging het juist bergafwaarts met de Braziliaan, die in 2004 naar Schalke 04 verkaste. Vervolgens speelde hij in vijf jaar tijd voor acht verschillende clubs.

Zijn laatste werkgever heette SCR Altach, dat het gedrag van Aílton echter al snel zat was. De spits liet immers weinig zien op het veld, maar kwam desondanks nog tot zes treffers uit twaalf competitieduels. Altach liet Aílton transfervrij vertrekken en Campinense pikte de voormalig stervoetballer op. De spits tekende een contract tot november 2009.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer in zijn toptijd in Duitsland daarna niet meer.
Lekker voetballen in je geboorteplaats en afbouwen.

18 maart 2009 om 09:47

idd een goede voetballer bij Werder, maar volgens mij heb je hem de laatste tijd niet gezien. die man is echt te dik voor topsport (uitgezonderd van Darts) en had allang moeten stoppen. het lijkt echt nergens op...

Kan een belangrijke speler worden bij Campinense mits hij een beetje discipline opbrengt en zich aan de regels houd , maar dat gaat hij denk ik niet doen omdat hij zich een ster gaat voelen in de 2e divisie . Maar toch een versterking . Vind 6 uit 12 zo slecht nog niet vooral als je naar zijn vorm en gewichtsproblemen kijkt waarin hij nu verkeert .

Nog even zakken vullen voordat er gestopt wordt. Hij is erg arrogant waardoor hij de laatste jaren niet succesvol was. Hij gaat naar zijn vaderland voor de vrijheid en respect die hij daar wel zal krijgen, omdat hij daar nog steeds als ster wordt gezien.

18 maart 2009 om 08:51

Zakken vullen bij een Braziliaanse 2e klasser ?
Nou ik denk niet dat hij heel wat gaat verdienen.

Scr Altach, dat is het niveau De Graafschap zeg maar. Het is veelzeggend dat hij het daar ook niet meer kon maken. Ailton was beter gestopt na zijn periode bij Besiktas.

Ailton is veel te ongedisciplineerd voor topsport. Je hoort alleen maar verhalen over onprofessioneel gedrag en hij heeft ook altijd overgewicht. Een poos geleden zag ik een foto van hem waarop het aantal onderkinnen niet meer op één hand te tellen was. Logisch dat hij nu maar naar zijn geboorteland gaat om nog een beetje geld op te strijken op een bedenkelijk niveau. Ik ben het ook eens met Shaktar: hij had wat mij betreft ook allang mogen stoppen, want qua niveau voegt hij bij geen enkel team meer wat toe

18 maart 2009 om 01:39

Hij zag er altijd vrij dik uit moet ik zeggen. In zijn toptijd bij Werder ook, heb ook verhalen gehoord dat hij op dieet moest, maar hiervan ging hij alleen maar slechter presteren. Waarschijnlijk hoorde dat postuur bij hem, hoewel hij natuurlijk niet te dik moet worden. Ben hem na zijn tijd bij schalke uit het oog verloren, maar denk niet dat hij zijn tijd bij werder heeft kunnen evenaren. Kan me nog herinneren dat werder kampioen werd met een geweldige ailton in de gelederen. Verder herinner ik me ook nog het kampioensfeest waarbij ailton in 'volle glorie' was te bewonderen in het bubbelbad. Bij schalke helaas niet de verwachtingen waargemaakt. Ik denk dat hij voor de top ook iets te weinig talent had. Over een paar jaar zijn de meesten hem hier al lang vergeten, waaronder ik...

nou bij weder bremen was hij zo dik als ronaldo nu is. Nu is hij zelfs 2 keer zo dik. Een profvoetballer met zo belachelijk veel overgewicht kun je tochm ook niet serieus nemen hoe die ook presteerd.

18 maart 2009 om 09:25

Als je met dat egwicht topscoorder wordt en met Werder de landstitel binnensleept waarom niet? Het is ook deels zijn postuur..laatste periode ineuropa was hij nog dikker geworden en dat was wel iets te..maar goed Bij werder was hij oko Stevig en speelde prima en scoorde ook veel!

was hij niet eerst bij besiktas ?? ..

Mijn bijnaam verraadt al dat ik een fan ben , dit kwam omdat hij echt super goed was bij Werder, daarna zoals al beschreven bergafwaarts.

leuk dat hij op een lager niveau in Brazilie gaat voetballen, hopelijk kan hij nog wat laten zien.

@gs_lover hij heeft idd bij Besiktas gespeeld, maar toen werd hij uitgeleend aan Hsv..

Was een goede voetbal in zijn tijd bij Werder Bremen, maar daarna wou hij alleen maar zijn zakken vullen en jammer genoeg was Besiktas 1 van de clubs waar hij zijn zakken gevult had.

das een goeie voetballer maar hij leeft ( figuurlijk ) niet meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren