Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Van Gaal zo door kan gaan, gaat hij de Premier League winnen’

Laatste update:

Jaap Stam speelde drie seizoenen bij Manchester United en de oud-verdediger pakte in die drie seizoenen telkens de landstitel. Stam denkt dat Louis van Gaal de komende jaren ook gaat zorgen voor prijzen. De assistent-coach van Jong Ajax kent Van Gaal van hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal.

/

“Van Gaal is iemand die een team opbouwt, dat heeft hij bewezen bij Bayern München en Barcelona”, laat Stam weten via de officiële kanalen van de club. “Hij weet wat hij moet doen, hij doet zijn eigen ding en die visie blijft hij ook volgen. Daarom heeft hij succes gehad. Als hij een paar nieuwe spelers kan halen en als hij met de jonge spelers door kan gaan, dan gaat hij de Premier League winnen. Hopelijk komend seizoen al.”

“Hij is een fantastische manager met geweldige kwaliteiten”, gaat Stam verder. “Iedereen verwacht daarom veel van hem, iedereen wil dat de club weer prijzen pakt. Misschien moet het verdedigend nog wat beter. Chelsea speelde niet het meest aanvallende voetbal, maar boekte wel resultaat.” Volgens Stam is het daarvoor belangrijk om een stabiele achterhoede te hebben en die had Manchester United dit seizoen nog niet.

“Ik heb gelezen dat de manager zoekende was naar zijn vaste vier achterin. Vergeet echter niet dat de verdedigers nog jong zijn. Manchester United heeft topspelers gehaald, maar de verdedigers zijn nog erg jong. Ze moeten enige tijd samenwerken om resultaat te boeken. Ook agressiviteit is belangrijk. Hier in Nederland fluiten de scheidsrechters overal voor, maar in Engeland zie je vliegende tackles en laat de scheidsrechter doorspelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Amen. Geen speld tussen te krijgen aan deze woorden van Stam.

Met elk jaar een transferbudget van 200 miljoen wel ja. Kwestie van tijd.

21 mei 2015 om 13:30

Dat gaat echt niet elk jaar zo door hoor. Hij moet deze zomer nog 1x knallen om de pijnpunten weg te werken en dan staat er qua talent en leeftijd een team waar je weer jaren mee vooruit kan.

Dan kan United daarna terugvallen op hun transferbeleid van de afgelopen 15 jaar. Jaarlijks 1 of maximaal 2 grote aankopen om door te selecteren.

21 mei 2015 om 13:33

Ik heb liever dat hij zijn aankopen eens laat renderen. Want de beste aankoop dit seizoen was Herrera en die is gehaald door de club zelf.

Di Maria, Falcao en Rafael zorg eerst eens dat die jongens hun niveau halen i.p.v weer een sloot aan nieuwe spelers te halen.

21 mei 2015 om 13:35

Want Rafael is natuurlijk een aankoop?

21 mei 2015 om 13:37

Zeg ik dat dan?

21 mei 2015 om 13:42

Rafael heeft geen niveau....en dat heeft ie al gehaald.
Zit gewoon niet meer in

21 mei 2015 om 13:43

Wat een onzin, onder Ferguson heeft hij het meer dan uitstekend gedaan. Hij heeft ook zo'n geweldige wedstrijd gespeeld tegen Bayern in CL toentertijd. Speelde hij Ribery uit de wedstrijd. Tot ie rood kreeg.

Werk eens met die jongen want dat is een goede back die af en toe wat druistig is. Te wild inkomt, nou werk daar dan aan..

21 mei 2015 om 13:45

Zo kwam het wel over uit je reactie. Di Maria heeft dit seizoen veel pech gehad met blessures en persoonlijke problemen(inbraak), maar juist daarin heeft van Gaal hem openlijk gesteund.
Je mag het van Gaal wel aanrekenen dat hij Di Maria niet altijd op zijn beste positie heeft neergezet, waardoor Di Maria ook niet goed speelde.

Falcao? Tsja, hij heeft ook veel kansen gehad maar je kan echt niet de schuld van zijn slechte prestaties op van Gaal aanschuiven. Falcao heeft zijn oude niveau niet meer kunnen halen en hij durft ook veel minder risico's te nemen.

Rojo, Blind hebben het dit seizoen niet slecht gedaan, Rojo had wat vaker last van blessures maar als hij fit was, speelde hij gewoon en deed hij het degelijk. Blind heeft een goede eerste seizoenshelft gehad, tweede seizoenshelft minder.

Van Gaal heeft Fellaini en Mata, twee aankopen van Moyes, veel beter laten spelen dan Moyes vorig jaar. Ook zijn de successen van dit seizoen eerder te danken aan spelers die hier al speelden: De Gea, Smalling, Young, Fellaini, Carrick, Rooney. En Herrera daarbij ook maar hij speelde vorig jaar nog niet bij United. Daarbij moet je ook wel optellen dat de nieuwe aankopen stuk voor stuk minimaal 3 keer geblesseerd zijn geraakt dit seizoen, dan moet je steeds opnieuw ritme opbouwen etc, zo makkelijk is dat niet.

21 mei 2015 om 13:52

Oké, soit.

Wat ik vooral veel hoor zijn blessures. Dat klopt, hij had vooral in het begin een vracht aan blessures waardoor ook vaak van opstelling veranderd werd.
Maar is dat niet ook te wijten aan zijn training? Hij gaf zelf van de week aan dat hij zijn trainingsschema's heeft bijgesteld ivm blessure's... Nou dan deed je dus al iets fout.

Maar goed, hij heeft Falcao en Di Maria voor grote bedragen gehaald. Geef die jongens dan ook een jaar of twee de kans om zich te bewijzen. Er wordt nu steeds gepraat over een spits (lewandowki, lacazette, bale etc) terwijl je met Rooney al een eerst spits hebt.. Houdt dan gewoon lekker Falcao als stand-in met Wilson ipv weer wat nieuw te kopen te proberen.

Achterin mag er iets bijkomen imo, maar midden en voorin zou echt gekkenwerk zijn en afbreuk doen aan alles waar de club toch voor stond. Namelijk gerichte aankopen, jeugd kans geven en geen onnodige euro's spenderen.

Januzaj is ook echt geen stap verder dan vorig jaar bijvoorbeeld. Wordt ook amper gebruikt, is toch zonde.

21 mei 2015 om 15:12

Je gaat er toch niet vanuit wanneer je spelers haalt zoals Di Maria en Falcao deze het zo slecht doen. Wanneer beide spelers hun niveau hadden gehaald had het seizoen er misschien heel anders uit gezien.

21 mei 2015 om 16:35

Moii, Falcao is veel te duur om te houden als bankzitter.

21 mei 2015 om 16:50

Als Falcao al te duur is als bankzitter want moeten Lewandowski, Lacazette of Benzema dan wel niet zijn?

Hij heeft ook nog Hernandez natuurlijk.. Rooney, Hernandez en Wilson met eventueel Van Persie/falcao. Waarom in godsnaam een spits halen?

21 mei 2015 om 16:57

Omdat Falcao niet overgenomen wordt, van Persie naar verluidt uitgezwaaid wordt en van Gaal vorig seizoen al heeft aangegeven dat hij het niet ziet zitten in Hernandez.

Dan hou je dus Rooney en Wilson over en dat is te weinig voor een topclub.

Sowieso verdient Falcao gewoon astronomisch en moet hij bij een overname ook een enorme bak geld kosten (meen rond de 50 miljoen). Het slaat nergens op als je hem er bij zou houden, aangezien hij meerdere kansen heeft gehad en het gewoon niet heeft laten zien. Haal dan bijvoorbeeld de veel jongere Lacazette. Kost minder, minder salaris en kan nog jaren mee.

21 mei 2015 om 13:32

Denk je serieus dat v Gaal elk jaar een transferbudget van 200 krijgt en zowel, dat hij ook daadwerkelijk het volledige budget gebruikt? Persoonlijk denk ik van niet!
Depay is nu gehaald voor max 32 mil(wordt er geroepen), dan is nog een CM, RB en CV nodig om het elftal volledig op orde te krijgen. Bij vertrek van bijvoorbeeld v Persie ook nog een spits. Men zal veel spelers verkopen, dus al met al zal de balans 100 mil zijn ofz.

21 mei 2015 om 13:36

Hoezo nou weer een back? Rafael heeft al bewezen het niveau aan te kunnen. Laat die kerel eens fatsoenlijk ballen.

21 mei 2015 om 13:38

Wat heb je achter Rafael staan dan? Kom niet aanzetten met Valencia, want dat is absoluut geen back. Rafael moet gewoon concurrentie krijgen van een beetje niveau en dat is Valencia niet bepaald.

21 mei 2015 om 13:42

Hij heeft toch Blackett, Valencia, Shaw? Nou vooruit misschien dat een back erbij geen kwaad kan. 4 voor 2 posities is dun. Maar ja, als men het heeft over Coleman, Clyne (en de bedragen die daarmee gepaard gaan) en dergelijke vraag ik mij af of Rafael sowieso nog wel een kans gaat krijgen.

Ik vind één verdediger, centraal, erbij genoeg. Een echte topper. Het liefst Benatia. Middenveld staat prima en heeft hij voldoende opties, net als voorin.

21 mei 2015 om 13:48

Shaw is Linksback, Blackett is volgens mij van origine een CV en Valencia ga ik niet eens over beginnen. Is ten eerste geen RB en als hij dat wel was, niet eens van het gewenste niveau.
Ben het met je eens dat Coleman en Clyne misschien niet de juiste personen zijn, vooral ivm de prijs en de ontwikkeling van Rafael, maar er moet wel degelijk iemand bij. Idem op de CV, persoonlijk hoop ik op een Benatia of anders Godin? Weliswaar twee verschillende type verdedigers, maar zeer zeker van het gewenste niveau.
Je zag dat als Carrick weg viel, Man u een heel groot probleem heeft. Blind kan dat helaas niet opvangen zo is gebleken, dus zal er eenzelfde soort speler moeten komen als Carrick van een jongere leeftijd.

Voorin ben ik met je eens dat het an sich genoeg is nu. In de spits heb je Rooney, v Persie en Wilson(?). Hoef je inprincipe niemand voor te halen, gezien 3 spelers voor 1 positie perfect is! Echter, zie ik v Persie wel vertrekken en dan zal er toch iemand moeten komen. Misschien niet iemand met een zelfde naam als v Persie, maar die wel naar die status zou kunnen toe groeien zonder Wilson in de weg te lopen.

21 mei 2015 om 13:52

Rafael was destijds de zwakke schakel in een sterk team. Wanneer je een heel sterk team hebt, dan kun je het permitteren om een paar zwakke schakels te hebben. Rafael was er zo één. In het huidige Man U is er nu geen mogelijkheid om zwakke schakels te hebben. Daar is het team gewoon nog niet sterk genoeg voor. Rafael lekker laten gaan en een of twee back bij halen. Wanneer ze Kane/jackson M., Bale en Lloris kunnen halen zie ik het wel goedkomen volgend seizoen.

Edit: Bijna in mijn haast een nieuwe goede CV vergeten, ik stem voor Hummels. Met die vier posities ben je er klaar voor.

21 mei 2015 om 13:58

Achterin eens.

Middenveld en voorin niet.

Met Rooney als eerst spits ene Wilson (eventueel Falcao of Van persie) erachter heb je in mijn ogen meer dan genoeg. Een extra spits (en in de wandelgangen hoor je enkel grote namen) zou weer gerouleer met Rooney betekenen terwijl die toch gewoon het beste uit de verf komt in de spits.

Daarnaast moeten jongens als Herrera, Blind, Di Maria en dergelijke ook de kans krijgen om te groeien en weer op niveau te komen (of nog hoger). Door weer een extra sloot aan spelers te halen sta je dat alleen maar in de weg en had je ze net zo goed niet kunnen kopen. Met Blind, Carrick, Fellaini, Powel en Herrera heb je in mijn ogen geen directe versterking op het middenveld nodig. Carrick is ook nog niet gestopt.

21 mei 2015 om 14:01

"wanneer ze Kane/jackson M., Bale en Lloris kunnen halen zie ik het wel goedkomen volgend seizoen"

40 miljoen, 90 miljoen, 50 miljoen

Is toch van de zotte... Kane heeft nog geen twee jaar gepresteerd, Jackson vind ik niets bijzonders en je hebt met Rooney al een spits? Van Gaal speelt normaliter 4-3-3, wat moet je met 2 van zulke spitsen?

En Bale?... Waarom? Je hebt Januzaj, Di Maria, Mata, Young, Depay en eventueel Valencia.. Wat moet je in godsnaam met nog een winger?

Lloris ter vervanging van De Gea, zou kunnen.

21 mei 2015 om 17:06

Kom op joh. Je hebt gewoon 2 goede spitsen nodig. Komend seizoen speelt United weer een flink aantal wedstrijden. Stel Rooney raakt 6 weken geblesseerd. Dan kan je echt niet al die wedstrijden met Wilson in de spits gaan spelen.

Als van Persie vertrekt dan moet daar gewoon een vervanger voor komen. Gezien het salaris wat vrij komt moet dat ook geen probleem zijn. Een goede spits in de leeftijd van 23-26 zou prachtig zijn.

Bale is overbodig inderdaad. Veel te duur voor een positie waar niet direct een versterking nodig is. Links kunnen Young en Depay. Rechts Mata, di Maria en Januzaj.

21 mei 2015 om 19:08

" Een goede spits in de leeftijd van 23-26 zou prachtig zijn."

Hernandez dus.. Met als extra optie Wilson. Je hebt alles al in huis, waarin in godsnaam iets anders proberen.

Spelers als Lacazette kosten ook gewoon minstens 30 miljoen hoor. 27 goals in Frankrijk, jonge gast.. Die gaan Depay-achtige bedragen vragen.. Nou zit je dan met Lacazette op de bank zonder enige garantie dat hij de PL aankan. Wat Hernandez al wel heeft bewezen.

22 mei 2015 om 07:58

Probleem met Hernandez is dat v Gaal hem blijkaar niet nodig heeft en hij ook gewoon speelminuten wil gaan maken en niet elke week op de bank plaats nemen. Dat gaat dus jammer genoeg niet op.

Het grappige is echter wel dat alle transfergeruchten die ik hier hoor en lees allemaal betrekking hebben op middenvelders of aanvallers. (m.u.v. het gerucht rond Hummels)
Stam heeft hier helemaal gelijk en dat zal LVG ook zelf wel weten. Ik verwacht eigenlijk twee defensieve versterkingen deze transferperiode.

En ja...Dan moet je vooral mocht de Gea verrekken Cillessen gaan halen als vervanger....Goed bezig...Dus niet.
Laat hem vooral keepen in de eredivisie een niveau wat hij tenminste nog aankan.
Waarom dan niet gewoon Valdes??
En doe ook a.u.b.iets aan de verdediging.

Een team opbouwen vind ik een beetje overdreven. Hij koopt het bij elkaar, net als een City, PSG of Chelsea.

21 mei 2015 om 14:27

Idd hij koopt veel omdat dat eerder nooit is gebeurt. Scholes, Giggs, Vidic, Ferdinand zijn allemaal nooit echt vervangen. En de prijzen voor spelers als Jones en Shaw zijn zo belachelijk hoog omdat het in Engeland gebeurt. Voor een speler als Shaw (volgens mij is Willems niet heel veel minder) betaal je in Europa misschien 15/20 miljoen.

Hij moet nu ook jonge spelers gaan inpassen. Januzaj, Mensah, Tuanzebe, Wilson, Pereira en Rashford zijn grote talenten en moeten ook de kans gaan krijgen volgend seizoen

Er hoeft echt niet zo heel veel gekocht te worden. De pijn puntjes zijn naar mijn inziens alleen in de spits. RVP is niet goed genoeg meer, Falcao mag van mij echt nog een jaar spelen maar zie ik niet gebeuren en Hernandez is niet goed genoeg bevonden door Lvg. Dan hou ja Rooney en Wilson over.

De andere positie is die van CM. We hebben daar op dit moment alleen Carrick en Herrera die echt goed genoeg zijn. Blind is leuk tegen kleine clubs en het zelfde geld voor Fellaini die een prima seizoen draait maar mij niet genoeg kan bekoren. Vooral het feit hoe hij gebruikt word staat mij niet aan. Gewoon niet the Busby Way.

Op rechtsback hebben we Rafael en nu ook Valencia. Wanneer fit en in vorm zijn beide goed genoeg, hier kan je voor kiezen om bijv Clyne nog te halen. Centraal hoeft in mijn ogen niets te komen. Smalling, Jones, Rojo en Mcnair zijn misschien nu nog niet goed genoeg maar zeker wel voor de toekomst.

En bij de buitenspelers ligt het niet alleen aan kwaliteit maar wel aan de manier van spelen. Young en Di Maria zouden prima in LVG systeem passen maar niet in die van mij

Als ik het echt voor het zeggen had zou ik de volgende spelers laten gaan/verkopen.

DM: Lindegaard, Amos - RA: Valencia - CV: Evans en Thorpe - LB: Blackett - CM: Fellaini - AM: Lingard en Powell - Rlb: Young, Di Maria en Nani - S: Rvp, Hernandez.

Ik zou dan met de volgende selectie aan de slag gaan:

GK: De Gea, Valdes, Johnstone
RA: Rafael, Clyne (kopen)
CV: Smalling, Jones, Mcnair, Rojo, Tuanzebe
LA: Shaw, Blind
VM: Carrick, Clasie (kopen), Mensah
CM: Herrera, Pereira, Pogba (kopen)
Rlb: Januzaj, Depay en Sterling (kopen)
S: Rooney, Wilson en Rashford

Als ik het zo zie kost het wel weer 150 miljoen maar kan je ook voor veel geld verkopen. En 24 spelers is ook niet heel veel maar goed op zich alles dubbel bezet.

' hier in NL fluiten arbiters overal voor '
Haha , zo irritant idd.

Hij gaat helemaal geen kampioen worden volgend seizoen.
Hij heeft dit seizoen al mager gepresteerd met het elftal.

Mensen denken en hopen dat mtd u het gaat doen volgend jaar hahahahaha denk mooi niet. Eerst moetenn ze Chelsea voor hun dulden en daar vlak achter City toedeldeloki Van Gaal je gaat het niet redden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren