Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Tadic en Castaignos worden verkocht, moeten we creatief zijn’

Laatste update:
/

De supporters van FC Twente hoeven geen vuurwerk te verwachten op de transfermarkt. De Enschedeërs hebben zich reeds verzekerd van de komst van verdediger Darryl Lachman, maar gaan niet veel investeren als er spelbepalers vertrekken. Dat zegt Alfred Schreuder in Voetbal International.

“Als Dusan Tadic en Luc Castaignos worden verkocht, zullen we misschien één heel goede speler terug kunnen kopen, maar verder zullen we creatief moeten zijn”, zegt de trainer, die stelt dat Twente zich zal blijven richten op voetballers in de categorie van Lachman en Torgeir Börven. “En dan ben ik ervan overtuig dat er volgend seizoen weer een goed elftal staat.”

/

“We hebben een jaar geleden al het beleid ingezet dat we ons richten op bij voorkeur Nederlandse spelers die normale transfervergoedingen en normale salarissen kosten”, besluit Schreuder, die spelers als Cuco Martina, Youness Mokhtar, Sonny Stevens en Kyle Ebecilio als voorbeelden aanhaalt.

De nummer drie van de Eredivisie wordt in verband gebracht met onder anderen Deniz Türüc (Go Ahead Eagles), Hakim Ziyech (sc Heerenveen), Aleksandar Pesic (FK Jagodina) en Danny Verbeek (NAC Breda). Aanvaller Castaignos wordt gevolgd door diverse clubs uit het buitenland en Tadic wil naar de Premier League of Bundesliga. Ook Andreas Bjelland en Rasmus Bengtsson kunnen rekenen op buitenlandse interesse.

Denk jij dat Luc Castaignos en Dusan Tadic vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben bang dat als Twente gaat verkopen en in Nederland gaat speuren naar opvolgers dat je weer een elftal gaat krijgen dat gewoon mee gaat doen om de plekken 5-8. Ajax, Psv, Feyenoord, Vitesse hebben dan allemaal meer mogelijkheden als je kijkt naar de huidige selectie, de jeugd en investeringsmogelijkheden. Spelers als Martina en Mokhtar zijn niet van het niveau wat Twente stiekem na wil streven.

30 april 2014 om 16:24

En dat zeiden ze vorig jaar ook. Met het team wat Twente overhoud na een vertrek van Castaignos en Tadic kan je ook prima meespelen voor de top 5. Feyenoord en Vitesse hebben op het moment niet meer investeringsmogelijkheden.

Je laat in je reactie ook wel merken dat je weinig Twente kijkt, is ook niet erg, je bent Vitesse fan. Maar Martina speelt puike wedstrijden de laatste tijd, evenals Mokhtar die zijn draai begint te vinden.

Borven maakt daarnaast ook al een betere indruk in zijn invalbeurten dan Castaignos in een heel seizoen doet. Ben benieuwd naar volgend jaar.

30 april 2014 om 16:52

Vitesse kan altijd nog spelers van Chelsea krijgen en ook AZ kan flink investeren. Als Tadic en Castaignos vertrekken dan kan AZ zomaar weer naast Twente staan volgend jaar. Dan raken PSV en Ajax normaal gesproken wel uit het vizier. Twente heeft blijkbaar een beetje boven zijn stand geleefd en moet nu even pas op de plaats maken. Dat is in principe niet raar, maar je zal dus geen stappen voorwaarts hoeven te verwachten volgend jaar. Eerder achteruit als je ziet hoeveel punten Tadic voor jullie heeft gewonnen.

30 april 2014 om 17:01

En toch is dat maar gissen Azalkmaa2. Ook het afgelopen jaar gingen er spelers als Chadli, Fer en Douglas weg en werd er niets verwacht. Er kwamen geen vervangers van hen en we verloren in individuele kwaliteit. Toch hebben we het dit jaar beter gedaan als met die 3.
Spelers als Ebecilio, Eghan, Corona, Promes en Martina zie absoluut beter worden. Ook zullen we met Stevens naar verwachting een meer solide keeper hebben. Daarnaast hebben spelers als Tanda, Tapia, Vida en (wellicht later) Ould-Chikh ook volop potentie.
Ik zie in dit Twente nog genoeg groeimogelijkheden en ik zie ze zomaar nog niet afzakken.

30 april 2014 om 20:26

Jansen Joenite,

Met nog één wedstrijd te gaan heb je net zoveel punten als vorig jaar, toen werd je zesde in de eindstand.

Dus qua eindklassering heb je gelijk iets meer doelpunten tegen, iets meer doelpunten voor.

Verwacht dat Twente gewoon ook weer meedoen bij de bovenste vijf, hebben nog genoeg goede voetballers over.

Moet wel afwachten hoe het gemis van Tadic en Castaignos zich zal laten voelen, waren toch wel twee sterkhouders.

30 april 2014 om 23:14

Correctie: Dat zeggen ze al jaren. Denk aan Elia, Arnautovic, Ruiz, N'kufo, Janssen, Douglas, Chadli en nu Tadic. Ik maak me nergens zorgen om.

30 april 2014 om 16:26

De vijver wordt ook wel erg klein als Twente in navolging van Ajax, PSV en Feyenoord zich ook gaan richten op Nederlandse spelers. Natuurlijk mooi voor het Nederlandse voetbal an sich.

Maar ik zie ook niet in waarom een speler Twente boven een Ajax of Feyenoord zou verkiezen. Want ook daar heb je een goede kans om door te breken. En waarschijnlijk kom je dan inderdaad bij de net iets mindere goden uit. En Twente wil toch een top 5 club zijn.

30 april 2014 om 16:33

Twente is gewoon een mooie club om voor te spelen. Daar spelen heeft zeker voordelen. Bij Ajax hebben nieuwe spelers het vaak lastig. Denk daarbij aan gasten als Cillessen, Van der Hoorn, Duarte, Sigi.. Bij Twente haken dat soort jongens blijkbaar makkelijker aan. Dat is bijna een feit.. Naar Twente gaan heeft dus zeker voordelen.

30 april 2014 om 16:55

Valt mee. Stevens, Corona, Bengtsson, Mokthar, Guiterez en die back van Heracles (ben zijn naam even kwijt) hadden/hebben ook opstartproblemen. Dat is dus niet alleen iets van Ajax.

30 april 2014 om 17:08

De enige reden dat Stevens niet in de basis staat is omdat hij 3/4 seizoen geblesseerd was, dat noem ik gewoon pech, Breukers heeft geen opstartproblemen, die heeft een gebrek aan kwaliteit, Mokthar, tja daar hoop ik dat het opstartproblemen zijn. Bengtson had ook geen opstartproblemen, maar is het ook een gebrek aan kwaliteit, dus eigenlijk alleen bij de 2 die van een ander werelddeel komen, kun je het echt opstartproblemen noemen.

Maar in principe is, als je niet gelijk in de basis staat, alles een opstartprobleem

30 april 2014 om 17:19

Bij Ajax lijkt bijna alles wat gehaald wordt problemen te hebben. Bij Twente doen jongens als Ebecillio, Borven en Koppers doen het in hun eerste jaar toch beter alleen al dit seizoen..

Bij Ajax hebben veel spelers het tweede jaar daarnaast ook moeite, wat bij Twente al helemaal zelfde/een stuk minder gebeurt.

30 april 2014 om 17:20

Daar van komen Corona en Guiterrez uit een totaal ander klimaat dus dan is het niet raar als je moet wennen aan een nieuw klimaat, andere speelstijl et cetera.

Stevens had een blessure zoals Wandering ook al zei.
Bengtsson stond er niet direct omdat hij ook te maken had met concurrentie van Douglas en Wisgerhof, en was ook niet direct voor de basis gehaald.
Mokthar heeft inderdaad opstartproblemen tot dusver, maar begint de laatste tijd goed te spelen.

30 april 2014 om 17:28

Daar staat wel weer tegenover dat jeugdspelers van Ajax makkelijker aanhaken!

30 april 2014 om 16:29

Vitesse heeft niet veel meer investeringsmogelijkheden.. Ffp.. Natuurlijk zegt dat niks, want jullie kunnen waarschijnlijk weer beschikken over goede spelers van Chelsea. Dus dat maakt niet heel veel uit, maar volgens mij zijn jullie investeringsmogelijkheden niet veel groter.

30 april 2014 om 18:47

klopt, vitesse kan maar weinig investeren in spelers. Twente heeft meer budget. Chelsea huurlingen die wij krijgen zullen bijna altijd versterkingen zijn, maar niet genoeg om echt naar de top 3 te groeien. We blijven dus een subtoppper vooralsnog. Alleen bij CL deelname of goede verkopen zoals ibarra, leerdam of kashia en een goede hoofdsponsor had ons kunnen redden en definitief naar de top brengen. Helaas is dat niet gelukt en zullen we dus blijven sluimeren..

30 april 2014 om 17:11

Ajax, PSV en Feyenoord wel.vitesse kan Twente nooit voorbij.dat sprookje is binnenkort afgelopen en elk jaar spelers huren is niet goed.je kunt niet bouwen aan een elftal en in het begin moet iedereen aan elkaar wennen.vitesse gaat de komende jaren gewoon weer spelen voor de middenmoot.

Daarnaast, mocht alleen Tadic en Castaignos vertrekken, hou je nog een goede selectie over.alleen Tadic is moeilijk te vervangen, terwijl Twente het hele seizoen al zonder een echte spits voetbalt.

Tadic is te goed voor FC Twente. Hij speelt goed, veel assists en goals.

30 april 2014 om 16:50

Je bent nooit te goed voor welke ploeg dan ook ,dat is zo'n rare opmerking die ik nog al eens hoor hij is te goed , ja hoezo dan ik heb hem nu 2 keer tegen Ajax gezien en hij deed mee maar ik heb het niet gemerkt dus, als je te goed bent ben je er ook in de top wedstrijden .

Wat moet twente met verbeek? Dat is toch een beperkte speler. Borven voor castaignos en ziyech voor tadic lijkt me prima. Als je dan nog een spits haalt (jeugd, lenen, transfervrij) heb je het verlies aardig opgevangen.

30 april 2014 om 16:27

Ziyech hoeft van mij ook niet te komen, op 10 heeft Twente genoeg alternatieven, Promes, Eghan, Hölscher en eventueel nog Corona. Rechtsback er nog bij dan is het wel genoeg.

30 april 2014 om 16:32

Op zich zou Martina daar volgens mij ook nog kunnen spelen wanneer Lachman komt. Je zult wat dreiging inleveren, maar ik denk wel meer verdedigende capaciteiten.

30 april 2014 om 16:43

Martina heeft het redelijk goed gedaan op de rechtsback, maar persoonlijk heb ik daar toch liever een echte back, vond hem op de CV ook redelijk goed spelen, in ieder geval beter dan Bengtson.
En Bengtson wil weg dus dat komt goed uit, kan met een gerust hart vertrekken.
Dan heb je achterin rb aankoop/ Breukers rechter cv Martina/ Rösseler, linker cv Bjelland/ Lachman, lb snif snif Koppers/ Schilder.

Middenveld, Brama, Rendla (hoop ik zo) Promes, Eghan, Guiterrez, Hölscher en eventueel Ntulli

Voorhoede Corona, Børven, Mokhtar, kunnen Hölscher en Promes eventueel ook nog spelen

30 april 2014 om 17:03

En uiteraard hebben we Cabral!! :D

30 april 2014 om 17:09

Yes, hoe kon ik hem nu vergeten, hebben we al zoveel plezier aan beleeft

Ik ben benieuwd wat er vertrekt. Zal er niet rouwig om zijn als Tadic nog een jaartje zou blijven. ;-)

Kostic, Hupperts, Toornstra, van Duinen en Bulthuis vind ik persoonlijk een leuke maar bovenal creatief lijstje die enkele spelers zouden kunnen opvolgen bij vertrek.

30 april 2014 om 16:25

Van wat je noemt lijkt me alleen Kostic enigszins interessant.

30 april 2014 om 16:27

Toornstra moet je ook niet onderschatten, of hebben jullie geen middenvelder nodig?

30 april 2014 om 16:45

Twente heeft geen middenvelder nodig als er geen middenvelder vertrekt nee. Verder is Toornstra zeker een interessante speler met een goeie trap en zou het niveau van Twente denk ik wel aankunnen maar is niet per se nodig. Ik denk ook dat Utrecht een hoog bedrag voor hem zal vragen.

30 april 2014 om 16:53

Kostic is best een wisselvallige speler, ik weet niet of hij op dit moment Twente naar een hoger niveau brengt. In het begin was ik ook zeer overtuigd over zijn kwaliteiten maar hij laat ook zien nog lang geen Tadic of Chadli te zijn. Maar hij is nog jong dus ik denk dat hij zich zeker nog wel zal ontwikkelen. In de eredivisie is hij wel de enige die Tadic zou kunnen vervangen, hij is qua spel bijna een kopie van Tadic alleen is Kostic iets minder technisch. Hij zou zich bij Twente ook kunnen ontwikkelen tot een Tadic of Chadli en dan de volgende stap zetten. Als ik Twente was zou ik Tadic en Castaignos verkopen als die mogelijkheid zich aanbiedt, dan heb je vast genoeg om Kostic te halen. Börven zal de opvolger zijn van Castaignos en Martina zal RB gaan spelen omdat Rosales ook vertrekt. Het gemis van Tadic en Castaignos zal denk ik wel voelbaar zijn maar ik denk dat Twente nog steeds een team zal hebben dat mee zal doen om de bovenste drie plekken.

30 april 2014 om 17:03

Chadli was ook nog niet zo groot als wat hij nu is.
Ik zie Kostic bij Twente wel goed kunnen ontwikkelen.

Dat Tadic zo goed was, zat ook een prijskaartje aan.
Iets wat Twente niet wil maar ook niet kan betalen.

Voor Tadic zou Kostic een goede opvolger kunnen zijn

30 april 2014 om 17:57

FCT - Fan, een leuke sterke koppende spits zie ik ook wel zitten. is broodnodig. mogelijk Janko, Veldwijk of van Duinen ??

30 april 2014 om 18:36

Janko is transfervrij na dit seizoen, de geruchten gaan al de ronde. Ik zou het toejuichen!
van Duinen lijkt me niet wat..

30 april 2014 om 23:25

Ik heb liever Castaignos dan Janko. In die lange zit nauwelijks beweging in en dat kan je niet zeggen van Luc.

1 mei 2014 om 08:03

Nee ik heb liever Janko. Beweging hoeft niet altijd goed te zijn.
Inderdaad Castaignos beweegt veel, houd de verdediging bezig en werkt hard.. maar rendement levert het niet echt op!
Janko kan gevaarlijk worden met hoge voorzetten en is een killer 1 op 1.

30 april 2014 om 17:28

Bulthuis is echt een ramp, die zou ik nog niet eens naar achilles halen. Van duinen komt denk k ook te kort. De overige namen zouden interessant kunnen zijn voor twente.

Als ik Twente zou zijn dan zou ik proberen Kostic te halen. Zelfde type speler als Tadic en als voordeel heeft hij ook nog dat hij iets meer snelheid heeft.

Ik hoop het echter niet, want ik ben een Groningen supporter...

30 april 2014 om 16:27

Zover ik weet speelt tadic bij twente op 10. Een positie waar kostic absoluut niet tot zijn recht komt. Als ze iemand zoeken voor linksbuiten is kostic wel een prima aanwist.

Ik hoop echter, om dezelfde reden als jij, dat dat niet gebeurt.

30 april 2014 om 16:30

Met zelfde type speler bedoelde ik dan ook de linksbuiten Tadic inderdaad, niet de nummer 10 Tadic.

Hoop dat Kostic toch nog een seizoen wil blijven. Dit was pas zijn 1e seizoen als basisspeler. Maar ja, als er een mooie club komt met een een zak geld...groningen kan ook niet alles weigeren natuurlijk.

1 mei 2014 om 00:07

Helaas zitten wij niet in die positie inderdaad. Heb er wel hoop in dat filip blijft. Anders hebben we wel een probleem op de beide vleugels.

1 mei 2014 om 21:10

Van der Velden kan als rechtsbuiten spelen, maar is het natuurlijk niet. Kirm gaat ook weg, Henk Bos komt ook wel te kort...er moet dan zeker een vleugelspeler bij komen inderdaad.

Ook al gaan Tadic en Castaignos weg dan nog zie ik geen vervangers komen, is in mijn ogen ook niet nodig, alleen Rosales daar moet een vervanger voor komen.

30 april 2014 om 16:26

Voor de linksback mag ook wel wat erbij, of ben je tevreden over Koppers en Schilder?

30 april 2014 om 16:28

Haha nee absoluut niet, maar die 2 raak je aan de straatstenen niet kwijt en voor de eredivisie kan (met een goeie rugdekking) Koppers nog net

30 april 2014 om 16:33

Haha ja dat is waar. Misschien is Dijkhuizen op een optie voor de RB, zal niet veel kosten. Zeker niet als Roda degradeert.

Castaignos zal geen gemis zijn, ik kan tig spitsen opnoemen die beter én goedkoper zijn.

Was eigenlijk al wel bekend. Borven was sowieso al gehaald voor de toekomst en ook op de vleugels zijn we met Mokthar, Promes en Corona al vrij goed bezet indien Tadic vertrekt. Ook hoop ik Rendla weer in het eerste te zien spelen en wellicht dat Holscher zich verder kan ontwikkelen.

We hebben een mooie jonge groep waar best nog wel rek in zit. Indien Castaignos en Tadic vertrekken zie ik het nog niet meteen somber in. Ook in verdedigend opzicht zullen we Lachman en Martina niet veel zwakker worden indien evt Bengtsson of Bjelland vertrekt.
Een kampioensploeg zal het overigens (nog) niet zijn.

Ziyech zou overigens een leuke aanwinst zijn, al zal 5 miljoen wel te veel zijn mijns inziens. Ook heb ik gelezen dat Janko transfervrij uit Turkije weg mag (al vraag ik me af hoeveel hij toevoegd en tegen welk salaris).

Zo lang Tadic niet vertrokken is vind ik Ziyech zinloos om aan te trekken, genoeg middenvelders want ze hebben ook nog Corona en volgens mij hadden ze ook zoveel vertrouwen in Holscher dus ook bij een vertrek genoeg creatieve middenvelders.

Turuc lijkt me alleen nodig als Brama moet vertrekken maar dat lijkt me stug, dan hebben ze ook daar genoeg opties, zou je eerder richten op de verdediging.
Die Breukers lozen en een vervanger voor Wisgerhof hebben ze al met Lachman, als Rosales vertrekt misschien nog een back halen maar verder klopt dit elftal gewoon.

Haal je een Diederik Boer als ervaren doelman er bij en dan ben je klaar, deze selectie stikt van het talent nou alleen nog wat rijpen.

30 april 2014 om 16:57

Inderdaad V - Watcher, wat mij betreft alleen voor Rosales een vervanger halen, Breukers en Schilder kwijt raken dat zou echt geweldig nieuws zijn, alhoewel Breukers als reserve kan nog net.
Diederik Boer erbij hoeft ook niet, Marsman is een prima 2e doelman, ga er tenminste vanuit dat Stevens volgend seizoen wel eerste doelman is

Misschien dat Twente Havenaar transfervrij kan overnemen van Vitesse. Als je dan zowel Tadic als Castaignos verkoopt voor goede bedragen heb je wel budget om bijvoorbeeld Ziyech aan te trekken. Dan ga je er nog niet eens veel op achteruit. Plus dat je nog die jonge spelers zoals Promes hebt die ook weer een jaartje verder zijn.

30 april 2014 om 17:04

Met Havenaar haal je een nieuwe Castaignos in huis. Dan zie ik liever Janko transfervrij terugkomen.

Leg even de poultjes naast elkaar leggen.

Ajax : Barcelona , Celtic en AC Milan.

Nu jij weer.

Als Tadic verkocht wordt komt er veel geld binnen. Maar terugkopen blijft altijd risico. Ik zou dan zeker voor Ziyech gaan. Castaignos is een dure miskoop volgens mij maar er schijnt toch belangstelling te zijn.
Niet vervangen maar gewoon Borven laten spelen en misschien is er een kans iets te huren van City of zo.maar als er geen geld meer is wordt het moeilijk. Twente heeft fantastisch gescoord met Ruiz, Elia, Janssen, Arnautovic maar dat lukt niet altijd. Dit jaar was Tadic toch wel heel belangrijk en als hij er niet bij is kan Twente zo buiten de top 5 vallen.

Ik hoop dat men bedoelt dat ze creatief op de transfermarkt moeten zijn ipv wederom creatief boekhouden....

Er is ook helemaal geen vuurwerk nodig op de transfermarkt. In de winterstop en vorige transferperiode zijn de nodige transfers gedaan. Ik denk dat onderstaande gaat gebeuren.

Deze spelers zullen zeker vertrekken:
- Rosales (transfervrij)
- Djordevic (terug naar Zenith)
- Wisgerhof (einde carrière)
- Boschker (einde carrière)
- W. Janssen (verkocht aan Utrecht)
- Leugers (transfervrij)
- Mannes (transfervrij)
- Dronkers (transfervrij)
- Hemmink (transfervrij)

Spelers waarvan ik verwacht dat ze vertrekken:
- Tadic (bedrag rond de 12-14 milj)
- Bengtsson (bedrag rond de 2,5 milj)
- Castaignos (bedrag rond de 6-7 milj)
- Cabral (bedrag boven de 1 euro of transfervrij)
- Kuiper
- Rendla

Aanwinsten die nu al zeker zijn:
-Lachman
-Ntuli
-Zuchusschen (terug na verhuur)
-Cabral (terug na verhuur)
-Born (terug na verhuur)

Aanwinsten die ik aanbeveel:
- Paul Verhaegh

Doorstroom jong Twente:
- Holscher
- Tapia
- Tanda
- Ould chick

Selectie Fc Twente 2014/2015 vlgs mijn filosofie

Keepers:
1. Stevens
12. Marsman
23. Bednarek
34. Plattel

Rechtsback
2. Aankoop (verheagh)
13. Breukers

Centrale verdedigers
3. Martina
4. Bjelland
14. Lachman
15. Roseler
25 Andersen

Linksbacks
5. Koppers
16. Schilder

Rechter centrale middenvelder
6. Brama
17. Ebecilio
28. Pullepessy

Linker centrale middenvelder
7. Guttierez
18. Tapia
29. Tanda

Aanvallende middenvelder
10. Promes
21. Eghan

Rechter vleugerspeler:
11. Corona
22. Holscher
33. B. Old Chick
44. Grbovic

Spits:
9. Borven
20. Vida
31. Born

Linker vleugelspeler:
8. Mokthar

Stevens
Verhaegh
Martina
Bjelland
Koppers
Brama
Promes
Guttierez
Corona
Borven
Mokthar
30 april 2014 om 17:21

Voor Ould-Chick is het nu nog te vroeg om bij het eerste mee te doen, maar misschien is hij er wel klaar voor in het midden van volgend seizoen. Als FCT geen Ziyech haalt zie ik liever Promes als rechtsbuiten en Eghan op 10. Ook zit er een kans in dat Guti vertrekt.

30 april 2014 om 17:32

Het is zeker voor hem nog te vroeg. Heeft ook ontzettend veel concurrentie. Heb hem er toch maar bij gezet want verwacht dat hij wel een paar wedstrijden zal spelen volgend seizoen. Wanneer Verhaegh niet haalbaar lijkt, is misschien Hateboer ook wel een optie. Die vind ik echt geweldig. Kon er alleen net niet opkomen.

Zeker een kans dat Guti vertrekt. Heeft een geweldig seizoen gedraaid en gaat schitteren op het wk in de basis bij chili. Wanneer hij vertrekt moet er wel een vervanger worden gehaald : Claudemir.

30 april 2014 om 18:50

voor die prijs waarvoor je castaignos en tadic verkoopt kan je huis wel wat van terugkopen. jong twente laten doorstromen juich ik toe, alleen moet je wel rekening houden met meer wisselvalligheid dan bij gevestigde spelers als castaignos en tadic. De structurele prestaties zullen daarmee iets dalen tov dit seizoen

30 april 2014 om 23:37

Misschien dat BOC wat invalbeurten/bekerwedstrijden krijgt om eraan te ruiken. Zelfde geldt voor Vida.

als ik fc twente was had ik tadic en castaignos verkocht. ook denk ik dat er een grote kans is dat gutierrez gaat vertrekken.
ziyech halen, een rechtsback halen(hateboer misschien), een extra spits en een middenvelder.
voor de rest kans geven aan tapia, holscher, andersen etc.

als promes zou vertrekken zou ik kostic proberen te halen van fc groningen.

Stevens
Hateboer
Lachman
Bjelland
Koppers
Ebecilio
Ziyech
Brama
Promes
Borven
Mokhtar

Pesic gaat naar Racing Genk meende ik.

Hoop voor Twente dat Luc snel weg gaat. Scheelt een hoop negativiteit in de selectie en ik denk dat Borven en meer in schiet als Luc. En helemaal als hij net zo veel 100% kansen krijgt....
Voornamelijk heeft Luc Twente punten gekost ipv opgeleverd...

We hebben op zich een heel aardige selectie. Castaignos kan zo vervangen worden voor Börven, alleen Tadíc is moeilijker te vervangen. Maar ik verwacht veel volgend seizoen van Corona! Daarbij vind ik dat Hölscher ook weer eens de kans moet krijgen in het eerste.

Tadic heeft in al die jaren natuurlijk toch het meest als rechtsbuiten gespeeld bij Fc Twente. Ik verwacht dat net zoals bij Gutierez, ook Corona zich volgend jaar gaat laten zien. Hij heeft net zoals veel Zuid Amerikanen een moeilijk beginjaar achter de rug, maar ik verwacht erg veel van hem.

Als rechtback zou ik Vermijl van NEC aantrekken. en als linksbuiten Kostic.

Stevens
Vermijl
Martina
Bjelland
Koppers
Brama
Promes
Guittierez
Corona
Borven
Kostic

Ik hoop dat 1 van de centrale verdedigers wel blijft!! Tadic en kastanje mogen van mij wel verkocht worden!! En dan zou ik janko(transfer vrij)als vervanger voor borven gebruiken en eventueel idd die van Heerenveen kopen.

In mijn ogen verandert er voor Twente niet zoveel. Het enigste grote gemis zal Tadic zijn. Daarom zou ik zoals het er nu uitziet alleen Ziyech van Heerenveen halen, en misschien nog een verdediger. Daarnaast zal ik Janko transfervrij terughalen als pinchhitter.

Overigens zou ik niet helemaal ontevreden zijn als Bengtsson/bjelland wordt verkocht. Samen vormen ze een te statisch duo. Liever een van die spelers samen met een dynamische verdediger zoals Martina.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren