Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Real Madrid hem wil, hebben ze de komende dagen een groot probleem’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft ‘een groot probleem’ als Real Madrid in de komende dagen Mauricio Pochettino als opvolger van Julen Lopetegui wil aanstellen, zo verzekert Gary Neville. Lopetegui werd maandag, 137 dagen na zijn aanstelling, verantwoordelijk gehouden voor de sportieve malaise bij Real Madrid. Saillant: Pochettino gaf de laatste dagen te kennen dat hij zich in vijf jaar tijd nog nooit zo ongelukkig had gevoeld in Londen als nu.

Pochettino klaagde voorafgaand aan het competitieduel met Manchester City (0-1) openlijk over de vertraging van de oplevering van het nieuwe stadion en gaf aan dat ‘de club zich niet volledig focust op het winnen van prijzen’. Ook het feit dat de club geen enkele speler in de zomer aantrok, zat de oefenmeester duidelijk dwars. Real Madrid heeft twee weken de tijd om definitief een nieuwe trainer aan te wijzen. Santiago Solari vervult deze rol op interim-basis en mag op die manier maximaal vier wedstrijden leiden.

“De uitlatingen van Pochettino zijn enigszins zorgelijk”, vertelde Neville maandagavond bij Sky Sports. “Het zijn de eerste stappen die worden gezet wat betreft de mogelijke wens om de club te verlaten. Vanavond is de trainer van Real Madrid ook nog eens ontslagen. Ik kan mij voorstellen dat hij een optie is. Hij spreekt Spaans en heeft in LaLiga getraind. Het is voor iedereen een interessante baan. Pochettino wist waar hij aan begon bij Tottenham. Hij wist van tevoren dat hij niet een transferbudget van zeshonderd miljoen euro zou krijgen.”

“Hij kende voorzitter Daniel Levy, het bestuur en de beperkingen. Ik denk dat hij naar mijn mening een stap hogerop wil zetten en dat verdient hij. Hij is een briljante manager”, oordeelde de voetbalanalist annex oud-verdediger. “Een stap hogerop is Real Madrid, naar alle waarschijnlijkheid de grootste club ter wereld. Dit is het moment waarop een trainer denkt dat het wellicht tijd is om van club te veranderen. Ik denk dat Tottenham de komende dagen een groot probleem heeft als Real Madrid hem wil.”

“Ik denk echter niet dat Real Madrid hem wil. We zijn bezig met een simpele optelsom, maar de timing van zijn uitspraken en de vacante functie bij Real Madrid zijn opmerkelijk.” Tottenham gaf de afgelopen seizoen relatief weinig geld aan nieuwe spelers uit, maar tot de afgelopen dagen klaagde Pochettino daar nimmer over. “Hij heeft dat richting de buitenwereld altijd goed afgehandeld”, vindt Neville. “Vragen over de mogelijkheden van andere clubs heeft hij altijd goed beantwoord. Maar het staat vast dat hij altijd al een absolute topclub in Europa wilde trainen. Er zijn een paar clubs waarvan je verwacht dat ze de komende twaalf maanden aan hem zullen denken. En hij weet dat ongetwijfeld. Het komt op mij over dat hij de eerste stappen heeft gezet om de club te verlaten en de club min of meer hiervoor heeft gewaarschuwd.”

Denk jij dat Mauricio Pochettino binnen nu en twee weken bij Real Madrid aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is meer dan welkom, maar om zo midden in het seizoen in te stappen lijkt mij niks voor zo een trainer. Bovendien is die Levy de makkelijkste niet, die gaat weer met belachelijke eisen komen. Nee Real Madrid moet even kijken hoe het loopt met deze tijdelijke trainer en misschien maar het seizoen afmaken met hem.

30 oktober 2018 om 07:59

Pochettino is geen prijzepakker. Dus Real moet hem zekers nemen als ze geen prijzen pakken wille. Ik denk dat de trainer van Madrid B de kans krijgt net als Zidane toen.

30 oktober 2018 om 09:54

In het jaar dat Leicester kampioen werd, had Spurs 'm moeten pakken. Maar in alle andere jaren had hij gewoon minder materiaal dan clubs als City en Chelsea. Dus of hij wel of geen prijzenpakker is, moet ook nog een beetje blijken zodra hij bij een titelfavoriet leiding geeft.

30 oktober 2018 om 10:08

Als je onder een team als (met alle respect) Leicester eindigt, en ook nog eens onder Arsenal, dat totaal geen sterk seizoen doormaakte dat jaar, dan heb je gewoon keihard gefaald. Feit is dat Tottenham sinds 2008 geen prijs heeft gewonnen, en dat was ook nog eens een nietszeggende League Cup. Voor de laatste echte prijs gaan we terug naar 1991(!!!!), toen ze de FA cup wonnen.

30 oktober 2018 om 09:14

In de tekst staat toch heel duidelijk dat deze maar maximaal 4 wedstrijden mag blijven zitten haha..

30 oktober 2018 om 09:34

4 wedstrijden als interim, dan moet Solari of de vaste coach worden, of weer terug naar zijn oude werk

30 oktober 2018 om 09:40

Ja...als interim. Dan geven ze hem toch gewoon een contract tot het einde van het seizoen?

Succes Real. Pochettino heeft in mei nog zijn contract verlengd en Levy is niet de gemakkelijkste onderhandelaar. Als Real hem wil, zal Pochettino in 1 klap de duurste trainer aller tijden moeten worden. Kan me namelijk niet voorstellen dat Tottenham haar meest succesvolle trainer van de afgelopen 20 jaar voor een appel en een ei zal laten gaan. Weet niet welke club ooit de hoogste afkoopsom betaald heeft voor een trainer, maar als Real Poch wil, zullen ze die in elk geval ruimschoots moeten verbreken.

30 oktober 2018 om 08:04

Meest succesvolle trainers van Spurs in de laatste 20 jaar waren George Graham en Juande Ramos. Die wisten tenminste wel een prijs te pakken en dat met minder materiaal dan Pochettino.

30 oktober 2018 om 08:24

Andere tijden waren dat maar je haalt wel een goed punt aan.

30 oktober 2018 om 08:42

Is de League Cup nu echt een prijs waar je serieus genomen mee wil worden? Ik ben wel met jullie eens dat Pochetino minimaal een prijs had moeten winnen, want de kwaliteit is altijd al aanwezig geweest. Maar ja misschien is dat nu eenmaal de mentaliteit bij de Spurs, want ook in de Cl hebben ze de laatste jaren nooit weten te overtuigen (op vorig jaar misschien na).

30 oktober 2018 om 08:44

Geen prijs klopt, al kun je je afvragen hoeveel waarde de League Cup heeft in Engeland. Op basis van gepakte punten is hij de beste trainer in de laatste 20 jaar. Geen trainer heeft spurs structureel mee laten doen in de top 4, Poch wel. Beleeft dit seizoen de beste seizoensstart sinds de introductie van de PL in 92.

30 oktober 2018 om 16:09

@lw88

je kan toch niet verwachten dat de Spurs die Premier League winnen of de Champions League. de Champions League lukt City niet eens en die hebben financiele middelen waar de Spurs alleen maar van kunnen dromen. laat staan dat ze dan boven zo een club in de Premier League gaan eindigen

31 oktober 2018 om 08:57

Waarom niet? Leicester lukte het met veel minder middelen. Bovendien, als het nieuwe stadion gereed is zal deze club een echte aanval kunnen doen op de Engelse elite.

Tuurlijk Madrid is groter. Maar daar gaat het toch niet om in mijn verhaal? Ik zeg ook niet dat poch niet zou willen. Het gaat erom dat Poch een contract heeft getekend afgelopen mei en Levy hem daar aan zal gaan houden.

Ik ben benieuwd of hij de echo’s een beetje in toom kan houden. Maar het blijft een heerlijke trainer. Ik zou persoonlijk toch voor een combi gaan van trainer met goed voetbal maar vooral zakelijk spel. Type Zidane, Del Bosque, Ancelotti

Real gaat Pochettino en Eriksen gewoon binnen halen.

30 oktober 2018 om 09:45

Dan kan jij Levy nog niet

30 oktober 2018 om 10:01

Eriksen staat nog maar tot 2020 onder contract. Als hij weigert te verlengen, kun je normaal gesproken niet te veel vragen voor een speler met maar 1 jaar contract. Tenzij je als voetbalclub helemaal niet erg vind als de speler transfervrij vertrekt. Eriksen vertegenwoordigd echter een veels te grote marktwaarde om transfervrij te laten gaan. Ik denk daarom dat Levy tegen een juiste bod wel wil praten over een transfer van Eriksen. Het is aanstaande zomer of nooit voor de Spurs om Eriksen voor een goed bedrag te verkopen.

30 oktober 2018 om 10:28

Zeker waar maar je praat nu alleen over Eriksen, Poch heeft net voor 4 jaar bijgetekend en daar doelde ik meer op dan 'de speler' aangezien Real een trainer zoekt momenteel.

Ik moet bij elke grote club gelijk aan van Gaal denken. Hij had het voor de zomer over een of ander groot project toch, niets van gekomen? Zou wel wat zijn als van Gaal uit de Ajax/ Barca school nu Madrid naar CL overwinning zou leiden.

T is heel simpel.
Teansfermarkt dicht geen trainerswissels meer.
Ontsla je je trainer?prima ga je maar op zoek naar eentje zonder club.
Geouwehoer

Spurs lijkt mij echt een ideale club voor F. de Boer of P. Bosz. Over het algemeen is het een club die graag met jonge talenten werkt. Maar ook af en toe de knip kan trekken. Het is een goed voetballend team. En meestal zitten spelers en managers daar voor een langere tijd. Waardoor je als trainer meer tijd krijgt om te bouwen aan een sterk elftal dan bij een club als Inter of Dortmund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren