Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Pröpper, Wijnaldum en Frenkie niet spelen, ga ik niet kijken!’

Laatste update:

Theo Janssen hoopt dat het Nederlands elftal dinsdagavond begint met Davy Pröpper, Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong in de basis. Het Nederlands elftal speelt in de Johan Cruijff ArenA de laatste groepswedstrijd van de EK-kwalificatiereeks tegen Estland en de oud-middenvelder geeft in gesprek met VTBL zijn eigen opstelling van Oranje prijs.

Janssen zou Jasper Cillessen zoals gebruikelijk op doel zetten, terwijl Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Nathan Aké en Daley Blind de verdediging moeten vormen. De oud-international hoopt verder dat Ronald Koeman voor Pröpper kiest op het middenveld. "Ik snap dat Marten de Roon het redelijk gedaan heeft en een trainer altijd op hem kan bouwen, maar aan de bal is De Roon beperkter dan Pröpper. Als Pröpper, Wijnaldum en Frenkie niet spelen, ga ik niet kijken!"

Koeman hekelt media: 'Eerst worden we wereldkampioen, nu kunnen we er niks meer van'

Voorin zou Janssen opteren voor Calvin Stengs, Myron Boadu en Quincy Promes. "Steven Berghuis? Had moeite, hij liep tegen Noord-Ierland (0-0, red.) overal en nergens. Misschien omdat Steven bij Feyenoord gewend is om de bal op te halen en het spel daar te bepalen, maar dat hoeft niet bij Oranje. Frenkie en Pröpper krijgen de bal ook wel naar voren. Daarom verdient Stengs nu een kans."

De oud-middenvelder van Vitesse, KRC Genk, FC Twente en Ajax verwacht niet dat Ryan Babel, die inmiddels is teruggekeerd naar Galatasaray, ooit nog de spitspositie zal bekleden bij het Nederlands elftal. "Ryan werkte hard en deed zijn best tegen Noord-Ierland, maar hij heeft meer ruimte nodig. Boadu heeft bij AZ laten zien daar wel goed mee om te kunnen gaan."

Opstelling Oranje volgens Theo Janssen: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Aké, Blind; Pröpper, Wijnaldum, De Jong; Stengs, Boadu en Promes.

Kan jij je vinden in de opstelling van Theo Janssen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan wel leven met de opstelling van Janssen, maar ik zou wel één wijziging doen. Aké naar linksback en Blind centraal. Centraal achterin is Blind veel beter dan linksback; daarnaast heeft hij al veel samen gespeeld met De Ligt en vullen ze elkaar perfect aan. De Ligt is verdedigend zeer sterk en Blind is qua inzicht en voetballend vermogen een topper.

19 november 2019 om 08:07

precies Miccoli, dat is de enige logische optie nu ook lijkt mij, blind centraal na het uitvallen van de vrij en van dijk.blind doet het bij Ajax top in het centrum en steekt er daar met kop en schouders boven uit!verder is dit de ideale opstelling dit moment, ik weet alleen niet of Koeman ook echt dit risico wilt en moet nemen met Wijnaldum op dit moment, voor die jongen komen er nog belangrijke en drukke periodes aan.

19 november 2019 om 08:31

Ik zou het liefst zelfs vaker Blind centraal willen zien staan naast een Van Dijk. Het is vast geen populaire mening, maar dat zou voor de opbouw wel een stuk beter zijn. De Ligt en Van Dijk hebben een fantastishe cross pass in de benen, maar qua inzicht en voetballend vermogen is Blind toch een niveau hoger. Ik snap alleen wel dat Koeman en de meeste Nederlanders kiezen voor De Ligt en Van Dijk, want verdedigend is dat gewoon één van de beste blokken van Europa. Of Wijnaldum of Van de Beek speelt is mij om het even. Tegen Estland moet dit inderdaad niet uitmaken.

19 november 2019 om 10:17

Janssen heeft in ieder geval gelijk over De Roon, want die gaat niet spelen, want is geschorst. En hoop en verwacht Blind centraal te zien (De Vrij was fit genoeg om in te vallen had ie gezegd toch?). Dus Blind naast De Ligt (ajax centrum vorig jaar) en dan verwacht ik dat Donny ook zal spelen, ipv Propper denk ik, want Blind neemt nu mede de taken van Propper over daar. Edit: en dan Van Aanholt LB verwacht ik

19 november 2019 om 08:33

Lijkt me sterk dat Koeman daarvoor kiest, want dan wijzig je twee posities en daar houdt hij niet van. Kan me wel vinden in wat je zegt over Blind, maar Aké doet het centraal uitstekend bij Bournemouth. Dat is ook niet niks

19 november 2019 om 08:37

Je hebt gelijk dat Koeman vrij stug is en vasthoudt aan zijn basis, maar we spelen tegen Estland en we zijn al geplaatst; ik denk dat Koeman nu wel een 'gokje' aandurft. Daarnaast zie ik centraal achterin Blind meer toevoegen aan het spel dan Aké. Niet dat ik Aké slecht vind overigens.

19 november 2019 om 08:48

Blind is bij Ajax, enigszins tegen mijn verwachtingen in, wel echt top momenteel. Toch zou ik Aké niet brengen op een voor hem vreemde positie als Blind daar normaal gesproken aardig speelt. Wel een luxeprobleem eigenlijk, dus wat dat betreft is het niet zo verkeerd

19 november 2019 om 13:16

Is de Vrij geblesseerd en niet fit genoeg om te spelen? Want hij zit wel nog bij de selectie. Raar dat niemand het over hem heeft. Zowat een van de beste verdedigers op het moment.

19 november 2019 om 15:03

@branquinho; Het was Koeman zelf die heeft aangegeven dat de Vrij zou kunnen invallen. Denk dat iedereen hem daarom niet in de basis verwacht.

Of je zet van Aanholt (een echte linksback) op links en Blind centraal. Hij doet het toch niet onaardig in de PL, verdient in mijn optiek wel een kans.

19 november 2019 om 09:08

Dat zou ook mijn zet zijn. Blind en De Ligt centraal en Van Aanholt en Dumfries op de back-posities. Middenveld en aanval zou ik inderdaad zetten zoals Theo Janssen zegt. Maar ben bang dat Koeman dat echt niet doet, die zal maximaal 1 verandering doorvoeren gok ik zo.

Het moet me even van het hart, maar ik word zo moe van dat iemand een kans moet krijgen bij Oranje. Een kans betekent een gok: je weet niet hoe iemand het zal doen en of hij in het team past. Oranje moet gewoon voor de sterkste opstelling gaan.....

19 november 2019 om 08:21

De wedstrijd van vanavond kun je als veredelde oefenwedstrijd zien. Je hebt 22 mensen waar je uit kan kiezen en welke 11 je ook opstelt, ze zullen altijd moeten winnen. Daarbij is vanavond winnen waarschijnlijk niet eens genoeg om 1e te worden in de poule

Misschien spijtig om te zeggen, maar is het niet tijd om weer verder te door te selecteren. Stap 1 is gezet dat oranje weer serieus genomen word. Stap 2 Kwalificatie EK. En nu is stap 3 naar mijn inziens opnieuw doorselecteren, spelers als Berghuis, de Roon, Strootman, Babel en Veltman worden gewoon niet meer beter en daarmee ga je geen rol van betekenis spelen tijdens dat EK.

19 november 2019 om 08:45

Als zij beter zijn dan de jongere alternatieven verdienen ze hun plekje toch? Oranje is geen opleidingelftal; ben je goed genoeg, dan word je geselecteerd.

19 november 2019 om 08:58

Denk dat dit op termijn wel gaat gebeuren. Als wisselspelers en redelijk wat ervaring kan je die prima bij de groep hebben voorlopig. Stengs en ihatarran zullen er vast bijkomen.

19 november 2019 om 10:01

Doorselecteren doe je bij een club, niet bij Oranje. Bij Oranje kies je voor de beste spelers. Of het iemand van 18 is of 43 maakt niet uit. Je hebt de beste spelers nodig. Waarom zou je voor jonge gasten kiezen terwijl de ervaren spelers het nog beter doen.overigens ben ik het wel met je eens dat we bij Oranje afscheid mogen nemen van Berghuis, Babel en Veltman. Babel is de enige die wat heeft toegevoegd, maar er lijken nu betere spelers beschikbaar. Voor Koeman is het natuurlijk een lastige situatie. Je weet namelijk niet hoe zijn vervanger het zal doen, ook al lijkt hij beter. Snap daarom ook dat hij niet zomaar spelers laat vallen.

19 november 2019 om 10:58

Veltman is verre van optimaal, maar toch een stuk beter dan Dumfries, die niet kan verdedigen en alleen blind naar voren draaft. Maar misschien moet Koeman het eens met Hateboer proberen. Die doet het met Atalanta toch echt leuk. Fosu-Mensah komt er ook aan, dus er is nog hoop voor de RB positie.

19 november 2019 om 11:43

Fosu Mensah komt er helemaal niet aan, die gaat geen hoge ogen gooien. Mist voetbalintelligentie om mee te komen op het hoogste niveau, zit alleen maar op de bank (zelfs bij een Fulham wat degradeerde was hij één van de minste) en ontwikkeld zich totaal niet. Die jongen leeft nog op de reputatie die hij als 16 jarig talent had, dat heeft hij letterlijk nooit waargemaakt in het seniorenvoetbal. Als je je hoop op een talent wil vestigen kan je beter naar andere jongens kijken.

19 november 2019 om 11:40

Voor wie ga je Veltman inruilen dan? T is niet alsof we nou een hele horde aan talentvolle rechtsbacks hebben lopen die al bijna net zo goed zijn.

19 november 2019 om 15:13

Voor bijna elke rechtsback die twee benen heeft en de juiste kleur herkent. Die Veltman is echt ontiegelijk slecht en heeft helemaal niks te zoeken bij het Nederlands Elftal. Niet dat ik nou zo kapot ben van Dumfries maar man man man Veltman is echt om te huilen. Bij Ajax ook de zwakste schakel al wordt dat nog vaak gecompenseerd door de kwaliteit die hij om zich heen heeft staan.dumfries, Janmaat, Hateboer, Tete, Karsdorp zijn allemaal betere opties dan Veltman. Daarnaast vind ik het nog een bijzonder onsympathieke speler ook dus mag er direct uit

Als hij weer Veltman rechtsback zet, ga ik in ieder geval niet kijken (heus wel, maar toch).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren