Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Pogba hiernaartoe wil komen, waarom zou dat dan niet kunnen?’

Laatste update:

Real Madrid gaat aankomende zomer waarschijnlijk flink wat geld uitgeven op de transfermarkt en Paul Pogba is een van de spelers die in verband wordt gebracht met een verhuizing naar de Spaanse hoofdstad. De middenvelder staat nu nog onder contract bij Manchester United, maar trainer Zinédine Zidane lijkt de komst van zijn landgenoot wel te zien zitten.

“Ik ben zeer gecharmeerd van Pogba, dat is niets nieuws. Ik ken hem persoonlijk. Hij is een ander soort speler en hij voegt zoveel toe. Er zijn maar weinig spelers die hetzelfde kunnen als hij. Hij is een middenvelder die weet hoe hij moet verdedigen en hoe hij moet aanvallen, hij kan alles op het veld”, liet de oefenmeester zaterdag optekenen tijdens een persmoment.

“Hij maakt geen onderdeel uit van mijn selectie. Hij speelt voor Manchester United, al heeft hij onlangs wel zijn verlangen uitgesproken om voor Real Madrid uit te komen als hij die kans krijgt. Als zijn ervaring in Manchester erop zit en hij hiernaartoe wil komen, waarom zou dat dan niet kunnen?”, gaat de teruggekeerde coach verder.

Raphaël Varane wordt in tegenstelling tot Pogba juist met een vertrek uit het Santiago Bernabéu in verband gebracht. Zidane denkt echter niet dat het zo ver zal komen: “Er gaan veel geruchten rond, mensen mogen denken en schrijven wat ze willen. Ik denk alleen dat de speler zich hier erg goed voelt. Hij speelt hier al acht jaar en hij is altijd fenomenaal geweest. Ik snap dan ook niet waar die geruchten vandaan komen, ik zie hem als een gelukkige speler die toegewijd is aan wat hij hier dagelijks doet.”

Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En sarri maar klagen dat er niet over andere spelers gesproken mag worden uit respect, in andere landen is dit geen probleem😀

Pogba zou prima passen bij real!

Ach denk dat het de eerstvolgende seizoenen niet gaat gebeuren. Pogba zit wel op zijn plek in United vooral met Solskjaer aan het roer nu.

Dit is beetje af tasten. Van beide kanten.

Hoewel voor een bedrag van 150 miljoen plus. Zou Pogba van mij wel weg mogen.

30 maart 2019 om 14:41

150 voor Pogba en 100 voor Hazard, dan is Real goedkoper uit dan dat ze Mbappe of Neymar halen.

30 maart 2019 om 14:46

@abaaiid7: eens dat Pogba zijn vorm weer helemaal heeft teruggekregen onder Solskjaer. Los van de bedragen, denk ik juist wel dat Pogba graag wil, niet voor niets heeft hij dat al eerder en vaker aangegeven. Zou sportief ook een stapje omhoog zijn (en dat zijn maar een handvol clubs als je nu al bij Man U zit) en je hebt veel beter weer in Madrid.

Dit zou wel heel lekker zijn hoor, al zie ik ik het niet al volgend jaar gebeuren. Misschien het jaar daarna als vervanger van modric?

Ik zie Zidane zoiets niet zeggen als deze transfer niet in de plannen staat voor de zomer, kan mij niet herinneren dat hij in zijn eerste periode over spelers van andere clubs heeft gesproken. Pogba zou een geweldige aanwinst zijn, voegt scorend vermogen toe aan het middenveld wat momenteel gemist wordt.

Hoop eigenlijk dat Neves en Eriksen naar Real gaan, bij een vertrek van Modric en Kroos.
Al zie ik Modric nog wel graag een jaartje blijven.

Pogba zou, met zijn kwaliteiten, een type Vieira kunnen zijn. Maar op de een of andere manier moet je spelers om hem heen in dienst van hem laten spelen om hem te laten renderen. Een van de grote kwaliteiten van Vieira was juist dat hij de mensen om hem heen beter liet spelen en het hele middenveld kon regisseren. Er ontbreekt een bepaald inzicht of gogme bij Pogba. Wellicht dat Zidane hem dit bij kan brengen. Anders lijkt het me geen toegevoegde waarde voor Real Madrid.

30 maart 2019 om 16:36

Hele andere type speler, Pogba moet het juist hebben van zijn creativiteit en is veel aanvallend ingesteld, iets wat Viera totaal niet was. Maar goed ik denk dat Pogba bij Madrid toch wel een top 5 speler van de wereld kan worden, maar goed eerst moet de transfer gebeuren en dan zien hoe het gaat.

30 maart 2019 om 16:58

Ben ik niet met je eens. Beiden box to box middenvelders. Hoewel het accent bij Vieira meer op zijn verdedigende kwaliteiten lag, drukte hij ook zijn stempel in het vervolg van het spel. Beiden fysiek sterk, een groot loopvermogen, en beschikken over een bovengemiddelde techniek voor lange spelers. Het inzicht en overzicht van Vieira leek wel beter ontwikkeld. Zoals Pogba nu speelt zal hij bij Madrid geen potten breken, en al helemaal geen top 5 speler worden. Daarvoor is hij te inconsistent.

Typerend voor Madrid en Zidane dat ze openlijk met spelers flirten die in dienst zijn bij collega clubs en nog strijden voor de prijzen en/of Europese plekken. We lazen dat namen als Mbappe, Neymar, Mane zouden komen nu Zidane er is. Twee weken laten zijn we afgegleden naar Pogba.

Ben benieuwd welke spelers naar Madrid zullen gaan en niet te vergeten weg willen. De drie bovengenoemde toppers zie ik daar, wel of geen Zidane, niet heen gaan. Hazard wilt al jaren weg en Chelsea draait moeizaam dus die gaat wel lukken. Welke clubs zullen Varane en Kroos willen inpikken.

30 maart 2019 om 17:11

Is dat typerend voor Madrid, of zie je dat bij vrijwel alle grote clubs, inclusief jouw favoriet Fc Barcelona?

2 april 2019 om 23:50

Noem eens een andere trainer of club op? Ik hoor Valverde, Allegri, Sarri, Klopp dat niet zeggen. Jij wel zeker? Trouwens trainers zijn niet de pers hè!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren