Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je naar prijs-kwaliteit kijkt, is hij de beste aankoop van Chelsea ooit’

Laatste update:

Nadat Didier Drogba in het seizoen 2002/03 zeventien doelpunten maakte voor Guingamp en international van Ivoorkust werd, kwam hij in de belangstelling te staan van het FC Porto van José Mourinho. The Special One lijfde de aanvaller uiteindelijk in de zomer van 2004 in, toen hij werkzaam was bij Chelsea. De manager zal geen moment spijt hebben gehad van die beslissing.

/

Drogba groeide op Stamford Bridge uit tot een publiekslieveling en clubicoon, want in acht seizoenen tijd maakte hij honderd doelpunten in de Premier League en won hij onder meer drie landstitels, drie keer de FA Cup en de Champions League. Afgelopen zomer keerde de 36-jarige Afrikaan terug bij Chelsea en hij kan niet meer stuk bij Mourinho, zo vertelt laatstgenoemde in de Daily Mirror.

“Toen Didier bij ons kwam, was hij erg onbekend en de prijs was erg, erg hoog. Maar ik denk dat we wel mogen concluderen dat hij de beste aankoop van Chelsea is geweest als je kijkt naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Hij heeft door de jaren heen zo veel voor de club betekend”, aldus Mourinho. Chelsea betaalde elf jaar geleden circa 37 miljoen euro voor Drogba, die toentertijd bij Olympique Marseille speelde.

Ben jij het met José Mourinho eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lastig. Ik zou eerder Lampard zeggen, maar dat is mijn persoonlijke keuze.

25 januari 2015 om 10:05

Inderdaad, Frank Lampard was ook de eerste die bij mij opkwam.

Natuurlijk heeft Drogba heel wat neergezet bij Chelsea maar 37 mio is nou niet echt weinig.

Lampard zal geen 10 mio gekost hebben en als je ziet wat hij aan goals gescoord heeft (als middenvelder) en wat hij verder zowel op als naast het veld was, dan kun je eigenlijk alleen maar zeggen dat prijs/kwaliteit Lampard de beste aankoop ooit was van de Blues.

Natuurlijk worden transfers uit het verleden als de beste gezien wanneer gekeken wordt naar de verhouding prijs/kwaliteit. Tegenwoordig wordt voor een vergelijkbare spits 30 miljoen betaalt. Ik denk eerder dat de beste prijs/kwaliteit transfer van Chelsea daarvoor al plaatsgevonden heeft. Chelsea zal echt wel een keer voor een heel stuk minder geld een geweldige speler gehaald hebben. Daarnaast vind ik die keeper, Courtois, ook iemand die zeer dichtbij komt tot nu toe en als hij de komende 10 jaar zo doorgaat dan is hij zeker een betere aankoop geweest dan Drogba.

25 januari 2015 om 09:59

Maar als je eerlijk bent komt ook Courtois niet in de buurt van Frank Lampard. Die heeft 16 miljoen gekost, heeft er 13 jaar gespeeld en ruim 600 wedstrijden met daarin meer dan 200 goals. En ook nog gewoon een voorbeeldfiguur, echt, van zo'n speler kan iedere club enkel dromen.

25 januari 2015 om 10:02

Klopt, iemand als Lampard is bijna niet te overtreffen. Ik schaam me er bijna voor, maar ik was hem gewoon compleet vergeten...

25 januari 2015 om 10:05

Courtois zit er net en is pas 22 jaar. Hij kan het nog worden en doet het voorlopig heel goed.

25 januari 2015 om 10:06

Maar Lampard is voorlopig inderdaad prijs-kwaliteit de beste en dat zal nog even zo blijven

Misschien omgerekend per doelpunt maar vond Lampard toch ook niet slecht voor een 10 mln meen ik me te herinneren.

25 januari 2015 om 10:00

Die heeft zelfs nog meer doelpunten voor Chelsea gemaakt dan Drogba. Maar hem zal Mourinho niet te veel willen prijzen nu.

25 januari 2015 om 11:56

Ah, nu ik erover nadenk zal dat waarschijnlijk de reden zijn waarom Mourinho deze uitspraak doet. lampard tergen.

Mischien bedoelt Mourinho , de nog voor Chelsea actieve spelers . Want anders steekt Lampard met kop en schouders uit boven de rest.

Lampard is toch die speler, die jullie bedrogen heeft?

Drogba, de man die in iedere finale het verschil maakt. Waarschijnlijk de meest 'clutch' speler in de historie van voetbal, of zeker 1 van de! Goeie speler in zijn prime maar ik hoop toch dat Bony het net zo goed of beter gaat doen. In principe dezelfde soort spelers met de zelfde kwaliteiten

25 januari 2015 om 13:57

Denk toch echt wel sowieso top 3, kan geen andere speler opnoemen die zoveel finales voor chelsea heeft beslist met de CL-league als totale uitblinker, de FA-Cups League Cups en natuurlijk die 5 goals tegen Hull om hem de gouden schoen te geven! ( was in het stadion!) Denk dat Messi in bloedvorm allen beslissender.

Als ik de reactie's zie, hij zegt dit: voor de Prijs Kwaliteit: Lampard is gekocht voor 16 miljoen en was de beste Prijs-kwaliteit aankoop, en Drogba was de beste 30 miljoen prijs-kwaliteit aankoop trouwens mag ik Drogba méér puur omdat hij aangaf dat hij nooit voor een andere club in de Premier league wil spelen dan Chelsea. Iets wat Lampard ook zei maar oké.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren