Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je Cody Gakpo voor 50 miljoen kan verkopen, moet je dat gewoon doen’

Laatste update:

Cody Gakpo lijkt bij PSV te blijven, daar de linksbenige vleugelaanvaller woensdagavond een basisplaats heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Ruud van Nistelrooij benadrukt voorafgaand aan het duel in het Philips Stadion dat PSV er alles aan doet om Gakpo voor de club te behouden. Pierre van Hooijdonk is echter niet onder de indruk van de werkwijze van de Eindhovenaren omtrent de begeerde buitenspeler, die tegen Volendam tweemaal wist te scoren in de eerste helft.

"Met Gakpo blijven we er als club alles aan doen, zelfs tot vandaag aan toe, en halen we aan onze kant alles uit de kast om hem met alles wat we hebben te behouden", zo stelt Van Nistelrooij in gesprek met ESPN. Transferexpert Fabrizio Romano meldt woensdag dat Southampton nog steeds in de markt is voor Gakpo, al komt Rik Elfrink alweer snel met een nuance. De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad ontkent dat er een akkoord is tussen PSV en The Saints over de transfer van de vleugelaanvaller. Southampton wil 35 miljoen neerleggen maar PSV denkt aan een groter bedrag voor de flankspeler.

Van Nistelrooij weet dat Nederlandse clubs ook op 1 september nog spelers kunnen kwijtraken, maar angst om spelers kwijt te raken heeft de PSV-coach niet. "Nee, ik ben ook niet in spanning geweest hierover", benadrukt de trainer van de thuisclub. "En dat zal ook niet zo zijn, want uiteindelijk weten we welke lijn we hebben ingezet en wat de mogelijkheden zijn. We bereiden ons zo goed mogelijk voor op de scenario's. En zolang er niks concreets is, gaan we ervan uit dat we onze spelers behouden. That's it", aldus Van Nistelrooij.

"PSV blijft alles uit de kast halen om Gakpo te behouden. Ze zouden ook de kast op slot kunnen doen. Zo van: 'Er komt hier niets meer binnen'. Ik bedoel: geen geld en er gaat niks meer uit", werpt presentator Milan van Dongen op na het interview van Van Nistelrooij. "Nee, en het is ook niet zo dat ze Gakpo een nieuwe aanbieding hebben voorgelegd, om hem toch maar te laten blijven", vult Van Hooijdonk aan. "Dus ik begrijp dat niet zo goed." Van Dongen stelt dat PSV Gakpo wellicht wel een nieuw contract heeft aangeboden. "Maar dan hadden wij het geweten", antwoordt Van Hooijdonk gelijk.

PSV ziet in Viktor Tsygankov de mogelijke opvolger van Cody Gakpo

De Eindhovenaren hebben een eventuele vervanger van de aanvaller in het vizier.Lees artikel

Van Dongen vraagt aan Marciano Vink of hij Gakpo alsnog op 1 september zou verkopen, nu Anwar El Ghazi reeds is binnengehaald. "Laat ik vooropstellen dat ik El Ghazi niet wekelijks heb zien spelen", zo benadrukt de analist. "Als je Gakpo voor vijftig miljoen euro kan verkopen, of dat nou Southampton is of een andere club, dan moet je dat als PSV gewoon doen. En ik denk dat je met El Ghazi erbij, Bakayoko en Saibari die eventueel aan de linkerkant zou kunnen spelen voldoende opties hebt. Je hebt nu ook een Simons die zich heel snel en sterk ontwikkelt. Dus ik denk dat je dat als PSV wel kan opvangen, zoals de selectie er nu uitziet. Al met al staat PSV er goed op, en die vijftig miljoen euro kunnen ze goed gebruiken", zo besluit de oud-middenvelder van de Eindhovenaren.

Zie jij Cody Gakpo alsnog vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor vijftig miljoen zeker. Voor 35 miljoen zeker niet.
Gakpo kan het verschil zijn tussen eerste of tweede plek en de Europa League.

31 augustus 2022 om 19:36

Zelfde dat hij het verschil kon zijn in wel of niet CL? Nee is natuurlijk wel de beste linksbuiten die PSV heeft, maar ik vind het toch niet de speler die vaak het verschil maakt. Heeft PSV toch wel met hem in het team vaak naast dingen gegrepen

31 augustus 2022 om 19:37

Hoezo is dat hetzelfde?

31 augustus 2022 om 19:47

Gomes1psv. Ik interpreteer als 'en de Europa league' als de Europa league winnen? Nou daarin gaat Gakpo geen verschil maken. Ik vind het gewoon geen geweldige speler eerlijk gezegd. Zie hem dus ook niet het verschil maken tussen plek 1 en 2.

31 augustus 2022 om 19:36

Met Gakpo zitten we nu in de Europa league dus dat verschil valt wel mee

31 augustus 2022 om 19:41

Het verschil is dat er dit jaar een andere indeling komt. Tweede plek is genoeg voor plek in de poulefase en dat is ons afgelopen jaar gelukt met Gakpo en ik geloof erin dat het dit jaar weer lukt met Gakpo.

31 augustus 2022 om 19:50

Dat is niet waar geld pas voor het jaar erop

31 augustus 2022 om 19:52

Volgens mij niet hoor, voor Nederland valt na dit seizoen een dramatisch seizoen weg en voor Portugal een redelijk seizoen, waardoor Nederland eroverheen gaat als ik me niet vergis.

31 augustus 2022 om 20:16



Dat extra CL ticket is inderdaad pas vanaf 24/25, dus je zal dit seizoen nog kampioen moeten worden voor directe plaatsing. In 23/24 is de tweede plek wel voldoende, maar dan moet Nederland nog wel de voorsprong op Portugal gedurende dit Europese seizoen vasthouden.

31 augustus 2022 om 19:53

Ik vind 35 miljoen een prachtig bedrag voor Gakpo, maar goed ik ben PSV niet. Ik vind hem niet perse beter dan een Sinisterra ofzo die voor 25 miljoen wegging

31 augustus 2022 om 20:09

Nee maar ik vind hem ook niet zoveel minder dan Antony. Iedereen heeft nu in zijn geheugen de slechte laatste wedstrijden van gakpo. Als je even terug kijkt naar de goals uit bij feyenooord afgelopen seizoen en de eerste wedstrijd om de JC schaal. Gakpo heeft wel rendement getoond, Antony in de competitie een stuk minder.

31 augustus 2022 om 21:54

United is gewoon het spoor helemaal bijster met hun transferbedragen. Die zijn echt wanhopig voor aankopen

40 miljoen voor Gakpo en Gravenberch is 25 miljoen. Scheve wereld. Ik hoop dat transfermarkt sluit op 1 augustus in de toekomst.

31 augustus 2022 om 19:38

Ja klopt, gakpo 50 is logischer als gravenberch met een 1jarig contract 25 was.

31 augustus 2022 om 19:40

Gravenberch had een eenjarige contract

31 augustus 2022 om 19:43

Weird1989 beetje research voor je alles op dit forum knalt zal je sieren

1 september 2022 om 00:57

Potentie van Gravenberch ligt echt veel hoger dan Gakpo (al spelen ze op andere posities).

Linksbenige aanvaller? Als PSV iets in de EL wilt betekenen doen ze hem niet weg, maar alles boven de 40 mln moet je haast wel accepteren. Maar het liefst zie je deze jongen gewoon nog een jaar in Eindhoven schitteren. Snap aan de ene kant dat clubs twijfelen aan Gakpo. Zijn vorige twee voorgangers bij PSV die de stap maakten naar de PL zijn nou niet bepaald geslaagd.

31 augustus 2022 om 19:44

@oortap daar letten ze echt niet op hoor. Kijk maar naar Ajax. Zoveel achtereenvolgende succesvolle jaren. Met veel spelers die het in het buitenland niet gehaald hebben en de toppers die verkocht werden zijn nou ook niet bepaald een succes in het buitenland op 2 na. En ondertussen verkopen ze er weer 1 voor 100 miljoen.

Voor minder dan de hoofdprijs moet je hem niet laten gaan, zeker niet op deadline day.

Maar goed, 50 miljoen is inderdaad de hoofdprijs zolang Ruud niet aan het roer is bij United, dus doen

31 augustus 2022 om 19:47

Nou dit ga je er nooit meer voor vangen. Erg blessuregevoelig en regelmatig afwezig in de topwedstrijden. Bovendien wordt hij elk jaar richting het eind van het contract minder waard, want bijtekenen zal hij niet. Hij heeft zelf immers aangegeven de stap te willen maken.

31 augustus 2022 om 19:53

Als hij dit jaar gewoon weer bijna 1 op 1 loopt met G/A en wellicht een paar keer leuk invalt op het WK dan gaat hij volgende zomer gewoon voor 50 weg hoor. Of er nou nog 3 of 4 jaar op het contact staat gaat echt niet van grote invloed zijn.

31 augustus 2022 om 20:01

Ik vind het in ieder geval een risicovolle gok van PSV.

De potentieel topscorer van de Eredivisie moet je niet een paar uur voor het einde van de transfermarkt willen verkopen, tenzij je boven de 70mln uitkomt.

Laat die Engelsen maar betalen, zo gek en rijk zijn ze wel.

31 augustus 2022 om 19:38

De clubs die hem willen zijn niet zo gek en zo rijk.

31 augustus 2022 om 19:42

Mooi, dan blijft Cody nog een (half) jaar.

31 augustus 2022 om 19:45

Dan verschillen we van mening. Bij de 40 en wat bonussen had ik hem wel verkocht.

31 augustus 2022 om 19:57

Ik ook, maar niet met nog maar 4 uur op de klok voor de markt sluit. Of John ds Jong moet al met z'n auto bij Eindhoven Airport staan om Tsygankov op te halen, maar dat zal wel niet.



Dit bedrag wordt zo vaak genoemd, maar er is gewoon geen belangstelling voor Gakpo voor dit bedrag
Ik heb andere namen voorbij zien komen die goedkoper waren en volgens mij niet (veel) minder
Gakpo is gewoon op basis van het afgelopen seizoen €30 mln waard max.
Gek genoeg vond ik hem een jaar eerder veel beter, gevaarlijker, en er zat veel potentie in. Toen zou ik zeggen €40 mln

31 augustus 2022 om 19:39

Afgelopen seizoen meerdere malen beslissend, daarentegen ook bij enorm veels goals betrokken van PSV, ook dit seizoen weer. Dus 50 miljoen is geen gekke prijs lijkt me in de huidige markt? (Zie Antony 100 miljoen)

31 augustus 2022 om 19:46

Anthony €100 is puur en alleen omdat ten Hag de trainer is . (en misschien Ajax matst)
Hij deed dit ook met Utrecht (klaiber en Xxxx, naam vergeten)

Ik kan me niet voorstellen dat een andere Engelse club zoveel zou (willen) betalen.
Misschien omdat MU in de shit zit zou ook nog een rol kunnen spelen
€60 mln was mooi geweest, omdat hij in de CL heel heel goed was
Ook daarom denk ik dat Psv teveel vraagt en niet zal krijgen

Hoezo zal onze pipo van Hooijdonk dan wel niet weten dat PSV Gakpo een voorstel heeft gedaan... wat een pipo.

31 augustus 2022 om 20:03

Als hij een Pipo is wat maakt dat ons dan wel niet?

Ontopic: Als ik psv was zou ik hem nu wel houden tenzij er echt een bod van 50 miljoen komt. Alles minder dan dat zou ik hem zo laat niet meer laten gaan. Je moet als psv zijnde ook een bepaalde ambitie uitstralen naar je supporters en spelers toe.

Niet alles is betrouwbaar maar er komen vanuit Engeland meerdere berichten over een zo goed als akkoord tussen PSV en Southampton.

Morgen Gakpo verkopen zonder vervanger te kunnen halen (bedankt knvb) is zelfmoord voor je kansen. Vandaag deadline rond 21u, zodat je een vervanger nog kunt afronden (neem aan dat er iets loopt, alhoewel met De Jong), anders gewoon houden tot de winter.

Gewoon blijven en jezelf een plekje in de hall of fame schenken door kampioen te worden. De Eindtovenaar moet daar toch tussen staan, Cody? Kom op.

Als je wilt dat Gakpo blijft dan investeer je toch voor hem in een linksback. Dit kan je hem niet aandoen, een heel seizoen weer met Max..

50 miljoen gelijk doen inderdaad. Maar ik zit wederom naar Veerman te kijken en wat een speler is dat toch ook. Tuurlijk is dit tegen Volendam, maar als PSV zijnde zou ik blijer zijn met het behouden van Veerman dan van Gakpo

Overschatte en overhypte voetballer deze transfer periode. Ik zie het niet bij Gakpo, geen overtuiging, veerkracht. Speelt nog veel teveel verstoppertje. Stagneert daarom in zijn ontwikkeling en zal altijd middelmaat blijven in mijn optiek.

Waarom altijd naar het buitenland en zeker op die leeftijd. Bij psv heeft hij alles. Zijn familie en een goed salaris waar hij straks ook financieel onafhankelijk mee is. Bij PSV speel je altijd voor het kampioenschap en bij Southampton tegen degradatie. Wacht gewoon nog een jaar of 2 en vertrek dan naar een topclub of een goede subtopper.

Voor een linksbenige buitenspeler heeft Cody wel een heerlijke knal in zijn rechterpoot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren