Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je Alavés niet zonder hen kan verslaan, heb je een probleem’

Laatste update:

Barcelona verloor zaterdagavond met 1-2 van Alavés en Luis Enrique zal zich voortaan wel twee keer bedenken alvorens hij de tweede keus de wei instuurt. De trainer zette Samuel Umtiti, André Gomes, Lucas Digne en Denis Suárez in de basis, terwijl hij Luis Suárez, Andrés Iniesta en Lionel Messi slechts liet invallen.

/

“Als je Alavés niet kan verslaan wanneer Messi of Suárez niet in de basis staat, dan heb je een probleem. Real Madrid heeft een erg goede selectie en daar zie ik geen zwakke plekken. Ze zijn nu al twee jaar erg goed”, zegt voormalig Deens international Michael Laudrup in een interview met Cadena Cope.

“Barcelona had, met alle respect voor Alavés, thuis gewoon van die ploeg moeten winnen. Ik zou in ieder geval gewonnen hebben”, aldus de 52-jarige Laudrup, die uitkwam voor zowel Real als Barcelona.

Ben jij het met Michael Laudrup eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft wel een punt, ik vind het waardeloos dat een trainer nu al zijn spelers rust geeft.

13 september 2016 om 22:42

Nou het waren niet alleen Messi en Suarez maar ook Iniesta Pique Sergi Robero Alba Ter Stegen dus..

13 september 2016 om 22:46

De keeper, hele verdediging en Messi, Suarez en Iniesta.

14 september 2016 om 09:54

Sorry hoor maar als barca zijnde hoor je gewoon te winnen ook met gemis als zo elke spelers. Want barca speelde wel met busq, tura, spits van 35 mil neymar. Kortom zelfs met B elftal hoor je gewoon te winnen.

14 september 2016 om 21:17

Je kunt toch gewoon punten laten liggen.
Real en Barca kunnen niet alles winnen.
Ja op papier hoor je van zo'n tegenstander te winnen, maar dat kan niet altijd lukken

13 september 2016 om 22:45

Ik had het ook gedaan. Interlandperiodes zijn toch zeer vermoeiend.

Was inderdaad schrikbarend. Zowel van de spelers die basis stonden als van Enrique die weer ouderwets zat te goochelen. Doet Zidane toch beter, sterk beginnen en rond de uur wisselen..

Het begint wel een beetje zielig te worden; de paniek die plots toeslaat op het moment dat je één wedstrijd verliest na seizoenen lang succes is wel erg overdreven. Het is al langer bekend dat wedstrijden na interlands vaak lastig zijn voor Barcelona, ook al is dat tegen degradatiekandidaten. Net als de uitwedstrijd tegen Real Sociedad; dat is gewoon ingecalculeerd puntverlies. Voor Luis Enrique een uitgelezen mogelijkheid om de boel weer op scherp te stellen en heb er alle vertrouwen in dat er weer prijzen gepakt gaan worden dit seizoen.

13 september 2016 om 21:59

Nou doe je net alsof Enrique op voorhand wist dat er verloren zou worden en daar op had ingespeeld. Onzin natuurlijk.

Panikeren op dit moment is ook belachelijk uiteraard. Je lijd af en toe gewoon puntenverlies, klaar.

Wat een helder lichtje die Laudrup. Zowel Barca en Real zijn vorig seizoen ook tegen simpele tegenstanders onderuit gegaan. Zo groot bleek het probleem nu ook niet te zijn.

Volgens mij zat Andre Gomes op de tribune.

Het was echt een rare beslissing. Helemaal omdat je vandaag tegen Celtic speelt. En ik denk dat Celtic geeneens top 3 zou staan in Nederland...

Onzin natuurlijk. Als die wedstrijd nog 100x gespeeld wordt, wint Barcelona 99x. Maar dit is wat voetbal zo leuk maakt, dit kan dan een keer gebeuren.

André gomes en umtiti zaten niet in de basis. Het was mathieu en mascherano en beiden waren ze matig vooral mascherano zag er slecht uit. Met umtiti had de westrijd er wellicht anders uitgezien.

Achja een slippertje overkomt Barcelona ook. Kan gebeuren en zet de boel weer op scherp

Barca heeft dan helemaal geen probleem... Zes of zeven basisspelers wissel zetten is gewoon onnodig..
Als enrique in elke linie een speler rust geeft en dat rouleert is er niets aan de hand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren