Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik weer vroeg bij Ajax moet zijn, blijf ik bij Sjaak Swart slapen’

Laatste update:

Donny van de Beek is zondag tegen FC Groningen zo goed als zeker de vervanger van de geschorste Davy Klaassen. De negentienjarige middenvelder van Ajax wil de lijn van de afgelopen weken doortrekken en het vertrouwen van Peter Bosz niet beschamen. Sjaak Swart speelt een belangrijke rol in het leven en de loopbaan van de tiener, die uit een voetbalfamilie komt.

/

Van de Beek logeert zo nu en dan bij Mister Ajax, zijn zaakwaarnemer. "Soms, als ik de dag na een wedstrijd weer vroeg bij Ajax moet zijn, blijf ik bij Sjaak slapen. Anders moet ik de volgende dag om halfzeven weer uit Nijkerkerveen vertrekken. Nu kan ik in Diemen wat langer blijven liggen en ben ik op de training ook een stuk fitter”, verklaart de middenvelder zaterdag in De Telegraaf.

Van de Beek wordt in huize Swart altijd in de watten gelegd. Andrea Swart zorgt er altijd voor dat de tiener een speciaal onbijtje, inclusief vers sinaasappelsap, krijgt. Maar het meest geniet hij van de gesprekken met Sjaak. "En natuurlijk gaan die altijd over voetbal. Hij ziet alles, heeft overal een mening over en vertelt schitterende verhalen uit zijn eigen carrière. Ik word kritisch beoordeeld. Als ik goed presteer, is hij tevreden. Maar als ik minder speel, hoor ik dat ook.”

Denk jij dat Donny van de Beek dit of komend seizoen tot basiskracht van Ajax uitgroeit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te horen dat zulke legendes zo met de jeugd om gaat, de betrokkenheid van Swart is heel mooi om te zien, moest zelf laatst tegen Lucky Ajax spelen en Sjaak stond ook op het middenveld, wat een fanatieke man is het nog op het veld, en hij legt de balletjes nog steeds evengoed neer op de plekken waar hij wil, leuke ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Mooi om te zien hoe Swart zich ontfermt en bezig is met talenten. Ook mooi om te zien hoe Donny trots is om Ajacied te zijn.

Over de poll;
Ik heb volgend jaar gekozen maar met de Afrika cup op komst kan het zo maar dit jaar worden..

Grappig, ik wist niet dat Sjaak zich zo intensief met jonge spelers bemoeide. Goede zaak, denk ik. Die ouwe Sjaak kan de talentvolle mannetjes oude voetbal normen en waarden bijbrengen die je niet leert op de PS4

Toch geweldig dit. Zouden meer oude sterren moeten doen. Als mentor kunnen ze heel veel betekenen voor zo'n jonge knul. Die van de beek gaat nu nooit naast zijn schoenen lopen want dan krijgt die dat meteen te horen van Swart.

Zelfde toen met clasie. Die emotioneel werd na een video boodschap van de kromme. Die ook een soort vader voor hem was.

Wat ik wil aangeven is dat zon oud prof meer kan beteken dan menig denken

3 december 2016 om 12:12

Barry Hulshof/Matthijs de Ligt is ook zo een mooie combi..😀

Sjaak Swart is zijn zaakwaarnemer? Dan blijft ie z'n hele leven bij Ajax ben ik bang!

3 december 2016 om 12:15

Hahahaha, was het maar waar! 😀

Mooi dat Sjaak Donny goed helpt bij zijn voetbalcarrière.

Mooie speler
..al hoop ik dat hij vanmiddag niet zo goed gaat spelen 🤗

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren