Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik maar geconcentreerd was, dan kon ik ook goed spelen tegen Ronaldo’

Laatste update:

De nummer achttien en de nummer één van de Eredivisie staan zaterdagavond tegenover elkaar: SC Cambuur versus Ajax. Voor de liefhebbers van een gokje valt er doorgaans weinig te verdienen. Het Algemeen Dagblad keek naar de laatste veertien duels van deze eeuw tussen een koploper en een hekkensluiter ná de winterstop en slechts één keer stapte de nummer één van Nederland niet als winnaar van het veld.

/

Jan van Halst weet dat Cambuur altijd een positieve spelopvatting heeft gehad, maar deze filosofie moet zaterdag even in een grote kluis, zo geeft de oud-middenvelder te kennen. “De koploper is altijd in vorm. Als je dan vrolijk gaat aanvallen, word je geslacht.” Van Halst benadrukt dat Ajax in vorm is. “Daar zit na de winst tegen PSV iets onoverwinnelijks in het elftal. Daarom geloof ik niet zo in onderschatting.”

Frank de Boer waakt hoe dan ook voor onderschatting. De oefenmeester wil dat zijn spelers altijd voluit gaan, ongeacht de tegenstander. “Ik had dat vroeger ook in mijn carrière”, zo vertelt De Boer in het Algemeen Dagblad. “Als ik maar geconcentreerd was, dan kon ik ook goed spelen tegen Ronaldo. Maar datzelfde moet je dus opbrengen tegen de nummer achttien van de Eredivisie.”

Wat doet Ajax bij SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 april 2016 om 10:46

Uiteraard hij heeft namelijk over zijn tijd als speler.
Als je op de naam Ronaldo in het bericht klikt kom je ook op de spelerspagina van Ronaldo da lima

9 april 2016 om 12:20

De enige echte

9 april 2016 om 12:57

Als ik de Boer hoor over Ronaldo dan denk ik gelijk aan die halve finale 98. Dat Wk hadden we moeten winnen en in 2000 het Ek. Grootste gemiste kansen ooit. Zon elftal krijgen we nooit weer.

9 april 2016 om 13:37

Absoluut. Man man man, wereldtop elftal hadden we toen...alleen 2x eruit door van die k#t penalties. Vooral in 2000 was dat dramatisch....hadden Italië in 90 min al met 4-0 moeten inpakken, maar presteren het om vervolgens 3 pingels te missen....merk dat het verdorie nog steeds pijn doet haha.

9 april 2016 om 14:25

Inderdaad ja. Misschien nog wel pijnlijker dan 2010. En 2 penalties missen tegen italie in de reguliere speeltijd. Ik kan het nog steeds niet geloven. Die generatie heeft Champions leagues en wereldbekers aan elkaar gerijgt maar een internationale prijs hebben ze gewoon weggegeven. Schandalig eigenlijk.

9 april 2016 om 19:25

Wereldbekers?????????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren