Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik Florentino was, zou ik hem voorgoed terughalen naar Real’

Laatste update:

Álvaro Morata speelde in de jeugd bij Atlético Madrid en Getafe en belandde vervolgens op zijn zestiende bij Real Madrid. Uiteindelijk kwam hij tot 37 wedstrijden en 10 doelpunten in de Primera División, maar de huidige aanvallers van hun troon stoten bleek een te grote opdracht. Juventus kwam vorig jaar zomer tussenbeide en haalde Morata naar Turijn. Een hele verstandige zet, vindt oud-middenvelder Míchel.

/

De 51-jarige Spanjaard, die van 1982 tot 1996 zelf in het eerste speelde bij Real, heeft gezien dat Morata’s keuze goed heeft uitgepakt. “Het is een hele goede jongen en hij laat geweldige dingen zien. Hij was niet bang om Real Madrid de rug toe te keren en zo’n veeleisende uitdaging aan te gaan bij Juventus. Hij speelt nog steeds op een hoog niveau en dat maakt me wel trots”, zegt Míchel in gesprek met Gianluca Di Marzio.

“Dit seizoen begon Morata natuurlijk als back-up van Fernando Llorente, maar die twee zitten nu eigenlijk op hetzelfde niveau. Tegen Borussia Dortmund maakte Álvaro het verschil en ik hoop dat hij echt een succes wordt bij Juventus. Als ik Florentino (Pérez, red.) was en het aan mij was om de beslissing te nemen, zou ik hem voorgoed terughalen naar Real Madrid. En dan zou ik Paul Pogba erbij halen. Die combineert grote kwaliteiten met moderne, fysieke kracht. Hij is echt spectaculair”, vindt Míchel.

Álvaro Morata doet niet onder voor Fernando Llorente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit best wel een beperkte speler, liever een Jovetic in de spits.

3 maart 2015 om 12:51

Jovetic is overschat.
Morata heeft meer bewezen als Jovetic.
Was met jong Spanje kampioen en topscoorder geworden!
En heeft het redelijk gedaan als invaller bij Real.

3 maart 2015 om 13:01

Jovetic is eerder onderschat. Morata is vooralsnog een leuke speler. Maar heeft genoeg te bewijzen.

3 maart 2015 om 13:06

Ik weet niet in hoeverre jij Jovetic hebt gevolgd bij Fiorentina, maar die jongen is echt een geweldige speler. Het feit dat hij bankzitter is bij City verandert daar niks aan. Jovetic is technisch verfijnder. Het is knap wat Morata laat zien in wat pas z'n eerste jaar is in Italië. Wie weet wordt hij de man van Juve in de toekomst.

3 maart 2015 om 13:23

Grappig hoe Younes en mantalist en Rubenra zonder feiten beweren dat Jovetic geweldig is. Kunnen jullie aangeven wat er naast zijn ´balgevoel´ nog meer zo geweldig is aan hem?

3 maart 2015 om 13:25

Ik hoop dat hij terug keert bij Real!
De enige reden waarom Morata verkocht is omdat Perez wou dat Morata genoeg speeltijd kreeg en als een man terug zou keren net zoals met Carvajal.

3 maart 2015 om 13:34

Jovetic is verfijnder in de passing. Fysiek redelijk, 2-benig, scoort wellicht iets lastiger dan morata maar is balvast.

3 maart 2015 om 14:21

Als je dat al als grappig bestempelt... En ik had het niet eens over balgevoel, dus mij niet bij iets betrekken voor niets aub

Hij doet me altijd denken aan Fernando Morientes

3 maart 2015 om 12:05

Ja nu je het zegt inderdaad

Viel gister wat tegen maar ft absoluut potentie. Heeft Llorente uit de basis gespeeld op dit moment

Ze kunnen hem inderdaad terug halen maar ik betwijfel of hij heel belangrijk word. Ik dicht hem niet de potentie toe om ooit vaste spits van Real te worden. Ze hebben Benzema die supergoed is en oh zo belangrijk voor het spelletje dat Real speelt en zelfs hij is vaak bekritiseerd. En die was op de leeftijd die Morata nu heeft veel verder en belangrijker. Dus mocht Morata tweede viool willen zijn dan moet 'ie vooral terug komen.

En Pogba? Geweldige speler maar waar moet 'ie spelen? Meer merchandising en zorgen dat de concurrent hem niet koopt dan dat ze hem echt nodig hebben. Kroos en Modric zijn ook geweldenaren.

3 maart 2015 om 12:12

Echt he?
Modric, Kroos, James en Isco zijn allen geweldenaren en maken Real enorm sterk. Voor wie zou Pogba moeten spelen? Modric of Kroos? Die hebben bewezen Pogba niet nodig te hebben. Pogba op 10? Kan.. maar ten koste van James of Isco? I don't think so. Khedhira en Illaramendi kunnen weg. Maar ze hebben Lucas Silva gehaald als talent met veel potentie, als je Pogba dan haalt geef je indirect ook een demotiverend signaal naar Lucas Silva.

En volgens mij hebben ze zelfs Casemiro nog. Maar wat je zegt.. bij Real heb ik vaker het idee dat ze spelers willen kopen, omdat ze bang zijn dat een concurrent hem dan koopt. Pogba zou bij Barca zeker een basisplaats krijgen op 6 boven Rakitic. Rakitic is een perfecte speler voor op de bank en hij zou alsnog genoeg minuten maken. Maar goed.. we zullen het in de nabije toekomst wel merken.

3 maart 2015 om 12:13

Pogba bij Barcelona? Schei toch uit man. Past totaaal niet in het spelletje, Pogba is een voetballer die zijn eigen wedstrijdje vaak speelt.

3 maart 2015 om 12:25

Je praat over een signaal naar lucas silva maar is dat geen signaal naar rakitic dan.

Real raakt illara en khedira kwijt.
Pogba is meer begeerd door Zidane.

3 maart 2015 om 12:42

Dan heb je Pogba niet vaak zien spelen. Hij is niet vies van een 1 2tje. Speelt graag 1 2tje. Dus past zeker bij Barca.

3 maart 2015 om 12:49

Legendinmaking

2 opties: Jij kijkt nooit naar Juve en Pogba in het bijzonder OF je kijkt wel maar dan kunnen we concluderen dat je geen verstand van voetbal hebt.

Jerrdrista

Ben je er weer? Het middenveld van Real is al overbezet met alleen maar topspelers en vooral jonge gasten die alleen nog meer beter gaan worden. Bij Barca heb je alleen Busquets in die rol of talenten die zich nog dusdanig moeten ontwikkelen, dat ze nu nog geen basisspeler waardig zijn.

1). Xavi is al oud en speelt dit seizoen al amper meer. Iniesta is ook al minder dan in zijn toptijd, maar nog steeds goed genoeg maar zoals ik al aangeef moet je naar de toekomst kijken, dus past Pogba precies in dat plaatje.

2). Talenten als Rafina, Halilovic en Sergi Samper zie ik allemaal als potentiele basisspelers. Rafinha doet het dit seizoen zelfs enorm goed en ontwikkeld zich uitstekend.

3). Pogba is een talent van de buitencategorie die het team meteen sterker maakt t.o.v. vooral een Halilovic en Samper.

1 1 = 2

Snappen jullie het? waarschijnlijk nog steeds niet maar goed ben ook niet anders gewend van bepaalde mensen hier op voetbalzone. Zien zelfs complimenten naar hun spelers/club als een verwijt/aanval hahaha. Lachwekkende onderontwikkelde mensen, zo jammer dat er zo veel van zijn.

3 maart 2015 om 13:02

@ Xaviola,

je hebt wel gelijk mbt het passen, maar ik denk niet dat zijn voorkeur uit gaat naar Barcelona. Naast het feit dat ze nu geen spelers mogen aantrekken.
Ik zie hem ondanks de overbezetting bij real daar toch naartoe gaan.

4 maart 2015 om 02:04

@ Xaviola

Mee eens,

Op dit moment zou Pogba overbodig zijn bij Real Madrid en hij zou zeker bij Barcelona passen. Echter, ben ik net als Zidane zeer gecharmeerd van Pogba.
En ik zou altijd ruimte maken in mijn team om hem erbij te halen. Daarom baalde ik ook van de komst van Lucas Silva want ik zag liever Pogba in de zomer komen.

Casemiro ben ik ook zeer gecharmeerd van al betwijfel ik zijn kansen. De laatste 10 jaar heeft geen enkele verhuurde speler een comeback gemaakt.
Praat aub niet over Carvajal maar die werd niet verhuurd, maar verkocht en teruggekocht. Bale is overigens sinds alle kritiek ver teruggevallen en zeker sinds Modric niet meer speelt.

Ja, waar zou hij moeten spelen? Ik zou James laten banken voor Pogba.
Pogba zou ik een vrije rol geven en in de vorm van Bale zou ik hem banken voor Isco zijn werkethiek en techniek aan de bal gecombineerd met overzicht maakt hem momenteel beslissender.

Casillas
Carvajal
Varane/Pepe
Ramos
Marcelo
Modric
Kroos
Isco/Bale
Pogba/Isco
Ronaldo
Benzema
4 maart 2015 om 09:50

Bertos,

Ik snap je argumentatie zeker. Maar laten we eerlijk zijn: James of Bale op de bank = 80 of 100m euro wat je hebt uitgegeven op de bank zetten of in het ergste geval beide = 180m wat je op de bankt houdt. Wat voor wanbeleid is dat dan? Real wil telkens spelers halen die er in het heden bovenuit steken, zo kan je toch nooit aan een team bouwen? Het team van nu is al meer dan goed genoeg..

3 maart 2015 om 13:27

Wat is er de laatste maanden zo supergoed aan Benzema dan? ik vind hem teruggevallen.. en hij heeft niet altijd de juiste werk mentaliteit. Morata heeft dat wel.

Je hoeft niet een superster te zijn om bij Real te passen en te slagen. Te veel sterren leidt tot problemen, zie 2003/04 en 2004/05.. morata zou in mijn ogen de ideale spits zijn.. speelt dieper dan Benzema en heeft passie voor zijn club.

Het is dat Morata in de jeugd van Real heeft gespeeld anders betwijfel ik ten zeerste of hij nu bij een club als Juventus had gespeeld, is echt geen overtuigende speler.

Misschien is het een Inzaghi type maar ik vind zijn motoriek echt beperkt voor een topspits.

Nog altijd niet overtuigd over Morata. Heeft het talent, en kan doelpunten maken. Maar mist het techniek denk ik om de spits te worden van het grote Madrid.

Morata is wild aan de bal, heeft geen controle over de bal en totaal geen overzicht voor zijn teamgenoten. Ik hoop dat hij de nieuwe Morientes word maar op dit moment zie ik hem liever niet terugkeren.

Pogba halen zou fantastisch zijn, maar dan moet je Bale,cristiano, Illaramendi en Khedira per direct wegsturen, dit Madrid zou voetballend echt elke team kapot spelen met 95 balbezit.

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
Pogba
Kroos
Modric
James
Benzema
Isco
3 maart 2015 om 12:29

Dan zou united wel willen helpen met geld voor Ronaldo en khedira. 80 miljoen voor Ronaldo khedira gratis. En dan pogba voor 80 naar real

3 maart 2015 om 12:36

Denk eerder dat United Bale zal halen dan Ronaldo eerlijk gezegd.. Ronaldo heeft enorm veel snelheid verloren dit seizoen is meer te vinden in de box. Dus je haalt hem als spits terwijl je Falcao, Rooney en Van Persie hebt? Hmm..

3 maart 2015 om 12:42

kiezen tussen bale en de speler die door heel old trafford wordt geliefd en zoveel betekend heeft al... ik denk dat united altijd voor ronaldo zou kiezen.

falcao en rvp mogen weg, dan zou ronaldo in de spits kunnen en bale op links.
in een klassiek 442, zoals \united ook speelde in de recentste topjaren

de gea
coleman
...
rojo
shaw
di maria
herrera
carrick
bale
rooney
ronaldo
3 maart 2015 om 14:01

Bale en Ronaldo weer in 1 team, Bale en Ronaldo wegplukken van Real Madrid? Zal je een fortuin kosten..

3 maart 2015 om 14:44

.Ronaldo is nog altijd supersnel en atletische. Wat een onzin kraam je uit. Ronaldo is in de box te vinden omdat het zijn taak is al 6 jaar lang. Dat is scoren.

Lachwekkend. Morato is een prima spits en in potentie wellicht een topspits, maar zeker geen wereldspits. Dit jaar 20 wedstrijden, 6 goals. Zitten ook invalbeurten bij, maar dit zijn geen statistieken voor een speler die bij Real wil slagen. Benzema scoort 2x zoveel en daar is men niet altijd tevreden over. Zelfde geld voor Higuain in zijn goede periode bij Real. Nee, bij Real moet je spelen als je al wereldklasse bent of daar net onder zit. Met een speler als Ronaldo die er 40 scoort is het natuurlijk lastig om er zelf ook 30 te maken, maar als Benzema weg zou gaan heeft Real behoefte aan een speler in de categorie Aguero of Rooney

Ze kunnen hem volgensmij al terugkopen als ze willen ze hebben een terugkoopclausule van 25 mil volgensmij

3 maart 2015 om 17:20

Real heeft een terugkoopclausule van 30 miljoen deze zomer en die wordt verhoogd naar 35 miljoen de zomer daarna. Real moet niet nog een topspits halen en Benzema gewoon vaste spits laten blijven. Waarschijnlijk gaan ze Chicarito niet kopen. Ik denk dat Morata misschien nog geen eens zo'n slechte koop zou zijn als tweede spits voor Real. Aangezien Juve hem afgelopen zomer kocht voor 20 miljoen maak je een verlies van 10 miljoen voor een spits die weer een jaar ervaring heeft opgedaan bij een grote club en toch wel aardige dingen heeft laten zien.

Ben het hier ook geheel mee eens.
Persoonlijk heb ik het altijd een leuke voetballer gevonden en vond het beetje jammer dat hij wegging..maar gelukkig ging het om een verhuur dus de hoop dat ie terug ooit komt is bij mij altijd gebleven.
Maar denk dat de vraag vooral is of hij dat zelf zou willen , want Benz er totaal uitspelen gaat natuurlijk niet zo 1 2 3 gebeuren.

Hij doet het iig wel lekker bij de Oude Dame wat ik wel mooi vind om te zien.

Hopelijk halen ze Morata ook terug..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren