Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Hoedt nu niet komt, dan halen we hem in de zomer’

Laatste update:

Lazio rekent erop dat het zich zal versterken met Wesley Hoedt. De Serie A-club is erg gecharmeerd van de centrale verdediger van AZ, die ook begeerd wordt door zowel Ajax als Feyenoord en het Engelse Ipswich Town. Hoedt koos er vorige maand voor de onderhandelingen met AZ te staken en heeft zijn jawoord al gegeven aan Lazio, claimt directeur Igli Tare.

/

In Il Tempo bevestigt Tare dat Lazio graag wil dat Hoedt snel naar Rome komt. “We praten met AZ uit Nederland over ons doelwit. Met de jongen zelf hebben we al een deal gesloten, iedereen weet dat wij hem willen en nu moeten we nog een akkoord zien te bereiken met zijn club. Als hij deze maand niet naar ons komt, dan halen we hem in de zomer wel”, geeft Tare zelfverzekerd aan.

Volgens Il Tempo verlangt AZ een afkoopsom van 2 miljoen euro voor Hoedt, terwijl Lazio niet hoger wil gaan dan 1,2 miljoen euro. Alternatieven zijn Jemerson (Atlético Mineiro) en Doria (Olympique Marseille), mocht Lazio de jonge Nederlandse verdediger nog onverhoopt mislopen. Directeur Earnest Stewart van AZ zei al dat Hoedt rekening moet houden met een plaats op de AZ-bank.

“Hij wil niet verlengen en wil weg. Dan verleg je je aandacht naar jongens die op de lange termijn ook nog aan AZ verbonden zijn. Dus kiest de trainer voorlopig voor Jan Wuytens. Die heeft nog wel een contract dat langer loopt.” Hoedt zelf reageerde boos, toen hij tijdens het trainingskamp in Portugal pardoes werd ingedeeld bij de reserves. “Dit is geen doen. Zo doorgaan is voor mij geen optie, volgens mij was ik de afgelopen maanden basisspeler.”

AZ kan het beste deze maand Wesley Hoedt nog verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Halfjaartje goed gespeeld en loopt nu al naast zijn schoenen . helaaa

12 januari 2015 om 12:37

Hij heeft veel potentie en is een hele goede meevoetballende verdediger. Echt iets voor de eredivisie, ik betreur het dan ook dat hij de eredivisie zal gaan verlaten. Had hem graag naast veltman willen zien bij ajax.

12 januari 2015 om 12:40

Waarom dat dan? Ben benieuwd als hij naar Lazio gaat. Ze zullen wel iets in hem zien, wat ik ook doe. Kan een beest van een verdediger worden, eindelijk eens geen spelmaker als laatste man zoals lieve schattige Joël. Eindelijk!

12 januari 2015 om 12:57

hij is net zo ondankbaar als Vlaar. Doorbreken en meteen pleite gaan

12 januari 2015 om 13:01

Precies

12 januari 2015 om 13:20

Ik ken er nog een: Bilal. Tegenwoordig is een potje of 10 aardig ballen in de subtop genoeg om een hele bak kapsones te krijgen en hogerop te willen.

12 januari 2015 om 13:24

Dus 1,2 miljoen euro krijgen, terwijl dit wettelijk gezien niet eens moet, vindt u ondankbaar zijn?

12 januari 2015 om 13:29

Ik zeg 1,2 miljoen ontvangen en een grote strik erom heen. Ik zal niet snappen als ze dit laten gaan (als het waar is).

Voor dat geld kun je een vervanger zeker wel strikken

12 januari 2015 om 14:42

Misschien had az zn contract gewoon eerder moeten verlengen...Dan had hij ook niet gratis de deur uit kunnen lopen...

12 januari 2015 om 17:23

Misschien wou AZ dat ook doen, maar wou meneertje dat zelf niet.....

12 januari 2015 om 14:26

Riola als zaakwaarnemer?
Wat een ontzettend stomme zet van deze zeventienjarige speler. Hij mag blij zijn ,met zijn speelminuten bij AZ. De kans is groot dat hij over zes jaar bij Telstar speelt na een mislukt buitenlands avontuur.

12 januari 2015 om 14:33

Hoedt wordt bijna 21.

12 januari 2015 om 15:18

Nog vroeg na zijn debuut.

Volgens mij moet deze jongen lekker naaer Lazio gaan. AZ moet hem laten gaan voor die 1,2 miljoen, deze speler wil dus niet voor AZ spelen en de supporters zijn al helemaal klaar met hem. Hij gaat net als velen keihard op zijn bek daar en zijn carriere raakt in het slop. Later als Wesley groot is zal hij denken....wat een prutser ben ik

12 januari 2015 om 12:37

voor het zelfde geld red hij het wel en staat hij gewoon in het nl elftal later! het kan ook anders lopen!

12 januari 2015 om 12:50

Als hij zich al uit het veld laat slaan door AZ die een goede reden hebben om hem op de bank te zetten wens ik hem heel veel succes in de grote voetbalwereld. Hij reageert in de media als een klein kind met teksten als: op deze manier wil ik helemaal niet meer voor AZ voetballen. Nou dan ben je als 20 jarige snotneus niet goed bezig. Als Az hem dan nu ineens weer in de basis zou zetten zal dat een verkeerd signaal naar de rest van de groep zijn. Met andere woorden heeft Hoedt zich met zijn uitspraken onmogelijk gemaakt en had hij beter een gesprek met het bestuur aan kunnen vragen en open kaart kunnen spelen zoals volwassenen dat doen. Nu vertrekt hij hoe dan ook via de achterdeur.

Gaat hij dan door met zijn zelfde instelling bij Lazio dan gaat hij het daar niet redden want er lopen daar momenteel jongens bij die veel verder zijn op zijn positie. Of hij moet zijn instelling veranderen en vertrekken of hij moet zijn mond houden en bij AZ verlengen en zich proberen te verzoenen met de achterban. Anders voorzie ik een niet zo succesvol begin van zijn carrière voor me.

12 januari 2015 om 13:12

qua instelling is het net het verhaal rond om
Maher!

12 januari 2015 om 13:11

dan is Twente de enige of hij gaat naar een
nog lagete club ! az moet hier
mee kappen! en hem
laten vertrekken en snel ook! we hebben donny van Ipperen Yamaro Hoogendorp toch ook nog? en ook nog Luckassen en Routonier Wuytens!
genoeg opties dus!

12 januari 2015 om 13:28

Voor 1,2 miljoen kan je een prima vervanger ophalen.
Volgens mij wil Maikel v/d Werff zijn contract bij PEC niet verlengen, goede vervanger lijkt me.

12 januari 2015 om 13:39

az moet willen niet willen kopen ! en jeugd laten doorstromen!

12 januari 2015 om 14:26

hebben ze goede in de jeugd lopen dan op die positie?

verkoop hem gewoon dit is ook niet goed voor Az niet en hem niet!

iedereen is deze soap zat!

12 januari 2015 om 14:18

Nee, gewoon half jaar op de bank zetten. Als hij moeilijk doet uit het team zetten en niet onderbrengen bij de jeugd. Dan ga je maar thuis zitten kaarten

Wesley kan de pot op. Die naam en AZ gaan blijkbaar niet samen.

Mooi opgelijd. Nu geld van verdienen.

Hoedt? Heb het voor de zekerheid maar even opgezocht en inderdaad: slechts 13 potjes in de Eredivisie gespeeld. Waarom wil Lazio hem halen en waarom zou hij denken dat hij goed genoeg is om daar minuten te kunnen maken?

12 januari 2015 om 12:53

Lazio zal hem gescout hebben en redeneren dat hij nu nog haalbaar is en over een jaar of 2 niet meer.
AZ probeert het nu hard te spelen maar die pakken het geld heus wel. Het zou ook enorm dom zijn om het niet te doen natuurlijk, hij loopt in de zomer anders voor nul de deur uit.

12 januari 2015 om 12:59

Is dit dan zo'n groot talent? Of neemt Lazio een gok? En wil Hoedt wel dat er met hem gegokt wordt? Kan hij niet beter zijn minuten maken bij AZ en uitgroeien tot een grote speler ipv weg te rotten op de bank?

Waarom heeft AZ zijn contract af laten lopen? Of wilde Hoedt al een tijd geleden niet tekenen of verlengen?

12 januari 2015 om 13:01

Ik denk dat Lazio het ziet als een verantwoorde gok inderdaad. Ik ken Hoedt niet zo goed dus kan niet oordelen wat zijn potentie is.

12 januari 2015 om 13:06

AZ laat zich niet pippelen door deze kamper, lekker een halfjaartje bij de reserves. Dan maar gratis de deur uit. Vervolgens gaat hij naar Lazio en word meteen weer verhuurd aan mindere Serie A club.

12 januari 2015 om 13:11

AZ heeft een volgestouwd geldpakhuis en kan 1,2 miljoen dus wel laten lopen? Ik weet wel beter, ze pakken dat geld gewoon. Het is tenslotte een bedrijf dat gerund moet worden.

12 januari 2015 om 13:31

Zullen de prestaties van De Vrij bij Lazio hier nog wat mee te maken hebben?

12 januari 2015 om 13:44

@ Geert Vs

Ik moest ook 3x achter mijn oren krabben inderdaad bij de naam Hoedt. Volg toch wel wat wedstrijden en ook van AZ. Maar die jongen was me eigenlijk nog nooit opgevallen. Wat natuurlijk een goed teken kan zijn.

En wat Lazio doet, tja die hebben met Stefan de Vrij ook een relatief koopje gehad en die is gewoon statistische één van de beste Cv's van Italié gebleken. Oftewel een Nederlandse CV kunnen ze wel pruimen daar.

Als je dan een talentje op kan pikken voor 1,2 miljoen is dat een gok. Maar als je er zo 10 op pikt heb je 12 miljoen uitgegeven en een grote kans dat iemand slaagt. Dan heb je een basiswaardige CV voor 12 miljoen. Zijn slechter te bedenken.

12 januari 2015 om 13:53

Je moet er als Lazio ook wel vroeg bij zijn want de echte toppers willen daar niet spelen. Een beetje hetzelfde als bij Ajax en ze moeten dus wel op jonge leeftijd toeslaan want Roma, Juventus, Milan, Inter en Napoli hebben allen meer aantrekkingskracht buiten dat veel echte toppers al niet in Italië willen spelen. Dan moet je ze jong halen of je moet met B garnituur aan willen treden. Dan zou ik als gezonde club altijd voor het eerste gaan.

Dat is wat Lazio probeert te doen.

12 januari 2015 om 14:47

Ja, zulke bedragen zijn relatief gezien een schijntje. Begrijp de gok wel. Maar nogmaals: wil Hoedt dat er met hem gegokt wordt? Volgens camiel hieronder (zonder concreet te worden) heeft Hoedt van alles misdaan en wil hij zelf graag weg. Als dat zo is dan moet hij maar gaan...

12 januari 2015 om 15:07

Het is hetzelfde als wat topclubs als Chelsea en City doen/deden maar dan met topspelers. Veel van die gasten halen en dan kijken wie de beste is en die opstellen. De rest zit bank of vertrekt via de achterdeur. City haalt nu bijvoorbeeld weer een Bony terwijl iedereen zich afvraagt of die nodig is. Dat is prima als je zo veel geld hebt maar als speler ben je dan geen naam maar een nummer en je wordt pas een naam wanneer je de beste bent en dus speeltijd krijgt.

Ik vraag me dan af of Hoedt dan degene is die boven komt drijven of dat hij via de achterdeur vertrekt bij Lazio. Ik heb persoonlijk wel een vermoeden maar natuurlijk geen glazen bol. Persoonlijk zou ik de gok wel nemen en naar Rome vertrekken maar dat zeg ik als slager uit Beverwijk. Niet als basispelers en talent van AZ.

12 januari 2015 om 12:57

daarbij Az was voor het seizoen al met hem bezig Az is al jaren bezig om het hem naar zijn zin te maken dat moet nu stoppen! Az moet hem weg schoppen! het is nu
klaar!

ik heb trrouwens alles even uitgezocht en mijn conclusie getrokken uit alle reacties en op basis van wat ik zelf weet!

12 januari 2015 om 13:00

Er is blijkbaar veel aan de hand, maar kan je ook even benoemen wat er gebeurt is?

12 januari 2015 om 12:57

@geert

Lazio heeft met Stam een goede ervaring gehad als verdediger. Ik denk dat ze daarom hem het voordeel van de twijfel geven. Hij is jong en goedkoop.

@camiel

Wegschoppen? Wellicht ietwat ongenuanceerd. Die jongen is een boel geld waard. Dan kun je hem wegschoppen maar dan vang je niks en geld bepaald in de voetballerij de prestaties op het veld.az zegt aan de prijs vast te houden om Lazio meer geld te laten betalen. Vroeg of laat gaat aZ toch overstag met het bedrag dat Lazio biedt, simpelweg omdat het te veel is om te weigeren voor een club als AZ. Wegschoppen is zelfs contractueel onmogelijk omdat hij niets fout heeft gedaan.

12 januari 2015 om 13:01

Denken ze bij Lazio dat alle Nederlandse verdedigers dus een versterking zijn? Ze kunnen daar wel een cursusje argumentatietheorie gebruiken lijkt mij.

12 januari 2015 om 13:08

Ja maar zonder gokken wordt je als Lazio nooit groter. Je zit daar im een competitie met Napoli, Roma, Juventus, Inter, Milan en dan vergeet ik vast nog een club met meer aanzien. De grote spelers gaan daar (bij Lazio) niet spelen dus je bent altijd toegewezen op de mindere goden. Wil je dus een keer een topper halen dan moet je er vroeg bij zijn anders kaapt een grotere ploeg hem weg. Een gokje kan dan goed uitpakken of helemaal verkeerd. Maar het is de enige kans nog eens een topper binnen te halen als een club van het kaliber Lazio. Hetzelfde geld bijvoorbeeld voor Ajax.

12 januari 2015 om 13:12

Hopelijk heeft Hoedt dat door en denkt hij niet dat hij wel even een basisplaats zal veroveren.

Lazio probeert een Champions League ticket te bemachtigen neem ik aan? Ja dat wordt idd moeilijk met die clubs die je noemt.

12 januari 2015 om 13:18

klopt maar Az moet hem gewoon niet meer bij het eerste elftal gebruiken ook niet als wissel ! gewoon lekker in het 2e gebruiken! en een
andere jeugdspeler dan luckassen! kan iemand anders mij iets vertellen over Yamaro hoogendorp
of donny van ipperen?

12 januari 2015 om 13:18

Ja het is dringen momenteel daar aan de top en wanneer Milan en Inter weer een beetje het niveau van Welleer zullen halen acht ik zon ticket helemaal kansloos voor Lazio. Overigens verwacht ik niet dat Hoedt daar in de basis gaat spelen als Lazio zijn 3e plek wil behouden in de competitie.

12 januari 2015 om 13:25

Ja maar wil je het Geld of wil je jezelf zo goed mogelijk ontwikkelen zodat je daarna nog veel meer geld kunt pakken en echte prijzen kunt winnen? Wat lijkt jou het meest verstandig?

12 januari 2015 om 13:37

er is veel
meer
aan de hand binnen Az en bij kamp hoedt!

Haha wat een rare die Hoedt. Goede eerste seizoenshelft gespeeld, wil gelijk weg, en dan verbaast staan dat de trainer je er naast zet!?

Wat slecht van AZ dat ze hem niet eerder een contractverlenging hebben gegeven...nu krijg je niks meer voor een talent met een contract tot medio 2015.

12 januari 2015 om 13:03

Je moet niet reageren als je de feiten niet kent. Kansloos.

12 januari 2015 om 13:08

zeg dan niks... voortaan eerst ff informeren hoe het zit..

12 januari 2015 om 13:14

"hoedt koos er vorige maand voor de onderhandelingen met AZ te staken en heeft zijn jawoord al gegeven aan Lazio, claimt directeur Igli Tare."

Met andere woorden, AZ was te laat. Maar kom eens met de feiten dan? Want het is heel makkelijk om reacties als kansloos te bestempelen om vervolgens niks informatiefs er aan toe te voegen. Ik vind het slecht dat talenten pas een jaar/half jaar voor het verstrijken van het contract een mogelijkheid hebben om het contract te verlengen. Waarom? Omdat ze dan dus (vrijwel) gratis naar toepcompetities kunnen komen. Beetje jammer voor die opleiding van 10(!!) jaar bij Az.

Nou, onderbouw maar eens even waarom ik kansloos bezig ben. Goede oefening voor jullie denk ik.

12 januari 2015 om 13:29

Jij draait de situatie om en meent dat het dom van Az is geweest en wanneer anderen dat vervolgens als "kansloos" en "jezelf niet goed ingelezen" bestempelen moeten anderen jou het gaan uitleggen.

Zo werkt het niet Myvision. Je moet alleen op topics reageren en je mening geven als je weet wat er daadwerkelijk speelt of heeft afgespeeld.

Het lijkt mij (en vele anderen) dan ook een goede oefening voor jou om je voortaan ergens over in te lezen alvorens je ongenuanceerd reageert op een topic.

12 januari 2015 om 13:30

Hij heeft meerdere aanbiedingen gehad vorig jaar zomer en winter maar wilde pas verlengen als hij een basisplaats zou hebben. Dit heeft hij trouwens ook beloofd aan de supporters want hij was echte AZ'er en aan spelen toe komen was het belangrijkste voor hem.

12 januari 2015 om 13:47

@ Myvision

Er was nooit een reden om hem eerder een contractverlenging aan te bieden. Heeft weliswaar pas 13 potjes eredivisie gevoetbald en dat kwam eigenlijk ook omdat Viergever van de zomer is vertrokken. Sinds de zomer is AZ bezig geweest om zijn contract te verlengen en heeft hij AZ continu aan de lijn gehouden. Nu is er interesse van een andere club wil hij weg.

Al met al, als ik een voetbalclub was had ik net zo gehandeld als AZ.

12 januari 2015 om 16:17

@D-Bergkamp

Sterker nog, ze zijn al meer dan een jaar in gesprek met die lullo voor een nieuw contract. Maar hij heeft altijd de boot afgehouden en nu zijn zijn intenties helder. In goed Hollands, een matennaaier dus. Niet dat hij niet het recht heeft, want dat heeft hij wel, maar geen greintje loyaliteit heeft hij.

Ik las dat Ajax en Feyenoord ook interesse hadden. Lijkt me een betere optie voor hem. Gewoon eerst in ED ontwikkelen. Wat ik niet snap is dat PSV dan geen interesse in hem heeft. Relatief goedkope optie en Rekik is natuurlijk gehuurd dus zou een goede aanwinst zijn voor volgend seizoen.

12 januari 2015 om 13:15

Ik ben altijd bang voor een situatie als Virgil van Dijk. Was een topper geweest voor iedere eredivisieclub maar speelt bij Celtic. Doodzonde natuurlijk en een gemis voor de competitie. Hij was relatief goedkoop geweest. Je weet het natuurlijk nooit van tevoren hoe een speler zich ontwikkeld maar dit moet je als Nederlandse topclubs koste wat het kost proberen te vermijden.

12 januari 2015 om 14:26

Ligt ook aan de subtopclubs, die vragen de hoofdprijs als de NL topclubs langskomen, echter voor 1 - 1,2 miljoen mag Ajax van mij Hoedt ook wel direct overnemen.

12 januari 2015 om 14:34

Mwah ik vraag me af of Ajax hem nodig heeft en of er niets in de jeugd loopt dat net zo goed is als dat hij is. Je koopt dan een talent van AZ en laat je eigen talent gratis de deur uit lopen. Dat is natuurlijk doodzonde. En vervolgens ga je geld betalen voor een jongen die net zo min heeft laten zien bij ajax te kunnen slagen als dat Denswil dat deed.

Er moet bij Ajax wel iets bij maar ik hoop dan niet dat hij het wordt. liever iemand met wat meer ervaring. Namen kan ik niet geven maar ze moeten er wel te koop zijn.

Ajax haalt momenteel spelers om niet achteruit te gaan maar zou in principe spelers moeten halen om vooruit te gaan. Dan wordt je beter in plaats van dat je achteruit gaat.

Blijkbaar is Ron Vlaar zijn grote voorbeeld...

Hoedt heeft zich onmogelijk gemaakt in Alkmaar en als je hem (terecht) op de bank zet dan moet je natuurlijk gewoon die 1,2 miljoen cashen. Straks nis hij weg en vang je niets. Wuytens opstellen of nog een goede vervanger halen uit de middenmoot.

12 januari 2015 om 13:48

nee jeugd door laten stromen !! niet kopen! altijd maar kopen Az moet niet steeds willen kopen! voor
elke club moet jeugd laten doorstromen en niet willen kopen! dan sta je jeugdspelers in de weg! daarbij Az heeft dat geld niet eens !

12 januari 2015 om 14:28

Welke jeugdspeler moet er nu dan centraal op links gaan spelen?

12 januari 2015 om 15:47

geen idee
maar Az zal toxh wel
iemand van zijn miveau hebben! in de jeugd!

12 januari 2015 om 16:19

Je reageert hieronder in achterlijk grote letters dat iemand zich eerst moet verdiepen in AZ en je hebt zelf geen idee wat er in de jeugd rond loopt? Dat is nogal triest. Ik kan je verklappen dat er momenteel niemand klaar staat, dat duurt nog even. Het is dus Wuytens of aankoop.

12 januari 2015 om 17:25

Kunnen we de tweede helft van het seizoen niet gewoon met Gouweleeuw links en Luckassen rechts spelen?

Kan een goed duo worden met de vrij. Jammer voor az, maar zo gaat het met die jonge gasten met een zaakwaarnemer.
Als ik az was zou ik proberen Peters te halen van willem11.

AZ wil 2 miljoen voor Hoedt maar Lazio wil niet verder gaan dan 1,2 miljoen.
Als de deal niet doorgaat dan is de kans groot dat Hoedt voor de rest van de lopende competitie op de bank plaats zal moeten nemen.

Dat laatste levert voor beide partijen geen winnaar op, dan zou ik die 1,2 miljoen voor lief nemen dan dat Hoedt gratis de deur uit loopt. Je betaalt immers een bankzitter voor 6 maanden door totdat zijn contract afloopt.

Met 1,2 miljoen kan je nog een redelijke vervanger halen.

Ondanks dat ik betreur hoe het is gegaan hoop ik dat hij zsm vertrekt en zodoende nog wat geld oplevert. De verhoudingen zijn toch stuk. En dan maar hopen dat hij slaagt in Italië. Daar deze jongen al zo'n tien jaar bij AZ voetbalde betekend namelijk dat Az ook bij toekomstige transfers zo'n 10% van de transfersom zal opstrijken.

1,2 miljoen vind ik nog best een aardig bedrag voor een verdediger die net 10? wedstrijdjes bij een subtopper in Nederland heeft gespeeld, nog maar een half jaar contract heeft en zelf weg wil.

als ik AZ was wist ik het wel, zo slecht is die deal niet.

1.2 miljoen ontvangen of eventueel niets en over 6 maanden gratis de deur uit, begrijp niet dat dit een keuze is.

Dit snap ik niet, waarom niet 1,2 miljoen accepteren als hij toch niet meer basis gaat staan waarschijnlijk. Anders gaat hij gratis weg en hebben we helemaal niks

Voor 1 miljoen vind ik dat Ajax hem wel direct mag ophalen. We hebben een LcV nodig zeker nu Denswil weg is, hij kan aardig voetballen maar is daarnaast ook nog sterk en lang en is ook nog erg jong.

Wat is er zo speciaal aan deze jongen?

Ik vind dit zo slap van Hoedt. Az probeerde zijn contract vorig jaar zomer al verlengen, hij wou pas verlengen als hij meer speeltijd zou krijgen. Vorig seizoen is ie een keer ingevallen en vanaf dit seizoen basis speler. Nu heeft AZ hem gegeven wat hij wou, meer speeltijd, en dan gaat ie zich zo gedragen. Az was niet te laat met verlengen, Hoedt was degene die het verlengen de hele tijd uitstelde. Nu heeft ie meer speeltijd en nu wil hij opeens weg, want hij voelt zich te goed ofzo? Typisch een speler die te snel wil doorbreken en veel te snel naar buitenland wil. hij heeft nog maar amper ervaring en hooguit 13 wedstrijden gespeeld in de eredivisie en die waren niet eens allemaal goed. Hopelijk accepteert AZ het bod van 1,2 miljoen en komt Hoedt erachter dat ie een grote fout maakt

Volgens mij gaat hij binnen een week na Lazio (behalve dat Hoedt zelf niet wil). Het is nu een kwestie van geld. Az wil rond de 2 milioen en Lazio wil 1,2 betalen.

Snap niet zo goed wat we met deze jongen moeten. Heb toch echt liever Doria.

Ik snap alleen niet dat Lazio Hoedt wil hebben? Hoedt heeft namelijk nog maar 13 wedstrijden in het eerste van AZ gespeeld en je hebt in de Serie A een geweldig verdedigend talent rondlopen in de naam van Rugani van Empoli. Rugani heeft al bewezen dat ie zich staande kan houden tegenover spelers als bijvoorbeeld: Okaka, Totti, Higuain en Tevez. Ik zou alleen niet weten hoe duur Rugani is? Hij is toch ook gehuurd van Juventus en is voor 50% eigendom van Juve en 50% eigendom van Empoli?

12 januari 2015 om 15:42

Rugani heeft dus meer ervaring en is in mijn ogen vele malen beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren