Farquad
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 24 oktober 2010
  • Farquad
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.352
  • 29 jaar (27-8-1992)
  • Eindhoven
  • 11
Persoonlijke berichten
9 december 2010 om 00:00
#1

wees gerust, aan het einde van de maand heb ik in gedachten om weer de oude vertrouwde te gebruiken.

Sinds de overwinning van Barcelona op Arsenal is de kritiek op Barca alleen maar toegenomen. Met een massa orgasme toen inter met enig fortuin tegen de verwachting in doorbekerde. De overwinning op Arsenal was logisch want dat is een dom team dat alleen maar blind aanvalt. Inter was volgens dezelfde uiterst intelligent en speciaal. Dat Barcelona kampioen werd was het geluk dat Pellegrini zijn team nog niet helemaal klaar had in Madrid. Dat zou dan wel het jaar daarna komen.

Het jaar daarna is dit jaar. En na het wk kwamen dezelfde figuren op vele Barca gerelateerde topics even vertellen dat Madrid met Mourinho het einde van Barca zou zijn. Zelfs persoonlijke berichtjes, of ik het al in mijn broek deed voor Mourinho en Ronaldo. En o wee als ik eens een kritische noot plaatste over the special one of Cristiano.

Het momentum was daar vorige week. Madrid zou de Catalaanse monden snoeren, velen hadden de broek al op de enkels en een lamme rechterarm tijdens het bekijken van een balletje hooghouden van Ronaldo tijdens de warming up. Maar dit werd de koudste douche die je je kunt voorstellen. Voor het oog van de hele wereld zo op je bek gaan. En zoals verwacht, na enkele dagen bespeur je dezelfde figuren weer. En raad eens wat de boodschap is: Mourinho zit in de voorbereiding op het volgende jaar.

Voor mij was het aanleiding om niet op enkelen persoonlijk een reactie te geven. Maar ik heb toch besloten om voor het eerst sinds het begin mijn picture eens te vervangen voor een onvervalste manita.

Enige toelichting wilde ik hierbij dus even geven.

Gegroet!

12 december 2010 om 00:05
#2

Klopt, kreeg er net weer 1 bij i.v.m. een compliment,p

12 december 2010 om 00:10
#3

Maar punten zijn leuk, maar mij gaat het als eerste om het geven van mijn eigen mening en lekker discussieren over voetbal.

12 december 2010 om 19:06
#4

Ik plaats er gemiddeld 10-15 per dag, gewoon omdat er genoeg topics zijn die interessant zijn om op te reageren haha.

12 december 2010 om 19:51
#5

Het is leuk, omdat er zoveel mensen zijn op de site. Lekker discussiëren met andere voetbalfanaten.

23 december 2010 om 11:32
#6

graag gedaan.
Ik vond dat je een realistisch beeld had over het Nederlands Elftal, iets wat velen hier toch niet hebben

6 februari 2011 om 22:57
#7

Ik zie mezelf meer als criticus van het ''''engels voetbal'''', met name die van de Premier League. Echter ben ik wél verslaafd aan de Football Leagues. Simpelweg omdat daar het echte Engelse voetbal gespeeld wordt. Het is weliswaar technisch en tactisch niet zo sterk, maar des te leuker zijn de wedstrijden. Naar mijn mening is de Championship vele malen aantrekkelijker dan de Premier League. Het is ook een conditioneel zwaardere competitie. Ook vind ik het mooi dat de Football League clubs nog echte Engelse jongens aantrekken. Anders dan clubs als Arsenal, City e.d. die alleen maar voor buitenlanders gaan. Ik juich het aantrekken van Caroll dan ook enorm toe bij Liverpool!

13 juli 2011 om 14:35
#8

Geen probleem je hebt gewoon helemaal gelijk, hem uitfluiten was nit goed maar eerlijk is eerlijk what goes around comes around.

Als je de kwaliteiten niet hebt ga je het maar compenseren met inzet maart zelfs dat is teveel gevraagd ja als je dat 2 seizoenen kan volhouden mag je van mij gewoon opdonderen en wel zo snel mogelijk.

Ik moet je wel zeggen het middenveld van PSV is geweldig. Laybad Strootman Wijnaldum Toivonen Lens Zeefluik ga zo maar door wij hebben dit seizoen echt een meesterlijke selectie, hopelijk blijft iedereen nu gewoon zodat het kampioenschap niet weer ons uit de handen glipt.

13 juli 2011 om 20:07
#9

Inderdaad en iedereen die zegt dat we een leuk middenveld hebben maar deze het niet gaan doen is gewoon jaloers. Met dit middenveld zo jong en al op zo''n niveau dan moeten we echt wel angst inboezemen. Ik hoop nu dat Fred aanvallend gaat spelen want met dit middenveld moet je eigenlijk wel.

Manolev is niet eens zo slecht, het is alleen dat hij geen inzicht heeft. Hij zou er beter aan doen om een bal tikkie breed te doen dan naar voren te rennen en een voorzet te proberen te geven. Hij is niet slecht hij is gewoon over enthousiast zeg ik altijd

Inderdaad Zenden zou ook niet misstaan nee. Achja 1 is zeker dit seizoen word van Psv. Dat voel ik gewoon...

8 augustus 2011 om 00:20
#10

Na die zak van een Braamhaar kunnen we al na 1 speelronde de compensatiescheidsrechter voor de dag halen. Das toch niet normaal ???
Even kijken wanneer we hem inzetten, zal toch niet al tegen RKC nodig zijn ?
Hoewel, zon verdediging, we moeten er minimaal 4 maken om te kunnen winnen

Aangepast op 8 augustus 2011 om 00:21 door Maauwert.

16 augustus 2011 om 16:01
#11

Bedankt voor het compliment.
Wat betreft de compensatiescheidsrechter, ik vrees dat we hem zondag al nodig hebben...
En wie is de scheids zondag ??? Ja hoor, Wegeteef...

Aangepast op 16 augustus 2011 om 16:02 door Maauwert.

17 augustus 2011 om 10:59
#12

Zal wel meevallen zondag, we hebben eindelijk weer een rots in de branding achterin, it''s Tytonic !

17 augustus 2011 om 11:55
#13

Werd verbannen vanwege enkele drogredenen.

30 januari 2012 om 23:48
#14

Hoi Farquad,

Ben het met je eens in je topic van Sparta maandag 30 jan. dat de bovensten ploegen onder de kampioen in dit geval Zwolle de nacompetitie moeten spelen en niet die periodetitels vooral aan het begin diegene die de eerste acht wedstrijden zijn best doet en daarna laat terugvallen en zelfs zowat degraderen voor de topklasse haha.

Vind het ook in belgie een beetje oneerlijk, dat als die clubs hun reguliere competitie hebben gehad nog playoff wedstrijden moeten spelen, Anderlecht staat nu helemaal los van de nr 2 en is zowat kampioen maar moet dadelijk nog de playoffs in, vind dat ook een rottige opzet.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat dit hele oneerlijke dingen zijn.

Maar daar moet dan wel geld binnenkomen omdat je dan nog meer thuis speelt.

Verder moeten we met z'n allen maar gaan beklagen bij de Knvb, zal toch niet veel helpen.

Wens je verder veel plezier hier op Vz.

Gr.angelo.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren