Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij was gebleven, was hij niet die speler van dik zestig miljoen geweest’

Laatste update:

Raheem Sterling maakte in juli voor minimaal 61 en maximaal 68 miljoen euro de overstap van Liverpool naar Manchester City en in dienst van zijn nieuwe werkgever kwam de aanvaller tot dusver tot 11 doelpunten en 10 assists in 42 wedstrijden. John Barnes vermoedt dat Sterling spijt heeft van zijn transfer.

/

“Jonge spelers die het één seizoen leuk hebben gedaan en veel potentie hebben, zouden vier of vijf jaar bij hun club moeten blijven. Ik heb dat eerder ook over Adam Johnson, Jack Rodwell en Scott Sinclair gezegd. Helaas gaan ze tegenwoordig meteen weg. Ik vrees al voor John Stones”, aldus de 52-jarige oud-linksbuiten in gesprek met Omnisport.

“Raheem had het geld moeten vergeten en bij Liverpool moeten blijven om zichzelf te ontwikkelen. Hij zou daar niet worden gezien als een speler van dik zestig miljoen die 230.000 euro per week verdient. Hij zou beoordeeld worden als een speler die uit de eigen jeugdopleiding is doorgebroken. Maar hij koos voor City en zie wat er van hem gekomen is”, aldus Barnes.

Denk jij dat Raheem Sterling spijt heeft van zijn transfer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het toch goed dit seizoen??

230.000 per week? Ik denk niet dat hij spijt heeft. Hij is nog jong dus hij heeft nog tijd zat om een topper te worden.

22 maart 2016 om 20:12

Ik wauw precies hetzelfde zeggen met al dat geld wat hij verdiend zou hij niet ontevreden zijn.

23 maart 2016 om 19:47

Ik wil niet bitchen maar wauw? Hahah, ik vind hem leuk

23 maart 2016 om 16:28

Topper nog wel. Sterling is toch gewoon een 13-in een dozijn renpaard waar elke jeugdopleiding in Engeland er wel 1 van heeft? Is zon onrustige draver, totaal niet kalm voor de goal ook. Jammer dat die Chamberlain zo vaak geblesseerd is want die heeft wel rust in zijn spel.

Tuurlijk heeft ie geen spijt

Hij verdient goed, krijgt veel speeltijd en presteert in die tijd ook nog eens prima. Waarom zou hij spijt hebben?

Zal een groter succes worden onder Guardiola 100% zeker van.

Met Rodwell, Sinclair en Johnson geef ik Barnes gelijk, maar Sterling gaat het wel redden bij City. De manier waarop hij zijn dankbaarheid uitte naar Liverpool weten we, dus geliefd is hij zeer zeker niet, desalniettemin een groot talent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren