Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij de tijd krijgt, gaat hij slagen bij Manchester United’

Laatste update:

Victor Lindelöf maakte zondag voor 35 miljoen euro de overstap van Benfica naar Manchester United en landgenoot Sebastian Larsson denkt dat de club uit de Premier League daarmee een goede deal heeft gesloten. De middenvelder van Sunderland heeft veel vertrouwen in de verdediger.

“Hij is een belangrijke speler voor de nationale ploeg en speelt heel volwassen. Hij is niet alleen sterk op het veld, maar is ook mentaal sterk. Hij blijft altijd kalm”, aldus Larsson in The Sun. “De Premier League en Engeland zijn natuurlijk van een heel andere cultuur en daar moet hij mee om zien te gaan. Maar als hij daar een beetje de tijd voor krijgt, zal hij slagen bij Man United.”

Man United betaalt 35 miljoen voor de 22-jarige Lindelöf en door variabelen kan die transfersom nog oplopen met tien miljoen. De twaalfvoudig A-international kwam in totaal tot 96 wedstrijden voor Benfica en daarin scoorde hij drie keer.

Gaat Victor Lindelöf slagen bij Manchester United, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Jaap Stam ging voor 35 miljoen gulden! naar united, en die vond ik destijds een stuk verder/beter dan deze gozert.

11 juni 2017 om 18:49

Grootste verschil is dat in deze tijd de gemiddelde prijzen voor spelers een stuk hoger zijn komen te liggen dan pakweg 10-15 jaar geleden. Niet te vergelijken dus.

11 juni 2017 om 19:21

Klopt, desalniettemin weet ik niet of het er op deze manier leuker op wordt.

11 juni 2017 om 18:56

Jaap Stam zou tegenwoordig ook 60/70 miljoen euro kosten..

11 juni 2017 om 18:58

Als Milik al 35 miljoen kost kun je de huidige markt in perspectief zetten; de voetbalwereld is gek geworden.

Het enige leuke is dat Nederland redelijk buiten schot blijft. De algehele kwaliteit is flink afgenomen (een Suarez naar FC Groningen voor 1.1 miljoen zit er tegenwoordig echt niet meer in), maar alle Nederlandse clubs spelen met dezelfde handicap.

11 juni 2017 om 19:05

Johan cruijff ging voor 1 miljoen gulden naar barcelona vond ik ook een veel betere deal. Dat was toentertijd een gigantische transfer qua bedrag. Tijden veranderen.

Ik blijf het ongelofelijk vinden dat Benfica spelers voor zoveel geld telkens weet te verkopen. Zelfs enkele spelers uit het B team vertrekken voor ruim 15 miljoen.

11 juni 2017 om 19:52

Niet alleen Benfica, maar ook Porto en Sporting pakken enorme bedragen. De scouting is goed en de clubs vragen gewoon wat ze willen. Maar 9 van de 10 keer blijken deze spelers ook daadwerkelijk een toevoeging te zijn. Overigens is het al een paar jaar duidelijk dat deze jongen een enorm goede verdediger is. Prima aankoop van United.

Heb hem nog amper zien spelen, en hoopte zelf op Koulibaly van Napoli, maar qua aankopen, zeker verdedigende, kun je Mourinho vaak wel vertrouwen. Hoop dat hij samen met Bailly kan groeien tot een verdedigingsduo van het niveau waar United naar toe wil, en de middelmaat nu eindelijk afscheid van wordt genomen.

Vaarwel Smalling en Shaw. Mourinho grijpt naar zijn oude succesformule oftewel de moordenaars in de as van t veld. Spelers die als t moet tegels uit muren koppen. En niet klagen omdat ze met pijn moeten spelen. Krijgers!!

Als hij de tijd krijgt. Maar die tijd krijg je niet bij een club als United, waar prijzen nu meteen gewonnen moeten worden. Daar moet je er gelijk staan of je kunt vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren