Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als die sportieve uitdaging blijft, wil hij niet per se weg'

Laatste update:

Brendan Rodgers staat onder druk bij Liverpool en Frank de Boer wordt genoemd als mogelijke opvolger voor de geplaagde oefenmeester. Liverpool zocht tweeënhalf jaar geleden ook al eens contact met de hoofdtrainer van Ajax, maar die gooide de deur toen direct dicht. De Boer vond dat hij destijds nog niet klaar was voor het buitenland, maar denkt daar inmiddels anders over.

/

Aan een winters vertrek denkt de succescoach echter zeker niet. "Dat gaat honderd procent zeker niet gebeuren, Frank maakt het seizoen sowieso af bij Ajax", belooft zaakwaarnemer Guido Albers in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij bevestigt dat zijn cliënt wel open staat voor Liverpool. "Nu zal hij de deur zeker niet meteen dichtgooien", aldus Albers.

Daarmee bedoelt de zaakwaarnemer niet dat De Boer per se naar het buitenland wil: een langer verblijf bij Ajax is ook niet uitgesloten. De coach is tevreden met de ontwikkeling bij Ajax dat de club steeds meer talenten langer bindt. "Dat klopt", zegt Albers. "Frank is in zijn element als hij jonge spelers beter kan maken. Als die sportieve uitdaging blijft, hoeft hij niet per se weg."

De 44-jarige De Boer is sinds december 2010 de hoofdtrainer van Ajax en werd met de club uit de hoofdstad al vier keer kampioen van Nederland. Ook werd tweemaal de bekerfinale bereikt, maar de wedstrijden tegen FC Twente en PEC Zwolle werden allebei verloren. Liverpool eindigde vorig seizoen als tweede in de Premier League, maar is dit seizoen erg teleurstellend bezig en staat slechts elfde. Rodgers moet daardoor vrezen voor het verliezen van zijn baan.

Denk je dat Frank de Boer bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Rogers ontslagen wordt gaan ze echt niet op Frank wachten tot de zomer.. dan halen ze meteen een andere goede trainer die vrij is..

17 december 2014 om 08:00

Frank gaat nergens heen...die gaat de lichting van de A1 nog verder door ontwikkelen

17 december 2014 om 08:03

Laten we het hopen Jari.
Frank heeft ondertussen al een echte helden status in Amsterdam!

17 december 2014 om 08:34

Vermoed inderdaad dat liverpool in de winter al een ander zoekt. Ze kunnen een constructie bedenken waarin een half seizoen overbrugt wordt. Anders zie ik in de zomer pocchetino er ook wel weer uitvliegen. Verder weinig clubs die in zijn straatje passen, hij heeft al aangegeven niet direct naar een grote topclub te willen, niet naar italie. Zijn lijstje zal niet veel groter zijn dan 7 clubs, zeg Ajax rsenal Valencia Sevilla Dortmund Tottenham Liverpool, waarbij het uitgangspunt zal zijn dat hij niet weg hoeft bij Ajax zolang daar iedereen blij met hem is en hij het gevoel heeft dat er rek in zit. En dat moet wel met het huidige talent dus denk dat Ajax heel goede papieren heeft om hem te behouden, zeker als ze kampioen worden en champions league spelen.

17 december 2014 om 09:49

Jari....

Blijf nou eens reëel man. Denk je nou echt dat de boer echt niet weggaat als er een leuke club komt.

17 december 2014 om 10:40

Je kunt Bayern en Barcelona ook wel toevoegen aan dat lijstje

17 december 2014 om 08:11

Of ze stellen een assistent aan tot de zomer.

17 december 2014 om 10:53

Ja colin pascoe die dweil zeker?

17 december 2014 om 08:28

@pelie

Geef eens een naam dan.

Zoals D.costa zegt, waarschijnlijk stellen ze een assistent aan zoals bij Tottenham en Chelsea is gebeurd en dan halen ze een topper in de zomer. Want in de zomer, dan kun je bijna iedereen halen.

17 december 2014 om 08:58

@medellin

Dat is dus gissen, ze kunnen ook meteen een grote naam aanstellen hoor.

Dickie Advocaat is toch vrij

17 december 2014 om 13:48

Ik vind er niks gissen aan hoor. Het is daarnaast veel makkelijker om andere coaches te halen in de zomer ondanks dat ze nog een contract hebben bij hun huidige club.

17 december 2014 om 08:39

pelle
Ik hoop dat je gelijk krijgt!
Laat Frank maar lekker nog een jaartje of misschien wel twee bij Ajax blijven (het liefst nog langer)!
Zoals Albers al zegt: er komen steeds meer talenten door en de meesten liggen langer vast. Laat Frank maar ook echt oogsten (europees) bij Ajax voordat hij weggaat. Zou jammer voor hem zijn als iemand anders dat doet..

Frank moet echt niet naar liverpool gaan! Dadelijk wordt het zo'n Villas-Boas type die een ploeg niet aan de praat krijgt en dan lijkt het alsof je een baggere trainer bent.
De Boer is gewoon een goede trainer en moet niet bij een ploeg instappen dat een hoger doel nastreeft dan de ploeg aankan.

17 december 2014 om 08:08

Dit vind ik nonsens. Villas-Boaz kocht zichzelf af voor een enorm bedrag, en was pas eind 30. Plus trainde aanzienlijk korter. Tevens is hij bij Zenit nu gewoon heel goed bezig.
De Boer is ouder, meer ervaren en gewoon klaar voor die stap.

17 december 2014 om 08:10

Oke misschien is de vergelijking met Villas-Boas niet juist.

Maar je snapt mijn verhaal toch buiten de vergelijking?
Ik denk niet dat De Boer er slim aan doet om bijvoorbeeld naar Liverpool te gaan

De Boer ziet ook wel dat er een prachtige lichting uit de A1 (nouri, Cerny, Vd Beek, Muric) aan zit te komen, en dat er een aantal sterkhouders van het eerste elfta (cillessen, Veltman, Klaassen, Van Rhijn)l voor lange tijd vastligt. Ik kan me voorstellen dat ie daar de komende jaren de vruchten van wil plukken

17 december 2014 om 09:38

Frank heeft de ambitie om bij een grote, Europese ploeg hoofdtrainer te worden. Wat dat betreft zou komende zomer juist een mooi moment zijn om te vertrekken. Hij laat een gezonde, jonge ploeg achter met veel potentie. Je kunt het zien als een gespreid bedje voor de nieuw aan te stellen trainer.
Tuurlijk zal het voor Ajax een flinke aderlating zijn, maar dat hij een keer vertrekt dat staat vast.. Dan maar op het moment dat Ajax goed draait en een nieuwe trainer dit voort kan zetten.

17 december 2014 om 11:02

En4
Als wat jij zegt zo zou zijn hoeven we dus niet bang te zijn dat Frank de Boer naar Liverpool toe gaat, want dat is geen grote Europese ploeg meer..

17 december 2014 om 13:46

Een grote Europese club ben je niet (alleen) vanwege de recente resultaten, maar ook door je clubgeschiedenis. Liverpool geen grote, Europese club meer noemen vind ik een belediging. En dat zeg ik als Mancunian.

17 december 2014 om 20:54

Volgens die theorie zit Frank nu al bij een grote Europese club (minimaal gelijkwaardig aan Liverpool) en hoeft hij dus ook niet daarheen..

Dat is allemaal wel leuk en aardig met die zogenaamde geweldige lichtingen maar het is natuurlijk maar de vraag of frank er elk jaar weer zin in heeft om te beginnen met spelers die net komen kijken . op een gegeven moment heb je dat wel een beetje gehad en wil je ook wel eens bij een ploeg werken die niet elk jaar hun beste spelers moet verkopen en zowieso nooit meer echt iets kan bereiken in de CL . Het is maar de vraag hoeveel van die spelers die er zogenaamd aankomen het werkelijk gaan redden en het is nog een grotere vraag hoeveel van die spelers er überhaupt bij ajax blijven . als de echte top ploegen zich gaan roeren heeft ajax geen schijn van kans en zullen ze hulpeloos moeten toekijken hoe de talenten verhuizen . Als frank slim is gaat hij na het seizoen eens verder kijken , een sub-topper moet te doen zijn maar een top-trainer is hij nog niet , daar heeft hij te weinig voor gepresteerd .

Four more years! Ajax is er net in geslaagd talenten lang vast te leggen. Met Frank de Boer aan de leiding kan er echt Europees iets moois ontstaan. Helaas zegt mijn gevoel wel dat Frankie in de zomer weg is.

"" succescoach""
Dit wordt alleen bedoeld voor Nederland denk ik.
Want in het buitenland heeft het woord " succescoach" een andere betekenis.
Overwinteren in de C L , dan begint je een succescoach te worden.
Vergeet niet dat de prestatie tegen Salsburg hem de das omgedaan heeft anders had hij al in Engeland gezeten.

17 december 2014 om 09:11

haha wat een onzin.
Als je trainer bent in het buitenland bij chelsea, arsenal, bayern, dortmund, real, barca, enz enz da maakt overwinteren in de CL je geen succescoach.

Elke club wordt liever kampioen dan dat ze overwinteren in de CL en er vervolgens in de kwart of halve finale uitliggen.

Ik snap wel wat je bedoelt, dat hij in Europa nog niet veel heeft laten zien. Maar t woordje succescoach hoort daar niet bij.

17 december 2014 om 09:37

Overwinteren in de CL? echt?
Als je nou een begrooting heb van Chealsea , Real , Barca, en je dan overwintert in de CL, ben je dan eeen succescoach? of moet je dan de CL winnen om een succescoach te zijn? 4x op rij kampioen in nederland met deze jonge groep en nog meer voor de toekomst, dat is een succescoach ja

17 december 2014 om 14:46

Het geen ik wil zeggen:
In het buitenland stelt de naam De Boer helemaal niets voor.
Vraag in Spanje bvb,wie De Boer is, zijn er 9 op 10 die negatief antwoorden.
Dat kan ik u wel verzekeren.
" succescoach " in Nederland,zonder enige twijfel.

Ik zou er echt kapot van zijn als deze man Ajax verlaat! Niet omdat ik denk dat hij er nog niet klaar voor is. Niet omdat ik dat hem niet gun. Niet omdat ik denk dat er verder niets mooier is dan Ajax.

Maar puur omdat deze man Ajax zijn gezicht terug geeft (samen met de andere kopstukken in de organisatie). Focus op talenten en ontwikkeling van de spelersgroep. Rechtlijnig in doen en laten. Vrijwel altijd correct in de media, maar niet per definitie door politiek correcte uitspraken. Wij Ajacieden mogen in onze handen knijpen met Frank de Boer.

Ik hoop dat hij nog lang blijft, maar gun hem elke gewenste vervolgstap in zijn nog prille trainerscarrière.

Het is voor Ajax niet te hopen dat Frank weg gaat, maar ik verwacht dat hij in de zomer zal vertrekken. Als Liverpool hem haalt moeten zij zich wel beseffen dat Frank een trainer is voor de lange termijn. Als er iemand is die Liverpool weer op de rails kan krijgen is hij het wel. De Boer die Balotelli onder zijn hoede krijgt, ben benieuwd hoe dat gaat werken.

Het is hem gegund.. 4x op rij kampioen is een zeer nette prestatie.. "Zelfs" voor een Ajax is dat niet te voorspellen.. Zou wel juiste timing zijn na 4jaar rijpen in eredivisie is die denk ik wel klaar voor een premier League.. Maar ben benieuwd als Liverpool niet te hoog gegrepen is.. Time will tell I guess

Het zou jammer zijn als de Boer weg gaat net nu er een goede lichting aan gaat komen, met Nouri, van Beek en Cerny. Dat lijkt mij echt een fantastisch team om te coachen.

met andere woorden: Als Ajax kampioen worden dit seizoen is de kans erg reeel dat FdB bij Ajax blijft. In dat geval kan hij oogsten met het huidige team en de talenten uit de jeugd.. er zijn langdurige contracten dus deze spelers gaan alleen weg tegen de hoofdprijs. de spelers hebben sws aangegeven graag te blijven..

Als Ajax geen kanmpioen wordt is de sportieve uitdaging minder - al kan ik me voorstellen dat ze dan voor EL winst moeten gaan - en is de kans op vertrek vele malen groter..

Elk jaar het zelfde verhaal, elk jaar, geruchten... enz... zie het allemaal vanzelf wel... tot dusver is hij nog steeds gebleven, hij kan denk ik zeker wel een stap hoger op, maar hij heeft ook eens uitgesproken dat hij zou maar 10 jaar bij Ajax zou kunnen blijven.. echter... is er weer sprake van betere structuren binnen Ajax... en zou de coach in de toekomst niet zo belangrijk moeten zijn... zoals nu... dan is het gewoon het stokje overdragen en enkel zorgen dat je niet valt

Als ik veel van de reacties in dit topic lees vraag ik mij werkelijk waar echt af of mensen nog wel rationeel kunnen denken, of dat ze misschien teveel verblind zijn door hun liefde voor Ajax.

Frank is een klasse gast, als voetballer had ik zoveel waardering voor Frank. Maar als trainer roepen dat hij een succescoach is, roepen dat hij de enige is die Liverpool op de rails kan krijgen. Frank heeft tot nu toe niets bewezen bij andere clubs, hij is erin gesprongen bij Ajax, en daar heeft hij het goed gedaan, laten we daar maar niet om liegen. Maar is Ajax dat ook niet een beetje verplicht gezien de historie, en het budget wat ze hebben? Nee dan vind ik wat er bij Zwolle gebeurd en andere clubs die maar 1/10e van de begroting hebben van Ajax mooier om te zien. Alsof je met je Mercedes formule 1 auto een race wint tegen een Fiat Panda, en dan roepen dat die persoon de beste coureur is.

Frank heeft een goede prestatie neergezet, dat ga ik niet ontkennen. Maar was het zo'n fenomenale prestatie dat Ajax gewoon domineerde, en er echt een kampioensploeg stond? Ik heb Ajax jaren zien voetballen waarin ze 10x beter voetbalden dan onder Frank, en ook meer punten pakten dan onder Frank en toch werden ze geen kampioen. Ontbrak het Ajax toen niet aan het beetje geluk wat Frank wel had? Dat Frank als enige concurrent een ziek PSV had waar het totaal niet liep?

Als ik die seizoen vaker de reacties lees, tevens dezelfde reacties als vorig seizoen, en de seizoenen ervoor is er één waarom ik elke keer moet lachen "deze wedstrijd snel vergeten en door naar de volgende" dit dan op basis van het vertoonde spel en saaiheid waarmee Ajax voetbalt. Ik denk dat altijd in mijzelf, nou op het einde van de rit kunnen de Ajax supporters zich maar 5 wedstrijden per seizoen herinneren. Is het spel, en het voetbal zo goed onder Frank?

De talenten, al 4/5 jaar horen de andere supporters hier op VZ over de fenomenale lichting die eraan zit te komen, ik ga ze niet allemaal herhalen, ik heb deze opmerking al tientallen malen gemaakt, maar hoeveel spelers zijn de laatste 4/5 seizoenen bij Ajax wel niet gebombardeerd tot super talent na een enkele goede wedstrijd? Wat gebeurd er als dadelijk Kishna, Milik en El Gahzi opeens in de "dip" komen waarin de 10-15 uitgeroepen wereldtalenten van Ajax ook in zijn gekomen de laatste 4/5 jaar? Nu weer de A1 waar de wereldtalenten lopen van Ajax, die wel even het verschil gaan maken en ook in Europa.

Wat ik mooi vind is dat Johan Cruijff deze week een uitspraak deed over Milik, dat de rest van Ajax eens zo gedreven moest zijn, althans in die trend, ik dacht op dat moment, Johan dat klopt, maar Milik heeft de Ajax school niet doorlopen, en Milik werkt nog niet lang genoeg met Frank om zich toe te wijden aan het systeem. Kijk hoe sommige spelers de laatste jaren gebruik maakten van hun actie, waarna ze tot wereldtalent werden gebombardeerd, en na verloop van tijd was de felheid eruit, en schikten zij zich in hun teamrol waarin duidelijk te zien is dat 7 van de 10 wedstrijden Ajax saai en grijs voetbal speelt, en dan kun je nog 70% balbezit hebben, het voetbal is om te huilen. Ik vraag mij af wat na een aantal maanden van deze talenten over is, maar dan staan er weer nieuwe "wereldtalenten" op die dan aanbeden worden door de Ajax supporters.

Nee, ik zie Frank het niet goed doen bij Liverpool, maar omdat ik Frank als persoon en voetballer graag zie hoop ik dat ik het fout heb, want ik gun hem alle succes. Maar ik wil Frank wel eens zien bij een andere club dan de grootste en rijkste club van Nederland, en eens zien of hij daar de verwachtingen waar kan maken, ik betwijfel het, maar 4 kampioenschappen op rij verbloemen alles, dat kampioenschappen met hangen, wurgen en een flinke dosis geluk behaald zijn. Een Twente of PSV van een 5/6 tal jaar geleden was met 2 vingers in de neus kampioen geworden met 10 punten voorsprong op Ajax de laatste 4 seizoenen, maar ja dat zullen wij nooit weten, net zoals wij ook niet nu kunnen weten dat 18 jarige jongetjes wereldtalenten zijn en Ajax over 3 jaar naar de kwart finale in de CL schieten. Alleen zo'n opmerkingen worden selectief wel aanbidden, waarna de kritische afgedaan worden als Ajax haat.

17 december 2014 om 11:25

@ Forzasittard. Het is niet zo dat Frank nergens anders wat gepresteerd heeft. In 2010 was hij assistent van Van Markwijk op het WK, en was al bekend dat zijn invloed op het elftal heel erg groot was. Verder zeg je dat Ajax altijd slecht voetbal speelt, maar jij weet toch ook dat Ajax elk seizoen weer opnieuw moet beginnen omdat de beste spelers weggaan? Je ziet dan dat het elftal weer opnieuw moet zoeken naar vastigheden en dat het voetbal zo rond de winterstop dan weer beter wordt.

Ik denk dat Liverpool een goede club is voor De Boer, mits hij een aantal aankopen mag doen. Sowieso moet er een nieuwe spits komen, want Balotelli kan je net zo goed weer van de hand doen. Ik denk zelf dat De Boer aan het eind van dit seizoen vertrekt. Ook Arsenal zou ik een mooie club voor hem vinden. Samen met Bergkamp Wenger opvolgen.

Als er een mooie club komt dan denk ik dat Frank gaat. Liverpool is natuurlijk een prachtige en grote club. Het is daar nu wel even een zootje dus instappen in de winter zou ik sowieso niet doen. In de zomer fris beginnen en een selectie samen stellen, dat kan Frank wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren