Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Bosz goed presteert, stappen de fans van Ajax daar wel overheen’

Laatste update:

Ajax bevestigde deze week wat al langer in de lucht hing, namelijk dat Peter Bosz het roer in handen krijgt als trainer. De coach komt over van Maccabi Tel Aviv en gaat proberen Ajax de komende seizoenen de landstitel te bezorgen. Dat hij een verleden als speler en technisch directeur heeft bij aartsrivaal Feyenoord hoeft niet onoverkomelijk te zijn. Davy Klaassen denkt dat de fans dat niet als al te bezwaarlijk ervaren.

/

“Mijn broer is een grote Feyenoord-fan, dus ik ken de gevoeligheden wel”, zegt de aanvoerder van Ajax in gesprek met De Telegraaf. “De achtergrond van Bosz is misschien in het begin voor een paar fans van Ajax lastig. Maar als de trainer goed presteert, stappen ze daar wel overheen”, verwacht de middenvelder.

Klaassen looft het aanvallende, dominante en attractieve voetbal dat Bosz nastreefde bij zijn vorige clubs. De Ajacied zegt dat de trainer de intentie heeft het publiek te vermaken en daarmee past hij al in Amsterdam. “De visie van Bosz komt overeen met die van Johan Cruijff, dus dat zit wel goed.”

Denk jij dat de Ajax-fans komend seizoen blij zullen zijn met Peter Bosz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk en attractief bij Vitesse, bij ajax is het moeten winnen. Kortom werk aan de winkel voor Overmars. Voor het Vitese systeem heeft ajax hele andere spelers nodig

26 mei 2016 om 07:50

Tja wat ik eerder al aangaf.
Sprak gisteren iemand dicht buij de harde kern en het krediet van Bosz is 0.
Als Ajax in elke linie een speler haalt die er bovenuit steekt zie ik ajax een eheel mooi jaar krijgfen.
Echter moeten ze van de visie afstappen en investeren en dat zie ik niet gebeuren.

Tja dan is het graf van bosz snel gegraven.

26 mei 2016 om 07:58

De harde kern, de harde kern? Die hebben nou niet het meeste denkvermogen...

26 mei 2016 om 08:06

Nee klopt alleen vaak wel het meeste invloed. jammer genoeg

26 mei 2016 om 08:08

Nee dat hebben ze zeker niet... helaas zijn dit wel de eerste die je hoort bij onvrede. Ze krijgen het vaak voor elkaar om te laten denken dat de meerderheid het met hun eens is...

26 mei 2016 om 09:48

Ik vraag me altijd af of mensen uit 'harde kernen' zelf doorhebben dat ze zo dom zijn

26 mei 2016 om 13:03

Krediet op de bank is 0, evenals hun IQ. Begrijp niet dat die lui zo veel te zeggen hebben. Leeghoofden.

26 mei 2016 om 08:59

Nou juist niet eigenlijk. Als je Bazoer en Gudelj op het middenveld zet, haal je al 80% van alle counters eruit als je met hoge druk speelt. Als beiden dan wisselen met opkomen en verdedigen heb je een super gevaarlijl middenveld. Voorin loopt er ook genoeg. Je kan El Ghazi, Younes, Muric, Cerny, Sinkgraven, Klaassen en Andersen als aanvallende middenvelders neerzetten. Milik en El Ghazi kunnen in de spits. Er zal echt eerst iemand weg moeten voordat er iemand bijkomt (en daar is Fischer al bij gerekend).

Dit is toch echt de domste discussie in de hele voetbal geschiedenis. Oké, hij heeft een Feyenoord verleden, maar wil dat zeggen dat hij dan een mindere trainer is? Hij wil ook alleen maar prijzen pakken. Hij is een trainer en wil hier ook het hoogst haalbare halen. Zou hij landstitel pakken, en ver komen in Europa, is dat niet alleen goed voor Ajax, maar ook voor de trainer zelf als reputatie. Redenen genoeg om het dus goed te doen. Dat met 'aardsrivalen' vind ik ook zo'n onzin. Strijd tussen de twee clubs is leuk, houd het spannend, maar je moet niet overdreven doen alsof er een grote oorlog tussen de twee clubs is. Het blijft voetbal, de voetballers doen het met plezier, en wij kijken het voor onze plezier.

26 mei 2016 om 10:28

Dat is het ook. Alleen zijn supporters vaak bang dat er bij eventuele successen dan reacties komen van 'jullie hadden een feyenoorder als trainer nodig om kampioen te worden'...

26 mei 2016 om 11:22

Van mij mag een ieder dat roepen, lig daar serieus niet wakker van. Zijn Feyenoord verleden interesseert me niets.

26 mei 2016 om 23:27

Zoals Michels al zei:'voetbal is oorlog '!😉

Nou heb ik al geen hoge pet op van veel Ajax fans, maar als ze hier al een probleem over maken.... En als Ajax aan het eind van het seizoen kampioen is wordt hij door dezelfde fans op de schouders gehesen.

26 mei 2016 om 07:58

Ach, hij moet even het vertrouwen zien te winnen. Iedereen had ook zijn twijfels bij Vermeer, maar door zijn prestaties bij Feyenoord heeft iedereen er nu maling aan dat hij van Ajax af komt.

26 mei 2016 om 08:56

Dat is toch altijd zo in het voetbal? Als er spelers of trainers van rivalen overkomen is er eerst altijd heisa. Maar zodra het goed gaat, is iedereen met die persoon.

26 mei 2016 om 10:28

Ik vind het niet zo gek dat mensen twijfels hebben aan bosz, ik namelijk ook. Niet eens vanwege zijn feyenoord verleden maar vooral vanwege t feit dat ie nergens een prijs heeft gepakt en de club niet kent. Maar ik hoop echt dat hij het goed gaat doen!

26 mei 2016 om 10:46

Als dat een vereiste was, dan was De Boer ook niet een geschikte coach. Dit gezeur gaat alleen over zijn Feyenoord verleden.

26 mei 2016 om 21:05

Want de boer heeft voordat ie trainer werd niet bij ajax gespeeld?

Die gozert links op de foto sloot z'n loopbaan notabene af bij Feijenoord. Zie hem nog op de schouders vd spelers zitten in de Goffert. Komt vast wel goed.

Ach, dan kan Bosz nog wel een Feyenoord-verleden hebben. Maar bij de achterban bij Feyenoord wordt hij uitgekotst. Hij was mede verantwoordelijk voor de financiele malaise waar Feyenoord in terecht is gekomen.

Klaassen's broer een groot Feyenoord-fan? Gezellig boel aan de keukentafel op zondagavond. :-)

Feyenoord verleden boeit me niks.

Ik ben wel benieuwd of Bosz zichzelf inmiddels kan gedragen tegen over scheidsrechters. Wat een irritante druktemaker was dat bij Vitesse.

26 mei 2016 om 09:22

Aah zeuren op de scheids.. Nu snap ik dat Ajax hem genomen heeft. Dat is een vereiste natuurlijk

Attractief voetballen? Dat gaat niet lukken met de huidige selectie. Zit zo weinig creativiteit in het elftal ...

26 mei 2016 om 09:02

Het is maar hoe je de spelers gebruikt. Gudelj moet je bijv vaker laten opkomen, El Ghazi is goed in de trasitie, Milik kan redelijk wat voor zichzelf creeren, Younes spreekt voor zich, Muric en Cerny kunnen het ook, Sinkgraven en Andersen missen vertrouwen, maar zijn ook heel creatief. Zelfs Dijks kan nog een hoop forceren met zijn rushes.

Beenhakker werd ook geaccepteerd en dat was zeker geen Feyenoorder??

Hij heeft een Feyenoord verleden, maar is toch geen echte Feyenoorder.
Dus totaal onzin om daar moeilijk over te doen.

Zelfs al was het een echte Feyenoorder, dan kunnen we het er nog wel over hebben.
Maar ja....iets te veel mensen met 1 hersencel rond het voetbal.

26 mei 2016 om 09:03

Hij heeft wel 6 jaar bij Feyenoord gevoetbald.
Als ik het goed heb maar ik weet het niet 100 procent zeker
Hij verdient een kans ik denk dat die een paar spelers moet halen.
Dan zie ik bosz er wel een aantrekkelijk Ajax van maken.

26 mei 2016 om 09:23

Geen echte Feijenoorder misschien, maar riep destijds als trainer in Arnhem dat mocht Vitesse een keer verliezen dat dat wel van Feijenoord mocht.

Lekker belangrijk, wat het domste deel van het publiek er van vindt.
Op deze site heb ik in meerdere polls gezien dat Tachtig procent blij is met Bosz!
Dus misschien dat we nu verder kunnen en dit deel eens lekker laten voor wat het is.

Ik word soms zo moe van mensen die zich een fan noemen, maar dan gaan klagen omdat iemand een verleden heeft bij een andere club zoals Feyenoord.
Johan Cruijff voetbalde zelf ook nog een jaar voor Feyenoord. Als het bij hem kan, dan kan het ook bij Peter Bosz.

Ik ben wel benieuwd hoe het straks onder Bosz gaat. Ik hoop vooral op dat hij weer een winnaarsmentaliteit kweekt. Dat er weer wordt gestreden voor de overwinning, weer met veel passie elke wedstrijd in. Dat heeft Ajax immers het landkampioenschap gekost.

Bosz is nog niet aan zijn klus begonnen of hij staat al ter discussie. Dit zal alleen maar erger worden als Bosz geen kampioen gaat worden. Dan mag hij snel zijn biezen pakken want dan wordt het opeens wel een issue dat hij een ex feyenoorder heeft. Zijn krediet zal snel op zijn bij tegenvallende prestaties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren