Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Barcelona geen prijzen meer pakt, waarderen we dit extra’

Laatste update:

Barcelona doet zondag een gooi naar de Copa del Rey, nadat eerder al de landstitel in de wacht werd gesleept. Tegenstander Sevilla heeft net de Europa League gewonnen en zal dus met veel vertrouwen aantreden in de eindstrijd van het binnenlandse bekertoernooi. In de competitie kreeg Barcelona nog klop bij Sevilla, weet trainer Luis Enrique.

/

“Sevilla heeft het altijd goed gedaan tegen ons, het is een ploeg die altijd voor problemen zorgt. Bovendien is Unai Emery een van de beste trainers van Europa. Sevilla is net als Barcelona een club die gewend is aan het spelen van finales. De wedstrijd zal dan ook aantrekkelijk blijven tot het einde.”

Volgens de coach maakt Barcelona zondag een einde aan een uitstekend seizoen. “Er komen tijden dat we even geen prijzen meer pakken. Dan waarderen we extra wat we deze tijden allemaal bereikt hebben”, klinkt het.

Denk je dat Barcelona zondag de finale van de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Sevilla wint.
Wat een heerlijk voetbal spelen ze.
Overigens zou het mooi zijn als Sevilla volgend jaar ook de in CL ver kan komen.

21 mei 2016 om 16:23

Plaats je voor cl.
Word 3e in de cl.
Ga naar EL.
Win de el.

Repeat.
Sevilla things

21 mei 2016 om 16:51

Ze pakken aardig wat geld op deze manier inderdaad. En die sportief directeur weet ook wat ie doet, dus lijkt me dat Sevilla op deze manier een aanval zou kunnen doen op Atletico.

22 mei 2016 om 00:25

Dit jaar heeft Sevilla 0-3 thuis verloren van atletico en hebben ze geen een uitwedstrijd gewonnen. Het verbaast me daarom ook dat ze zo goed doen in Europa, aangezien dit seizoen het baggerslecht ging met Sevilla in de el. Dus om de aanval op de top 3 van Spanje te openen moet nog veel verbeterd worden.

21 mei 2016 om 17:26

Wat barcelona speelt geen mooi voetbal of..?

21 mei 2016 om 18:04

Mooie conclusie

Zo is het maar net Enrique...het is niet vanzelf sprekend jaar in jaar uit prijzen te pakken. We zijn gezegend door dat we dit nu allemaal mogen meemaken...Visca El Barca en mag de beste winnen morgen!!

21 mei 2016 om 20:40

Visca el barca !!!

Ik schat de wedstrijd op 65/35 in voordeel van Barcelona en vooral omdat Sevilla net EL achter de rug heeft, dus die zullen wel iets minder rust hebben gehad, maar het zal ook afhangen van wie beter voor de dag komt. Finales kunnen altijd alle kanten op.

Weet iemand waar je deze wedstrijd kan kijken?

21 mei 2016 om 20:19

Ziggosport. Als je Ziggo hebt. Anders moet je een stream zoeken.

21 mei 2016 om 22:04

Oke bedankt

Sevilla kan dit jaar 4 prijzen pakken,ze spelen zowel de europese en spaanse supercup,ongelooflijk....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren