Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Allegri: ‘Ajax is in vorm, maar wij zijn de thuisspelende club’

Laatste update:

Massimiliano Allegri heeft vertrouwen in een goede afloop van de Champions League-groepsfase. Woensdagavond ontvangt zijn AC Milan in eigen huis Ajax en een gelijkspel tegen de Amsterdammers is voldoende om door te gaan in het miljoenenbal. Allegri weet dat de tegenstander in vorm is, maar hij hoopt dat het thuisvoordeel AC Milan in de kaart zal spelen.

/

“Ons voordeel is dat twee van de drie mogelijke resultaten al goed genoeg zijn voor ons”, wijst de trainer naar een zege en een gelijkspel. “Maar dan nog staat er veel op het spel. We zullen erg attent moeten zijn en kunnen niet op 0-0 gaan spelen. We moeten de wedstrijd ingaan met rust en vastberadenheid. Het is een wedstrijd als alle andere wedstrijden, de bedoeling is te winnen”, vertelt Allegri dinsdag.

Milan wisselt dit seizoen goede resultaten af met matige of zelfs slechte. Zaterdag werd uit bij Livorno pas laat een punt gepakt dankzij Mario Balotelli. “We troffen een team dat ons goed te pakken had”, beaamt Allegri. “We waren wat roekeloos bij de twee tegentreffers, maar namen verder niet teveel risico. De tweede goal was echt een fout, zoiets mag morgen niet gebeuren tegen Ajax”, waarschuwt hij.

“Ajax is goed in vorm”, weet Allegri. “Ze spelen goed, maar wij zijn de thuisspelende club. We moeten agressief van start gaan om deze wedstrijd te winnen. Het is een wedstrijd die van fundamenteel belang is. Makkelijk wordt het niet, maar de fans zullen fantastisch zijn voor ons. Zij spelen een zeer belangrijke rol om bij de laatste zestien te geraken.”

AC Milan zal spelen voor...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk toch echt dat we gaan winnen. Milaan speelt thuis maar wij zijn beter.

10 december 2013 om 13:01

Milaan speelt thuis en ajax heeft nog geen punt gepakt in een uitwedstrijd in de CL, daarom denk ik dat milan door zal gaan met een gelijkspel :/

10 december 2013 om 13:23

je bedoelt te zeggen ajax heeft pas 1 punt gepakt in een uitwedstrijd in de CL dit seizoen? Het was namelijk gelijk bij Celtic (wat teleurstellend was, dat geef ik je) maar van barca uit verliezen is geen schande en die hebben we teruggepakt. Dat is dus 1 punt uit twee uitwedstrijden, te weinig? Ja vanwege celtic maar voor de rest..... drie jaar geleden wonnen we uit bij milan en nu staat ajax er in mijn optiek beter voor en ac milan minder (gebaseerd op hun resultaten in de competitie en de thuiswedstrijd tegen Ajax) Is milan dan alsnog de favoriet, ja dat wel maar ajax is niet kansloos en jouw redenering gaat niet op nmgnjizz

10 december 2013 om 13:31

Ajax verloor 2-1 uit bij Celtic....

10 december 2013 om 13:33

We verloren uit bij Celtic hoor. Goal van Schone, penalty en van richting veranderd schot. 2-1

10 december 2013 om 14:46

Zo een beste blunder emvo....

10 december 2013 om 15:09

lol.. emvo.. leuk verhaaltje.. maar nu je excuus aanbieden aan nmgnjizz..

on:

ik vrees dat het weer een 1-1 gaat worden.. laatste 5 minuten balo.. ut blijven italianen natuurlijk.. maar hopen mag natuurlijk altijd… en ik hoop[ dat we door gaan in de cl.. al hebben we misschien wel meer kans in de el om es hoge ogen te gooien..

10 december 2013 om 13:01

Ik hoop het! Indien Milan hun beste spel boven tafel kan krijgen, gaat ajax met een nederlaag naar huis. Nu lukt Milan dat dit seizoen niet al te vaak, zo lijkt het, dus laten we hopen dat t woensdag weer niet gaat. Als ajax dan op eenzelfde manier Milan onder druk kan zetten als met Barcelona de eerste helft, maakt ajax kans. Maar goed, tis afwachten. En Allegri heeft een goed punt met het thuisvoordeel.

10 december 2013 om 13:07

Ajax beter dan Milan hahah ja Balotelli ligt echt wakker van de Denswils van deze wereld! 3-1 Milan

10 december 2013 om 13:57

Jij hebt in alle topics praatjes, maar kom je na de wedstrijd ook je gezicht laten zien. Ik ben wel benieuwd naar je reactie

10 december 2013 om 13:08

Het vertrouwen van Ajax is groot, te groot als je het mij vraagt
Italianen zijn meesters in het verdedigen en ik verwacht dat Ajax met een groot vertrouwen begint, dat het naar mate de wedstrijd vordert weg ebt en Milan stiekem de winnende goal maakt

10 december 2013 om 14:49

Italianen wel, ja, maar die koekebakkers van AC Milan niet hoor die kunnen er werkelijk helemaal niks van.

Ik heb ook vetrouwen in een goed resultaat en denk ook zeker dat dit reeel is, die arrogante kwalletjes van Milan (mexes, Balo, El shaarawy noem ze maar op die gaan ons sowieso onderschatten, net als ze bij PSV deden enige verschil is dat wij onze kansen wel afmaken,.

10 december 2013 om 15:14

Arrogante kwalletjes van Milan
Ik denk hetzelfde over Ajax
Lees je eigen tekst eens en probeer neutraal te kijken
Dan is Ajax toch ook erg arrogant

10 december 2013 om 19:32

Volgens mij denk je hetzelfde over wat een enkele supporter net heeft gezegd. Laten we eerlijk zijn, de kans dat Ajax wint houd ik op zo'n 30% en ik denk dat dat reëel is. Frank houdt de jongen absoluut met beide benen op de grond, en vechten voor een mooi resultaat is het enige wat we kunnen doen. Ajax is zeker geen arrogante ploeg op dit moment

10 december 2013 om 13:35

Klopt, en Milan heeft toch zijn stadion niet vol stelletje gloryhunters! Ajax is echt niet onder de indruk van hun publiek hoor. Ajax gaat gewoon heel volwassen 3 punten daar weg snoepen.
Ajax is een club die in de Champions League thuis hoort! Want wij winnen van Barca!

10 december 2013 om 13:54

Ajax4xcl

Ik hoop zo erg dat je sarcastisch ben.. Want ik kan namelijk wel lachen om je reactie. Ajax..die in de Cl hoort omdat ze tegen Barca hebben gestunt haha! Dan hoort Celtic zeker ook de Cl te winnen?

10 december 2013 om 14:46

Ajax is een Europese topclub. Die hoort thuis in de CL! Ajax is een kampioen en Milan was de nummer 3 van Italië.

10 december 2013 om 15:16

Ik schat de nummer drie van Italië hoger in als de nummer 1 van Nederland.
Maar jij vind Ajax beter als de nummer drie
Als PSV oid kampioen was geweest had je waarschijnlijk anders gesproken

10 december 2013 om 21:27

Ajax hoort in de CL thuis omdat 'ze' landskampioen zijn geworden.

Kijk uit voor de enkeltjes dus.. Als ze bij Milan zeggen dat ze agressief van start gaan dan wordt dat ook agressief. Ik hoop dat Webb meteen de toon zet en snel kaarten gaat trekken, want anders kan dat uit de hand lopen.

Verder kan ook dit ons in de kaart spelen. Vaak zit er bij agressiviteit geen rust en overzicht meer bij en kunnen wij als we ons eigen spel spelen daarvan profiteren.

Ik hoop alleen 1 ding, en dat is dat Bojan in de spits speelt. Als hij zich uit laat zakken en spelers als serero en Klaassen duiken ineens op in de 16 dan weten die verdedigers van Milan echt niet meer waar ze het zoeken moeten. Die hebben het liefst een tegenstander tegen hun aan staan en kunnen een mannetje zo prima uitschakelen, maar wanneer het lopende spelers met diepgang zijn hebben ze het vaak erg lastig.

Ik ga er morgen in ieder geval van genieten in Milaan!

10 december 2013 om 12:48

Jij hebt helemaal gelijk. Gebeurde toen ook tegen Manchester City, die verdedigers wisten op een gegeven moment niet eens meer wie ze moesten dekken en raakten helemaal in de war. Hoop dat dit weer zo'n wedstrijd wordt.

10 december 2013 om 12:57

Precies. Allemaal prima verdedigers als ze een mannetje uit moeten schakelen, met een echte spits. Maar wanneer ze geen vaste tegenstander hebben zijn het vaak domme verdedigers die geen inzicht meer hebben over waar ze nou precies moeten staan.

10 december 2013 om 13:03

Ja want met agressief bedoeld Allegri ook echt grove tackles etc en niet gewoon aanvallend van start gaan, kenner hoor jij.

"die hebben het liefst een tegenstander tegen hun aan staan en kunnen een mannetje zo prima uitschakelen, maar wanneer het lopende spelers met diepgang zijn hebben ze het vaak erg lastig."

Zoals de thuismatch van Milan tegen Barca waar Messi geen seconde in beeld geweest is en Barca niet 1 échte doelpoging gecreërt heeft? Spelers als Mexes Zapata Bonera en Silvestre zijn prutsers maar maak van een Serero of Klaassen aub geen Messi of Iniesta...

10 december 2013 om 13:37

Wil niet heel betweterig doen, maar de vorige wedstrijd speelde Milan ronduit smerig. Montolivo, Muntari en Balotelli gedroegen zich zeker niet als lieverdjes. Daarnaast bedoelt Allegri met agressief scherpte en felheid. En dat resulteert in overtredingen als het niet loopt.

10 december 2013 om 14:47

@ignition

Webb kennende zal hij niet met kaarten gaan smijten als er hard wordt gespeeld. In Engeland wordt er sowieso veel harder gespeeld dan in andere landen. Smerige overtredingen op enkels enz worden hopelijk wel bestraft zoals het hoort inderdaad.

Ik denk dat het fysieke aspect nog wel een probleem kan worden in Milaan.
Op het middenveld Klaassen en Serero tegen N. De Jong en Muntari als ik het goed heb. Dat zijn geen misselijke jongens. De kunst is dan om buiten de duels te blijven en je eronder uit te voetballen. Ik ben benieuwd of Ajax dat in het San Siro op de mat kan leggen.

10 december 2013 om 21:28

Cityajax, maar het valt mij just op dat Engelse scheidsrechters veranderen als ze van het eiland af zijn, tenminste dat vind ik van Clattenburg.

Onder normale omstandigheden zou Milan thuis gewoon moeten winnen van dit Ajax. Maar goed, de druk ligt ook bij hun en Ajax kan daarom gewoon vrijuit voetballen.

10 december 2013 om 13:10

Hoezo ligt de druk nou weer bij Milan? Hoe kan Ajax vrijuit voetballen? De druk ligt juist bij Ajax omdat Ajax moet winnen. Milan heeft het een stuk makkelijker omdat ze aan een gelijkspel genoeg hebben. Als Ajax vrijuit gaat voetballen en uit een counter de 1-0 tegen krijgt moeten ze twee keer scoren. Dat gaat echt niet gebeuren, dan gooit Milan gewoon de achterhoede op slot.

10 december 2013 om 13:19

Nou, omdat bij Milan in de champions league overwinteren een absolute must is, bij Ajax niet.

10 december 2013 om 13:34

Te dom om te poepen ben je

Als ik eerlijk ben, voorspel ik dat Ajax 1-0 of 2-1 voor zal staan en dat Milan er in de 83e minuut een gelijkspel van maakt. Zou niet de eerste keer zijn...

Makkelijke overwinning voor Milan.

10 december 2013 om 12:53

En waar maak jij dat op uit beste meneer ? Het kan gewoon elke kant op gaan Ajax beter in vorm maar Milan speelt thuis en heeft op de meeste posities betere spelers. Maar voor niemand wordt het een makkelijke overwinning !

10 december 2013 om 13:13

Hoezo moet je je nou weer verantwoorden als je zegt dat Milan gaat winnen? Verklaar jij dan waar je op baseert dat niemand makkelijk gaat winnen? Het spreekt voor zich dat Milan de favoriet is. Al draaien ze nu slecht, ze hebben alsnog tien keer meer kwaliteit dan Ajax. Bovendien is de CL een geheel andere competitie. De kansen liggen voor 90% bij Milan, 8% gelijkspel en 2% kans op winst van Ajax.

10 december 2013 om 13:22

Hij zet een zin neer zonder argumenten daar mag ik toch best om vragen ? En als je men post leest kun je mijn argumenten lezen maar zal het nog even herhalen voor je : Ajax is in vorm en Milan niet, maar Milan speelt thuis en heeft een betere selectie. Dus daarom denk ik dat het voor niemand makkelijk zal worden. En tevens als iedereen hier in een zin zijn mening gaat verkondigen dan wordt het een saaie boel hier en dan vindt ik dat ik best mag vragen waarom.

10 december 2013 om 13:59

@applegreen
Je hebt gelijk dat dat Milan meer individuele kwaliteit heeft, maar de som van individuele kwaliteit bepaald lang niet altijd de uitkomst van een wedstrijd. Milan heeft ten slotte ook meer individuele kwaliteit dan de tegenstanders in de Serie A en daar presteren zij ook slecht. Barcelona heeft ook veel meer individuele kwailiteit, maar verloor ook van Ajax(en bespaar me alsjeblieft je bagetaliserende opmerkingen met betrekking tot die overwinning)

Het feit dat ze nu ineens championsleaugue spelen gaat er niet voor zorgen dat ze ineens heel veel beter spelen. De resultaten in de championsleague zijn nu ook niet heel indrukwekkend.

Milan heeft uit bij Ajax nog maar net gelijk gespeeld door een onterechte pingel in blessuretijd. Als ze echt zo oneindig veel beter zijn dan Ajax, waarom kwamen ze dan gelukkig weg met een gelijkspel?

Milan heeft betere spelers, maar Ajax is meer 1 geheel dan Milan.

Milan kan best winnen maar ik schat de kans verhouding 60% milan 40% Ajax.

Blind moet zijn dag hebben en scherp zijn en Ajax zie ik gewoon winnen.
AC Milan stelt bijzonder weinig voor en Ajax is hongerig.
Hopen voor de Amsterdammers dat Berlusconi niet de scheidsrechter heeft omgekocht morgen.

Serero loopt dat hele elftal eruit en staat overal precies goed, medelijden met degene die zijn.

10 december 2013 om 13:01

Misschien denkt de scheids nog na over de jong met zijn schop in de wk finale.

En Milan heeft ook gewoon betere spelers en heeft aan een punt al genoeg

10 december 2013 om 13:00

Betere spelers maar heb jij de vorm dit jaar al gezien? ik heb eens aandachtig naar milan zitten kijken de afgelopen weken en als jij dat ook had gedaan zou je wel iets anders roepen.

10 december 2013 om 13:09

Dit is voor hun ook een belangrijke wedstrijd , als het er echt aankomt zie ik dit Milan ook wel presteren

Ajax heeft niks meer te verliezen. Milan wel.
Ajax moet gewoon alles of niets spelen.

De begroting van Barca en Milan zijn veel groter. Mocht Ajax niet winnen dan hebben ze zichzelf te kort gedaan uit bij Celtic en thuis tegen Milan.. Daar hadden ze meer punten moeten pakken.

Kan echt niet wachten op deze wedstrijd, het kan alle kanten opgaan. Ik hoop op een overwinning voor Ajax maar ik zal niet verbaasd zijn wanneer dat niet gebeurt.

Ik kijk ontzettend uit naar dit duel !! De teleurstelling zal bij Ajax niet zo groot zijn op het moment dat de volgende ronde niet wordt gehaald. Dat is zeker wel een voordeel.

10 december 2013 om 12:56

Dat zal tegenvallen hoe teleurgesteld de ajacieden zullen zijn wanneer de volgende ronde niet gehaald wordt.

10 december 2013 om 13:04

Inderdaad, ik krijg het idee dat iedereen er al bijna op rekent dat ze door zullen gaan. ik vrees voor een scenario zoals Rhajax1 dat schetst.

10 december 2013 om 21:33

Nee hoor, normaal gesproken eindigen Milan en Barca ook boven aan, het kan alleen maar meevallen.
Tuurlijk als je zo dichtbij bent dan is het enorm aantrekkelijk, maar bijvoorbeeld 2 jaar terug met Lyon, toen was de teleurstelling pas groot.
Iedereen was met stomheid geslagen in de Arena toen de eindstand van Zagreb - Lyon op het scorebord kwam.
En ja we hebben het uit bij Celtic en thuis tegen Milan laten liggen.
Als je daar gewoon de 0 houd, en niet verliest bij Celtic maar minimaal gelijkspeelt... dan is de kans op de volgende ronde 100%.
Erg jammer.
Ieder jaar hoop je op een goed begin maar is het begin weer slecht.

Ik zie de kansen als 50/50. Ajax is in vorm en heeft bewezen een zeer hoog niveau te halen als het lekker loopt. Milan is niet in goede vorm maar speelt wel thuis en heeft genoeg individuele kwaliteit om toch resultaat te halen. Het zou goed zijn voor de status van Ajax en de eredivisie mits we hier gewoon winnen en weer eens een ronde verder komen. Trots ben ik in ieder geval al op de resultaten in deze ijzersterke poule en overwinteren is al een feit.
Sleutel van de wedstrijd zal Blind worden die Kaka onschadelijk moet maken.

10 december 2013 om 12:56

Verwacht jij Blind op Cvm en Ligeon op linksback?

Ik weet het zonet niet. Ik hoop wel op dit scenario, en dan met Bojan in de spits, maar ik heb zo het gevoel dat Frank kan verrassen en Poulsen op Kaka zet. Ik vrees alleen dat Poulsen dat niet aan kan en het allemaal gewoon niet kan belopen.

Laten we hopen op Ligeon linksback en Blind op cvm.

10 december 2013 om 12:59

De boer heeft toch allang aangegeven dat hij niet sleuteld aan het middenveld?
Dus ligeon staat gewoon op linksback.
Lekker veel snelheid heeft die jongen.

10 december 2013 om 13:02

Ga ik wel vanuit. Ajax moet gaan spelen voor de overwinning en dus ook het middenveld gaan domineren. Klaassen, Blind en Serero voelen elkaar perfect aan en hebben bewezen een ijzersterk middenveld te zijn. Als je Poulsen op die plek neerzet speel je minder dwingend en is de wisselwerking minder. Ik denk dus zeker dat Blind op de CVM gaat spelen en er een oplossing gezocht wordt door de LB in de vorm van Ligeon. Ligeon is retesnel en ik verwacht dat Milan op de counter gaat spelen, dus is dat wel een fijn punt.

10 december 2013 om 13:04

Toch is het bereiken van de volgende ronde een cruciale stap in de ontwikkeling van Ajax. En die stap zetten is de afgelopen jaren niet gelukt. Het spelen in de Europa League zegt mij niet zoveel. Kortom, voor mij is de Europese missie pas geslaagd als Ajax woensdag weet te winnen in Milaan. En dat is zonde, want ondanks twee goede resultaten (winst thuis Barcelona, winst thuis Celtic) heeft Ajax onnodig cruciale punten laten liggen in andere wedstrijden. Het is dus niet alleen trots wat ik voel als ik naar de resultaten kijken. Het is ook teleurstelling dat Ajax het niet eerder heeft weten te beslissen.

Ik ben het met je eens dat de kansen 50/50 zijn. Deze wedstrijd kan alle kanten op.

10 december 2013 om 13:08

Zeker, ik hoop uiteraard ook op meer en ik vind dat als we die stap kunnen zetten het ook daadwerkelijk dit jaar is. De omstandigheden zijn goed alleen hebben we inderdaad het onszelf erg moeilijk gemaakt door punten te laten liggen. Eerst zal teleurstelling overheersen, maar ik hoop dat het dan snel omgezet wordt in een enorm goed resultaat in de EL. Ik heb het gevoel dat dit Ajax namelijk Europees hoge ogen kan gaan gooien.

@fantantonio18 : Als je bij elke wedstrijd uitgaat dat "de betere spelers" winnen dorgaan, kan je net zogoed niet komenopdagen.

Barcelona heeft toch ook betere spelers, is ook 2-1 geworden als ik m niet vergis.

On: Het mooie zal zijn als Ajax voor de rust 1-0 voorkomt.
Dan moet Milan gaan forceren en worden hun ook kwetsbaar achterin, als je 0-1 achter komt is het afgelopen.
Dan gaan ze naar achter leunen en counteren en word het een nulletje of 2/3.

Milan is ook zeer wisselvallig, als Ajax het niveau van laatste weken haalt zie ik het zeker wel gebeuren vanavond.

Ik ga voor een 1-2 voor Ajax!

10 december 2013 om 13:08

Wedstrijd is morgenavond(woensdag 11 december) om kwart voor negen. Nog een nachtje slapen, helaas.

Ajax kan vrij uit spelen.
Als bojan maar in de spits staat zie ik ajax wel winnen.
Met bojan fischer schøne en klaassen heb je zo veel beweging dat gewoon moeilijk is te verdedigen.

Ben bang dat Ajax het niet gaat winnen,ac heeft een goede ploeg en ook het thuisvoordeel. Hoop voor de Ajacieden dat ik het fout heb,maar zie Ajax niet winnen.

Allegri ga je koffers maar pakken want ajax gaat winnen en dan pleuren ze jou op straat.

wedstrijd die alle kanten op kan gaan..belangrijk is wel wie die 1e goal maakt, van daaruit gaat de wedstrijd eigenlijk pas echt beginnen, als Ajax scoort zal Milan moeten komen wat meer ruimte voor Ajax op zal leveren, mocht Milan eerst scoren dan wordt het wel lastig omdat ze zich dan nog meer in zullen graven in een italiaanse handbal verdediging en loeren op de counter met Balo en Kaka. Hopelijk scoort Ajax de 1e goal en krijgen we een mooie wedstrijd met 2 aanvallende ploegen ipv 1 team dat wll voetballen tegen een team die genoegen neemt met kleine voorsprong of gelijkspel

Ajax moet vanaf het begin gewoon hun eigen spel spelen en zich niet van de mat laten spelen met het agressieve spel van Milan. Ik weet dat Milan meer kwaliteit in huis heeft en dat ze ook nog eens thuis spelen, maar Ajax is een beter team en heeft tegen Barca al bewezen dat ze hun eigen spel met succes kunnen spelen tegen topclubs. Met deze opstelling hoop ik op 3 punten voor Ajax en het nederlandse voetbal

Cillisen
Van Rhijn
Moisander
Denswil
Ligeon
Klaassen
Blind
Serero
Schone
Bojan
Fisscher

Als ik die foto zo zie zie ik inderdaad een man die enorm veel vertrouwen heeft in zijn eigen club, Ajax zal het erg moeilijk krijgen om met 0-10 te winnen in hun stadion.

Veel Ajacieden zijn wel erg optimistisch, als ik het gros moet geloven staat Ajax al met anderhalf been in de volgende ronde. Ik denk dat Milan helaas toch te sluw is en dat Ajax in het mes gaat lopen en een goal tegen krijgt.1-0 of 1-1 eindstand.

10 december 2013 om 14:57

Ben ook Ajacied maar snap niet dat sommige zich door een aantal goede wedstrijden al zo rijk rekenen. Maar goed nu kunnen ze laten zien hoe goed ze echt zijn in een wedstrijd waar het er echt om gaat. Verder blijven het natuurlijk Italianen

10 december 2013 om 15:30

Je mag altijd positief zijn natuurlijk maar wel wat realistisch blijven. Het is niet zo dat Ajax Milan even met gemak opzij zet. En dat lijkt bij sommigen wel het beeld dat ze hebben van deze wedstrijd.
Ajax zal opnieuw helemaal top moeten zijn om van Milan te winnen, helemaal in San Siro.

10 december 2013 om 16:47

Ja inderdaad die zijn een beetje in de euforie blijven hangen. Maar goed hoop dat ze gelijk hebben natuurlijk

Hij heeft het wel over thuis spelen maar dat publiek in San Siro vind ik nou niet zo heel erg beangstigend en vergeet niet dat er ook nog 3000 Ajacieden die kant op gaan. Dat thuis voordeel weet ik niet of dat er wel is.

Het beloofd in ieder geval een mooie pot te worden.

*dream mode on*
2-3 92' minuut Bojan! Hoop het zo. Kan dat pijnlijke moment uit 2003 maar niet vergeten en die onterechte strafschop dit seizoen.
*dream mode off*

Ow ik kijk erg uit naar de smoesjes van alle ajax haters waarom ajax heeft gewonnen .
Wat zal het worden,lucky ajax?ac gunde het ajax? Ac is niks meer? fifa is suporter van ajax? :P

Milaan zal zich laten terugzakken en er met een paar gevaarlijke counters proberen uit te komen. Ajax is in vorm, Milaan begint weer in vorm te raken, dus Ajax maakt zeker een kans. AC Milaan staat er wel om bekend dat ze er in dit soort wedstrijden altijd staan, of ze nu in vorm zijn of niet.

Ajax moet gewoon zijn eigen spel spelen en proberen het goede spel van de afgelopen weken mee te nemen. Zou mooi zijn als het ze lukt om Milaan te verslaan.

Ik verwacht dat De Boer zijn elftal op 3 posities gaat wijzigen:
- Denwil ipv Veltman (veltman is geschorst, dus logische vervanger)
- Poulsen ipv Ligeon (ivm met de ervaring van Poulsen en omdat Ligeon zich op links toch iets minder thuis voelt dan op de rechterflank)
- Bojan ipv Hoesen (hoesen is een echt aanspeelpunt voorin tegen de laatste man aan, dat hebben de Italianen het liefst. De cv's van Millaan houden er niet van om mee te gaan dekken tot aan het middenveld dus Bojan kan "tussen de linies" inspelen. Bovendien viel hij de laatste keren erg gretig en goed in.

Op papier zal Blind linksback spelen, maar omdat Milaan niet met 3 echte spitsen gaat spelen (El Shaarawy, Ballotelli en Kaka waarschijnlijk) zal Blind doorschuiven op het middenveld en naast Poulsen komen te spelen. Poulsen in de vaste mandekking op Kaka en Blind ernaast voor de versterking van het middenveld.

Cillessen
Van Rijn
Moisander
Denswil
Blind
Klaassen
Poulsen
Serero
Schöne
Bojan
Fischer
10 december 2013 om 15:10

Nee lijkt me sterk. Over denswil heb je sws gelijk, bojan zal neem ik aan ook wel starten. Alleen blind gaat echt op het middenveld spelen. Het is niet zo dat blind telkens mee naar voren gaat. Ligeon wel en dat is ook het idee van de boer, omdat blind dat dan kan opvangen. Dus dan heb je een middenveld met superveel voetbal waarbij je 6, blind, ook nog de wellicht kwetsbare positie kan opvullen. Wellicht dat als Ajax achterkomt, dat poulsen dan voor ligeon komt en dan in een 3 4 3 gaat spelen met poulsen en blind. Maar het middenveld is nu heilig, anders snap ik er echt niets meer van

Morgen ben ik misschien wel voor het eerst in mijn leven zeer fanatiek voor Ajax. Opzich ben ik altijd wel voor Nederlandse clubs in Europa, maar ik heb echt heel erg dat ze de volgende ronde halen. Vooral door dat eindeloze gezeik over de Nederlandse competitie en als grote middelvinger naar het grote geld in het voetbal. Zou prachtig zijn als zo'n jong, zelfopgeleid team doorgaat in een Poule met twee (oké 1.5) grootmachten.

' T word een close call. Ik denk dat het heel moeilijk scoren wordt tegen Milaan. Net als de vorige wedstrijd denk ik dat ajax het spel zal maken en dan Hopelijk zal scoren. maar het wordt moeilijk.

De ploeg die het best met de druk gaat zal doorgaan naar de volgende ronde. Helaas zal dit waarschijnlijk Milan zijn. Tegen Barcelona heeft Ajax fantastisch gespeeld, hier stond ook nauwelijks druk op. Wanneer Ajax verloren zou hebben had niemand daar van opgekeken. Op komende wedstrijd staat veel meer druk en ben benieuwd hoe de jonge jongens van Ajax daarop gaan reageren, wanneer dat goed gaat geef ik ze zeker een kans!!

Off: Voor al die psv-ers die hier aan het klagen zijn verwijs ik naar donderdag waar psv moet gaan knokken voor een plaats in de volgende ronde van de EL. Dat zegt genoeg denk ik. En dan nog niet gesproken te hebben over de teams die niet eens EL halen(feyenoord, Twente). Ben gewoon blij dat er een Nederlandse club het zo goed doet in de Champions League!

Milan is in mijn ogen favoriet op basis van het thuisvoordeel en de ervaring die daar in het veld staat. Toch heb ik ook het gevoel dat Ajax zou kunnen stunten. Het is belangrijk dat ze de beginfase goed doorkomen, eventuele zenuwen snel de baas worden en gaan voetballen met het geloof dat ze milan kunnen pakken.

Het is al knap dat Ajax in de laatste poule wedstrijd nog alles in eigen hand heeft. Het wordt uiteraard zeer lastig maar Ajax is in vorm.

Denk dat Ajax een zeer reële kans maakt op 3 punten morgen. De laatste wedstrijd oogt Ajax heel hongerig integenstelling tot Milan. Die maken de laatste tijd, Eigenlijk de laatste maanden een indruk op me van ''we zien wel wat er komen gaat''. Straalt geen enkele overtuiging uit om wedstrijden kosten wat het kost te winnen. Maar Milan is en blijft Milan, En kan morgen zomaar, Net zoals uit bij Celtic, Met 2-0 of 3-0 gaan winnen. Toch blijf ik ervan overtuigd dat Ajax morgen een goed resultaat gaat neerzetten, Net zoals 2 jaar geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren