Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alleen een krabbel scheidt Cristiano Ronaldo nog van monstercontract’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is op een haar na speler van Al-Nassr, zo weet Marca. De Portugese steraanvaller zal volgens de krant in een tijdsbestek van tweeënhalf seizoen liefst vijfhonderd miljoen euro gaan opstrijken in Saudi-Arabië, verdeeld over salaris en advertentie-inkomsten. De aanbieding zou eenvoudigweg te goed zijn voor Ronaldo om te kunnen weigeren.

CBS Sports bracht zondag al naar buiten dat Al-Nassr een duizelingwekkend aanbod bij de routinier had neergelegd. Hoewel de Saudi-Arabische competitie een behoorlijke stap omlaag in niveau is voor Ronaldo, is geen enkel Europees team in staat hem een dusdanig lucratieve aanbieding te doen als Al-Nassr. Ook in de MLS, waar de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar naar verluidt begeerd wordt door het Inter Miami van David Beckham, zit men minder ruim in de financiële middelen.

Het geldelijke plaatje van de Arabieren blijkt dus voldoende om de inmiddels transfervrije Ronaldo te kunnen overtuigen. Ook David Ospina, Vincent Aboubakar en Luiz Gustavo zwichtten onder meer al voor de miljoenen van Al-Nassr. De club uit Ryad staat momenteel derde in de Saudi-Arabische competitie en hoopt zich met de hulp van Ronaldo te ontwikkelen tot absolute alleenheerser. Vorig seizoen eindigde Al-Nassr nog als tweede achter Al-Hilal.

Er lijkt echter nog slechts één beer op de weg te zijn voor Al-Nassr. Ronaldo heeft namelijk aangegeven te zullen stoppen als Portugal het WK wint. Het team van Fernando Santos behaalde zes punten in de eerste twee groepswedstrijden en is derhalve al door naar de achtste finale. Daarin komt Portugal vermoedelijk uit tegen de nummer twee van Groep G: Zwitserland, Kamoen of Servië. Ronaldo was op het WK vooralsnog goed voor één treffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig, hoeven wij dit verongelijkte kind nooit meer op onze tv te aanschouwen. Veel plezier Saudies, geniet ervan.

30 november 2022 om 10:42

Helaas wel straks onnodig veel artikelen hier over een club uit Saoedi Arabie.

30 november 2022 om 10:47

Nou nou, verwend gedrag…jazeker. Een winnaar? Een van de beste? Een ware levende legende? Een groot voorbeeld voor vele ondanks zijn onhebbelijkheden? Jazeker. Spreek niet in de wij vorm maar lekker voor jezelf. Afz een Messi diehard liefhebber

30 november 2022 om 10:49

Dat laatste hoeft er niet bij hoor.

30 november 2022 om 11:23

Dat kan je beter wel erbij zetten, want zodra je ook maar iets positiefs over Ronaldo zegt ben je opeens een fanboy

30 november 2022 om 11:26

Maar hij kan natuurlijk ook doordraven. Steeds blijven claimen dat het zijn goal was... Leuk dat je zo gretig opzoek bent naar doelpunten maar hij bleef maar doorgaan dat het zijn goal was, helemaal geïrriteerd daardoor. Dat terwijl de techniek al lang had uitgewezen dat het een goal voor Fernandes was.

30 november 2022 om 13:03

Nee Japie, jij wordt een fanboy genoemd omdat je altijd maar tegen je bureau aan loopt te tikken als het over Ronaldo gaat. En elk bericht over Messi ben je de eerste om hem weer omlaag te praten, of de competitie waarin hij speelt noem het maar op.

30 november 2022 om 13:37

idd

30 november 2022 om 17:20

@FR_Berend Nee hoor. Ik vind Ronaldo dit WK net zo matig spelen als Messi. Van beiden verwacht ik meer

30 november 2022 om 11:10

Ach, wie zou dit weigeren? 500 miljoen euro voor 2,5 seizoenen?

Ik neem wel aan dat dit eigenlijk betaald zal worden door Saudi-Arabie zelf en niet door de club Al-Nassr. Want die club kan natuurlijk geen 500 miljoen euro loon betalen op 2,5 seizoenen. Dat kunnen zelfs clubs als PSG en City niet (of nauwelijks).

Iemand daar meer info over? Of is Al-Nassr eigendom van iemand van de Koninklijke familie van SA? Want wordt CR7 toch gewoon betaald door het 'regime' van SA?

30 november 2022 om 11:56

Ik vind dit altijd een gekke gedachte. Hij heeft genoeg geld om nog drie generaties uitzonderlijk luxueus te leven. Wat gaan die 500 miljoen toevoegen?

Alleen wanneer je, zoals Steve Irwin had, een groter doel najaagt zoals bv conservatie van de natuur, is het begrijpelijk.

30 november 2022 om 12:20

Er is toch altijd wel een punt waarop je denkt “dit is niet te weigeren”.

Twee en een half jaar daar voetballen en je hebt er een half miljard bij. Zeg daar maar eens nee tegen. Dat je dat geld krijgt van een oorlogscrimineel die journalisten in stukken laat snijden is dan helaas maar een bijzaak.

30 november 2022 om 12:28

Vraag me oprecht af hoe je aan al die fabels komt

30 november 2022 om 12:41

Iemand die al zoveel geld heeft dat hij het nooit op krijgt? Laat dat nou net voor Ronaldo gelden...

30 november 2022 om 12:42

Er komt juist een punt waarop je zou moeten denken: "dit moet ik niet willen". Ronaldo heeft zichzelf echt al drie keer in de rondte binnen gevoetbald, waarom zou je je ziel verkopen voor dat geld om vervolgens 2,5 jaar in de woestijn te voetballen?

30 november 2022 om 12:48

Bij Ronaldo ligt dat punt schijnbaar ergens onder het half miljard.

30 november 2022 om 13:05

@almogaver - Tja, maar dat is niet hoe een mens denkt. In ieder geval niet als je zo vreselijk veel verdient. Ronaldo hoeft ook niet te poseren, in reclames te spelen en zou zelfs moeiteloos voor een gratis fitnesspas bij Helmond kunnen voetballen.

Dat soort mensen zitten zo in hun eigen achterste dat ze altijd meer willen. Dat is gewoon de aard van het beestje en zeg nou eerlijk; 500 miljoen euro in 2,5 jaar, dat weiger je echt niet zomaar. Zeker niet als de rest je niet eens 20 procent daarvan wil betalen.

Zo'n iemand als Ronaldo gaat ook echt niet op z'n luie stoel enkel z'n geld lopen te spenderen als hij eenmaal gestopt is. Die vindt ongetwijfeld manieren om nog veel meer geld te verdienen. Dat is niet zozeer een sneer richting Ronaldo, maar wellicht meer de aard van de mens onder die omstandigheden.

30 november 2022 om 13:18

@almogaver: CR 7 zijn 'groter' doel is... nou ja, CR7. Dat weten we onderhand toch al wel?

Heb je hem deze week niet bezig gezien? Hoe wanhopig hij die eerste goal tegen Urugauy aan het claimen was, terwijl de ganse wereld ,na het zien van 37 herhalingen, duidelijk kon zien dat hij de bal niet raakte?

Zelfs na de wedstrijd probeerde hij nog iedereen te overuigen dat hij de bal geraakt had...

30 november 2022 om 21:54

Oh, ik zal ook zeker niet beweren dat ie het hoe dan ook moet weigeren. Is lekker aan hem. Mijn voornaamste punt was dat dit soort zaken altijd benaderd worden vanuit het standpunt van jan modaal (op z'n best).

Het "niet te weigeren" te noemen, wanneer je het overduidelijk niet nodig hebt, vind ik gewoon een beetje gek. Tenzij je een hoger doel nastreeft dan je eigen rijkdom.

30 november 2022 om 21:56

Aard van de mens en omstandigheden zijn ook zaken die je kunt benoemen aan bv die Ijslander die zijn bedrijf verkocht voor miljoenen en het advies om geen belasting te betalen in de wind sloeg, omdat hij wél belastingen wil betalen. Om de simpele reden dat Ijsland daar veel aan heeft.

1 december 2022 om 09:18

Almogaver:niet nodig, daar heb je een punt.

Maar dat gaat ook voor ons op. Wij hebben, op het niveau van Jan Modaal, ook meer dan we nodig hebben, toch?

Als je het echter pragmatisch bekijkt, dan kan CR7 zijn gehele vermogen zowat verdubbelen de komende 2-3 jaar (op vandaag schat men zijn vermogen op 300-500 miljoen euro).

Dan durf ik zeggen dat de absolute meerderheid van de mensen (Jan Modaal & de 'elite'... alsof de elite beter is dan Jan Modaal maar soit, dat is een andere discussie!) dergelijk aanbod 'gewoon' zou aannemen.

1 december 2022 om 09:23

Je hebt altijd uitzonderingen Almogaver. Je had onlangs de eigenaar van het merk 'patagonia' die zijn miljarden bedrijf heeft weggeschonken, met als doel dat alle winst integraal gebruikt wordt om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Heel nobel, maar denk je dat die mensen al geen gigantisch vermogen heeft dat hem in staat stelt omdat te doen? Het is niet dat daarenbovenop ook nog eens zijn eigen vermogen wegschenkt.

Nee, die miljarden (zijn daar steeds belastingen op betaald? Staan die niet ergens in een belastingsparadijs geparkeerd? Wordt een groot deel daarvan niet belegt, en zo ja, waarin belegt?...) blijven op zijn rekening staan ( volkomen begrijpelijk natuurlijk:-))

Maar voor elk van zo een positief voorbeeld, heb je honderden voorbeelden van mensen die tot wel het uiterste gaan om hun vermogen te maximaliseren.

30 november 2022 om 11:17

Hahaha na al die mooie jaren zo afdanken, hoop voor je dat je anders met mensen om je heen omgaat.

30 november 2022 om 11:20

Heb je dit tegen Ronaldo inzake zijn interview over United en oud collega's?

30 november 2022 om 12:43

Nee inzake jouw korte termijngeheugen. Hij heeft United gewoon blootgesteld aan de hele wereld en had manu fans niet een betere dienst kunnen bewijzen.

30 november 2022 om 12:45

Duidelijk laten zien waarom manu fans andere eigenaar/eigenaars willen en zou me niks verbazen dat hij het daarom heeft gedaan.

30 november 2022 om 11:26

Zoveel mensen hebben genoten van hem wat een walgelijke opmerking bah hou respect voor de 2 🐐

30 november 2022 om 11:33

Mensen zoals jij..Bah bah. Ronaldo is een fenomeen. Heeft dingen gedaan die 99.9% van de voetballers nooit zal doen. Voor mij de één na beste ooit. Beetje respect mag wel

30 november 2022 om 11:39

Ronaldo en respect, dat is als water en vuur.

30 november 2022 om 13:07

Mua, je moet iemand niet meer respect geven dan hij/zij een ander geeft. Je mag Ronaldo prima afrekenen op hetgeen dat hij United geflikt heeft. Respect hebben voor de persoon en respect hebben voor de prestaties zijn twee verschillende soorten van respect.

30 november 2022 om 12:53

En jij gelooft dit? Dan krijg je weinig van de roddelpers mee. Al jaren zijn er Arabische clubs geinteresseerd in Messi en Ronaldo en vliegen astronomische bedragen je om de oren. Uiteindelijk worden ze vriendelijk bedankt en gaan ze het weer proberen in de volgende transfer periode. Niks nieuws dit dus. En dan spannende titel van ,,op een haar na'' terwijl Ronaldo daar totaal niet mee bezig is behalve de sensatie pers.

Zonde, al begrijp ik het wel. Maar persoonlijk had ik hem nog graag bij zn jeugdliefde gezien. Een speler van zijn statuur hoort eigenlijk niet thuis in de zandbak.

30 november 2022 om 10:46

Liefde is af te kopen he. Alles heeft een prijs. Niet naar je jeugdliefde gaan en 9 van de 12 maanden leven in de airco omdat je anders verkruimeld tot as van de hitte buiten. Lekker daar het parkeerterrein oprijden bij je voetbalclub in je Bugatti met je onmenselijke salaris terwijl de parkeerwacht die 40 cent per uur verdient de slagboom open doet.

30 november 2022 om 10:48

Ik snap het volkomen hoor, als ik in 2 jaar tijd 10 komende generaties financieel onafhankelijk zou kunnen spelen had ik dat ook gedaan. Maar voor het verhaal is het o zo jammer!

30 november 2022 om 11:22

Ik meende dat Ronaldo al voldoende spaargeld had. De generaties na hem worden in rijkdom geboren, klopt, maar ik vraag me serieus af of dit nou zo goed is voor je ontwikkeling. Misschien ben ik jaloers, misschien ben ik anderzijds heel blij met de kleine dingen waarvoor ik zelf gewerkt heb.

30 november 2022 om 11:55

Precies!

Net alsof het goed voor je is en leuk/gelukkig van wordt als je zo rijk bent dat je niks hoeft te doen en er niks voor hebt gedaan.
Je kinderen etc mooie kansen qua scholing en reizen/ervaringen kan geven is fijn. En wellicht een push mbt het kopen van een eerste huis.
Maar daar heb je geen miljard voor nodig.

Geld maakt niet gelukkig mensen, echt niet.

30 november 2022 om 12:10

Jij bent mens Bobson. Logisch dat dit bericht dan niet goed voelt, omdat het systeem erachter vreselijke misdaden tegen de mensheid pleegt.

30 november 2022 om 13:09

@salerno1919 - Dat vind ik een dooddoener. Geld zelf maakt niet gelukkig, maar reken erop dat de dingen die je met geld kunt doen absoluut gelukkig kunnen maken. Verder ben ik het overigens wel met je eens, maar het ligt ook wel in de aard van de mens om altijd meer te willen als de situaties zich voordoen. Daarom zijn de verschillen uberhaupt zo abnormaal groot in de wereld.

In 1 keer uit de financiële zorgen dan. Al is 200m per jaar wel enorm veel. Zonde, had hem wel in Portugal nog willen zien maar het is ook wel redelijk op nu.

30 november 2022 om 10:44

De beste man is al miljardair dus ik denk niet dat er überhaupt veel zorgen zijn.

30 november 2022 om 10:50

Ik hoopte dat het sarcasme er genoeg op lag. Helaas, weer mislukt. Uiteraard heeft de beste man genoeg, heeft ook een hele hotelketen ondertussen.

30 november 2022 om 11:02

Welk sarcasme?

30 november 2022 om 11:15

De beste man is volgens google tussen de 300 en 500 miljoen waard (geen idee wat het echt is, zou hij het zelf weten?). Geen kattenpis, maar nog steeds geen miljardair. In dat licht beschouwd is 500 mio voor 2,5 seizoen gewoon een niet te weigeren aanbieding.

30 november 2022 om 11:49

Oeps, vrij lastig soms om sarcasme te herkennen in wat getypte woorden.

30 november 2022 om 10:46

Alsof Cr al zorgen zou hebben, pure geldwolf is het. Niet dat daar iets mis mee is overigens..

30 november 2022 om 10:53

Mwah mensen die vooral gedreven worden door geld zijn over het algemeen niet de prettigste in de omgang voor de medemens. Maar misschien gaat hij wel iets moois doen met al dat geld?

30 november 2022 om 10:58

Hij doet al veel moois met zijn geld.

30 november 2022 om 10:54

Nou @ajaxf1, ik denk dat we mogen concluderen dat er geen club is die zich concreet heeft gemeld met de salariseisen die hij heeft. Dan blijft er niet veel over, behalve de zandbak en Amerika. Persoonlijk had ik hem graag in Amerika gezien. Kers op de taart zou zijn dat Leo en Cristiano samen bij Inter Miami zouden afsluiten. Toch nog de grootste van in ieder geval mijn generatie samen!

30 november 2022 om 15:37

Velen doen hier net of hij al getekend heeft. Mensen dit zijn de gebruikelijke sensatie nieuws over Ronaldo dat elke 6 maanden voorbij komt. Tjeeminee, lijkt wel of jullie onder een steen hebben geleefd als dit niet oud nieuws voor jullie is en Ronaldo al iedere x heeft bedankt en daar geen zin in heeft. Blijkbaar heeft niet iedereen internet om dit mee te krijgen.

Tja, 500 miljoen. Lastig om te weigeren, maar met Ronaldo z'n vermogen moet hij denk ik vooral kijken naar wat hij het beste acht voor z'n gezin en waar ze het gelukkigst gaan worden. Of je nou een miljard hebt of anderhalf maakt ook niet echt meer uit.

30 november 2022 om 10:55

Niet helemaal waar natuurlijk. Als je je zelf wil onderhouden, en bijvoorbeeld luxe jachten wil blijven varen.. dat onderhoud en benzine kost een vermogen. Dus een miljard of anderhalf miljard, maakt dan wel uit ja. Bovendien kan je natuurlijk ook weer herinvesteren en nog meer verdienen met zulk capitaal.

30 november 2022 om 12:34

Met een miljard is het inderdaad erg zwaar om de rest van zijn leven in volledige luxe te leven… Grote kans dat hij zelfs moet gaan bij klussen.

Heb je uberhaupt door hoeveel geld 1 miljard is? Dat maakt hij nooit op.

30 november 2022 om 13:11

Maar jij denkt dat Ronaldo op z'n reet gaat zitten als z'n voetbalcarriere voorbij is? Die gaat gewoon allerlei dingen doen om z'n merk geld te laten verdienen. Zelfs als hij slaapt, verdient hij geld buiten het voetbal om.

Het is nogal wat. Heb het even opgezocht en 500 miljoen is gewoon de helft van wat een land als Gambia per jaar verdiend (BBP 1mrd.)…. wat nu dus naar 1 man gaat. Niet dat hij er wat aan kan doen overigens, maar wat zou de wereld mooier zijn zonder al dat voetbalgeld

30 november 2022 om 10:56

Hebben we weer zo'n politiek correcte opmerking. Er gaat nu eenmaal veel geld om in het voetbal. Deal with it.

30 november 2022 om 11:14

Onzin, dit is geen voetbalgeld, dit is oliegeld en die prins betaald dit alleen voor de prestige. Van dat salaris wat Ronaldo straks krijgt is er geen 1 cent verdiend vanuit de commercie van de club, maar het wordt puur betaald uit de portemonnee van de prins of het land. En in zo'n geval mag je dan toch best commentaar hebben dat de wereld raar in elkaar zit qua financiële verschillen?

30 november 2022 om 13:59

En daarna weer klagen over PSG, City en Newcastle. Het is nou eenmaal ongelijk verdeeld in de wereld. Daarin is voetbal niks anders dan het echte leven.

30 november 2022 om 13:17

Vreemd dan dat je dan Ronaldo uitlicht. Er lopen mensen op deze aardbol met vermogens ver boven de miljard. Wat te denken van die machtsbeluste Bill Gates en al die andere figuren die maatschappelijke problemen gebruiken om mee te delen in de macht en er over de rug van bevolkingen geld mee te verdienen? Dan heb ik nog een respect voor Musk die er daadwerkelijk belangrijke dingen mee doet waar overheidsinstanties grotendeels opgehouden zijn (ruimtevaart bijvoorbeeld).

30 november 2022 om 13:52

Dat Bill Gates zoveel geld heeft is het resultaat van een bedrijf runnen dat de katalysator is van de digitale samenleving waarvan 8 miljard mensen alleen maar baat bij hebben. Dat is anders dan een voetballer.

30 november 2022 om 14:01

Maar niemand schrijft voor dat hij vervolgens dat geld moet inzetten om een twijfelachtige rol op het wereldpodium op te eisen.

Ik merk echt dat hoe meer geld er om gaat in voetbal, hoe minder plezier ik haal uit het spel en alles wat daarbij komt kijken. En dan over Ronaldo: Vanuit zijn perspectief snap ik de keuze om dit te doen met zo’n astronomisch bedrag. Ik heb het altijd ook opgenomen voor hem, maar sinds zijn interview met Pierce Morgan ben ik vooral ook ook blij dat hij straks Europa uit is, dat tekent toch vooral zijn echte karakter. Dag dag

30 november 2022 om 10:53

Had echt veel respect voor hem, ook toen ie bijvoorbeeld die cola flesjes van een persconferentie weghaalde en water neerzette. Maar dan wel In Saudi Arabië gaan voetballen, tsja.

30 november 2022 om 11:28

Omdat hij een Nederlandse trainer op z’n plek zet heb jij je respect verloren

30 november 2022 om 12:01

Ik denk eerder dat Ten Hag, Ronaldo even met een portie realiteit om de oren heeft geslagen, waarna Ronaldo zo in paniek raakte en besloot een achterbaks interview te geven waar reageren niet mogelijk is. Nu als de brandweer richting SA vluchten.

Dat doet jou held Ronaldo.

30 november 2022 om 12:06

Sorry, maar die Nederlandse trainer zette hem op zijn plek en dat kon hij niet verkroppen en toen begon hij als een verwend jengelend kind om zich heen te slaan.

30 november 2022 om 13:20

Nogal een zwak antwoord. Ronaldo heeft alles op alles gezet om weg te komen en heeft daarmee zijn coach, de rest van de staf, de spelers, de club en de supporters enorm benadeeld. Dan maakt het niet uit wat voor nationaliteit de trainer heeft. Dan ben je als speler gewoon een klein, zeer egoistisch kind die enkel aan zichzelf denkt. Dat is waarom mensen hun respect verloren zijn. Ik heb veel respect voor z'n prestaties en z'n toewijding, maar als persoon heb ik hem nooit wat gevonden.

‘alleen een krabbel scheidt Cristiano Ronaldo nog van monstercontract’ .. Ja, dat is meestal zo..

Ik kan me niet voorstellen dat hij die kant op gaat. Hoewel hij geen topspeler meer is, is hij nog veel te goed om daar te gaan spelen. Hij ergert zich bij United al aan het niveau (zonder eerst naar zichzelf te kijken uiteraard)? Dan zal je hem straks rond zien stieren bij Al-Nassr omdat ze nauwelijks een aanval kunnen opzetten, bij wijze van spreken.

It's all about the money. Maargoed, geef hem eens ongelijk. Hij heeft het voor zichzelf verpest in Europa.

Op die leeftijd moet zelfs Ronaldo daar geen nee tegen zeggen. Zal wel grappig om te zien zijn als zijn aanvoer bagger is en niks scoort en alleen maar z’n handen in de lucht werpt uit frustratie. Kan hij thuis in ieder geval huilen in gouden zakdoekjes.

500 miljoen in 2,5 jaar. Koekoek, dit zou iedereen lachend doen.

Als hij echt een held had willen worden, had hij naar Sporting teug moeten gaan. Daar zouden ze hem met open armen ontvangen. Maar goed, 500 mln in 2,5 jaar. Zeg daar maar eens não tegen...

30 november 2022 om 13:21

Dat was sowieso zeer onwaarschijnlijk. Als je ziet hoe hij zich heeft gedragen bij United, hoef je van hem echt geen clubliefde te verwachten. Ronaldo denkt maar aan 1 ding en dat is Ronaldo in dat opzicht.

Ronaldo heeft gelijk als hij dit aanbod accepteert. Heeft zowat alles al meegemaakt en gewonnen in zijn carrière en eerlijk is eerlijk; ook Ronaldo is gewoon aan het afbrokkelen. Geen schande uiteraard, maar ook begrijpelijk dat Europese (top)clubs hun handen niet willen branden aan Ronaldo. Dan moet je zowat je hele team op Ronaldo afstellen en dat gaan dan ten koste van spelers die dan niet meer tot hun recht komen, hij een vermogen zal willen verdienen en als je Ronaldo dus binnenhaalt als Europese-team zijnde dan doe je het voor de korte termijn gezien het feit dat hij wat ouder begint te worden en dat gaat dan op termijn ten koste van je sportieve, maar ook financiële prestaties en je hebt er toch iemand bij die altijd wel voor opschudding zorgt. En voor de duidelijkheid, de Ronaldo van 10-jaar terug was uiteraard een ander verhaal geweest (voordat ik weer reacties over mij heen krijg dat Ronaldo levert).

Geld zal Ronaldo sowieso genoeg hebben, want las gisteren nog dat zijn vermogen op ruim 500 miljoen euro wordt geschat en als je in 2,5 jaar nog 500 miljoen kan opstrijken op het einde van je carrière zou ik het ook zeker doen.

30 november 2022 om 11:11

Dat is wel gek voor de 1e voetballer ooit die 1 miljard binnensleepte.

30 november 2022 om 11:26

Ja dacht ik ook al, maar weet nooit zo goed wat ik moet vertrouwen. Misschien dat het bruto 1 miljard was, want las dat zijn netto ruim 500 miljoen is?

Schandalig dit en dan heb je moslims verderop die dood gaan van de honger help je eigen volk eerst

30 november 2022 om 11:15

Sinds wanneer zijn moslims een volk en sinds wanneer is Ronaldo moslim?

30 november 2022 om 11:27

Denk dat hij die club bedoeld, dat hun eerst de moslims moeten helpen.

30 november 2022 om 11:42

Moslims zijn alleen geen volk, dus snap nog steeds niet waar hij het over heeft.

30 november 2022 om 13:27

Dan is het misschien handig dat je gewoon het woord 'mensen' had gebruikt, want Ronaldo is zelf geen Moslim. Tevens is 'moslim' geen volk, maar een religieuze groep mensen. Maar goed, ook niet relevant.

Het is inderdaad schandalig dat regimes dit soort zaken belangrijker vinden dan hun eigen volk. Puur vanuit een ethisch standpunt hoort niemand eigenlijk zo vreselijk veel geld te verdienen en zeker niet over de rug van bevolkingen.

Wat zie ik hierboven weer een hoop lachwekkende reacties. Dit soort artikelen laat mensen veranderen in de ideale schoonzoon. Ontzettend hypocriet. Het dieptepunt is mij inziens dat iemand deze transfer afkeurde omdat het bedrag dat in dit artikel naar voren komt de helft van het BBP van Gambia is en de de parkeerwachter op de parkeergarage van de club 40 cent per uur verdient… koekoek, gaat het mensen? Ieder mens op deze aardbol zou voor 500 miljoen euro per jaar zo snel mogelijk het vliegtuig pakken naar Saudie-Arabië, ondanks dat je handen eraf worden gehakt als je iets steelt en dat homoseksuelen worden opgehangen.

Voor dergelijke bedragen zet je je normen en waarden opzij. Doe niet zo ontzettend hypocriet…

30 november 2022 om 11:49

Echt? Heb je zo weinig principes? Knap dat je dat hier publiekelijk toegeeft, daar heb ik respect voor.

30 november 2022 om 13:23

Ieder mens? 500 miljoen voor een doorsnee persoon is wel anders dan voor iemand die er al grofweg 400 miljoen verdient heeft. Dat is een dikke verdubbeling, klopt. Maar ook 400 miljoen maak je niet op. En ook je kinderen en kleinkinderen niet.

Ronaldo, je hebt genoeg geld verdiend. Lever in, ga gewoon lekker naar Sporting, mits zij dit ook willen uiteraard. Knal er daar lekker nog 20 per jaar erin. Iedereen blij.

Wauw, dat is wel heel veel geld. Hoeveel geld je ook al hebt hier kun je bijna geen nee tegen zeggen.

Alleen de vraag is, wat ga je met al dat geld doen?

Zou me niet verbazen dat die daar geld opstrijkt en over 2 jaar ManU overneemt haha.

Elk mens op de wereld zou dit doen voor dit geld daar hoeven we niet schijnheilig over te zijn. Als ik morgen de kans krijg om 2.5 jaar voor dit geld daar te gaan werken dan twijfel ik ook geen seconde

30 november 2022 om 12:12

Helaas zijn er teveel mensen die altijd de schijn proberen op te houden door als een ideale schoonzoon over te komen. Iedereen die dit bedrag kan verdienen zou per direct zijn principes opzij zetten en vanmiddag nog de tickets boeken. Als het om zoveel geld gaat zet ieder mens zijn of haar principes opzij.

30 november 2022 om 12:14

Wat knap dat jullie hier durven uit te dragen dat jullie geen principes hebben. Wat een helden!

30 november 2022 om 12:22

@schijfvanvijf

Absoluut onzin wat je zegt.

Als ik een vermogen heb van meer dan een 1 miljard euro, en mijn contract zou niet verlengd worden, zou ik liever ergens een huisje pakken in Spanje of iets dergelijks, en nooit meer werken ;'

30 november 2022 om 12:24

We hebben niet gezegd dat we geen principes hebben. We zeggen alleen dat iedereen op het moment dat je zoveel geld kunt verdienen zijn principes even opzij zet.

Ook jij zou dat doen als je in twee jaar 500 miljoen euro zou kunnen verdienen. Dan had jij vanmiddag nog je koffers ingepakt en derhalve je principes even opzij gezet, dus doe nou niet zo hypocriet...

Dit wk word dus het afscheid van Ronaldo van het top voetbal, bedankt Ronaldo voor al het moois wat je gebracht hebt, en het gaat je goed verder. Al moet dat met deze bonus wel goed komen 😀

Man heeft een interview afgelegd waarin hij naar mijn mening terecht de club en trainer bekritiseert en het meerendeel van Voetbalzone vergeet ineens wat voor waarde deze man heeft gehad in de voetbalwereld. Jarenlang hebben we mogen genieten van zijn geniale acties en doelpunten. Je mag hem haten of van hem houden maar de statistieken liegen niet.

Daarnaast zie ik het niet gebeuren dat die naar SA vertrekt, maar 500 miljoen in twee jaar tijd.. zou het wel begrijpen!

Meneer voelde zich te goed om niet in de Champions League te spelen en forceerde een vertrek.
Nu gaat hij gewoon voor het grote geld in de zandbak voetballen.

Principes zijn gewoon te koop, zo ook bij Ronaldo.

30 november 2022 om 19:43

Pfff, nu gaat hij gewoon?...... Nergens staat dat hij gaat, integendeel, hij heeft al meerdere keren astronomische bedragen uit het midden-oosten afgeslagen. Nog 4 dagen geleden kon je hier een ander roddel lezen nl dat hij bij PSG tekent om met Messi te ballen. Dat zie ik eerder gebeuren dan de zoveelste nieuws uit de zandbak met alle respect. Wake up man, roddels!

En daarna wilt niemand hem meer, zandbak is altijd laatste optie. Niemand kijkt naar die competities dus verwacht ik niet dat iemand daarna nog een grote deal voor hem klaar heeft liggen. Ronaldo heeft ons de afgelopen jaren verwend met zn meesterlijke statistieken. Tijd voor de nieuwe generatie.

Achterlijk veel geld natuurlijk, zelfs voor iemand als Ronaldo. Toch vind ik het wel een opvallende stap. Alles leek erop de duiden dat hij graag Champions League voetbal wilde spelen, dus ik had PSG of wellicht Sporting (met een flinke salarisreductie) logischer gevonden. En anders de MLS, want Ronaldo houdt van aandacht en daar zou hij ook als de koning gezien worden. In Saudi Arabië gebeurt dat ongetwijfeld ook, maar die competitie heeft toch net even wat minder appeal en status dan de MLS.

Trainer moet niet wagen hem op de bank te zetten als hij niet presteert. Dan gaat Pierce weer een belletje krijgen.

Als ze wat willen besparen: Ik doe het voor de helft!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren