Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alireza Jahanbakhsh schiet Iran in minuut 96 naar halve finale Azië Cup

Laatste update:

Iran heeft zich zaterdagmiddag geplaatst voor de halve finale van de Azië Cup. Het land was in de kwartfinale met 2-1 te sterk voor Japan door een benutte strafschop van Alireza Jahanbakhsh. De Feyenoorder sloeg in de laatste minuut van de blessuretijd toe.

Bijzonderheden:
Met Feyenoorders Jahanbakhsh en Ayase Ueda in de basis leek het duel tussen Iran en Japan lange tijd af te stevenen op een verlenging. Nadat Hidemasa Morita Japan na een klein half uur spelen op voorsprong had gezet, trok Mohammad Mohebi de stand in de tweede helft gelijk. De beslissing viel diep in de blessuretijd, toen Jahanbakhsh mocht aanleggen vanaf elf meter en niet faalde: 2-1. De Feyenoorder groeide daarmee uit tot absolute held van Iran en stuurt Ueda terug naar Rotterdam.

Iran - Japan 2-1


28' 0-1 Hidemasa Morita
55' 1-1 Mohammad Mohebi (assist: Sardar Azmoun)
90+6' 2-1 Alireza Jahanbakhsh (penalty)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw... Kippenvel dat penalty moment, en de emotie daarna. Voor een feyenoorder kon het niet mooier: Jahanbaks die als aanvoerder in de laatste minuut, als aanvoerder, de bal perfect inschiet, vervolgens zijn emotie, de emotie van de fans en als laatst de mooie omhelzing tussen Jahanbaks en Ueda. En natuurlijk dat we snel weer een 2e spits hebben.

3 februari 2024 om 14:54

En Jahanbaksh die nog even een tijdje langer afwezig is?😜

3 februari 2024 om 14:59

Liever Ali nog een weekje missen dan Ueda, voor mij persoonlijk

3 februari 2024 om 15:03

Tsja, ze konden toch moeilijk allebei uitgeschakeld worden vandaag. Ali kunnen we nog wel een extra weekje missen.

3 februari 2024 om 15:05

Bedoelde juist te zeggen dat t opsteker was om Jahanbaksh nog een tijdje langer te missen haha. Tenminste, ik zou als supporter er niet rouwig om zijn als je ziet wat ie voor jullie club brengt.

3 februari 2024 om 15:20

Maar eigenlijk brengt geen enkele buitenspeler het nu toch? Afgelopen zondag startten ze met Nieuwkoop op rechts en de 2e helft speelde Dilrosun daar en die is inmiddels vertrokken. Dan zie ik liever Jahanbakhsh die niet helemaal de verwachtingen heeft waargemaakt maar altijd de kop van jut is terwijl anderen eindeloos krediet lijken te krijgen.

Bovendien laten Paixao en Ivanusec het ook niet zien en krijgt Sauer de kansen niet (waarom niet eigenlijk?). Slot goochelt wat af met de buitenspelers, alsof ie elke week blind 2 kaarten trekt met de opties en die mogen het dan proberen.

Mooi voor Ali ! Z’n sympathieke gozer.

Hoopte er al op, want heb liever Ueda eerder terug dan Ali. Nu hebben we woensdag gewoon een reserve spits.

3 februari 2024 om 14:52

Ik zie Jahanbaksh toch ook wel graag terugkomen eerlijk gezegd.

Buiten dat her een sympathieke gozer is, geeft ie altijd 300% en dat hebben we momenteel nodig.

Slechter dan Paixao en Dilrosun gaat het toch niet worden.

die itakura speelde echt een hele slechte wedstrijd.
verder was het verschil tussen 1e en 2e helft onwijs groot, Japan had niks meer te zeggen in de 2e helft. Die buitenspel goal van Iran had ik ook een beetje het gevoel dat ze de verkeerde lijn hadden getrokken, ik dacht namelijk dat het die rechtsback was die het (eventueel) ophief... maar er werd alleen gekeken naar azmoun en de japanse speler naast hem.

3 februari 2024 om 15:27

Had alleen de eerste helft gezien. Toen dacht ik makkie voor Japan. Die domineerde de wedstrijd. Maar na de uitslag gezien te hebben verbaasde ik me wel een beetje. Iran tegen Korea lijkt me wel een leuke finale.

3 februari 2024 om 15:36

Na de gelijkmaker van Iran was Japan de weg kwijt eigenlijk. Ze lieten bijna niks meer zien. Ze konden niet opboksen tegen het fysieke geweld van Iran.

3 februari 2024 om 16:34

Volgens mij was het geen buitenspel, want bij buitenspel kijken ze niet naar de armen toch? Daarnaast was Iran in de tweede helft veel beter. Vooral die afgekeurde goal was heel mooi.

Mooi man. Voor een speler die na AZ eigenlijk nergens ‘volledig is gelukt’, weet hij zich op karakter toch nog belangrijk te maken voor alle teams waarvoor hij speelt. Bij Feyenoord heeft hij ook zeker zijn bijdrage gehad, en bij Iran is het helemaal een grote meneer



Zeer onverwacht want Japan heeft tegenwoordig toch een behoorlijk elftal, dat we hebben we op het WK ook wel gezien. Het Iraanse volk gun ik het wel, maar de regering totaal niet. Laat die cup maar mooi naar Zuid Korea en Son gaan, dat land verdient het wel na 60 jaar.

Hahaha mooi man voor Ali :D

Mooi voor Ali! En fijn dat Ueda terugkomt.... hopelijk woensdag weer vd partij

Drie wisselspelers zijn terug. Zal dit Feyenoord sterker maken? Ik betwijfel het. Als deze gasten erin moeten komen dan loopt het al niet zoals het moet en zij zijn gewoon te slecht om het tij te keren dan

Heel vreemd hoe Japan zo zwak voor de dag komt op dit toernooi terwijl ze in de voorbereiding 10 duels achtereen wonnen tegen oa Duitsland en Turkije. Toernooi is toch altijd even andere koek. Scheelt wel veel dat Mitoma nog niet fit was maar ze hebben toch veel andere opties voorin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren