Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alderweireld wil alleen onder één voorwaarde nieuw contract signeren’

Laatste update:

Tottenham Hotspur maakte in de afgelopen maanden de ene na de andere contractverlenging wereldkundig. Spelers als Harry Kane, Dele Alli en Christian Eriksen kozen voor een langer verblijf op White Hart Lane, maar het is echter wachten op witte rook rondom Toby Alderweireld.

Britse media zoals the Times schrijven dinsdag dat Alderweireld alleen onder één voorwaarde een nieuw contract met Tottenham wil ondertekenen. Hij wil ook een uitweg hebben als hij langer dan medio 2019 aan de Londenaren verbonden blijft. Tottenham heeft in de huidige situatie een optie om de samenwerking met de verdediger met een seizoen te verlengen, tot de zomer van 2020.

Als Tottenham de optie licht, treedt echter een transferclausule in werking. Geïnteresseerde clubs kunnen de ex-speler van onder meer Ajax dan vanaf 2019 voor een vastgesteld bedrag van dertig miljoen euro overnemen. Daar wil de Premier League-club van afzien, maar daar voelt de verdediger weinig voor. Hij ondertekent alleen een nieuw contract als de clausule tot de nieuwe voorwaarden gaat behoren.

Alderweireld wordt door lokale media met een transfer naar Manchester City in verband gebracht. De Belgisch international, 28 jaar, staat voor 'slechts' 40.000 euro per week op de loonlijst van Tottenham.

Denk jij dat Toby Alderwereld komend seizoen voor Tottenham Hotsput uitkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lastig pakket voor Spurs. Aangezien 30 miljoen tegenwoordig een schijntje is voor de grote clubs en je hem niet kwijt wilt. Anderzijds is Aldeweireld over twee jaar 30, dus dan is een prijs van 30 miljoen niet heel gek.

2 mei 2017 om 09:34

Met daarnaast nog een eenjarig contract.

2 mei 2017 om 09:52

Wat is eigenlijk de clausule die Alderweireld nu in zijn contract heeft staan? Dan kan hij beter wachten tot na de zomer, want Man City en Liverpool willen ongetwijfeld 3x meer betalen en ik las laatst dat Alderweireld nu een clausule van 20 miljoen in z'n contract heeft.

2 mei 2017 om 14:35

Dat staat gewoon beschreven in het artikel. Of je dat gelooft moet je zelf weten. Maar er van uitgaande dat het klopt, als pas ik 2019 een clausule van 30 miljoen actief wordt als Tottenham de optie licht, dan zal er nu wel geen clausule van 20 miljoen zijn. Sowieso was Alderweireld al een keer of 12 verkocht met een dergelijke clausule.

Echt waar, 40.000 per week maar? En ik gisteren nog lezen dat Dejan Lovren bij Liverpool 110.000 per week gaat krijgen. Alderweireld is Ãâ©ã£â©n van de beste, zo niet de beste, Cv's in de Premier League en verdient echt wel meer.

Voetballen onder Guardiola is ook mooi, en hij zal er meer verdienen, maar bij Spurs is hij ook met iets moois bezig en denk dat hij dit zelf ook inziet. Neem ook wel aan dat Pochettino zich hard zal maken voor Alderweireld en samen met Levy begrijpt dat deze 30 miljoen een prima voorwaarde is. Zeker gezien zijn leeftijd.

2 mei 2017 om 09:37

Ik ben er vrij zeker van dat die 110.000 per maand is voor Lovren, anders zijn ze niet lekker bij Liverpool haha. 40.000 per week is ruim 2 miljoen. Dat is nog aan de 'lage' kant voor een Engelse topclub, maar zeker niet belabberd. Hij kwam ook binnen als een verdediger die het niet had gemaakt bij Atletico.

Tottenham's eerste contracten zijn vaak best wel matig, maar ze willen wel betalen als je presteert, Eriksen heeft ook 2 jaar onder een vergelijkbaar bedrag onder contract gestaan.

2 mei 2017 om 10:01

nope. Lovren heeft afgelopen week (28-04) een contract getekend waarbij hij nu 115.000 euro per week gaat verdienen.

2 mei 2017 om 10:40

Hij kwam binnen als een verdediger die een topseizoen had bij Southampton op huurbasis. Daarnaast is de bewering mislukt bij Atletico wel heel zwaar. Toendertijd stond het duo Godin/Miranda in het centrum. Zie maar 1 van die twee eruit te spelen. Hij was ook gehaald als evt back up of vervanger voor de rechtsback Juanfran. Die is in de loop der jaren niet minder geworden. Speelt nog steeds contstant op een goed niveau ondanks zijn leeftijd (32 jaar)

2 mei 2017 om 17:42

Zelfde als met Eriksen, die verdiende voor z'n recente verlenging ook nog bar weinig met een 'post-Eredivisie' contract. Inmiddels is dat gelijk getrokken.

Geef hem het dubbele aan salaris dan denkt hij niet meer over die transfer clausule na. Maar even zonder grappen hoop dat hij niet naar city gaat wat daar word hij niet zo gewaardeerd als bij Spurs. Geen 1 speler word gewaardeerd bij city kijk jaar Aguero die zijn ze nu ook beter kwijt dan rijk. Daarbij is bij Spurs voetballen toch ook goed?

Tottenham is een prachtige club, maar heeft in feite hetzelfde probleem als de Nederlandse top omdat de beste spelers voortdurend worden weggekocht door clubs die nog groter zijn. Daar ontvangen ze in tegenstelling tot de Nederlandse clubs wel enorme bedragen voor, maar dat neemt niet weg dat de echte topspelers ook voor die club zo goed als onbereikbaar zijn, waardoor ze waarschijnlijk nooit de status zullen krijgen van clubs als Manu en Chelsea, ook al staan ze hoger op de ranglijst. Dat heeft alles met geld te maken, de begroting van bijv. Real, Barca en Manu is twee keer zo hoog als die van Tottenham. Tottenham heeft op zich een aardig elftal, maar dat neemt niet weg dat de club zelfs in de EL nauwelijks potten heeft kunnen breken. Ik geloof dan ook niet dat de club op termijn structureel een echte bedreiging zal kunnen vormen voor de echte topclubs in Engeland omdat daarvoor het geld ontbreekt. Men zal zich net als bijv. Ajax moeten richten op een incidenteel succesje. Als dit bericht op waarheid berust, hetgeen je altijd nog maar af moet wachten, blijkt hier volgens mij uit dat Toby zijn zinnen op een echte topclub heeft gezet die altijd en in alle competities meedoet om de prijzen. En van die status is Tottenham nog ver verwijderd, het is zelfs nog maar de vraag of men die ooit zal bereiken als je in ogenschouw neemt dat de beste spelers bijna altijd door nog grotere clubs worden weggekocht.

2 mei 2017 om 11:45

Tja, aan de ene kant een punt, maar Tottenham is een ploeg die zich de afgelopen 10/15 jaar toch redelijk stabiel omhoog heeft gewerkt. Het forse geld is er nog niet, maar dat kan nog komen. Er wordt nu een nieuw stadion gebouwd, champions league spelen gebeurd steeds vaker, resultaten elke keer beter. Allemaal dingen die geld moeten gaan opleveren. De vraag of dit sprookje gaat lukken moeten we gaan zien de komende jaren, maar om het nu incidenteel te noemen. Spurs speelt het beste voetbal van de premier league en als Chelsea niet zo'n ontzettend goede reeks had neergezet hadden ze zeker kampioen kunnen worden. En niet incidenteel zoals Leicester, maar echt door een constante weg naar boven door de jaren heen. Ik zou dit cluppie goed in de gaten blijven houden de komende jaren. Want op dit moment is het aantrekkelijker om bij tottenham te spelen dan clubs als Arsenal, Liverpool en United.

3 mei 2017 om 10:46

@noxue

Van de bedragen die United op tafel kan leggen voor een speler, kan men bij Tottenham alleen maar van dromen. Als er bij United ooit nog eens een coach aan het roer komt te staan met een visie, kan die de club met de financiele mogelijkheden die er zijn weer voor jaren lang naar de top brengen. Grote clubs als Real, Barca en Manu zijn in staat spelers hun hele voetballeven aan zich te binden, terwijl als er door die clubs aan spelers van Tottenham getrokken gaat worden, er voor die clubs niets anders overblijft dan te proberen er zoveel mogelijk geld uit te peuren. De meeste topspelers zien ook Tottenham niet als een eindstation, maar dromen van een van de absolute topclubs, zelfs als hun huidige club hoger op de ranglijst staan. Daarom is het volstrekte logisch dat Alderweirld, die immers al 28 jaar is, niet wil afzien van de afkoopsom die in zijn huidige contract staat. Als Barcelona daadwerkelijk voor Eriksen komt, is die weg en als Real Madrid op Dele Alli gaat bieden, gebeurt exact hetzelfde. Dat is het lot van een club als Tottenham, die niet de uitstraling, historie en financiele middelen heeft van een United. Als er een oliesheik komt die bereid is een vermogen in de club te steken en bereid is om krankzinnige salarissen te betalen, kan Tottenham op termijn wellicht ook die status behalen, maar met de huidige begroting die nog niet de helft van de van United bedraagt, gaat dat niet lukken. En het is nog maar de vraag of de bazen van Tottenham bereid zijn om hun club over te dragen omdat er geen enkele garantie is dat dat succes zal opleveren, terwijl het ook nog eens faliekant mis kan gaan.

He scepticus
Ook bij tottenham hoeft maar een of andere voetbal dwaas tekomen en die koopt of pompt er ook honderden miljoenen ponden in zit je ook zo aan de top

Beste verdediger van de bpl, al 2 jaar ondertussen. Dan wordt ie toch wel erg onderbetaald zeg City zou een perfecte transfer zijn, Alderweireld kan daar prima de leider in de defensie worden en is ook uitstekend als het op uitvoetballen komt. Wel jammer om het duo Jan-Toby uit elkaar te halen

Gekke poll, want wie wil nou niet spelen voor Tottenham Hotsput. Bijna wekelijks een geweldige sfeer, en heerlijke hutspot in de spelerslounge

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren