Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al Jazira begaat klassieke fout bij de aankondiging van Frank de Boer

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Al Jazira heeft maandagavond de komst van Frank de Boer bevestigd via de officiële kanalen. De ex-bondscoach van Oranje is daardoor de vijfde Nederlandse trainer op rij bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Henk ten Cate was de eerste, waarna Marcel Keizer, Damiën Hertog, Jurgen Streppel en nogmaals Keizer de honneurs waarnamen in de Golfstaat. Al Jazira heette De Boer welkom bij de club met een visual waarbij de oud-verdediger poseert met alle prijzen die hij won in zijn carrière. De club gebruikte echter per ongeluk een foto van tweelingbroer Ronald na een wedstrijd op het WK in 1998.

De Boers meest recente avonturen verliepen niet gelukkig. Bij al zijn clubs na Ajax (Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United) kreeg hij de zak, terwijl hij als bondscoach besloot zelf op te stappen na het dramatisch verlopen EK in de zomer van 2021. De Boer was sinds zijn vertrek bij Oranje veel te zien op Viaplay, waar hij als analist werkzaam was. Als trainer van Ajax won hij viermaal de landstitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Heel eerlijk zou ik qua foto het verschil van toen en nu niet zo even kunnen zien. Maar ze hadden met een simpele search op het internet de juiste voornaam in kunnen tikken toch?

Ik onthoudt het altijd door Frank gewoon “Frons” de Boer te noemen!
Werkt altijd 😅

Dat waren nog betere tijden...

Leuk voor hem dat 'ie toch weer ergens aan de bak komt. Hij zal het er vast ook niet onaardig doen, want ik ga er voor het gemak even vanuit dat het trainers materiaal in de Verenigde Arabische Emiraten nou niet van een dusdanig hoog niveau is.

Persoonlijk had ik Frank de Boer nog wel bij een Eredivisie club zoals Heerenveen, Utrecht of Twente willen zien. Nou snap ik wel dat de meeste fans van deze clubs hier waarschijnlijk niet op staan te wachten.

6 juni 2023 om 10:00

De Boer is in eigen land zo hardhandig afgefikt na zijn Ajax-tijd en zou bij welke NL club dan ook al beginnen met een 5-0 achterstand. Met de huidige zogenaamde analytici en pers in ons land kan je denk ik wel bedenken hoe ongelofelijk graag die lui hem weer willen zien vallen en hem daarbij helpen. Dus ik snap wel deze stap wel. En ik weet dat hij ook heeft gezegd geen Nl'se club te willen trainen zolang zijn schoonzoon (joey Kooij) nog fluit, maar denk dat hij het zichzelf ook niet moet aandoen.

Wat ik niet begrijp is dat men (incl VZ) blijft zeggen dat al zijn avonturen buiten Ajax om, slecht waren verlopen. Bij Atlanta heeft Frank de Boer het redelijk gedaan. Twee prijzen in de wacht weten te slepen plus 2e geworden in de competitie en, ja, weliswaar ontslagen, maar dat worden praktisch alle coaches.

Ik vind hem niet bepaald een goede manager, maar de berichtgeving is opmerkelijk en onnodig.

6 juni 2023 om 09:54

Ja in Amerika, competitie die niemand serieus neemt, en is ontslagen na matige resultaten. Dus de magie was al snel uit

6 juni 2023 om 09:59

Martinez maakte Atlanta kampioen het jaar voordat FdB kwam. Martinez heeft niet veel onder FdB gespeeld door langdurige blessures. Tja dat is dan weer de pech je Frank heeft.

6 juni 2023 om 09:58

Palace en Inter waren inderdaad waardeloos, maar als hij het juiste materiaal heeft kan hij echt wel goed presteren. Denk hierbij aan de periodes bij Jong Ajax, Ajax. Zelf bij het Nederlands Elftal gingen we eenvoudig door de poulefase heen. Tja tegen Tsjechie gewoon een offday. Atlanta was ook geen goede periode, maar toch heeft hij 2 prijzen weten te pakken, dat is uiteindelijk wel waar het om draait. Ik denk dat als je verzorgd voetbal wilt spelen en je hebt de spelers daarvoor, dan kun je FdB prima aanstellen. Maar als mijn lievelingsteam Roma FdB aanstelt, weet je dat het niet goed gaat.

6 juni 2023 om 10:02

Dat is nogal moeilijk vol te houden - Inter speelde zowel het seizoen voor Frank, als het seizoen na Frank voor de titel. Dan kan je toch moeilijk klagen over het materiaal?

6 juni 2023 om 10:03

Poulefase Oranje was relatief slecht gekeken naar niveau van de tegenstanders en het vertoonde spel. De doodsteek was behalve Tsjechie ook gewoon alles eromheen; zoveel communicatieve fouten (quincy Meenig? Donny van de Beek veel minuten gemaakt? Afvallers persoonlijk gebeld ipv een appje?) en last-minute overstappen naar 532.

6 juni 2023 om 10:06

Mm misschien moet ik het beter uitleggen. Frank heeft spelers nodig die 433 willen spelen en dat begrijpen. Ze moeten dus de bal willen hebben en de ajax arrogantie hebben. Het type spelers wat Frank nodig heeft, speelt niet in Italie of bij een Palace. Wat kwaliteit betreft had Frank veel beter moeten presteren, ook bij Palace

6 juni 2023 om 10:10



Een kleine kanttekening over zijn periode bij Crystal Palace. Hij had destijds de selectie die na de grote 6 de meeste goals had gemaakt het seizoen ervoor. Echter helaas voor hem had hij zijn belangrijkste speler (zaha) niet door een slepende blessure. Nadat Frank de Boer weg was, was ook Zaha weer inzetbaar voor Palace en begonnen ze weer doelpunten te produceren.

Natuurlijk niet alleszeggend maar wel zeer vervelend en vertekenend voor de Boer. Je moet een counter ploeg niet in een dag willen ombouwen naar een club die van achteruit opbouwt. maar een Crystal Palace met of zonder Zaha scheelt een slok op een borrel. En ik kan het weten. Ik volg de club al jaren op de voet.

6 juni 2023 om 09:58

Palace: vreselijk. Inter: vreselijk. Oranje: vreselijk. Atlanta: redelijk. Dan mag die conclusie van mij wel getrokken worden

6 juni 2023 om 10:02

Bij Oranje had hij gewoon pech dat De Ligt daar weer zon vreselijke fout maakt. Oranje heeft in de wedstrijden onder Frank de Boer heel weinig weggegeven. Het leverde wel enorm saaie wedstrijden op, maar toch was het wel echt heel stabiel. Tja dat de Ligt de hele campagne verneukt kan fdb ook niets aan doen.

Denk niet dat veel niet-Oranje kenners hier achter waren gekomen. Kan gebeuren. Geen Waterreus - Koeman niveau in elk geval .

Is geen fout, is slimme marketing. Iedereen heeft het erover!

6 juni 2023 om 10:26

Met de komst van Social Media proberen mensen grappig te doen om aandacht. Dit is zo voorspelbaar. Blij dat ik die troep niet heb.

Gelukkig niet een foto van Lampard of Sinatra, dat was pas echt genant geweest.

6 juni 2023 om 10:54

Over gênant gesproken. Onze vriend Sierd de Vos kan vaak de verschil niet zien tussen Lukaku en Mason Mount.

6 juni 2023 om 13:01

Maar gelukkig weet Sierd wel dat Asensio een Nederlandse moeder heeft!

Niet dat iemand het verschil tussen die twee mannen ziet

Wat zou hij gaan verdienen daar. Ik denk een bedrag waarna hij nooit meer hoeft te werken. Al hoeft hij dat nu ook niet meer denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren