Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-verdediger Josip Sutalo richt zich op Instagram tot ploeggenoten en fans

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Josip Sutalo, die zijn excuses aanbiedt na de rode kaart tegen FK Bodø/Glimt.

Josip Sutalo heeft na zijn rode kaart in het gewonnen Conference League-duel met FK Bodø/Glimt (1-2, na verlenging) zijn excuses aangeboden aan de Ajax-supporters. De verdediger kreeg binnen enkele minuten na rust een direct rode kaart van arbiter Anastasios Sidiropoulos na een overtreding op Hakon Evjen.

“Het spijt me echt dat mijn fout ervoor heeft gezorgd dat mijn ploeggenoten vandaag harder moesten strijden. Jullie hebben ons daarna allemaal trots gemaakt”, zo schrijft Sutalo onder zijn foto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was een terechte rode kaart, maar zeer ongelukkig in mijn ogen. Hij doet het niet slim, omdat hij alleen naar de bal kijkt, maar het is niet alsof hij het doet als laatste strohalm oid

22 februari 2024 om 23:47

Vind je? Die speler van Bodo valt toch voornamelijk over zijn eigen voeten. Dit is typisch zo'n contact wat overal op het veld 300 keer gebeurt in een wedstrijd. En een aanvaller graag voor duikelt in de 16 of bij de laatste man. In de hoop op een strafschop of rood. Dan met een VAR die niks doet "want er was contact." Tja, vreemd in een contactsport..

22 februari 2024 om 23:52

Ik vind van wel ja, want ook Evjen keek alleen maar naar de bal. Het is niet dat hij aan het wachten was op het contact namelijk

22 februari 2024 om 23:55

De aanvalller lijkt toch echt met zijn eigen benen in de knoop te geraken, alvorens hij door Sutalo lichtjes getoucheerd wordt.

23 februari 2024 om 00:41

Ik heb hem net teruggekeken op normale snelheid, maar Evjen tikt heel kort z’n eigen voet aan ja. Maar Sutalo tikt daarna gewoon z’n voeten aan en hij was doorgebroken, dus simpel

23 februari 2024 om 00:42

Eerlijk gezegd ben ik blij dat Sutalo een rode kaart heeft gekregen. Met die jongen achterin is het gewoon pure onrust en chaos. Hij is zo nerveus dat hij simpelweg niet eens normaal ballen kan overspelen.

23 februari 2024 om 13:50

Hij stond helemaal verkeerd te dekken. Overkomt deze speler veel te vaak. En hogerop wordt er ook bijna geen druk op de passer gezet. Maar daar hebben ze bij Ajax een broertje dood aan. Geef de tegenstanders in alle opzichten de vrije ruimte!

Mooi man, misschien wordt 't tijd dat je eindelijk eens echt scherp gaat verdedigen, onze international. Dit is gewoon de tweede keer tegen Bodo dat je binnen no-time na rust door een slapende defensie in de shit komt. Ajax moet denk ik maar weer aan Bogarde vragen of ie de doetjes achterin even onder handen kan nemen.

22 februari 2024 om 23:26

Bogarde kan ongetraind gewoon meedoen. Zou direct de beste verdediger zijn.

22 februari 2024 om 23:42

Myvision het is een schande dat Bogarde niet onder contract staat, het is broodnodig als je naar onze achterhoede kijkt. Wanneer worden ze wakker bij Ajax?

23 februari 2024 om 00:49

Tsja, past helemaal in het wanbeleid.

23 februari 2024 om 02:08

Heb toch wel te doen met meneer Sutalo. Wellicht komt het nog wel goed met hem. Wat betreft Bogarde... Ik heb het idee dat wij- van een grote afstand- Bogarde hoger hebben zitten dan de club(s), trainers en spelers hem van dichtbij hebben zitten. Als hij echt zo goed is, zou hij toch wel weer een club vinden? Het lijkt mij beter als Ajax besluit om Jaap Stam te vragen een paar keer per week training te komen geven, zo kan hij zijn profloopbaan als coach ook weer in de lift krijgen.

Nou dat is dan wel weer te prijzen. Hopen dat ie vaker zijn teammates de kastanjes uit het vuur mag zien slepen zonder dat ie vantevoren het team schade heeft aangebracht, vanaf het bankje dus.

22 februari 2024 om 23:23

Heel eerlijk Inke, het is toch lood om oud ijzer dit jaar. Nu zie ik iedereen weer roepen om Kaplan, wat een nonsens, die jongen heeft na lange tijd weer wat minuten in Jong gemaakt en zou dan ineens in 1 het verschil gaan maken? Lekker deze lijdensweg die seizoen 23/24 is afmaken met het centrum van Sutalo/hato en keihard werken in de zomer om er een geoliede tandem van te maken.

22 februari 2024 om 23:25

Je gaat toch niet serieus beweren dat er nog iets te maken valt van Sutalo bij Ajax? Dat is een nog groter wonder dan deze Europese zege van vanavond. Sutalo gewoon op de bank houden tot aan de zomer om in ieder geval 5e te worden en dan lekker verkopen aan Championship ofzo.

22 februari 2024 om 23:36

Wat loop je nou je eigen spelers af te zeiken man. Roeien met de riemen die je hebt.

En ja, ik denk dat Sutalo volgend jaar kan verrassen. Afgelopen zondag tegen NEC zag je op een aantal momenten hoe makkelijk hij zich uit situaties kan draaien voetballen. Vertrouwen is gewoon onder nul gedaald al een hele tijd.

En wat ik hierboven ook al vraag, wie zet je er dan neer? Rensch de slaapkop?

23 februari 2024 om 00:50

Je zet er een nieuwe aankoop neer. En: Wat loop je nou je eigen spelers af te zeiken man? Roeien met de riemen die je hebt 😉 was m'n eigen sarcasme.

23 februari 2024 om 02:07

Het is echt hilarisch dat mede-Ajacieden inmiddels aankopen van 20 miljoen toetsen aan "je ziet dat ie bij NEC soms makkelijk wegdraait en uitvoetbalt". Wat een grap. Hato kan dat ook al met regelmaat. Die jongen is 17 en kostte 0 euro. Het is flauwekul, Sutalo moet weg. Hij symboliseert de teloorgang, ook bij mensen zoals jij die dit soort dingen uitkramen.

22 februari 2024 om 23:40

Volgens mij je beste verdediger sinds de winterstop. Gewoon haten omdat het een aankoop is en niet de “oh zo heilige ajax jeugd”. Sta eens achter je club en spelers en kijk met een objectieve blik naar de spelers. De meeste Ajacieden hier zouden vooral eens kritisch mogen zijn op de “messias” John van t Schip.

22 februari 2024 om 23:54

Typerend dat Ajax in 33 wedstrijden 3x(!) De nul houdt, en wonderboys Hato en Ramaj constant vrijuit lijken te gaan.

Dit is voetballend en positioneel zo'n godsgruwelijk zwakke verdediger. Zijn enige wapen is er af en toe inkleunen. Verder is de andere Kroaat, meneer Sosa, gewoon een iets betere uitvoering van Dijks. Dommig 5-3-2 backje.

22 februari 2024 om 23:20

Ik heb bij Sosa hetzelfde gevoel dat ik ook bij Rensch vaak heb. Alsof ze gewoon staan te dromen op het veld in plaats van geconcentreerd te zijn en het spel in de gaten te houden.

22 februari 2024 om 23:23

Wat loop je nou je eigen spelers af te zeiken man? Roeien met de riemen die je hebt 😉

22 februari 2024 om 23:35

Kritisch zijn op de inzet is de eigen speler afzeiken tegenwoordig?

23 februari 2024 om 07:40

Ik vond Sosa gisteren voor zijn doen best aardig spelen. Blokte veel schoten, een bal van de lijn gehaald met een sliding. Ik denk niet dat er een andere linksback in de selectie loopt die het beter zou hebben gedaan.

22 februari 2024 om 23:42

Sosa speelt al jaren op een redelijk niveau en laat zich nog steeds als een junior uitkappen, echt schokkend slecht.

Heel zuur voor hem maar rood was zeker terecht hier. Was denk ik sowieso zijn minste wedstrijd sinds de winterstop dit. Vind het wel mooi en getuigen van karakter dat je zo'n post op instagram plaatst. En fijn voor hem en voor ons dat het Ajax uiteindelijk niet de wedstrijd kost. We missen wel duidelijk iemand die de verdediging goed neer kan zetten. Weet dat het een PSV man is maar ik zag die Ooijer de wedstrijd analyseren afgelopen dinsdag, die zit niet meer in de staf daar sinds Bosz. Misschien kun je hem even naar Amsterdam trekken om onze defensie wat basis beginselen bij te brengen. Niet alleen Sutalo heeft het nodig maar Hato begint ook met de week slechter te spelen. Of gewoon Bogarde terughalen inderdaad.

22 februari 2024 om 23:21

Bogarde gelijk terug halen👍👍

23 februari 2024 om 10:59

Ooijer heeft geloof ik aangegeven even niets te willen doen. En als hij weer wil beginnen klopt hij eerst bij PSV aan. Pas als die nee zeggen zou hij bereid zijn verder te kijken.

23 februari 2024 om 19:58

Dank voor de info! Dan maar voor Bogarde gaan.

Kan niet voetballen en verdedigen, in ieder geval niet in de stijl waarin Ajax wil spelen. Complete mismatch. Zijn landgenoot Sosa is overigens nog slechter.

22 februari 2024 om 23:56

@erik makkelijk praten als je iemand alleen heb zien spelen voor Ajax.
Deze jongen heeft het vertrouwen nodig en je ziet dat dat nu juist mist.
Šutalo is geen mismatch maar jullie verwachten dat hij direct de beste is die leiding moet geven aan een kleuter en een slaapkop.
Tuurlijk hij maakt zijn foutjes maar dat hij niet kan voetballen en verdedigen slaat werkelijk nergens op.

23 februari 2024 om 08:11

Lekker kort. Nogmaals je heb deze jongen waarschijnlijk niet veel zien spelen behalve bij Ajax.
Het is deels vertrouwen ook in je maten in de verdediging die is er nu ook niet als je continu wisselt van achterhoede..

De kaart was onterecht, als je goed keek zag je dat de aanvaller opzichtig over zijn eigen benen struikelde. Dat de scheids het dan 20 keer vanaf een uitzoom moment aan het bekijken is en de doorbreek situatie als leidend ziet is dat jammer.
Vind het jammer dat hij de volgende mist, of je moet nu gaan beginnen met Kaplan op cv zetten.

Met 10 man zonder hem speelden ze iets meer georganiseerd, en was balbezit meer aanwezig bij Ajax,....jeetje zeg, wat een slecht, slecht, slechte wedstrijd was dit...niet om aan te zien...
Wanneer houd dit op!?!

Deze excuses typeren wel een beetje zijn situatie. Echt 0 zelfvertrouwen. Je maakt een fout, jullie hebben gewonnen, nergens voor nodig dit.

Deze man nog prof geworden is echt een raadsel.
Bij de fjes leer je al verdedigen door tussen de aanvaller en het doel te stan en hij weet altijd aan de verkeerde kant te staan.
En hoe hij wil proberen te onderscheppen niet normaal slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren