Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax vangt achttien miljoen: ‘Je betaalt ook voor zijn potentie’

Laatste update:

Ronald de Boer vraagt zich af of Justin Kluivert er goed aan doen om naar AS Roma te verkassen. De negentienjarige aanvaller staat naar verluidt op het punt om een vijfjarig contract te tekenen in het Stadio Olimpico en Ajax kan een transfersom van om en nabij achttien miljoen euro verwachten.

De Boer spreekt in een interview met Voetbal International van ‘een mooi bedrag’: “Zeker voor een speler die nog maar net in het eerste speelt. Het is een hoop geld voor een speler van negentien, maar je betaalt natuurlijk ook voor zijn potentie.”

De Boer denkt dat het vertrek van Ajax op te vangen is met spelers als Hassane Bandé, Zakaria Labyad en Dennis Johnsen, al moet laatstgenoemde in de ogen van de voormalig profvoetballer ‘nog wel een stap zetten’. De Boer voegt eraan toe dat hij ‘superfan’ is van Kluivert.

“Maar op deze leeftijd moet je wel spelen. Bij Ajax speelt hij sowieso, maar gaat hij spelen bij Roma? Ik ben geneigd ja te zeggen, maar het is wel lastiger. Bij Ajax blijf je ook staan als je een paar mindere wedstrijden speelt, bij Roma zal dat anders zijn.” Kluivert speelde 56 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en daarin scoorde hij 13 keer.

Is dit de 'hoofdprijs' voor Justin Kluivert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het 18miljoen in 1x betaald is vind ik het een prima bedrag

8 juni 2018 om 22:16

probleem is dat AS roma niet 4-3-3 speelt tja waarom ga je daar dan heen

8 juni 2018 om 22:38

Roma speelt het leeuwendeel van de wedstrijden in een 433 opstelling.......

9 juni 2018 om 10:16

Roma speelt letterlijk vrijwel altijd in 4-3-3, in de Serie A, in de CL en in de beker. Hoe kom je er bij dat ze andere opstelling spelen?

Ga aub. Zijn we in ieder geval van al die berichten af.

8 juni 2018 om 20:02

Niemand dwingt je om artikels te lezen.

8 juni 2018 om 20:03

Precies wat ik dacht. Who's next in het domineren van de berichtenrij: Ronaldo, De Ligt, Ziyech?

8 juni 2018 om 20:50

Nee joh daar zijn we nog lang niet vanaf dat wordt zeker nog een half jaar na trappen in de media....

Met Perotti, Schick, Under en El sharaweey zal zijn kans op speelminuten niet al te groot zijn. Volgens mij hebben ze ook nog een braziliaan daar die al amper aan spelen toe komt. Roma speelt soms ook maar met 2 aanvallers dan is de kans dat kluivert speelt nog kleiner.

8 juni 2018 om 20:53

Dat is hele reden dat Kluivertje gehaald is.
Perotti kan transfer maken na Sevilla en el Sharawaay moet weg, miskoop gebleken.
Als die twee vertrekken hebben ze niemand op links meer.
Die Under is een linksbenige rechtsbuiten en Schick is een schaduwspits/spits.
En ze hebben inderdaad nog ook een jonge linksbenige Braziliaan, genaamd Gerson maar dat is een centrale/aanvallende middenvelder.
Kansen genoeg voor Kluivertje dus.

8 juni 2018 om 21:28

Allemaal wel leuk en aardig maar tot nu toe is er geen enkele aanvaller vertrokken. Vooralsnog zijn het enkel geruchten. Het lijkt me niet dat een grote club zoals Roma kluivert haalt voor de basis. Mochten er meer weggaan dan zullennze ongetwijfeld een nieuwe buitenspeler kopen.

8 juni 2018 om 21:36

Er komt ook nog wel een buitenspeler naast Kluivertje erbij, mocht Perotti vertrekken.
Perotti hoeft niet perse weg, maar die farao wel degelijk.
Al verslijt Roma el Sharawaay niet, die is afgeschreven en Kluivertje zijn vervanger.
Volg de Serie A wat meer zou ik zeggen..

8 juni 2018 om 22:01

Het is 8 juni! Het WK moet nog worden gespeeld en de markt moet eind augustus nog oo hol slaan. AS Roma gaat hoe dan ook spelers lozen, ook om spelers als Ziyech te kunnen bekostigen.

9 juni 2018 om 01:44

Met de deadlines in Engeland en nog paar landen zal het eerder Kl hol slaan. Ajax wacht nog even met Ziyech want bij Milik kwam er ook 15 miljoen bij na paar1 goede wedstrijd op het WK.

Volgende talent in verval? Zo komen de talenten niet een tot bloei. Laat Kluivert me ongelijk bewijzen

9 juni 2018 om 08:06

voetbalreisje boeken naar Rome dan maar?

Voor alle partijen het beste. Mits er een doorkooppercentage is afgedwongen is het een mooi bedrag. Ik vind wel dat Ajax nu zeker nog een kwalitatief goede buitenspeler moet aantrekken. De huidige aankopen heb ik nog niet het idee dat Ajax er sterker op is geworden. Zowel Younes als Kluivert zijn vertrokken. Dat zijn twee volwaardige selectie spelers. Met alleen Bande ga je het niet redden. De grootste vraag is waar Labyad gaat spelen/banken. Is dit op de buiten positie vind ik dat Ajax er fors op achteruit is gegaan.

9 juni 2018 om 00:20

@076
Gewaagde uitspraak. Je gaat er van uit dat zowel Bande als Labyad minder presteren dan de niet scorende Younes en de vaak onzichtbare Kluivert. Dat is al snel beter. Het vertrek Kluivert is zonde vanwege zijn potentie en niet zozeer om zijn gemiddelde prestatie niveau. Younes was het overgrote deel van het publiek echt al heel lang zat. Dreigen, dreigen, dreigen en vervolgens 0 rendement. Veranderd die goede wedstrijd tegen Schalke weinig aan. Als Bande of Labyad eens per twee wedstrijden een assist produceren en een per drie wedstrijden een doelpunt dan doe je het serieus al snel beter. Vergis je niet zodra er een speler staat die stabiel presteerd en iedere wedstrijd een 7 haalt staat er gewoon een voor Ajax betere speler dan de twee die vertrokken zijn. Heb zelf weinig vertrouwen in Labyad omdat ik het gevoel heb dat hij niet de speler is die Ajax beter maakt. Dus uiteindelijk een soort gelijke prestatie neerzet als Kluivert en Younes tot nu toe hebben gedaan. Bande heb ik echt te weinig in aktie gezien om daar een oordeel over te vellen. Een ding waar Labyad toch iets van een positief gevoel/ lichtpuntje mee heeft kunnen oproepen bij mij. In de play offs toen het er echt om ging bij Utrecht stond hij er wel. Iets wat zowel Kluivert als Younes niet gedaan hebben en de veel lager aangeschreven Siem de Jong dus weer wel deed. Bezorgde ons gewoon een beker en een titel die Siem, terwijl puur naar kwaliteit kijkende hij in de verste verte niet leek op een speler waarvan je zou zeggen, die maakt het verschil voor Ajax in de wedstrijden waar de meeste druk op staat.

Gelijk weer een deel van dat bedrag uitgeven om Tadic binnen te halen. Des te sneller is Justin weer vergeten. En als Ziyech verkocht is gelijk overschakelen om Mount te halen of huren met optie tot koop. Dat zijn mijn inziens de perfecte vervangers voor deze spelers.
Aanvallend zullen ze zeer veel aan Ajax toevoegen.

9 juni 2018 om 01:29

Hoezo Honda Civic niet is goedkoper en heeft meer ervaring dat tadic. Rusland en italie heeft hij redelijk gedaan. Is zou ook gelijk die van Groningen kopen doan.

Zag een tweet voorbij komen van een verslaggever van VI: "goed van Justin Kluivert dat hij na alle zorgen die hij uitsprak over het vluchtige trainersbeleid bij Ajax nu kiest voor een club die er negen coaches in tien jaar doorheen draaide". Kon er wel om lachen.

Ik ben blij dat hij vertrekt. Indien de deal daadwerkelijk rond is voor de 18-20 Mil + bonus en doorverkooppercentage heeft Overmars dat toch weer goed voor elkaar, en dat voor een 19 jarige buitenspeler die eigenlijk nog niks heeft laten zien, buiten de goals tegen de kleintjes, en een contract voor een jaar. Vorig jaar in de EU ook echt belabberd. Daarnaast, het eisen van een topsalaris en totaal 20-40% van de eventuele transfersom is natuurlijk ook belachelijk.

Ik heb er verder vertrouwen in dat Overmars nog over gaat tot aankopen en ben blij dat we straks van dat gezeur af zijn.

Of ze waar zijn of niet maar naar de berichten van afgelopen weken lijkt het me verstandig dat hij vertrekt. Kan nooit meer iets worden bij Ajax. Ik persoonlijk denk dat het niks gaat worden maar dat is Kluivert zijn probleem.

Geweldig toch? 18 miljoen, voor een knakkertje die een seizoen jong ajax en een seizoen ajax gespeeld heeft?? Op de bank bij AS, waar de supporters hem niet moeten! Strik er om! Een omhoog gevallen voetballes die praat als een Marokkaan. Dit heeft Ajax niet nodig! En direct geen zaken meer doen met deze makelaar!

Alle problemen opgelost! En gewoon niks mee over de Kluiverst! overschatte voetballers die door de media knaaken verdienen! Waist of time, waar ik ook nog eens aan mee doe!

8 juni 2018 om 22:10

@daanbrs: zelden heb ik in een reactie zoveel onzin en spelfouten gezien... Als je dan ook nog een Engelse term erin wilt gooien, doe het dan goed: het is "waste of time", nu staat er middel (als in middel van een lichaam)..

Inhoudelijk (nadat ik het ontcijferd had) ben ik het overigens wel met je eens, hoewel ik niet genoeg over AS Roma weet m.b.t. je opmerking over hun supporters. Alleen "overschatte voetballers" had "voetballer" moeten zijn; zijn vader is nooit overschat geweest..

Tot slot: de opmerking "die praat als een Marokkaan" is totale onzin en daarnaast van een dusdanig niveau dat je er verstandig aan doet die te verwijderen, voordat een moderator dat doet...

Het is wel jammer dat hij vertrekt, maar dat wil hij zelf. Je snapt niet dat iemand op zo'n jonge leeftijd al voor het grote geld kiest. Wil je dan niet voetballen dan !!! Ga lekker ergens op de bank zitten, maar ga dan niet zeuren als wij niks meer jouw horen. Je bankrekening, en die van je zaakwaarnemer, is dan wel aardig gevuld, maar we horen niets meer van jouw op voetbalgebied. Ik hoop voor jouw dat ik het mis heb, want als je nog even had gewacht, dan was je er ook wel gekomen.

Waarom markt de boer zich zo druk? Die jongen mag doen wat hij zelf wil. Dan moet Ajax beter gaan betalen. Siem de Jong is de grooste verdiener bij Ajax en zit op de bank
Waarom praat men daar niet over ?

jullie praten veel negatief over jk hij is wel toekomstige Nederlandse elftal speler. jullie moeten hopen dat die doorbreekt bij as Roma dat is alleen maar goed bij Ajax is die uitgeleerd om steeds tegen willen 2 en Sparta te spelen met alle respect zelf de trainingen van as Roma is van hoger niveau

9 juni 2018 om 08:32

Als Kluivert in de Nederlandse competitie al niet kan uitblinken, dan heeft hij in het prachtige shirt van Roma al helemaal niets te zoeken. Onbegrijpelijk dat ze bereid zijn zo’n bedrag voor hem te betalen. En dat hij talent heeft geloof ik best, maar op dit moment kan ik me niet voorstellen dat hij in aanmerking komt om op het veld te staan bij Roma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren