Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax meldt zich net als onder meer Liverpool en Juve bij zaakwaarnemer’

Laatste update:

Ferran Torres beleefde in de afgelopen seizoenen zijn grote doorbraak bij Valencia, maar het is nog maar de vraag hoe lang de twintigjarige aanvaller nog voor los Che zal spelen. Torres wordt namelijk in verband gebracht met een overstap naar een aantal andere clubs en volgens berichtgeving uit Duitsland zou ook Ajax geïnteresseerd zijn.

Goal en SPOX weten namelijk te melden dat de Amsterdammers zich bij zijn zaakwaarnemer hebben gemeld. De concurrentie is echter fors, aangezien hetzelfde geldt voor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Juventus, Atlético Madrid en Borussia Dortmund. Laatstgenoemde club lijkt momenteel het meest concreet in de markt voor Torres, die wordt gezien als opvolger van Jadon Sancho.

Marco Neppe, de hoofdscout van Bayern München, heeft Torres in de afgelopen jaren ook verschillende malen bekeken, maar der Rekordmeister maakt vooralsnog geen werk van zijn komst. Vanuit Duitsland is er eveneens interesse van Borussia Mönchengladbach en het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. De kans dat zij meekunnen in het verwachte transfergeweld wordt echter klein geacht.

Torres speelde vooralsnog 88 wedstrijden in de hoofdmacht van Valencia en heeft een transferclausule van honderd miljoen euro in zijn contract staan. Doordat de international van Jong Spanje na dit seizoen nog maar een jaar vastligt, en vooralsnog geen aanstalten heeft gemaakt om te verlengen, wordt echter aangenomen dat Valencia met een veel lager bedrag dan deze clausule genoegen zal moeten nemen.

Denk jij dat Ferran Torres haalbaar is voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou hij een stap achteruit maken? Dat lijkt mij dus echt niet logisch, kan naar veel betere clubs en kan ook zijn contract verlengen.

6 april 2020 om 15:08

Hij komt niet bij Arsenal te spelen in de Europa League, of zelfs zonder Europees voetbal. Dus snap niet waar je het over hebt.

6 april 2020 om 15:15

Wauw, fijn een club te noemen waar het niet eens over gaat. Het is toch zo dat valencia en de rest van de clubs in de tekst een stap hoger zijn dan Ajax? Dat zijn feiten.

6 april 2020 om 15:16

Deze jongen zou vrijwel elke club in de top-5 leagues wel willen hebben. Is heel jong, al vrij ervaren en enorm talentvol. Dan wil je gewoon niet naar Ajax toe wat het zo nu en dan een keer leuk doet in europa, om nog maar te zwijgen over het feit dat hij in de eredivisie zou komen te spelen.

6 april 2020 om 15:55

Haha, nog meer benzine gieten jongen. Wat een kul kraam jij uit man. Waarom is Valencia een stap hoger als Ajax? Omdat ze in de ArenA wonnen van een gehavend Ajax? Een Ajax dat door het trieste gebeuren in London al geplaatst had moeten wezen? Vergeten zeker dat Valencia er finaal kansloos vanaf ging in eigen huis.. Ik zou eerder preperen dat beide clubs gelijkwaardig aan elkaar zijn. Maar een stap hoger momenteel? Dan kijk jij echt geen Spaans voetbal. Overgrens is een stap opzij, richting een competitie die gewoon minder is volslagen onlogisch. Helemaal als je bekijkt na wat voor clubs hij toe kan.

6 april 2020 om 16:07

Ben blij dat ik niet heb gereageerd hierop. Anders had je zeker gezegd dat hij niet naar Willem II had willen komen hahahah.. kom op man, dat hij voor Arsenal is, betekent toch niet dat hij niks mag zeggen over deze speler?

6 april 2020 om 16:20

Ajaxlife, op je teentjes getrapt? Grappig dat je zegt dat Ajax gehavend was, Valencia mistte 8 spelers. Daarnaast was Valencia in eigen huis ook beter. Valencia speelt in een betere competitie en is veel aantrekkelijker voor spelers. Valencia schat ik inderdaad hoger in dat Ajax. Maar ik gok dat je door een roodgekleurde bril kijkt...

6 april 2020 om 16:33

" Daarnaast was Valencia in eigen huis ook beter. " - Misschien kijken wij door een roodwitte bril, maar jij kijkt weer eens door je doorgaans anti-bril. Wanneer je met 0-3 wint bij Valencia, win je redelijk afgetekend. Als je wil winnen, moet je scoren. De goals van Ajax waren kwalitatief zeer sterk gespeeld. Dus 'ook' beter was Valencia thuis niet. Net als uit bij Ajax trouwens. De wedstrijd lag ruim twee keer zo lang stil (13:48 minuten) dan dat er aan extra tijd werd toegevoegd (5:58 minuten). Valencia begon van minuut 24 al met tijdrekken. Als je beter bent dan doe je dat niet hoor. Die CL poule was Ajax denk ik een van de betere, zo niet de beste en had het al lang door moeten zijn na die naaiwedstrijden tegen Chelsea alvorens het die frustrerende avond tegen Valencia moest aantreden.

6 april 2020 om 16:45

Tuurlijk, ik heb mijn anti bril op omdat ik vind dat Valencia hoger niveau is dan Ajax. Ik ga deze discussie over Ajax niet met jouw aan omdat jij nogal vaak door je rode bril kijkt. Jij vind dat Ajax bij de wereldtop hoort dus deze discussie ga ik niet aan.

6 april 2020 om 17:52

Maar als je vindt dat Ajax een stap achteruit is kom dan in ieder geval nog met argumenten waarom. Het feit dat ze in een betere competitie spelen en veel aantrekkelijker zijn voor spelers (waarom?) zijn geen argumenten dat Valencia een stap hoger is dan Ajax.

6 april 2020 om 20:58

Wees even realistisch chef. Ik ben ook Ajacied, maar voor de meeste voetballers zal Valencia echt in nagenoeg elk opzicht aantrekkelijker zijn dan Ajax. De afgelopen jaren hebben we een paar prachtige Europese avonturen gehad, maar laten we niet doen alsof we structureel concurreren met de subtop van de top 5 competities..

6 april 2020 om 15:37

Dit is gewoon weer typisch een bericht in navolging van de halve finale champions league, Ajax word sindsdien aan meer talenten gelinkt die voor Ajax gewoon onhaalbaar zijn.

6 april 2020 om 17:00

Wel opvallend dat jij bij vrijwel ieder Ajax topic je punt moet maken en je anti-Ajax mening ventileert. Lijkt me echt zonde van je tijd. ON: in deze is het inderdaad gek als hij naar ajax zou gaan. Niet bepaald een stap vooruit ten opzichte van de PL.

6 april 2020 om 17:21

Toevallig hè, je zegt dat ik een anti Ajax mening heb maar aan de andere kant geef je mij toch gelijk. Erg tegenstrijdig.

6 april 2020 om 18:33

Die 2 sluiten elkaar niet uit. Je kunt gelijk hebben over een punt en deze dusdanig verwoorden dat je antipathie jegens Ajax er duidelijk doorheen komt.

Ik moet zeggen dat ik nooit zo van de site 'transfermarkt' ben omdat die vaak redelijk behoudend zijn met het inschatten van marktwaarde. Als die hem al op 50 miljoen taxeren dan kan ik me niet voorstellen dat hij, ook gezien de interesse voor minder dan 70/75 miljoen is los te weken.

6 april 2020 om 15:12

Heeft een 1 jarig contract en aangegeven niet te willen verlengen. En daarnaast kan Valencia het zich niet permitteren dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt

6 april 2020 om 15:26

Als niemand voor hem zou komen zou Valencia inderdaad een veel lager bedrag kunnen accepteren. Alleen als er zoveel topclubs uit grote competities hem willen binnen halen, krijg je alsnog wellicht een ratrace qua prijs. Hij zal dan echt niet voor 20 miljoen de deur uitgaan. Wat dat betreft ben ik het ook helemaal met Rugu hierboven eens.

6 april 2020 om 16:04

Excuus, overheen gelezen. Dan zal hij inderdaad geen 75 miljoen gaan opleveren. Echter wat je dan alsnog wel gaat krijgen, omdat de transfersom dus zo laag zal zijn, dat clubs als City of Liverpool hem gewoon 15-20 miljoen tekengeld bieden om hem zo over de streep te trekken. Buiten salaris en een transfersom om zijn dat geen bedragen waarmee Ajax kan concurreren. Daarbij, als je het niveau van Valencia aan het ontgroeien bent, dan ga je gewoon niet naar een Nederlandse club.

6 april 2020 om 15:18

Hij wilt zijn contract niet verlengen omdat hij naar een topclub wilt. Zal gok ik eindigen bij Barca, Real, Chelsea, City of Bayern

6 april 2020 om 15:44

Als hij naar een topclub wilt, dan zal hij niet gaan naar Chelsea.
Die hebben trouwens net Ziyech gekocht, lijkt me sterk dat hij dan ook nog komt.
Zal wel naar Real of Barça gaan idd.
Misschien nog City omdat Guardiola daar de trainer is.

Het zou fantastisch zijn als Ajax een jongen als hij kan halen, echter acht ik die kans erg laag (of misschien wel 0). Ja, ik geloof zo dat hij, met nog 1 jaar contract, voor minder dan 100 miljoen is over te nemen, maar zolang er concurrentie om een speler is, zal hij zeker niet voor een appel en een ei weggaan. Ajax zit goed in het geld, maar dat betekent niet dat je maar kan smijten met geld als de andere clubs die schijnbaar voor hem in de markt zijn. En dan moet hij ook nog eens voor Ajax kiezen terwijl hij ook uit topcompetities kan kiezen (nogmaals, als de geruchten waar zijn). Daarom lijkt mij het sportief en financieel een kansloos verhaal voor Ajax.

Ajax heeft een paar maanden geleden al de transfer van een rechtsbuiten (antony) afgerond. Gezien de clubs die ook interesse in deze jongen hebben zal dat ook wel een dure jongen zijn. Ze zullen toch geen fortuin uitgeven aan nóg een rechtsbuiten?

Ja hoor, wat een onzin. Ik denk dat wij qua naam best een beetje weer gegroeid zijn, maar wij kunnen niet uit die vijver vissen. Ferran Torres is al veels te goed om een stap naar de Eredivisie te maken. Ik vind hem wel een erg fijne speler, maar als ik hem was zou ik verlengen en nog een jaar of 2 schitteren, de Liverpools komen te vroeg voor een jongen die elke week moet spelen.

Er moeten wel heel wat clubs omvallen vanwege de corona crisis voordat Ajax een optie word voor deze jongen. Heerlijk talent die zeker wel een mooie stap gaat maken.

Dit is een echte vleugelflitser met een geweldige overzicht en passing. Kan buitenom en een afgemeten voorzet geven of gewoon binnendoor anderen wegsteken naar de keeper toe. Bij Barca zou ik hem graag zien, maar die hebben met Trincao al een talent gekocht met dezelfde speelstijl. Als Sane weggaat bij City, zie ik Pep hem wel kopen.

7 april 2020 om 13:30

Deze jongen is in mijn ogen de grootste talent van deze tijd. Barca zou helemaal genieten van hem

Deze jongen kan echt voetballen. Typisch valencia weer. Komen altijd met talentvolle flankspelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren