Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona slaat belangrijke slag en houdt recordbreker binnenboord

Laatste update:

Barcelona heeft een akkoord bereikt met Lamine Yamal over een meerjarig contract, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdagmiddag te melden. Het zestienjarige toptalent geldt als een van de grootste talenten van La Masia, de jeugdopleiding van de Catalaanse club. Yamal gaat een contract tot medio 2026 tekenen.

Donderdag, op 13 juli, viert Yamal zijn zestiende verjaardag. Vanaf dat moment mocht Barcelona hem een contract aanbieden, en dan heeft de club dus gedaan. Yamal geldt als absoluut toptalent binnen de Catalaanse club. De rechtervleugelaanvaller zal vanaf volgend seizoen deel uitmaken van het eerste van Barcelona, maar ook nog geregeld wedstrijden afwerken voor het tweede elftal.

Yamal werd in april de jongste debutant ooit voor Blaugrana. Hij debuteerde op vijftienjarige leeftijd in een competitiewedstrijd tegen Real Betis (4-0 winst). De international van Spanje Onder 19 viel in voor de Braziliaan Raphina. Laatstgenoemde zei na de wedstrijd ongelofelijk trots te zijn op het megatalent. “Hij scoorde ook nog bijna, ik weet zeker dat hij het gaat halen.”

Er lagen meerdere kapers voor de kust om Yamal van Barcelona over te nemen. Xavi zei in mei al dat hij er toch vertrouwen in had dat het toptalent bij zijn club zou blijven. “De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis lopen voorspoedig. Yamal wil hier slagen. Ik maak me daar totaal geen zorgen over." Barcelona wil dat Yamal de plaats van Ferran Torres in de selectie gaat overnemen, daar laatstgenoemde mag uitkijken naar een nieuwe club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik lees steeds meer geruchten dat hij voor Marokko gaat kiezen. Hebben we een langetermijn opvolger voor Ziyech.

13 juli 2023 om 14:53

Gouden generatie van Marokko is in opkomst!

13 juli 2023 om 15:27

Dat zou top zijn! Besef dat hij tijdens het WK van 2030 23 zal zijn.

13 juli 2023 om 15:47

Bizar eigenlijk he. Je kunt het je gewoon bijna niet voorstellen dat hij dan nog steeds zo ontzettend jong is.

Dat is behoorlijk klote, als je plek wordt overgenomen door een 16-jarige. Toptalent of niet.

13 juli 2023 om 16:12

Is gewoon gelul. Yamal gaat dit seizoen hooguit een paar minuten maken, tenzij hij explodeert en de nieuwe Messi blijkt te zijn. Ferran moet wel weg, maar dat staat los van deze jongen.

Ik hoop echt dat hij voor Marokko kiest net als abde en munir toen. Op recht buiten hebben we niet heel veel keuze . Marokko heeft echt top jeugd elftallen. Zou daar mooi tussen passen. Hoop dat hij bij barca wat meer betrokken word bij de grote heren. Van zo n raphina of dembele kan hij heel veel leren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren