Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax krijgt miskoop wéér terug: optie tot koop van vijf miljoen niet gelicht'

Laatste update:

Ajax krijgt Lisandro Magallán komende zomer voor de derde keer terug van een huurperiode. Het Laatste Nieuws schrijft dat Anderlecht de optie tot koop ter waarde van vijf miljoen euro in de huurovereenkomst met de Amsterdammers niet gaat activeren. Het contract van de 28-jarige Argentijnse centrumverdediger in Amsterdam loopt voorlopig nog door tot medio 2023.

Ajax maakte in januari 2019 negen miljoen euro over naar Boca Juniors om Magallán naar Europa te halen. De voormalig jeugdinternational van Argentinië speelde sindsdien echter maar zeven officiële wedstrijden voor Ajax en bracht de afgelopen tweeënhalf jaar elders door. Na huurperiodes bij het Italiaanse Crotone en het Spaanse Alavés streek Magallán in het slot van de zomerse transferwindow neer bij Anderlecht, waar hij als noodverband gold nadat Hannes Delcroix een knieblessure had opgelopen.

Magallán kwam in de eerste twee maanden nauwelijks aan spelen toe, maar veroverde daarna een basisplaats en staat nu nog altijd doorgaans aan de aftrap in het elftal van trainer Vincent Kompany. Desondanks gaat Anderlecht de optie tot koop ter waarde van vijf miljoen euro niet lichten. “Een bom geld voor een speler die zonder de knieperikelen bij Delcroix zelfs nooit op Anderlecht zou zijn neergestreken”, schrijft Het Laatste Nieuws. Magallán speelde voorlopig 24 officiële wedstrijden voor de huidige nummer vijf van de Jupiler Pro League.

“Geen financieel spek voor de bek van Anderlecht zelfs al mochten ze hem definitief willen overnemen. Hij keert in de zomer terug naar Ajax”, zo concludeert de Belgische krant. Het ligt niet voor de hand dat Magallán komende zomer nog een serieuze kans gaat krijgen in Amsterdam. Dit seizoen kwam hij overigens nog wel in actie in de met 0-4 verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV: Magallán kwam vier minuten voor het einde als vervanger van Lisandro Martínez binnen de lijnen.

Zie jij Lisandro Magallán nog een kans krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zit op transfergebied momenteel niet echt mee voor Ajax zeg. Al kunnen ze natuurlijk deze miskoop wel permitteren

23 maart 2022 om 09:43

Vertel? Wie nog meer niet? Afgelopen paar jaar een paar mooie diamantjes opgeraapt. Dat er soms een of 2 miskopen bij zitten wordt weer compenseert door een eventueel verkoop van Anthony.

23 maart 2022 om 09:48

Hij doelt denk ik op transfervrije vertrek van Mazraoui en Gravenberch die niet wil verlengen.

23 maart 2022 om 09:51

Mazraoui, Onana die transfervrij gaan. Brobbey vorig jaar transfervrij. Gravenberch die weg (moet) dit jaar.

23 maart 2022 om 10:15

Bandé en Pierie zijn ook nog steeds verhuurd, maar inderdaad niet iedere aankoop is een schot in de roos. Laten we hopen dat we voor Magallán nog een mooie prijs kunnen krijgen. En wie weet leeft hij bij een eventueel vertrek van Ten Hag wel helemaal op :-P.

23 maart 2022 om 10:27

@sociomasia Je hoeft je niet gelijk zo aangevallen te voelen. Ik zeg niks verkeerds toch? Het lijkt mij toch iets positiefs dat Ajax een miskoop kan permitteren? Verder doelde ik inderdaad op het transfervrije vertrek van diverse basisspelers, zoals @Zytto34 ook al aangaf.

23 maart 2022 om 10:31

Maggalan is een mindere miskoop dan iedereen denkt die 9Mio is voor de helft al teruggekomen middels verhuur fees (3x) en het salaris heeft Ajax al die tijd niet hoeven te betalen. Denk dat Anderlecht ook denkt we sturen hem terug en kloppen wel opnieuw aan om de transfersom te verlagen

23 maart 2022 om 11:49

@sociomasia Kudus (9miljoen) vind ik persoonlijk ook een behoorlijke miskoop, laat helemaal niks zien. En hebben ze ook nog Daramy gehaald die nooit speelt en 12 miljoen heeft gekost. Kliber (4,25 miljoen) ook een aardige miskoop. Kik Pieri (5 miljoen) en Razvan Marin (12,5 miljoen) zijn ook behoorlijke flaters op de transfermarkt, okee voor Marin heb je nog genoeg teruggekregen.

Jij denkt dat Anthony flink wat gaat opleveren, ik denk persoonlijk dat dit nog weleens behoorlijk tegen kan gaan vallen zeker na zijn recente fratsen. Voor Onana zou Ajax ook de hoofdprijs krijgen werd er geroepen en ook Tagliafico zou met een vette winst verkocht gaan worden....

23 maart 2022 om 12:08

Als je denkt dat Kudus een miskoop is bevestig je dat je nooit Ajax hebt gezien

23 maart 2022 om 12:15

En voor Marin hebben ze 10 van de 12.5 miljoen weer teruggekregen...

23 maart 2022 om 12:43

Kudus is een goeie voetballer, ALS hij fit en blessure vrij is.
Aangezien dat niet heel vaak gebeurt kun je er rekening mee houden dat je die investering niet zomaar 1,2,3 terug gaat verdienen. Als dat het geval is zou je het een miskoop kunnen noemen, maar dan niet op basis van het ontbreken van het benodigde talent.

23 maart 2022 om 13:11

Rightwingback, maar dat zegt verder niets over of het een miskoop is of niet toch? Je koopt iemand op basis van kwaliteiten en met het idee dat hij je team beter maakt. Als dat niet het geval is, dan is het een miskoop lijkt me.
En als je het dan toch over geld hebt, dan neem ik aan dat je tekenpremie en salaris ook meerekend?

23 maart 2022 om 15:25

@houtapp,

Kudus is echt een topspeler. Jammer dat hij kampt met blessures.
Daramy is gewoon pas 20, kan nog komen.
Klaiber hebben we destijds hard nodig gehad vanwege blessures, nu is er doorgeselecteerd. (heeft overigens telkens goed gespeeld).
Pieri is eigenlijk de enige echte miskoop tot nu toe, maar 5 miljoen, achja.
Marin heeft nog wat wedstrijdje meegepikt, maar daar is uiteindelijk maar 2,5 miljoen gekocht.

23 maart 2022 om 16:32

Is niet leuk maar geen wereldramp. Mazraoui komt uit de jeugdopleiding en Onana kosten iets van 2 en een half ton. De CL succesen met deze 2 hebben veel meer opgebracht als kosten. Dus zelfs als ze gratis weggaan is er niet veel aan de hand. Corona was een groter probleem. Ajax verloor daardoor ongeveer 60 mil. Maar als alles open blijft zal dit een veel beter jaar zijn.

23 maart 2022 om 17:00

"recente fratsen" In het buitenland doen ze niets anders, zeker in de wat zuidelijkere gelegen competities.

23 maart 2022 om 17:04

@houtapp....." Kudus (9miljoen) vind ik persoonlijk ook een behoorlijke miskoop, laat helemaal niks zien "
Dit vind ik voor vandaag dus echt de meest domme opmerking die ik heb gelezen.

23 maart 2022 om 17:18

Dus? Hullie doen het dan mogen wij het ook? Uitroeien met haar en wortel dat idiote gedrag. Moet je niet willen zien. Winnaarsmentaliteit is goed, psychopatisch gedrag hoort niet thuis op een voetbalveld.

23 maart 2022 om 17:54

Kudus heeft juist wel veel laten zien maar veel geblesseerd. Klaiber is gewoon als backup voor de backup gehaald. Dat was al duidelijk. Ajax kan dat gewoon doen voor 4,5 miljoen.

23 maart 2022 om 19:13

In het begin was ik erg gecharmeerd van Kudus, maar daarna heeft hij dat niveau nooit meer aangetikt. Een paar invalbeurten waarin hij postbodegedrag vertoont en het spel meer ophoudt dan versnelt. Daarnaast veel te vaak geblesseerd. Hopelijk krijgen we die eerste Kudus weer eens te zien, maar ik heb er een hard hoofd in. Eerst zien en dan geloven....

23 maart 2022 om 23:12

Ik kijk al maanden maar kan mij niet veel hoogtepunten herinneren. Ik hoop voor die jongen dat hij snel fit is en blijft, en de hoge verwachtingen kan waarmaken.

23 maart 2022 om 09:43

Ze zullen van de zomer vast wel weer een paar dealtjes sluiten waarbij iedereen weer schrikt van de sloot geld die ze binnen harken denk ik.

Overmars heeft het over het algemeen natuurlijk goed gedaan, maar ookj tijdens zijn beleid zijn er natuurlijk wel wat missers geweest. Logisch ook. Niet iedere aankoop kan een voltreffer zijn.

23 maart 2022 om 10:43

Misschien kan Ajax hem een contractverlenging en speelminuten gunnen uit dankbaarheid voor zijn inzet

23 maart 2022 om 11:13

Ja, want we zijn een liefdadigheidsinstelling.

23 maart 2022 om 11:18

Andersom wordt toch ook verwacht dat spelers Ajax een transfersom gunnen voor alle inzet die Ajax heeft getoond?

23 maart 2022 om 11:26

@Japie_Krekel Dan hebben wij het over spelers die er vanaf hun jeugd bij ajax spelen en waarvan ajax de gehele opleiding betaalt, ja daar mag best wel wat tegenover staan van due spelers, Nous is daar een voorbeeld van

23 maart 2022 om 12:09

Hou toch op met die eeuwige dankbaarheid joh. Moeten jeugdspelers echt dankbaar zijn dat Ajax zo lief voor ze is om ze een opleiding en contract te geven ja? Die ventjes betalen dat iedere dag terug door hun werk te doen en te presteren. Een transfersom is een bonus. Die gasten zijn Ajax net zo weinig dankbaarheid verschuldigd als andersom. Beide partijen handelen puur uit eigenbelang en niet uit de goedheid van hun hart.

23 maart 2022 om 12:30

@mitchajax020 Ik Mazraoui een slecht voorbeeld. Dat is juist een speler waar het wel eens van twee kanten mag komen. Kreeg pas op zijn 19e een contract terwijl veel spelers, ook die Ajax 1 nooit halen dat al op hun 16e krijgen.
Toen Mazraoui kwakkelde met blessures heeft Ajax hem een aanbieding gedaan die past bij de status van blessure gevoelige bankzitter in de veronderstelling dat hij dit jaar weer 2e keus zou zijn achter Rensch.
Alleen werd Mazraoui weer een van de betere basis spelers en had toen een aflopend contract en geen aanbieding die daar bij paste. Het zal allemaal best begrijpelijk zijn geweest vanuit Ajax kant (je kan immers niet iedereen een top salaris bieden). Maar dankbaarheid kan niet alleen maar van een kant komen.

23 maart 2022 om 13:00

Lekker in jong Ajax dan

23 maart 2022 om 15:26

@japie_krekel,

Welke inzet precies ?!

Spelers die inzet tonen en presteren "gunnen" ze toch ook gewoon een contractverlenging en speelminuten ?!

23 maart 2022 om 17:12

@mitch, maar Nous heeft toch ook heel veel geld opgeleverd op het gebied van winstpremies ? Daarnaast kun je je afvragen wie straks meer gekost heeft, Berghuis of Nous. Wat ik begrepen heb is Nous 1 van de spelers die altijd onder gewaardeerd is. Kreeg altijd als laatste zijn contracten. Ik denk dat hij meer opgeleverd heeft dan dat hij gekost heeft.

23 maart 2022 om 17:32

@bizzlad bespaar je de moeite en energie qua uitleg. Sommigen hier zijn zo beperkt dat ze enkel vanuit club belang kunnen redeneren. Dit is de reden waarom ze zo eenzijdig denken. Dumpt Ajax je zeggen ze 'tsja niet goed genoeg!' maar wilt Ajax je en je weigert (te verlengen) zijn de rapen gaar. Ben je een: geldwolf, ondankbaar, etc.

23 maart 2022 om 17:48

Mee eens. Waar was de loyaliteit van Ajax naar jeugdspelers Bazoer, Riedewald en El Ghazi toen passant Bosz langs kwam en deze spelers meteen wilde lozen

Ben er niet verbaasd over, sinds er op de zuid Amerikaanse forums al met verbazing werdt gesproken over de transfer destijds. Hele bijzondere aankoop geweest...

23 maart 2022 om 16:05

Als ik het mij goed herinner waren toen geloof ik eerst met een Kroatisch-Braziliaanse jongen bezig (kan even niet op zijn naam komen), maar dat werd 'm toen uiteindelijk niet, en dus namen ze Magallan maar.

En hetzelfde is nu eigenlijk min of meer gebeurd met Daramy die als tweede keus binnen is gehaald nadat Sulemana naar Rennes is gegaan. Met als enige verschil dat Daramy nog maar 20 is en tenminste nog ruimte heeft om te groeien, terwijl Magallan toen al 26 was en in de piek van zijn carrière moest zitten.

Moraal van het verhaal: als je beoogde transfertarget afketst kun je beter terug naar de tekentafel gaan ipv voor de tweede keus gaan, want vooralsnog lijkt dat niet al te gelukkig uit te pakken..

23 maart 2022 om 16:07

Lyanco, dat was hem. Hij heeft alleen Servische roots ipv Kroatische, mea culpa.

23 maart 2022 om 17:05

Daramy heeft de pech dat Tadic op zijn positie staat en dus blijkbaar alles moet spelen. Daramy krijgt de kans totaal niet om zich te laten zien.

23 maart 2022 om 17:13

Maar de kansen die hij wel krijgt bij zowel het 1ste als jong pakt hij ook niet echt uit.

Een soort overbodige Boomerang. Hij blijft terug komen, hoe je hem ook weggooit. Ach ja, zo heeft elke club zijn miskopen.

23 maart 2022 om 09:52

Jaa precies, zoals Luckassen bij PSV. Daar zitten ze ook mee in de maag

23 maart 2022 om 09:56

Haha Luckassen is inderdaad wel een beetje de Magallan van Psv. Die blijft ook maar terug komen. Goed voorbeeld!

23 maart 2022 om 10:09

Ai, luckassen die was ik al vergeten zeg. Samen met Bruma en baumgartl toch wel echt weggegooid geld.

23 maart 2022 om 10:10

Zo, Luckassen. Die was ik gewoon alweer vergeten. Daar moeten we onderhand geld voor bij leggen om er vanaf te komen.

23 maart 2022 om 10:11

Wat dacht je van onze vriend Bozenik.

23 maart 2022 om 10:36

Bande, diemers, sadilek en pierie heb je ook nog als aanvulling. Altijd fijn dat je dat soort gasten alweer vergeten bent en weer ziet opduiken bij de eerste training.

23 maart 2022 om 11:14

Ik hoop dat ze Sadilek niet meer gaan zien in Eindhoven, die mag mooi in Enschede blijven. Pierie daarintegen mag gerust weer richting Amsterdam.

23 maart 2022 om 11:51

@teesboer, De contract van Sadilek loopt af op 30 Juni en word ook niet verlengd. Ik denk dat we Sadilek nog wel gaan zien in Eindhoven, maar hoogstwaarschijnlijk als speler van FC Twente

23 maart 2022 om 13:10

@raiss, PSV heeft nog een optie tot eenzijdige verlenging. Vandaar de optie tot koop die Twente heeft bij de verhuur. Lijkt mij vanuit PSV slim om te optie te lichten .

23 maart 2022 om 20:55

Staat die officieel nog steeds onder contract bij psv? Als.dat het geval is dan heeft hij tussentijd zojn contract verlengd of heb ik dit verkeerd. Voor mijn gevoel is het namelijk meer dan 5 jaar geleden dat hij kwam.

23 maart 2022 om 21:51

Ah, Luckassen, die doet bij mij nog wel een glimlach verschijnen. Dat PSV daar is ingetrapt :D.

23 maart 2022 om 21:52

Klopt, heeft inderdaad nog zijn contract verlengd. De vervanger die AZ voor hem haalde was overigens Midtsjo. Was een iets betere aankoop....

En toch hoorde ik vrij goede verhalen over hem in België waar ik me destijds al over verbaasde. Volgens mij is daar zelfs op VZ een artikel over geschreven. Hoop dat hij een mooie club kan vinden waar hij minuten kan maken. Ik heb hem ondanks het feit dat hij niet eens bijna in aanmerking komt voor de basis van Ajax nooit negatief over de club horen praten in de media. Volgens mij is het een hele beleefde gozer.

23 maart 2022 om 09:59

Inderdaad maar toen zei iedere Belg, waaronder ik, dat Anderlecht nooit of never die optie zou gaan lichten. Anderlecht had op geen enkel moment de intentie deze jongen ooit te gaan kopen dus wat dat betreft had er een 'optie' van 25 miljoen in kunnen staan.

Daarnaast heb je wel een punt dat het een heel beleefde jongen, waar je geen slecht woord kan over zeggen. Hij is alleen net niet goed genoeg voor Ajax.

Toch verrassend, aangezien Magallán in de laatste maanden zich goed herpakt heeft bij Anderlecht.

Maar zoals al in de tekst staat, heeft Anderlecht het niet heel breed en is 5 miljoen tegelijkertijd toch wel een zeer fors bedrag. Dat Magallán zou mislukken, was eigenlijk al vanaf het begin duidelijk. Letterlijk iedereen van Boca Juniors en volgers vanuit Zuid-Amerika gaven al aan dat dit een gouden deal voor Boca Juniors was en dat hij gewoon een hele matige verdediger is.

En Ajax is ook echt lang en heel intensief met hem bezig geweest. Volgens mij echt al vanaf januari 2018 en uiteindelijk kwam hij in januari 2019, nadat zo ongeveer het 5de bod van Ajax eindelijk werd geaccepteerd. Blijf het toch bijzonder vinden dat Ajax ondanks alle negatieve verhalen toch doorging voor Magallán, helaas 1 van de weinige transfers waar Overmars bij Ajax behoorlijk mee de mist in is gegaan.

Misschien dat Overmars wel interesse heeft om hem naar Royal Antwerp te halen? Ben niet heel bekend met de centrale verdedigers van Antwerp, maar hebben volgens mij wel een aantal prima verdedigers met Engels en de Laet.

23 maart 2022 om 10:02

Klopt een van de meest bijzondere transfers van de laatste jaren van Ajax. Iedereen had het er over, dat Magallan een matige speler was. Ajax heeft hem lang gescout en is vaak met hem bezig geweest om de transfer rond te krijgen. Wat is er mis gegaan bij die scouts? Ajax zal wel een nieuwe RCV moeten halen achter Timber daar Magallan niet goed genoeg is en Schuurs eigenlijk ook niet en die laatste zal nu ook wel een transfer willen maken. Benieuwd wie ze op het oog hebben.

23 maart 2022 om 10:50

Ajax heeft wel meer nodig in de aankomende transferperiode en daarom is het een must dat Ajax zo snel mogelijk een directeur voetbalzaken aanstelt. Gerry Hamstra doet het voorlopig dan tijdelijk en is vanaf april vorig jaar tot het ontslag van Overmars, de assistent van Overmars geweest maar Ajax moet hier wel snel duidelijkheid in schaffen of dat Hamstra het echt mag blijven doen of dat Ajax toch opzoek gaat naar iemand anders.

Mazraoui, Onana, Danilo, Labyad, Stekelenburg (zal stoppen verwacht ik) en Tyton (was maar een tijdelijke oplossing) zullen over een paar maanden transfervrij vertrekken en Brobbey is natuurlijk gehuurd, maar ik hoop dat hij gewoon definitief terugkeert. Dus dat zijn al 7 spelers die zullen vertrekken en ook al spelen Danilo en Labyad bijna nooit, je raakt wel spelers in de breedte kwijt en dat moet je ook opvangen.

En daar komt dan nog bij dat Gravenberch en Tagliafico in de zomer waarschijnlijk ook verkocht zullen worden, doordat hun contract volgend jaar zomer afloopt. Verder hebben Blind, Klaiber (kan nog wel 'n optie gelicht worden, waardoor hij tot 2024 vast zal liggen), Pasveer en Setford ook allemaal 'n contract tot volgend jaar zomer dus daar moet ook wat mee gebeuren.

Pasveer zou ik nog wel begrijpen als Ajax hem tot volgend jaar zomer houdt. Misschien niet als basisspeler, maar gewoon als 2de doelman en gezien de leeftijd van Pasveer is het dan ook geen schande als hij volgend jaar uit zijn contract loopt. De jongste is hij natuurlijk ook niet meer, dus je zou sowieso al vrijwel niets aan hem verdienen.

Ook moet ik als Ajacied wel eerlijk toegeven dat als je in de zomer een goed bod voor Antony krijgt, dat je hem dan moet verkopen. En een goed bod is dan zo'n 30 tot 45 miljoen in mijn ogen en dan zou ik hem verkopen. Dit zeg ik niet alleen vanwege zijn gedrag, maar ook omdat ik toch denk dat hij nu wel redelijk op zijn top bij Ajax zit qua prestaties en op het gebied van goals en assists zie ik hem eigenlijk niet meer doen.

Hij heeft dit seizoen toch al een aantal keer gepiekt bij Ajax in de Champions League en bij het Braziliaans-elftal. En niet dat ik denk dat hij het meteen zal maken bij de absolute top, maar heb in de afgelopen maanden o.a. clubs als Bayern München en Liverpool voorbijzien komen en moet zeggen dat ik denk dat dat opzicht niet eens hele verkeerde keuzes zal vinden.

Antony zal vast niet vanaf het begin in de basis komen, maar bij Bayern heeft Gnabry zijn contract nog altijd niet verlengd, speelt Sané tegenwoordig toch wat meer centraal in plaats vanaf de flanken en is Coman toch redelijk blessuregevoelig dus ik zie zeker mogelijkheden voor hem en denk dat hij daar ook wel past puur op basis van voetballende kwaliteiten en ook wel op basis van potentie.

Dus dat is al genoeg werk voor Ajax in de zomer met al deze spelers. Maar ik vind sowieso al dat Ajax in de zomer een keeper, een rechtsback, een centrale verdediger, een linksback, een extra middenvelder, twee vleugelaanvallers en een diepe spits moet aantrekken.

Hoop volgend seizoen eigenlijk op zoiets (zie opstelling). En ik hoop dat Ihattaren volgend seizoen eindelijk fit is en zich kan laten zien. Want ik hoop echt dat die jongen het bij Ajax waar zal maken, ben al een gigantisch fan van hem toen hij bij PSV speelde want toen was hij voor alle problemen op een gegeven echt wel serieus goed.

Heb nu voor een 4-3-3 gekozen, maar denk dat dat in praktijk meer een soort 4-2-3-1 wordt met Berghuis dan wat meer links op het middenveld zoals hij een paar weken geleden ook speelde en dat heel goed invulde. En Ihattaren die dan een soort vrije rol heeft en een beetje zwerft en van positie wisselt met Bergwijn en Tadic, zoals Ziyech toen ook deed bij Ajax.

Gorter
Pereira
Timber
Martinez
Barco
Ihattaren
Álvarez
Berghuis
Bergwijn
Haller
Tadic
23 maart 2022 om 10:52

Zo bijzonder is het niet. Zijn mankementen komen naar boven in de toppers en hij staat er in door blessureleed bij De Bast en Delacroix.

Ik snap dat Anderlecht de optie niet licht, alleen wel bijzonder dat hij zijn basisplaats de rest van het seizoen lijkt te behouden..

23 maart 2022 om 10:26

Ik weet niet hoe het staat met die knieblessure van Hannes Delcroix, maar als hij nog niet terug is of langzaam gebracht wordt, is dat wel een verklaring waarom Magallan nog in de basis staat. Zodra Delcroix fit is, zal hij weer in de basis gaan en is Magallan overbodig. Te duur (voor Anderlecht) om als back-up te fungeren.

die heeft een paar mooie clubs achter zijn naam, die raak je in de zomer ook nog wel kwijt ergens

23 maart 2022 om 10:40

Heeft bij Crotone, Alaves en nu Anderlecht toch best veel gespeeld. Ook bij Boca prima gespeeld en de Copa America gewonnen geloof ik. Overal heeft hij wel een basisplek gehad. Het is te hopen dat een club als Hannover of Huddersfield er nog 3-4 miljoen voor wil neerleggen.

Benieuwd of je die kerel nog kan verkopen deze zomer. Anders gewoon voor 3 miljoen ofzo. Dan heb je nog iets. Helaas een enorme miskoop geweest voor Ajax. En als je hem niet verkoop dan kan je hem beter gewoon behouden. Nu heb je toch alleen maar Schuurs achter Timber en Martinez.

23 maart 2022 om 10:11

3 miljoen hahaha? Als dat lukt vind ik het razendknap hoor. Maar deze moet je wel slijten. Behouden en zometeen tegengoals krijgen, moet je niet willen. Ik heb 'm na Ajax overigens niet meer gevolgd.

23 maart 2022 om 10:13

Doet het bij Anderlecht op dit wel prima. Dus daarom hoop ik op 3 miljoen haha. Maar goed een bedrag tussen de 1 en 3 miljoen zou natuurlijk mooi zijn.

Ik moet zeggen dat Lissandro zich wel echt herpakt heeft. Was door hier opchet forum te zitten heel sceptisch over zijn komst. Na een stroef begin is hij gewoon solide. Sober wel en wat onzeker in het uitverdedigen maar puur verdedigend wel oke.

Het valt me op dat er bij elke financiele miskleun gelijk mensen iets roepen van "die hebben we al weer terug verdiend". Ongeacht andere inkomsten, verlies is verlies he? Als je Magallan voor 9 miljoen koopt, en aan de straatstenen niet meer kwijt raakt, is en blijft het een -9 op je begroting. Dat er aan de andere kant weer spelers vertrekken voor grote bedragen is mooi, maar ook dat zal slinken gezien de prestaties in europa.

23 maart 2022 om 10:41

De groepsfase was behoorlijk gunstig geloot natuurlijk. Maak het vooral niet groter dan het was. Dortmund is uitgeschakeld door Rangers in de Europa League, Sporting weggevaagd door Manchester City. Dat Ajax het over 2 wedstrijden laat liggen tegen Benfica is natuurlijk geen grote schande, maar absoluut te weinig. Maar blijf vooral hoog van de toren blazen.

23 maart 2022 om 11:15

Eens, de poule was heel simpel achteraf. Maar toch knap dat je hem wel gewoon wint. Hopelijk kan ajax nu naar een scenario toewerken dat je structureel die poulefase overleeft. Of in ieder geval laten we zeggen 3 van de 5 keer oid. Ben al lang al blij dat de sterspelers van ajax niet meer naar clubs als as roma of lyon gaan maar naar barcelona, juve, man united en bayern munchen. Dat is denk ik wel de grootste winst. Je hebt nu wel echt laten zie ndat je in het rijtje benfica,porto,dortmund, ac milan en dat soort clubs hoort. Hadden we 10 jaar geleden toch echt niet meer gedacht hoor.

Je kan van elke club zulke spelers op noemen. Het is gewoon nooit een garantie dat spelers hun potentie halen (of dat die goed wordt ingeschat) en een goede match blijken met het team waar ze naar toe gaan. Het gaat erom hoeveel van dit soort speler je hebt, als dat er teveel zijn dan heb je als TD gewoon gefaald. een paar is prima shit happens.

In dit geval lijkt het me verstandig met die jongen te gaan praten en of het mogenlijk is om voor een klein bedrag of desnoods transfervrij te vertrekken.

Is toch ongelofelijk dat ajax deze jongen (na notabene intensief scouten!) heeft gehaald? Hebben gewoon professionele scouts jarenlang naar zitten kijken en die dachten dus oprecht dat deze jongen een versterking zou zijn voor ajax. Dit terwilj eigenliijk elke doorsnee voetbalkijker wel na een paar potjes al had geconcludeerd dat ie er niet veel kan kon. Betwijfel ook heel erg of overmars deze jongen zelf wel aan het werk had gezien. Zou oprecht bij geen een van de bovenste 6 in nederland in de basis staan. Kan me nog herinneren dat iik hem zag spelen in de copa libertadores finale en daar was ie al op zijn zachtst gezegd niet best.

23 maart 2022 om 12:11

Bij Daramy zaten ze er ook flink naast qua scouting.

Een contract tot 2023? Nou bijtekenen dan of anders een transfer maken. Die transfer gaat er niet van komen dus er is binnenkort contractnieuws denk ik.

23 maart 2022 om 16:14

zou het contract van Labyad ook met terugwerkende kracht verlengt worden ? En dat van Klaiber zal ook verlengt moeten worden. Ik verwacht niet dat daar iemand voor komt die de ruim 4 miljoen die Ajax betaald heeft gaat betalen.

Denk dat hij nog altijd beter is dan Schuurs.

Magallan is een voetballer die denk ik beter zal spelen in de CL dan in de eredivisie. Je moet hem niet op kunstgras laten spelen of tegen een counterploeg.
Mannetje uitschakelen en dekking vanuit de zone tegen grotere tegenstanders.

Hij doet me een beetje denken aan Oleguer.

Doet het prima bij Anderlecht dacht ik. 5 miljoen misschien aan Italiaans team verkopen

Eigenlijk is overmars verplicht deze aankoop over te nemen nu. Hij heeft zoveel moeite gedaan, de aankoop naar ajax te halen 😀

Het moge duidelijk zijn dat Magallan flink tekort komt om bij Ajax te ballen. Niet goed genoeg voor de basis, en zelfs niet goed genoeg voor de bank. Wat mij betreft zou Ajax er goed aan doen om hem te verkopen tegen elk aannemelijk bod, en als het echt niet lukt om hem te verkopen gewoon transfervrij laten vertrekken aan het eind van de transferperiode. Scheelt je weer een plekje in de selectie en wat salaris.

Slaapt schijnbaar 's nachts nog steeds slecht door een of andere ene Robin uit Rotterdam.

Leuk spelertje voor Fc Antwerp
9 miljoen en we lullen er niet meer over :P

23 maart 2022 om 20:37

Zie het zo nog gebeuren dat ze interesse tonen in deze speler. Onze duurste aankoop ooit was begin dit seizoen voor 5 miljoen voor een Belgische jeugdinternational. Hopelijk gaan we dit niet verbeteren met de aankoop van Magallán.

Hopelijk kunnen ze hem ergens slijten. Helaas overal mislukt. Wellicht dat ze in zuid Amerika nog wat in hem zien?

Geef die jongen gewoon een kans van een half jaar bij ajax

Beste allemaal,

Inmiddels is Danilo de Beste definitief verwijderd als lid. Geldt ook voor het zoveelste dubbelaccount van Aanpakpolitie (fuck my ass). Helaas hebben we maar een beperkt aantal handjes bij de moderators en doen we het in onze vrije tijd.

Daarom hierbij een oproep en een verzoek. Wil je een steentje bijdragen aan het netjes en schoon houden van dit mooie platform, meld je dan aan als moderator. Al kan je maar een paar uurtjes per week helpen, zijn we al enorm blij.

Misschien nog wel veel belangrijker, regareer gewoon niet op mensen zoals hierboven aangegeven. Dat is de reden van hun zielige bestaan. Negeer de opmerkingen die ze plaatsen, meldt het op ons meldpunt of direct bij een van de moderators en we pakken het z.s.m. op. Uiteindelijk verwijderen we ook de reacties die jullie op hen geven, dus bespaar je de moeite van een reactie geven en spreek ons aan. En heb aub even geduld dus, we are short on staff.

Dank allen!

Groet,
Aardbei

Tja, het is en blijft een lompe olietanker. Misschien voor een club als Groningen zou die best prima kunnen zijn, maar als Ajax zijnde moet je hem misschien het beste verkopen aan een Argentijnse club. Je zal je geld niet terug krijgen maar dan ben je er vanaf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren