Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax komt veertig miljoen euro tekort met eerste bod op Pedrinho’

Laatste update:

Ajax heeft zich bij Corinthians gemeld voor de twintigjarige aanvaller Pedrinho, zo meldt Globoesporte. De Braziliaanse club heeft voorlopig echter geen interesse om te onderhandelen. Ajax toonde zich bereid om ruim tien miljoen euro te betalen, maar Corinthians zou pas willen praten als het bod in de buurt van de vraagprijs van vijftig miljoen euro komt.

Het gigantische verschil tussen vraag en aanbod lijkt voorlopig dus niet te dichten. Ajax hoopte via de invloedrijke zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci op een ingang bij Corinthians; de agent behartigt de belangen van Pedrinho en was ook verantwoordelijk voor de transfer van David Neres naar Ajax. Het heeft echter nog niet het gewenste effect gesorteerd.

Woensdag ontkende clubvoorzitter Andrés Sanchez nog dat hij biedingen had ontvangen voor een of meerdere van zijn spelers. "Als we jullie moeten geloven, wordt het hele team verkocht", zei hij lachend. "We zullen zien wat er gebeurt tot de transferwindow voorbij is. Ik kan niets garanderen." Donderdag herhaalde Sanchez dat niemand zich heeft gemeld met een bod op Pedrinho.

Pedrinho, veelal gebruikt rechtsbuiten, staat nog twee seizoenen onder contract bij Corinthians. Hij promoveerde vorig seizoen naar het eerste elftal, maar is nog niet uitgegroeid tot basisspeler. Wel kwam hij al tot 23 competitieduels voor de Braziliaanse grootmacht, die vorig jaar landskampioen werd. Daarin scoorde hij niet.

Zou Ajax behoefte hebben aan Pedrinho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 juli 2018 om 20:39

Nee. Alles wat er staat klopt en Ajax heeft serieuze interesse. Ze gaan alleen nooit 50 miljoen betalen maar deze speler halen zou een stunt zijn.

19 juli 2018 om 21:08

Thamike

Tuurlijk zou het een stunt zijn, een speler die 50 miljoen moet opbrengen voor tien binnen halen, maar tegelijkertijd moet je wel erkennen dat je daarmee je jeugdspelers de nek om draait.

19 juli 2018 om 21:19

Wanneer een jeugdspeler goed genoeg is krijgt hij echt wel de kans, zo simpel is dat.

19 juli 2018 om 23:50

Doen ze ook niet voor een talent die zich nog niet in de basis gespeelt heeft. Ik von die 10 miljoen al heel vorstelijk.

20 juli 2018 om 00:51

Het kan natuurlijk best zijn dat ze een paar van dit soort spelers hebben benaderd met een dergelijk bod. Wie weet hapt er iemand of komt er iemand met een tegen voorstel waar je iets mee kan.

20 juli 2018 om 01:02

Ik zie het probleem met de eigen jeugd niet zo.in de regel spelen de meeste spelers bij Ajax maar 3 jaar vast in het eerste. Van de selectie van het seizoen 14/15, 4 seizoenen geleden, zitten er van de 25 spelers toen, nog maar 3 bij de huidige selectie (veltman,schone en Sinkgraven, waarvan Veltman alleen nog maar omdat hij geblesseerd is en Sinkgraven is altijd geblesseerd en heeft nooit lang vast in de basis gestaan).

Als er ieder seizoen 2 of 3 spelers uit de jeugd doorbreken heb je het als club heel goed gedaan. Maar de rest moet je toch ergens anders vandaan halen. En met zo'n verloop aan spelers heeft het ook weinig zin om te zeggen dat je een jaar wacht omdat er een talent aan komt op die positie. Als je een jaar verder bent is er ttoch wel ergens een plaatsje vrij gekomen in het eerste.

20 juli 2018 om 11:13

@constant kante, Welnee. Je haalt er het algemene niveau mee omhoog, waardoor de jeugdspelers beter zullen moeten gaan spelen. Daarnaast blijft de jeugd kansen krijgen bij Ajax, maar ze moeten wel goed genoeg zijn. En jeugdspelers die goed genoeg zijn, zijn na 1,2 of hooguit 3 seizoenen alweer vertrokken. Tegen dat tempo valt niet op te leiden; je leidt idealiter 1-2 topspelers op er lichting waarvan je van te voren niet weet op welke positie ze spelen. Dat zouden allemaal middenvelders kunnen zijn; daarvan heeft Ajax nu veel eigen jeugd in de selectie zitten.

Ajax is Bacelona niet, dat zelfopgeleide spelers zoals Iniesta, Xavi en Busquets hun hele spelersleven vast kan houden.

Hoe dan ook, op de positie van deze Pedrinho geeft de eigen jeugd niet thuis, en dan moet je buiten de deur winkelen; dat is werken volgens de Cruyff filosofie. Sowieso wordt dit hem zo te lezen niet; 50 miljoen voor een belofte is iets te gortig.

20 juli 2018 om 15:50

Jeugdspelers draai je de nek om als je verwacht dat ze er direct staan en een elftal dragen. Een jeugdspeler groeit in een contant elftal. Precies dat had Ajax de laatste jaren niet. Het kopen van 'gearriveerde' spelers is daarom zeer verstandig en in het belang van de jeugd.

Heel goed dat Ajax zo actief bezig is op de transfermarkt, maar middenvelders hebben ze nu genoeg, dus ik hoop dat dit niet gaat gebeuren, al helemaal niet voor zo'n prijs

19 juli 2018 om 22:01

@Tiszjuu:

In het artikel staat "aanvaller" en "wordt als rechtsbuiten gebruikt". Hoe kom jij erbij dat het een middenvelder is? Of heeft vz het gewoon fout? Ik ken de speler zelf namelijk niet(goed genoeg).

20 juli 2018 om 05:39

Vanuit FM ken ik hem, is het ook veel meer een middenvelder, type a la Ziyech.

Hopelijk leveren al die dure investeringen wel wat op.
Zou erg zuur zijn als dat AZ met eigen broekies als Stengs en Boadu (scoorde weer fraai tegen Panathinaikos.) wederom de show gaan stelen. Ook is die jahanbakhsh nog niet weg dus die kunnen een fraaie selectie aantreden met een brede bank zonder veel te hebben geã¯nvesteerd.
Nu zeggen de voorbereidingen nog niet al te veel maar ik denk dat we een spannende competitie tegemoet gaan zonder dat de begroting alles zullen gaan bepalen.

19 juli 2018 om 20:45

Wederom?? Verklaar je nader.

19 juli 2018 om 21:00

AZ speelde een groot gedeelte van het seizoen het mooiste voetbal. Denk dat ie dat bedoelde

19 juli 2018 om 21:10

Litmanenheld

AZ speelde toch gewoon, verreweg, het beste voetbal van Nederland? PSV sowieso niet, Ajax zeker ook niet, dus wie wilde je anders noemen?

19 juli 2018 om 21:10

Wederom ja. Presteren al jaren lang het beste als je resultaten en spelopvatting afzet tegen begroting.

19 juli 2018 om 21:16

Mwa, bij vlagen was het inderdaad erg leuk om te zien, maar ook vaak net niet. Ook in de bekerfinale bijvoorbeeld erg zwak. Eigenlijk was er niemand echt heel goed vorig jaar. Hopelijk kunnen alle clubs elkaar naar een hoger niveau brengen.

19 juli 2018 om 21:16

Mwa, bij vlagen was het inderdaad erg leuk om te zien, maar ook vaak net niet. Ook in de bekerfinale bijvoorbeeld erg zwak. Eigenlijk was er niemand echt heel goed vorig jaar. Hopelijk kunnen alle clubs elkaar naar een hoger niveau brengen.

19 juli 2018 om 21:26

Zwak inderdaad tegen de Nederlandse topploegen. Was echt schrijnend om te herkennen.

19 juli 2018 om 23:08

Ik weet niet of jij weet wat goed voetballen is maar volgensmij speeld PSV Goed en constant voetbal en speelde AZ Mooi voetbal. PSV speelde wel saai. Maar het was goed, ze waren het hele seizoen het sterkste team. Het was misschien defensief maar wel goed

21 juli 2018 om 05:16

Wat is de definitie van goed voetbal?

19 juli 2018 om 22:36

Alleen jammer dat AZ een middenveld van niks heeft. Alleen maar meevoetballers en dravers. Onbegrijpelijk dat zo’n Til basis speelt, en Van Overeem van de hand is gedaan.

19 juli 2018 om 23:08

Til is juist een geweldige speler. Maar ik denk dat ik dan naar de verkeerde wedstrijd heb gekeken

19 juli 2018 om 23:11

Til is een doodloper altijd verkeerde keuzes en hoofd naar beneden. Overeem was en is veel beter

50 miljoen voor een 20-jarig aanvallend middenveldertje dat bij zijn club kennelijk nog niet al te veel potten heeft kunnen breken? De ballen...

19 juli 2018 om 20:42

het lijkt de Braziliaanse Frenkie De Jong wel als ik dit zo lees

19 juli 2018 om 20:52

Frenkie de Jong is dan tenminste nog basisspeler, die gaat voor deze jongen niet op. En ik kan mij daarnaast niet heugen dat er vanuit het bestuur een prijskaartje van 50 miljoen om de nek van De Jong is gehangen.

19 juli 2018 om 20:54

Herstel, dat is wel gebeurd, zie ik nu. XD Sorry...

19 juli 2018 om 23:38

Sinds wanneer is Frenkie een basisspeler?

20 juli 2018 om 06:33

Sinds een jaar, tot zijn blessure..

19 juli 2018 om 20:46

Tja Ajax is niet de enige club die veel mag vragen voor jonge spelers als Frenkie de Jong bijvoorbeeld. Want hoeveel heeft hij tot nu toe nou echt gevoetbald bij Ajax in de hoofdmacht. Die doen ze toch ook niet weg voor 10 mln.

19 juli 2018 om 23:09

Inderdaad!

Heerlijk om te zien dat Ajax zichzelf tegenwoordig wat serieuzer neemt op de transfermarkt. Hopelijk kunnen ze met goed beleid de aankomende jaren doorgroeien en aansluiten bij de subtop van Europa, zoals onder Peter Bosz. Blind en Tadic lopen sowieso nog even rond bij Ajax, wie weet komt Vertonghen, Alderweireld of Suarez over een aantal jaar ook nog even een jaar of twee knallen! Toch jammer dat Sneijder l, VdVaart dit nooit hebben gedaan.

Voor de mensen die hem niet kennen. Het is gee middenvelder maar een rechtsbuiten. Kan ook goed uit de voeten als linskbuiten. Absoluut toptalent maar voor 20 miljoen wel op te halen. Pedrinho-Dolberg-Neres is een gruwelijk goede aanval.

19 juli 2018 om 20:47

Zou idd mooi zijn, maar je hebt voor linksbuiten ook al dure aankopen als Labyad en Bandé. Bandé is dan nu wel geblesseerd, en Labyad kan op het middenveld spelen, maar daar gaat hij nooit van de concurrentie winnen. En uit de jeugd komt ook nog Nunnely en Dani de Wit die daar kunnen spelen.

19 juli 2018 om 21:11

Als je met Dani de Wit op linksbuiten gaat spelen gaat er iets mis hoor

19 juli 2018 om 21:18

Ja lijkt mij wel. Maar is hip he aanvallende middenvelders als vleugelspeler in te zetten.

19 juli 2018 om 23:28

Hij speelde bij jong ook wel eens als linksbuiten hoor.

20 juli 2018 om 08:57

Wat is gebeurt met die vorig jaar nog bewierookte Johnsen? Ik hoor er niemand meer over, maar vorig seizoen moest hij spelen volgens velen. Daarna kwam kluivert, en daar overheen aankopen Bande en Labyad....en daar overheen weer nieuwe geruchten.

20 juli 2018 om 11:29

Bande is toch eigenlijk een spits? Maar ben het er wel mee eens dat Ajax al teveel spelers heeft voor die positie, in principe moet Tadic daar gewoon gaan spelen.

19 juli 2018 om 23:59

Is het wel zo'n groot talent? Ik bedoel als je 20 bent en je hebt 0 interlands achter de naam staan bij de jeugdelftallen van Brazilie, dan valt het wel echt mee. En daarnaast weet ik niet hoe ze aan die stats komen, maar ik zie toch echt dat hij in 28 wedstrijden (libertadores, Serie A (brazilie) en Copa Sudamericana), 1 doelpunt en 1 assists heeft afgeleverd.

Ik heb hem niet zien spelen, maar Lincoln (17 jaar, Vasco da Gama), Lucas Paqueta (20 jaar, Vasco da Gama), Rodrygo (17 jaar, Santos), Eder Miltao (20 jaar, Sao Paulo) en Everton (22 jaar, Gremio) zijn grotere talenten dan Pedrinho.

20 juli 2018 om 08:59

Interessant lijstje fcgrun. Heb je die allemaal wel zien spelen?

20 juli 2018 om 09:24

Nee om heel eerlijk te zijn niet allemaal, wel wat compilaties.

20 juli 2018 om 10:23

Ah jammer. Maar dan is t ook lastig inschatten of die allemaal talentvoller zijn dan de speler waaraan Ajax wordt gelinkt. Dat kan dan alleen op basis van war statistieken als aantal duels / assists / doelpunten en #jeugdinterlands. Maar dat zegt ook niet alles over een speler.

20 juli 2018 om 11:07

Talent zijn in de jeugd wordt zwaar overschat. De beste zijn van je generatie betekent helemaal niets. Pas tijdens de jaren tussen 18 en 23, wanneer ze neo prof zijn, kan je zien of het wat wordt. De absolute toptalenten, die op hun 16e, 17e al debuteren in het eerste daargelaten; maar dat zijn echt uitzonderingen en dat zijn er ook niet zoveel. Dat heeft vaak ook met fysiek te maken; en fysieke gesteldheid trekt zich recht als de spelers volwassen worden.

Ga maar eens voor de grap nationale jeugdelftallen van 10 jaar geleden bekijken; die kerels spelen vaak niet eens meer profvoetbal of ergens laag.

Overigens is dat fysieke deel van de jeugdopleiding zeer interessant, want hier wordt bv in Nederland verkeerd door gescout, waardoor er ontzettend veel potentieel verloren gaat. Wij werken met jaargangen, een lichting begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De meeste spelers in de nationale jeugdelftallen zijn vroeg in het jaar geboren. Wanneer deze spelers volwassen zijn geworden, blijken ze helemaal niet zo goed te zijn. Een mooi voorbeeld is het onder 17 elftal dat de finale van het EK onder 17 speelde; op een enkele speler na zijn allemaal in de het eerste deel van het jaar geboren. Alleen Donny v/d Beek, Hidde ter Avest en Steven Bergwijn staan nu in het eerste. Ook de spelers uit de standby lijst zijn vrijwel nergens te bekennen.

Als Ajax toch een extra middenvelder wil zou ik het mooi vinden als ze De Arrascaeta van Cruzeiro proberen te halen. Meer dan de helft goedkoper en heeft zich al bewezen. Bovendien WK gespeeld met Suarez, dus even een belletje naar Barcelona voor een goed woordje.

Hoe volgen de mensen hier de zuid Amerikaanse competities ?

19 juli 2018 om 23:10

Niet, ze zeggen maar iets.

20 juli 2018 om 20:33

Alles is mogelijk met internet. Begin gewoon met google

Zullen de prijs wel willen opdrijven voor een andere club door te schermen met interesse van Ajax ofzo. Ik geloof dat Overmars gisteren nog heeft gezegd dat Ajax in principe klaar is op de markt

19 juli 2018 om 21:28

Alleen geloof ik daar maar vrij weinig van aangezien de transfermarkt nog wel even open is. En ook omdat de geruchten rondom Frenkie de Jong hardnekkig blijven. Als er een topaanbieding komt kan Overmars zoveel zeggen maar dan is hij gewoon weg. Verder is Bande langdurig geblesseerd dus ook in dat opzicht verbaasd het me niet als ze een vervanger gaan zoeken. Anders heb je een half seizoen een speler minder op zijn plek en niet wetende hoe zijn herstel uberhaubt gaat.

19 juli 2018 om 21:28

Je zegt zelf al in principe, dus als er een mogelijkheid aanwezig is zullen ze die niet nalaten. Als een oud voetbal gezegde, de bal is rond.

Dit soort bedragen kun je verwachten als jezelf ook absurde bedragen voor je spelers vraagt. Bovendien weten clubs dat Ajax bulkt van het geld.

Heb de afgelopen dagen al aangegeven dat Ajax misschien nog moet overwegen om een vleugelaanvaller aan te trekken, want Bandã© ligt er dus tot de winterstop uit, Cerny is op de weg terug van een zware blessure en het is de vraag hoe hij daaruit terugkeert (vond voor zijn blessure dat hij stil stond in zijn ontwikkeling), in Jong Ajax heb je Nunnely, Lang (vind ik meer een middenvelder) en Johnson rondlopen, maar daar kan je (nog) niet echt op rekenen en voor de rest heb je dus nog Tadic, Neres en Labyad rondlopen die op de vleugels uit de voeten (kunnen) spelen.

Deze Pedrinho is een speler van 20 en hij kan als aanvallende middenvelder spelen, maar ook op zowel rechts- als linksbuiten en persoonlijk vind ik hem meer een vleugelaanvaller dan een nummer 10, want hij is snel, kan een mannetje passeren en lijkt met zijn speelstijl (naar mijn mening) gewoon meer op een vleugelaanvaller.

10 miljoen is natuurlijk veel geld, maar ik denk dat hij wel een hele goede speler voor Ajax kan zijn. Pedrinho heeft bij Corinthians nog een contract tot 31 december 2020 en het is natuurlijk algemeen bekend dat spelers uit dat continent sowieso al vrij duur zijn en dat clubs uit dat continent niet het makkelijkst zijn om te onderhandelen, maar ik zie Pedrinho wel graag komen bij Ajax.

Want de vleugels bij Ajax vind ik persoonlijk toch wel 'mager' bezet.

20 juli 2018 om 11:32

Tadic Neres Labyad inderdaad, en dan na de winterstop ook nog Bande. 4 goede spelers voor 2 posities, dubbele bezetting dus. Zie liever dat Ajax investeert in een solide, snelle verdediger voor naast de Ligt zodat Blind op 6 kan spelen.

Serieus, Ajax komt met tien miljoen euro naar de tafel, en de Brazilianen willen vijftig miljoen zien? Sorry hoor, maar dit soort berichten geloof ik niet.

19 juli 2018 om 22:08

Ik ook niet. Lijkt me te bizar. Daarnaast 50 miljoen, jeuminokkele het is me wat. Voor hoeveel gaat dat hele grote Braziliaanse talent(even naam kwijt) naar Real Madrid, dat was nog niet eens 50 dacht ik...

En dan lopen wij te discussiëren over jongens uit Nederlandse opleidingen of die wel meer dan 10 mil waard kan zijn. Ridicule bedragen allemaal. Op deze manier is de ligt wel 80 mil waard.

Ik ben benieuwd wat al die Ajacieden nu te vertellen hebben over hun eigen club nu Ajax flink aan het kopen is. PSV was ten slotte de afgelopen jaren een ''koopclub'' en dat zou niet deugen. ''eigen'' jeugd was de toekomst?

20 juli 2018 om 11:34

Verschil is dat bij Ajax eigen jeugd de kans krijgt. Maar dan moet er wel voldoende aanwas zijn natuurlijk. Als spelers als Kluivert na een half seizoen in de basis alweer vertrekken kun je daar natuurlijk niet tegenop opleiden. Vind echter dat er ong genoeg eigen jeugd doorbreekt hoor: de Ligt, Mazraoui, van de Beek, en eigenlijk ook Onana, Dolberg, en dan nog een brede zelf opgeleide bank. Maar op plekken waar je niet voldoende kwaliteit hebt uit de eigen jeugd moet je dat gewoon opvullen met gerichte aankopen. Lijkt me niks mis mee als je elk jaar voor het kampioenschap wil gaan.

20 juli 2018 om 12:40

Dus je stelt dat de jeugd bij PSV geen kans krijgt? Onder welke steen hem jij de afgelopen jaren geleeft dan? Zoet, Brenet, Bergwijn, Hendrix, Rosario, Gudmonsson, Locadia zijn allemaal spelers die de afgelopen 2 jaar of in de basis staan/stonden of regelmatig mochten invallen en uit de jeugd komen. En als er geen talentvolle aanwas is koopt PSV ook spelers dus je hebt het over verschillen maar ik zie ze niet.

Gewoon 40 mil neerleggen, lekker mee doen in de huidige markt🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren