Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax kan verzoek van FC Twente verwachten voor volgend seizoen

Laatste update:

FC Twente huurt dit seizoen met Danilo Pereira en Kik Pierie twee spelers van Ajax. Mogelijk speelt een van de twee ook de volgende jaargang in de Grolsch Veste. Volgens TC Tubantia keert Danilo hoe dan ook terug naar Amsterdam, maar gaat de club uit Enschede proberen om Pierie nog een seizoen te huren. De Tukkers zullen daarnaast op zoek moeten naar een nieuwe keeper, want de kans is groot dat Joël Drommel komende zomer gaat vertrekken.

Het regionale dagblad meldt woensdag dat het zeker is dat Danilo na dit seizoen terugkeert naar Ajax, waar de 21-jarige Braziliaanse spits nog tot aan de zomer van 2022 onder contract staat. Pierie blijft mogelijk wel nog een jaar in Enschede. “Het is niet uitgesloten dat FC Twente een verzoek in Amsterdam neerlegt om Pierie nog een jaar te mogen huren. De technische leiding is tevreden over de ontwikkeling die de centrale verdediger doormaakt”, aldus de krant.

Twente wil daarnaast graag langer door met Queensy Menig. De club heeft een eenzijdige optie om het contract van de aanvaller te verlengen, maar mogelijk gaat technisch directeur Jan Streuer het contract van de aanvaller openbreken en verlengen voor de langere termijn. “We zijn heel tevreden over hem”, reageert Streuer. “Queensy is een aantrekkelijke speler, als hij aan de bal komt, heb je altijd het gevoel dat er iets gaat gebeuren.”

Het zomerse vertrek van Drommel staat volgens het dagblad vast. Twente gaat de optie in zijn aflopende contract lichten, waardoor hij tot 2022 komt vast te liggen en de club nog een ‘miljoenenbedrag’ kan opleveren. Over de huurlingen Tyronne Ebuehi (Benfica), Luka Ilic (Manchester City), Nathan Markelo (Everton), Luciano Narsingh (Feyenoord), Issah Abass (Mainz) en Václav Cerny (FC Utrecht) valt volgens Streuer ‘op dit moment weinig te zeggen’. “Dat heeft niet alleen met onze wensen te maken, maar ook met de clubs waar ze onder contract staan. Die willen wachten en nemen pas later hun standpunt in.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Pierie het daar helemaal niet zo goed doen, raadsel dus voor mij dat ze hem nog een seizoen willen hebben.

24 februari 2021 om 08:48

Begon stroef, maar is toch 1 van de beteren de laatste potjes. Of het een Ajax speler is weet ik niet. Je blijft altijd laatbloeiers houden. Verdedigend is het gewoon goed de laatste potten, opbouwen daar is hij wat minder in.

24 februari 2021 om 11:01

Mooi dat wij een 20 jarige speler die nu, sinds die bij Ajax zit, voor het eerst flink wat minuten maakt in de eredivisie een laatbloeier vinden. Persoonlijk denk ik overigens niet dat Pierie genoeg talent heeft voor Ajax. Maar hij kan best tot een prima speler voor de subtop in eredivisie uitgroeien.

24 februari 2021 om 09:03

Speelt na de winterstop prima, heeft weer vertrouwen. Hoe meer ie speelt hoe beter het gaat worden. Zo zie je maar weer dat een jaartje kkd en alleen maar meetrainen je geen goed doet.

24 februari 2021 om 10:08

Pierie: Lekker nog een jaar Twente en daarna rustig beoordelen voor Ajax.

Danilo: als hij er nog een handje vol inlegt dit jaar dan moet ajax er gewoon 5 tot 8 miljoen voor vragen. Lukt dat niet, ook gewoon nog een jaar Twente. Die 2 jongens lijken daar alleen maar in waarde te kunnen groeien.

24 februari 2021 om 11:18

Voor Danilo gaat er genoeg interesse zijn, is jong, snel, technisch redelijk en heeft nu ook bewezen te kunnen scoren op het hoogste niveau. Komt misschien wat tekort voor Ajax maar het zal mij niks verbazen als hij zich elders opeens heel sterk ontwikkelt en je dan spijt gaat krijgen.

8 miljoen voor een 1-jarig contract lijkt me wel vrij stug. 5 lijkt me realistischer en ik gok niet dat hij gaat verlengen als hij nu geen kans maakt bij het eerste als ik zijn woorden een tijdje terug moest geloven.

24 februari 2021 om 10:19

Pierie en Ajax wordt niets meer. Als Promes en Idrissie er straks niet meer zijn zou Menig nog weleens terug kunnen keren. Ook de positie van Brobbey is bepalend of ook Danilo terugkeert. Beide spelers zullen waarschijnlijk niet lang blijven maar wellicht net lang genoeg om met een mooie transfersom de Arena te verlaten

24 februari 2021 om 10:40

Pierie doet het juist uitstekend. Blijf het bijzonder vinden hoe snel deze 20 jarige jongen is afgeschreven door velen, waaronder veel mede Twente fans. Hij begon niet al te sterk maar hij speelt nu al geruime tijd gewoon echt heel goed en ontwikkeld zich dus gewoon top, meer is er niet over te zeggen. De verdediging van Twente staat dit seizoen als een huis en Pierie is hier een belangrijk onderdeel van. Ik juich dus absoluut toe dat Pierie nog een seizoen naar Twente komt. Ik raad jullie aan om echt eens een wedstrijd van Twente op hem te letten en niet klakkeloos anderen na te praten.

24 februari 2021 om 12:17

@ruiz_fct bepaalde fans roepen maar wat obv vooroordelen. Een Schuurs kan ook nooit iets goed doen en Veltman ervoor. Blind in zijn begin tijd kon er ook helemaal niets van.

Ik zou het toejuichen als Ajax meer spelers naar Twente stuurt. Goede trainer loopt daar rond! Als een nieuwe keeper aangetrokken wordt of Onana mag weer spelen, dan zou ik Scherpen ook jaartje of 2 verhuren. Piere ook jaartje.

Een speler als Ekkelenkamp transfervrij aan Twente geven, met clausule mocht hij verkocht worden 10% naar Adam gaat bijv. Er

Zullen nog wel paar spelers zijn die geen KKD meer moeten spelen maar te kort komen voor Ajax 1.

Hoop dat Danilo wel kans krijgt bij ons.

24 februari 2021 om 10:44

Doet het laatste tijd beter maar begon inderdaad erg slecht. Misschien willen ze hem en Kotarski ruilen voor Drommel?

24 februari 2021 om 13:54

Pierie speelt momenteel beter dan Danilo. Het is een beetje de wisseling van de wacht, want daar waar Pierie in de eerste helft van het seizoen ondermaats presteerde, doet Danilo dat in de tweede helft van het seizoen. Ik denk dat beide spelers nog een jaartje FC Twente nodig hebben, want beiden zijn duidelijk niet klaar voor een stap omhoog zoals ze nu spelen. Het scheelt wel dat FC Twente de zware tegenstanders grotendeels heeft gehad. In dat opzicht vertekent 't de prestaties van 2021 wel, want Ajax, Psv, Feyenoord, Vitesse, Groningen en Heerenveen zijn al twee keer voorbij gekomen. Alleen AZ wordt nog een lastige, terwijl Utrecht ook wel aardig draait momenteel (al ben ik minder bang voor de laatste).

Danilo en Pierie doen het naar behoren maar zijn beide geen ajax1 materiaal. Lekker laten gaan. Voor Danilo zou je misschien nog best een aardig bedrag kunnen krijgen vanuit het buitenland, staat er redelijk goed op denk ik.

24 februari 2021 om 08:49

Dat heb ik ook, van mij mogen ze allebei daar blijven. Danilo is goed, maar is zwak in de lucht.

24 februari 2021 om 12:22

Ik vind Danilo echt geen materiaal voor Ajax, begint met de wedstrijd slechter te voetballen.

24 februari 2021 om 13:53

Dat zou voor Danilo het begin van het einde betekenen. Die jongen moet eerst stabiel worden en z'n mentaliteit ontwikkelen. Hij is zeker getalenteerd, maar sinds de winterstop presteert hij echt helemaal niets. Hij voegt momenteel niets toe aan het spel, mist de ene 100 procent kans na de andere en het lijkt alsof hij er soms totaal geen zin in heeft. Dat kan natuurlijk ook een gebrek aan zelfvertrouwen zijn, maar op dit moment is Danilo eigenlijk niet eens goed genoeg voor FC Twente, hoe gek dat ook klinkt. 1 doelpunt en 1 assist in 10 wedstrijden, waarin FC Twente 11 keer scoort is zeker niet goed voor een spits. Vooral als je nagaat dat dat doelpunt een penalty is en dat hij echt heel veel kansen heeft gehad om tot scoren te komen. Buiten de blessure van Cerny is dat de grootste reden dat FC Twente na de winterstop niet zo goed presteert. Dat hoort er natuurlijk ook bij bij een onervaren speler, maar Danilo kan nog wel een jaar FC Twente gebruiken.

Bijzonder, want het is allerminst dat de fans van Twente met hem weglopen. Sterker nog, ze vinden hem bijna elke wedstrijd de zwakste schakel achterin. Verdedigend matig en in de opbouw (wat zijn sterkste punt zou zijn) valt het ook niet mee. Ikzelf kijk niet wekelijks naar Twente, maar zie wel wat de Twentefans bedoelen. Bijzonder dan als Twente dan toch verder wil met Pierie.

24 februari 2021 om 09:59

Hij heeft voor de winterstop een paar foutjes gemaakt waardoor wat twentefans gelijk een soort hetze zijn begonnen tegen Pierie. Na de winterstop doet hij het gewoon goed en is het constanter geworden. Je kunt aan alles wel zien dat het gewoon een goede degelijke verdediger is die een goede inspeelpass heeft. Dan houdt je zo iemand liever voor nog een jaar dan dat je weer de markt op moet en dan maar weer moet afwachten of iemand anders zich goed kan aanpassen aan het spel en het niveau.

24 februari 2021 om 10:41

Een hetze nog wel? Nee, het was gewoon te slecht voor woorden wat hij liet zien. Dat mag dan benoemd worden. Geen spreekkoren, geen petities en hij is niet te koop aangeboden op marktplaats. Overdrijven is ook een vak.
Ik was er ook een van die wel kon janken als ik hem zag verdedigen maar de laatste 2 wedstrijden vond ik hem goed spelen. Een stuk agressiever vooral, waarvan ik niet dacht dat hij het in zich had. Zie hem ook vaker de bal naar voren rossen als het moment daarvoor is in plaats van halfbakken wegwerken. Een geweldenaar zal ik het nooit vinden, maar het is op het moment een stuk beter.

24 februari 2021 om 10:50

Ik moet Simonsays wel gelijk geven Twenteov. Het was echt een hetze. Zelfs toen uit de statistieken bleek dat Pierie de meeste duels won van alle Eredivisie spelers werd hij nog beticht als de zwakste speler van Twente, een slapjanus, etc... Die agressie liet hij eerder ook echt al wel zien, maar mensen vinden het blijkbaar heel moeilijk om over een foutje heen te kijken die hij toen nog wel eens maakte.

24 februari 2021 om 11:13

@twenteov Je had de Twente forums destijds moeten lezen. Het ging echt ver. Op een gegeven moment werd het Ron Jans ook door meerdere verweten dat hij hem 'steeds' opstelde en dat het zijn lievelingetje was etc etc. En dat ze o.a. afspraken zouden hebben gemaakt met Ajax over het verplicht aantal wedstrijd dat Pierie zou moeten spelen.

24 februari 2021 om 12:44

Simon Says en Ruiz

Ik lees veel Twenteforums zoals Twentefans en jullie weten net als ik dat daar sowieso een paar heetgebakerde jongens op zitten die snel grof in de mond zijn (moet kunnen ook in deze truttige maatschappij).
Pierie presteerde in het begin toch ook gewoon ronduit slecht? Dat wordt dan in niet te misverstane bewoordingen daar neergedrukt omdat er nauwelijks controle is. De grootste bloazers op die fora zijn altijd dezelfde personen, een stuk of 10, en als je bedenkt dat er ik-weet-niet-hoeveel Twentefans actief zijn op fora dan kun je niet spreken van een hetze/haatcampagne. Ik vind de bewoordingen nogal overdreven van jullie beiden. Tijdperk Schreuder en de exit van Schreuder; dat was pas een hetze/haatcampagne met spandoeken, spreekkoren en de hele mikmak waarbij het overgrote merendeel (terecht) klaar met hem was. Dat is dit echt niet als je het mij vraagt.

Ruiz ik kijk alle wedstrijden van Twente en heb Pierie in meerdere wedstrijden echt enorm slap in zien grijpen bij duels en vooral ballen half weg zien werken. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat statistieken niet alles zeggen in voetbal, ik weet nl. niet of er ook een statistiek bestaat voor slap wegwerken. Als ik zie hoe hij tegen AZ en (ik meen) RKC thuis zulke fouten maakte en bij enkele andere wedstrijden slap of half zie ingrijpen dan stel ik daar twijfels bij zijn kunnen. Geen hetze, twijfel. Jij vindt dat hij die agressie eerder wel liet zien, ik vind absoluut van niet. Maar als hij zo voetbalt als de laatste paar wedstrijden dan hoop ik van harte dat hij blijft.

24 februari 2021 om 13:19

Feit blijft dat velen hem al afgeschreven hadden, en niet alleen de doorgesnoven gekkies op Twentefans. Het was niets en zou ook niets meer worden. Ik noem het een hetze omdat elke keer als het slecht ging Pierie de eerste was die kritiek kreeg. Iedereen leek elkaar maar na te praten en iedereen ging eraan voorbij dat hij nog maar 20 jaar is. Het is niet te vergelijken met de situatie Schreuder nee, maar als dat de maatstaaf is... Die is echt met pek en veren Enschede uitgejaagd.

24 februari 2021 om 10:46

Ik ben Twente fan en ik vind Pierie echt een prima en getalenteerde verdediger, zeker voor Twente. Hij heeft een geweldige bewijsdrang, wat je terug ziet in zijn uitstekende ontwikkeling ten op zichte van het begin van dit sezoen. Ik vind hem beter dan Dumic bijvoorbeeld, tegen Feyenoord werd pijnlijk duidelijk dat die echt snelheid mist.

24 februari 2021 om 12:24

Toch heeft Pierie ons veel goals gekost. Dan kun je nog zoveel duels winnen maar zijn de fouten cruciaal. Ben nu wel echt te spreken over gem want begint steeds beter te voetballen.

24 februari 2021 om 13:45

Die jongen is duidelijk vertrouwen aan het tanken, maar het is wel zaak dat hij dit doorzet. Zoals hij nu is voegt hij wat toe, maar een dipje en je hebt gelijk niets aan 'm. Voor nu is het natuurlijk prima, maar vooral omdat er geen geld is.

Eigenlijk heel erg knap hoe Twente het doet dit jaar, met zoveel nieuwe spelers. Toen Ron Jans werd aangesteld hadden ze geloof ik 9 veldspelers onder contract staan. Helaas bestaat de kans dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten beginnen, met wederom veel huurspelers. Een verkoop van Drommel (en daarmee de aankoop van 2-3 spelers) kan daarom juist goed zijn voor de lange termijn.

24 februari 2021 om 09:11

Oostwrwolde, Smal, Brama, Bosch, Zerrouki, Roemeratoe, Menig, Van Leeuwen en ook Drommel liggen allemaal langer vast. Dat is een groot deel van je basis elf. Daar kun je prima omheen bouwen met huurspelers en talenten. Ze zijn al bezig met Pieri en Cerny, onze td en trainer gaan hier volgend jaar wederom een goede ploeg van maken. Zeker wanneer we dit seizoen bijvoorbeeld de play offs zouden halen, we zijn nog steeds een hele grote club die aantrekkelijk is voor spelers. De talenten worden steeds beter, steeds meer vlieguren. Voor het eerst in tig jaar lijkt de rust wedergekeerd en zijn alle ingrediënten aanwezig om verder te bouwen aan een terugkeer in de subtop. Het lijkt sinds lange tijd op gezond beleid.

24 februari 2021 om 09:41

Veel clubs zouden er goed aan doen om de afvallers van Ajax te contracteren. Ekkelenkamp kan direct mee met Vitesse, Twente etc. Zelfde verhaal als Dani de Wit. Zo lopen er nog meer gasten rond op zoek naar een club om zich te ontwikkelen en daarna uit te blinken. Twente heeft nu inderdaad een hele mooie basis staan met jeugdspelers. Keurig gedaan, goed voor het Nederlands voetbal, want Twente is natuurlijk een enorme club.

Je spelers materiaal obv huur is wanbeleid en kun je nooit een club op laten draaien op lange termijn en val je ooit een keer om of zak je terug naar de kkd, de vraag is niet of maar wanneer

24 februari 2021 om 09:06

Ik word een beetje moe van dit soort beweringen. Ja Twente heeft veel huurlingen. Maar hoeveel zijn er van die huurlingen bij de vaste 11 te vinden? Daarnaast kan Twente ook aan die huurlingen geld verdienen aangezien de club dan een klein percentage ontvangt wanneer de gehuurde speler in de toekomst wordt verkocht. Bij Danilo zou dat heel interessant kunnen zijn. Ik zie hem wel bij Ajax voor 8-10 miljoen euro vertrekken. Wat mij meer in het oog springt is het aantal jeugdspelers dat ineens in de vaste 11 is terug te vinden. Daar zit dus het kapitaal van de club. Vul dat aan met gratis huurlingen en je hebt het gewoon uitstekend voor mekaar. Ik vind die Jan Streuer ook gewoon momenteel een geweldige TD.

24 februari 2021 om 09:23

Over welke club heb je het nu? Want dit gaat volgens mij niet over Twente of wel?
Je roept maar wat, weet je daadwerkelijk hoeveel huurlingen er regelmatig in de basis staan bij Twente? Juist de jeugdspelers krijgen dit seizoen veel kansen bij Twente. Die jongens kunnen alleen maar beter worden, die ontwikkeling zie je bij een aantal al duidelijk. Kijk naar Zerrouki, Oosterwolde, Roemeratoe en Bosch. Daarnaast zie ik ook veel potentie in Van Leeuwen en hebben ze met Hilgers en Staring ook nog wel leuke verdedigers achter de hand. Natuurlijk moeten ze daar ook nog wat spelers bij huren, maar dat percentage huurlingen in de basis is echt niet zo groot als veel niet-Twentevolgers denken.

24 februari 2021 om 09:31

Slechtere spelers vast halen dan betere goedkope huurspelers en daardoor degraderen is nog groter wanbeleid.

24 februari 2021 om 09:33

In veel gevallen ben ik het daarmee eens, maar Twente had heel beperkte middelen en presteren wat dat betreft boven hun kunnen. En daarnaast is het zo dat wanneer je door een Cerny, Danilo, Pierie, Narsingh, Ebuehi en Dumic niet 15e maar 7e eindigt, ook de transferwaarde van een Drommel, Oosterwolde, Zerrouki, Bosch, Smal en Menig flink hoger wordt. Als je daardoor straks een Oosterwolde voor 6 miljoen ipv 2 miljoen aan Ajax of PSV kan verkopen, kan je dat weer investeren in 4 extra jonge talenten en weer een volgende stap zetten in het herstel.

Een nieuw contract voor Menig is trouwens wel een fantastische zet. Wat een schot in de roos is dat geweest zeg.

24 februari 2021 om 10:35

dreetje888 weet je ook hoeveel jeugdspelers er momenteel in de basiself spelen? Of tel je die niet mee?

24 februari 2021 om 10:54

Zeer vermoeiend dat mensen dit maar blijven roeptoeteren. Er staat nu juist een geweldige basis van jeugdspelers die allemaal de stap naar het eerste elftal hebben gemaakt, aangevuld met 3 huurlingen (cerny even niet meegerekend). Dit is wat mij betreft juist de perfecte manier om je selectie samen te stellen want een speler als Danilo was anders absoluut onhaalbaar.

24 februari 2021 om 13:44

Misschien moet je de volgende keer eerst even ergens iets vanaf weten voor je er een mening over velt. Je snapt er namelijk niets van. FC Twente heeft met Drommel, Dumic, Oosterwolde, Zerrouki, Bosch, Roemeratoe en Menig gewoon 7 spelers die bij FC Twente onder contract staan. Op de bank zijn het buiten Markelo allemaal contractspelers van FC Twente, terwijl Brama nog geblesseerd is. Ze huren momenteel, enkel omdat het noodzakelijk is. Talenten van Ajax zijn doorgaans een zekerheidje in de Eredivisie en als je dat soort spelers wilt contracteren, betaal je minimaal 5 ton. Dat geld heeft FC Twente niet, slimmerd!

24 februari 2021 om 21:55

De geschiedenis van Twente aangaande wanbeleid gaat zich herhalen met de visie dat je het met zoveel huurspelers denkt te kunnen redden, Mark my words !

25 februari 2021 om 01:26

Sorry hoor, maar op basis waarvan zou ik op jouw woorden moeten letten? Je weet niet eens waar je 't over hebt. Alsof FC Twente een Danilo, Ebuehi, Cerny of een Narsingh in de jeugd heeft rondlopen. Neem maar van mij aan dat FC Twente ze graag had willen kopen.

Als Pierie de lijn doorzet dan zou het toch nog weleens een goede optie zijn om nog een jaar te huren.
Hij begon erg zwak, maar speelt de laatste tijd toch wat zekerder.
Op dit moment ben ik nog niet eens zo rouwig dat Danilo weer terug gaat. Hij komt op dit moment ook echt te kort bij Twente, straalt ook weinig meer uit helaas. Het lastige is dat Twente niet zomaar een andere spits heeft die er 10/15 maakt in een seizoen. Ze hebben wat leuke jeugdspelers, maar volgens mij zit daar geen echte spits tussen. Hopelijk kunnen ze Ebuehi nog een seizoen langer huren, die bevalt mij wel goed.

24 februari 2021 om 09:16

Ik zou er wel rouwig om zijn. Is gewoon een prima spits. Ons middenveld is vooral opgebouwd uit controleurs, er loopt geen echte 10 achter Danillo, de aanvoer is veels te laag. Bosch is zeker geen 10 en in mijn beleving niet degene die voor aanvoer zou moeten zorgen, die komt überhaupt tekort voor twente 1. Danillo mist ook zo'n cerny naast zich die vonden elkaar. Narsingh en menig zijn vooral hardlopers die voor eigen kansen gaan.

24 februari 2021 om 09:25

Het is wel een aardige spits, maar als hij niet scoort heb je echt heel erg weinig aan hem.
Hij laat het team ook niet beter voetballen, die paar ballen die hij krijgt springen veel te vaak van zijn voet. Als hij de bal wel een keer aardig krijgt, dan zijn het veelal slappe schoten op goal. Misschien is het een vormdip, maar deze dip duurt wel erg lang vind ik. De aanvoer is ook erg matig bij Twente, dat ben ik helemaal met je eens.

24 februari 2021 om 14:02

De aanvoer is dan wel niet heel indrukwekkend, maar Danilo krijgt in de meeste wedstrijden gewoon twee 100 procent kansen voor z'n voeten die hij niet in het net werkt. Dan kun je het als speler niet meer aan een gebrek aan aanvoer wijten.

24 februari 2021 om 14:04

In dit systeem met haast 3 controleurs zonder een steekpass in de benen, daar gaat elke spits het lastig mee krijgen.Danillo kan er dit seizoen nog steeds richting de 20 inschieten. Hij mist vooral creatief vermogen om zich heen. Welke spits zou het wel in dit elftal laten zien volgens jou?

25 februari 2021 om 01:29

Een spits die voor FC Twente niet haalbaar is. Ik stel ook niet dat de aanvoer geweldig is, maar als je als spits minstens twee 100 procent kansen per wedstrijd krijgt en je schiet er 2,5 maand geen bal in, kun je het niet enkel op aanvoer gooien. Danilo speelt namelijk ook gewoon absoluut niet goed momenteel.

Vraagje: Het lijkt er op dat Danilo een knauw heeft gekregen dat Ajax Haller aan heeft getrokken. Hij gaf een interview waarin hij aan gaf teleurgesteld te zijn en voor mijn idee speelt hij sindsdien ook minder. Het scoren lijkt hem ook minder te lukken. Verbeeld ik me in dat dat het probleem in heeft geluid, of was dat al eerder aan de gang?

24 februari 2021 om 14:04

Hij speelde al voor de komst van Haller niet goed. Die jongen is gewoon uit vorm en moet aan z'n mentaliteit werken. Hij speelt momenteel te vrijblijvend en dan is het direct niet goed genoeg. Maar goed, hij heeft het afgelopen weekend gescoord al is het een penalty. Misschien heeft dat 'm goed gedaan en prikt hij ze weer in het net. Dit soort dipjes komen voor bij onervaren spelers.

24 februari 2021 om 14:04

Dat cerny geblesseerd raakte was een grote knauw.

Gewoon Pierie, Danilo en Scherpen/kotarski een jaar gratis verhuren aan Twente in ruil voor Drommel.
Dan heeft Ajax een opvolger van Onana (als hij vertrekt) en hou je Stekelenburg als backup.
Scherpen/kotarski kan dan een jaar ervaring opdoen en op het hoogste niveau spelen en gaat daar dan ook wel weer stappen maken.

Pierie en Danilo zijn nog niet goed genoeg voor Ajax en daarmee kan je misschien naar Brobbey kunnen laten zien dat hij de tweede spits is achter Haller wat de kans dan misschien ook weer vergroot om hem misschien nog wel te verleiden om te blijven.

24 februari 2021 om 13:39

Dat gaat FC Twente natuurlijk nooit doen. Drommel vertegenwoordigt waarde. Die gaan ze echt niet definitief ruilen voor 3 spelers die je maar een jaartje hebt. Dat zou echt de slechtste deal in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal zijn.

Dan kan volgend jaar Scherpen of Kotarski daar toch mooi keepen?

Geen slecht idee. Danilo heeft sowieso nog wel het 1 en ander te leren. Afgelopen weekend heb ik me voor het eerst echt aan 'm geirriteerd. Je raakt meer dan 2,5 maand geen knikker en nadat je er vervolgens een penalty krampachtig in schiet, komt hij aan met zo'n dansje en een blik recht in de camera. Dat gaat er bij mij niet in. Natuurlijk kunnen dit soort dipjes gebeuren bij onervaren spelers, maar aan z'n mentaliteit is wel wat aan te merken. Pierie ben ik niet zo van onder de indruk, zeker niet als huurling. Hij gaat wel langzaamaan beter spelen overigens.

Misschien Pierrie inzetten om Drommel te kunnen halen? Die krijg je dan gratis en dan kunnen ze ook een Kotarski of Scherpen huren. Je zal natuurlijk best nog wel wat moeten betalen want Drommel vertegenwoordigt veel waarde, maar ik heb veel liever dat je 5 miljoen uitgeeft aan Drommel ipv een Klaiber of zo, vind t een hele fijne keeper.

24 februari 2021 om 19:07

Met alleen Pieri ga je Drommel niet ophalen. Drommel vertegenwoordigt waarde en laat twente nu net nog schuld hebben. Bovendien denk ik dat een beetje club uit de Bundesliga goed geld neerlegt voor 1 vd grootste keeperstalenten van NL. In Nederland wordt zijn talent niet overal erkent, omdat hij maar bij Twente speelt. Ik ben niet geheel objectief, maar ik vind hem verder dan bijvoorbeeld Bijlow. Drommel zou het in het buitenland prima doen, maar zou in Nederland, bij de top prima nog een jaar of 2 kunnen keepen, zou ook mooi zijn dat hij behouden blijft voor de eredivisie. Hij is er nog niet, maar hij heeft alle ingrediënten om een echte topkeeper te worden. Lang, voetballend vermogen, uitstekende lijnkeeper, alleen een tikkeltje minder in het uitkomen bij hoge ballen; kan daar meer heersen. Ik moet wel zeggen dat hij sinds de flirts met andere clubs, iets minder scherp lijkt te zijn, misschien ook wel toe aan een nieuwe uitdaging.

25 februari 2021 om 01:33

Topkeeper gaat wel wat ver, maar er zit zeker nog groei in. Waar z'n plafond dan ligt dat weet ik niet, maar we moeten het niet gaan overdrijven. Als ik kijk naar topkeepers en hoever zij waren op die leeftijd, zit er nog wel een aardig verschil in. Bovendien moet je altijd maar afwachten hoe hij omgaat met een stap omhoog. Daar komt toch extra druk bij kijken en daar heeft Drommel wel vaker moeite mee gehad.

25 februari 2021 om 05:24

Nee ben ik met je eens hoor, zeg ook dudidelijk dat je daar nog geld bij moet tellen. Jij kijkt al veel langer, maar Drommel valt mij pas dit seizoen echt op. Maar ook enorm in de positieve zin. Vind t een goede keeper, iemand waar je echt op kan bouwen en die zelfvertrouwen uitstraalt voor z'n verdediging, net als Onana bijvoorbeeld. Drommel moet nog genoeg groeien, maar denk indd dat hij zomaar NLs keeper kan worden, alhoewel je makkelijk over Bijlow doet, die kan ik minder goed beoordelen na zo'n lange absentie, maar vind dat wel echt een keepertje hoor, staat wat tussen de palen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren