Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ajax is een fantastische club, maar ik had nog een contract bij VVV’

Laatste update:

Wassim Essanoussi was afgelopen zomer in beeld bij Ajax. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Amsterdammers zich bij de zaakwaarnemer van het zeventienjarige talent van VVV-Venlo meldden. Ondanks de interesse van Ajax speelt Essanoussi nog altijd in Venlo.

Ajax klopte afgelopen zomer aan bij zaakwaarnemer Mustapha Nakli. “Ajax is een fantastische club waar veel talenten doorbreken, maar ik had nog een contract en kan bij VVV minuten maken in de Keuken Kampioen Divisie. Op mijn leeftijd is het belangrijk de juiste keuze te maken”, aldus de aanvallende middenvelder tegenover het regionale dagblad.

Essanoussi stapt niet over naar de club waar hij precies een jaar geleden zijn debuut tegen maakte. In het duel dat VVV met 0-13 verloor maakte hij als zestienjarige zijn eerste minuten in de hoofdmacht. Tien minuten voor tijd kwam hij als vervanger van Giorgos Giakoumakis binnen de lijnen bij een 0-12 achterstand. “Ik ben nog nooit zo snel omgekleed. Het was mijn debuut, ook nog tegen Ajax."

Essanoussi was in de eerste weken van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen een vaste basisspeler, maar inmiddels moet hij genoegen nemen met een plek op de bank. Hij is Marokkaans jeugdinternational, maar staat open voor een interlandcarrière in Oranje. "Als Nederland komt, zou dat mijn eerste keuze zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een debuut zeg! Wat bezielt die trainer? Zie dat hij al 6 wedstrijden heeft meegedaan dit seizoen, zou hem is in de gaten houden. Ajax is niet voor niets geintresseerd.

24 september 2021 om 11:35

Toen hij erinkwam nog maar 1 tegengoal gehad!

24 september 2021 om 11:40

Als je 0-12 achterstaat kun je niet veel meer verliezen. Je topscoorder dan in bescherming nemen voor een gele kaart is dan niet zo'n gek idee. Een debutant inbrengen is dan niet eens zo'n slechte gedachte omdat je toch al hebt verloren en hij wellicht de enige is die super gemotiveerd is.

24 september 2021 om 11:44

Is voor veel voetballers een van de grootste momenten, een herinnering die altijd bij blijft. Ik zou er zelf ( persoonlijke mening ) niet blij mee zijn. Natuurlijk is het wel iets waar je later een geintje over kan maken. Maar ik zou het als trainer nooit doen en als speler niet blij mee zijn.

24 september 2021 om 11:48

euhhh, dat moet je leukste moment in het leven zijn geweest tot die tijd. Zal je altiijd wel bij blijven. En je mooiste herinnering is gekoppeld aan de beschamende Nederlaag, die for ever blijft in de geschiedenis.

24 september 2021 om 11:49

ach, voor hem heeft waarschijnlijk de wedstrijd ondanks de nederlaag een positieve herinnering. Het glas is half vol of half leeg

24 september 2021 om 12:41

Als ik het stuk hierboven lees was hij er dolblij mee...

24 september 2021 om 13:29

En logisch toch? Je werkt daar al die jaren in de jeugd voor. Ik kan me heel goed voorstellen dat het je aan de .... kan roesten wat de stand is, als de trainer van het eerste zegt dat je het veld in mag. Ondanks de stand sta je dan wel gewoon tegen Ajax 1 te voetballen. Is toch gaaf?

Zijn er VVV-supporters die kunnen vertellen of dat dit een goede speler is? Ik volg VVV niet, en zie hem dus ook nooit voetballen. Is dit een speler die het niveau bij Ajax aan zou kunnen bijvoorbeeld? Wel een goede keuze van hem om te kiezen voor minuten maken in de KKD, is toch een hoger niveau als de O19-competitie.

24 september 2021 om 11:36

Is niet per se gezegd dat hij bij Ajax in de O 19 competitie voornamelijk zou spelen. De grote talenten kunnen daar natuurlijk ook KKD spelen met jong Ajax.

24 september 2021 om 15:30

De kans dat hij bij Ajax in de O19 competitie zou spelen is 0, aangezien ze die niet meer hebben.

24 september 2021 om 11:45

Ben geen VVV supporter, maar een maatje van me heeft er in de jeugd gespeeld. Is 1 van de clubs die qua jeugd een stuk sterker is in verhouding met de senioren, wat dat betreft een leuke pool qua talenten

24 september 2021 om 12:09

Ik vond hem weinig opvallend tot nu toe, heeft ook helemaal geen basisplaats. Technisch wel leuk, maar veel balverlies en verkeerde keuzes. Dribbelt soms iemand voorbij, maar soms ook niet. Nog weinig beslissend geweest ook.

24 september 2021 om 12:42

Klinkt als Messi, dribbelt wel eens iemand voorbij maar soms ook niet.
Zonder gekheid, deze speler is ondanks zijn leeftijd helemaal niet zo bijzonder in mijn optiek. Natuurlijk, Ajax wil hem gewoon vroeg kopen voor een zacht prijsje en dan blijven de risico's heel klein. Maar binnen Ajax zelf lopen echt grotere talenten op zijn positie.

24 september 2021 om 13:16

Haha ja maar zo is het eigenlijk wel. Totaal geen opvallende speler, tot nu toe geen kwaliteiten gezien die er echt uit springen.

Goede speler, maar 100% gecreëerd door Nakhli. 0% van waar. Hij gebruikte dit slechts om hem als zaakwaarnemer binnen te hengelen. Als er één zwakke zaakwaarnemer is die gemaakt is door zijn speler (Ziyech) dan is hij het wel. Het is dat Ziyech een loyaal persoon is en zichzelf op de markt heeft gezet. Creëert totaal niets, reden ook dat Mazraoui nu wegloopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren