Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax in grote problemen: naast Kaplan valt nóg een basisspeler geblesseerd uit

Laatste update:

Josip Sutalo heeft het veld in de 65ste minuut geblesseerd moeten verlaten. Een grote tegenvaller voor Ajax, dat in de eerste helft ook Ahmetcan Kaplan aangeslagen zag uitvallen. Sutalo lijkt te kampen met een hamstringblessure en werd vervangen door Jakov Medic.

Na een uur spelen in het Conference League-duel met Aston Villa greep Sutalo bij een 2-0 achterstand plotseling naar zijn hamstring. Hoewel hij het nog enkele minuten probeerde, moest hij snel naar de kant gehaald worden. Hij werd vervangen door Medic.

Sutalo was net teruggekeerd van een blessure en zal vermoedelijk voorlopig weer langs de kant staan. In de eerste helft raakte trainer John van ‘t Schip ook al Kaplan kwijt. De verdediger greep eveneens naar zijn hamstring.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff ze houden zo geen verdedigers over bij Ajax. Het zit ook echt niet mee dit seizoen. Edit: ook Rensch nog, benieuwd hoe ze dit gaan opvangen

14 maart 2024 om 22:41

Nou maar dit is geen grote ramp hoor. Hopelijk brengen we de materiaalman zo want die is als een van de weinigen wel in vorm dit seizoen

14 maart 2024 om 22:45

Hele interessante opmerking maat.
Maar Šutalo speelde gewoon een prima pot.
Maar parade paardje Hato doet niets fout typische opmerking van de standaard haters

14 maart 2024 om 22:46

Hato speelt net zo waardeloos. En Sosa heeft ook een plekje op de 1e rij wat betreft de malaise. Misschien ipv die materiaalman maar gewoon pionnen weg zetten. Wat een seizoen dit

14 maart 2024 om 22:54

Sutalo een prima pot nog wel, haha! Aandoenlijk hoe laag de lat voor zo'n man gelegd wordt.

14 maart 2024 om 22:59

Ik weet niet welke wedstrijd lovren heeft zitten kijken maar Sutalo speelde dramatisch.

Benieuwd hoe hij nu weer afgezeken gaat worden in de reacties. Nee, hij speelt misschien niet altijd goed maar dat doet wonderboy Hato ook niet, en daar is opvallend weinig kritiek op.

14 maart 2024 om 22:43

Je hebt helemaal gelijk zeballos. Hato is ook echt niet goed.. maar de gehele verdediging is zwak vanavond. Ramaj doet ook maar wat.. ajax gaat weer dik door de ondergrens.. seizoen uitspelen en heel rap vergeten.. uithuilen en overnieuw beginnen....

14 maart 2024 om 22:45

Sosa speelt nog wel aardig toch...
Grapje. Koekebakkers United hier

14 maart 2024 om 22:48

Nou dit is voor Ajax niet de ondergrens dit seizoen. Vorige week was een uitschieter omhoog maar vandaag is het normale Ajax nivo dit seizoen

14 maart 2024 om 22:46

Gek dat iemand van net 18 minder kritiek krijgt dan iemand van 24, met een prijskaartje van 20 miljoen. Hato doet ook genoeg dingen fout, vooral vaak onnodig slecht instappen. Zeker nu het hele elftal onder JVS het gewoon slecht doet.

14 maart 2024 om 22:50

Sutalo komt net een half jaar geleden vanuit de andere kant van Europa, en in een elftal dat totaal niet draait.

Daarnaast beide spelers van Ajax 1 toch? Ik hoor hier vaak "goed genoeg is oud genoeg", dus dan moet Hato ook als zodoende behandeld worden.

14 maart 2024 om 23:06

Sutalo zou de defensie komen leiden werd in augustus verteld.Uiteindelijk moet de 17 jarige Hato deze kluns maanden op sleeptouw nemen.

14 maart 2024 om 23:06

Paulo dat maakt helemaal niets uit, Zeballos omschrijft het uitstekend en eerlijk! Šutalo komt net als iedere andere speler in een k*t seizoen, en een onevenwichtig elftal zonder vertrouwen. Met een nieuwe trainer, volledige voorbereiding op het nieuwe seizoen en een nieuwe staf. Dan wil ik het nog wel zien.

14 maart 2024 om 23:10

Werd verteld ja. Maar wanneer werd hij eindelijk gepresenteerd.
Terwijl de competitie al gestart was.
Die jongen heeft geen enkele voorbereiding gehad op het seizoen met zijn nieuwe teamgenoten.
Maar Hato is de beste en doet geen ene flikker fout standaard haat op Šutalo

14 maart 2024 om 23:10

Ah, mag een nieuwe speler al niet meer wennen? Hato maakt fout op fout...

Maar goed, ik ben benieuwd wie na Sutalo, Taylor en Sosa de volgende pispaal wordt.

14 maart 2024 om 23:12

Ik gok vermanskerk

15 maart 2024 om 10:47

Ah

Over Sutalo mag absoluut niets gezegd worden maar Hato de grond in boren is dan weer geen probleem.

En daar gaat Deyne ook nog. Word straks rustig O18 opstellen... Nog even en het seizoen is voorbij.

Ach kan er ook wel bij. Het is echt verschrikkelijk, om je dood te schamen wat je op de mat legt.

Rensch ook eruit. Gaat top.

Schuld van t Schip dit allemaal. Mannsvkerk mega slecht en gewoon laten staan en dan pakt ie dom rood, tja dan had je m eerder moeten wisselen!

15 maart 2024 om 06:17

Dus jij wilt zeggen omdat Mannsverk rood pakte, omdat Schip hem niet wisselde met al geel op zak heeft Ajax nu 3 geblesseerden verdedigers?

Jaja.....

Ajax is echt belachelijk slecht het is echt onvertoond dit ik heb zelden zo een slechte profclub gezien

Ajax is dit seizoen echt een hark zonder steel..aka brandhout.

Het zit niet mee maar ajax heeft als grote club de middelen om dit goed op te kunnen vangen...hopelijk herstellen de jongens wel snel..

Hopelijk zijn Sutalo en Rensch het lopende seizoen uitgeschakeld. Dus, medische staf van Ajax: ga hier mee aan de gang. Gewoon doen wat je ook met de andere geblesseerden doet! (Die passen zich naadloos aan bij de kwaliteit van de RVC en de technische staf. Complementair, heet zoiets;-)

Schandalig dit voor het Nederlandse voetbal.
Jaren voorop gelopen maar nu echt het lachertje!
Jammer

Lekker met de onder 18 spelen doen het waarschijnlijk nog beter ook.
Laf dom slecht voetbal AJAX onwaardig.
Alles terug niks fatsoenlijk voorwaarts rode kaarten gewoon onkunde van de hele selectie inclusief staf.
Zelfs Brobs is waardeloos vandaag.

Hoop dat de blessure van Kaplan meevalt. Die is met Hato echt nodig achterin. Medic kan zich ook nog nuttig maken tegen Sparta. Zou toch de verdediging Gaai Medic, Hato en een jeugd linksback tegen. Sparta zetten en hopen dat Berghuis erbij is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren